- 23 Eylül 2010
- 6.832
- 637
- 363
selamnasılsınız ben hala hastayım iyleşemedim
dün yemege bile gidemedimeşime dedim sen tek git yok dedi,,o zaman cereni al git dedim olur dedi:)
cereni giydiriyorum ''bananeee ben gitmem''dedieşime dedim o zaman al çağlayı git
neyse zorla cereni ikna ettim gittilerbizde çağlayla evde takıldık
eşim çok duygulandı gözleri doldu,,ne oldu niye aglıycak gibisin dedim''ceren büyüdü bana eşlik ediyo''dedi
''allasen neresi büyüdü daha 4 buçuk yaşında,hem sana eşlik etmiyo zorla gidiyo'' dedimadamın bütün duygusallıgını bozdum
ayy bugünde yemek yapmıycam çok mutluyumeşim balık getirecekmiş
balıgı hiç sevmem ama yemek yapmıycam diye çok mutluyum
çağla uyuyo uyansın gezmeye gidecezaslında hiç halim yok ama arkadaş kısır yapıyomuş
bide yanında börekbide çay
daha ne olsun
bu arada rüyamda gördügüm tarihlerin biri bugündü:18:ama ben hiç korkmuyorum ve aklıma kötü hiçbirşey getirmiyorum çok relaxım:101::101:
birazdan eşimi arıycam süper loto oynattıracam:101:çıkarsa hepinize sakız alacamhemde naneli
hemde dövmeli olanlardan
şekersize 2 tane alıcamdövmeleri seviyo

adamın duygusallığını niye bozuyorsun...al gönlünü:) yemek derdi bende var dolma da karar kıldım ama değişir mi bilemem...kızım içinde ayrı yemek yapmam lazım içinde pirinç olan hiçbir şeyi yemiyor...naneli sakıss sevmem karpuzlu olsun benimkisi...kızımda çiğniyor çok komik oluyor...yutuyor yine istiyor

karpuzun zamanı geçti
karpuzun zamanı geçti hatta 1 kutu alırım
hatta 1 kutu alırım

akşam izle devamınıda paylaş
akşam izle devamınıda paylaş kayınpederim bekar
kayınpederim bekar
 istanbullu olanlar allasen gidin şu telefonuma bakın,başına birşey gelmiş olmasın:)
istanbullu olanlar allasen gidin şu telefonuma bakın,başına birşey gelmiş olmasın:)