Cicekcim cok gecmis olsun...cocuklarin artik boyle kaza gecirmeleri cok normal hale geldi lutfen kendini suclama tatlim..hem bazi seyleri ogrenmeleri acisindan yasanmasi gerekiyor umarim buyuk kazalara maruz kalmazlar ve kaliciligi olmaz...
Gezmelerinize imreniyorum valla Masal cok sansli bir cocuk senin gibi cok fedekar bir anneye sahip bunu bilesin sen harika bir annesin cnm...
Yok Cicekcim gece sut emzirmekle alakasi olamaz cunku ben icirmedigin halde suan zirt pirt uyaniyor...ben kesin kanaat getirdimki benim kuzu disten yada baska bir sikintidan uyaniyor cunku dun aksam nurofen verip yatirdim ve ilk defa Sabah 8.30 uyandi inan mutluluktan aglayacaktim nerde ise...o kadar ozlemisim yani sadece gece bir kere mizmizlandi oda popoya pis pis yaptim daldi yani..
Uyumak gercekten super birsey umarim hepimiz icin daim olur ..
Melegim cok tsk ederim.Ayrica iyi bir anne olmak konusunda ilham perilerim sizlersiniz,kizima bir nebze artim oluyorsa onuda sizden esinleniyorum iyiki varsiniz.Bende gece uyanmalrinin emzirmeyle alakasi olmadigini dusunuyorum,Masali gece beslemeyi birakali aylaaaar oldu ama yinede surekli kalkiyor ki malesef bizim cadiya