Canim arkadaslarim hepinize iyi dilekleriniz icin cok tsk ediyorum,iyiki varsiniz ohooooooo sizlerle degil Kars Selim, Fizana gitmek zorunda kalsam bile eminim bir cirpida gecerdi
MELEGIM, canim benim uzulme demiyecegim cunku taki test pozitif cikana kadar elinde olmadan uzuleceksin ama yuce rabbim yardim edecek ve Mahirimin hicbir sorunu olmadigi belli oldugunda burada beraber sevinecegiz.Senin icin yurekten dua edecegim Melegim,Masal da ilk isitme testini gecememisti ikinci teste kadar on gun doktugum gozyasini ben bilirim seni cok iyi anliyorum.
SEKERSIZYESILCAYIM, canim depresif yazini sana hic yakistiramadim.Ben sana hayranim,sen cok cok cok iyi bir annesin (inanki laf olsun diye yazmiyorum ) Bir yandan kizina daha iyi bir gelecek sunmak icin calisiyorsun, bir yandan ev isleri,ve kalan azicik zamanda da Defnecigimi nasil daha guzel yetistiririm diye okuyor arastiriyor pozitif seyler uyguluyorsun,kizinin herturlu ihtiyacini karsiliyorsun.Arada yaptigin kacamaklar Defnecigime ancak pozitif bir sekilde doner ve buda o acigi kapatir diye dusunuyorum.Koskocaman opuldunuz
ILKIM,canim arkadasim ev almaniza cok sevindim,allahim yuvanizi huzurlu, mutlu, saglikli, beketli kilsin.Besteme gecmis olsun umarim cabuk atlatirsiniz.Bakici teyzenizede umarim hemen alisir ve kalpten diliyorum ki teyzemiz Bestemize gul gibi bakar,uffff burnum sizladi inan( bi yengecte burda hu huuuuu )
BABYCEEN,canim tam olmasa bile azcik hemseri sayiliriz

ahh ahhh dusun yani o sicaklardan buralara gelmek insanda nasil bir korku yaratiyo
AZRAECE, ecosuma gecmis olsun,Masalda tam buraya gelmeden bir gun once dizantei oldu ama bir gunde atlattik cok sukur,umarim ecosta sana kotu bir saka yapiyordur ve kandirdiiiiim diye hemen toparlayiverir

Masalinda ustu hep acik ya napcaz bende bilmiyorum.
ANNEZEYNEP,Omerimmmmmm yakisikli prensim cok uzuldum ama cok sukur ki ucuz atlatmissiniz,o tatli suratini korusun allahim,Zeynepcim sana da gecmis olsun o korkuyu dusunmek istemiyorum.
DILBEREGE, canim simdiden iyi tatiller bir cirpida gidin gelin

Ne guzel olmus Kaancigimla bol bol zaman gecirmen,bak herseyde vardir bir hayir,bu is degisimi minim kuzuya yaradi
GONULSAYFAM, bi yengecte burda var seni anliyorum

Ayrica cok zor seyler yasamissin Allahim birdaha gostemesin.
TURUNCU,yeni eviniz hayirli olsun canim,yoklugun cok belli hemen bitsinde isleriniz gel biran once,Kayracigimi optum kocaman.Cok cok gecmisolsun bu arada,mikrobik olmamasina sevindim,cabuk atlatir ins. .
PLANNER,canim kolay gelsin vallahi misafir agirlamak hem guzel hem cok yorucu,neyseki annen var yoksa bebisle oooffffff dusunmek istemiyorum
MINYATUR, benim kizimin 16 disi var teyzesi. Ama cikana kadar neler cektim gel bana sor yani,umarim bir cirpida cikiverir sizinki