mayısın en güzel anneleri tatlı bebişleri hepinizi kocaman öperim

umarım herlkes iyidir,ben bayram temizliğine giriştim bugün halılarımı temizlemeye gönderdim
pazartesi gelicek inşallah,halılar gelene kadar,cam kapı dip köşe temizlik yapmam gerekiyor Allahtan dolap içlerini hallettim
cam sildikten sonrada perdelerimide yıkadım mı ohh mis gibi olcak evim inşallah..
kuzumun iştahı düzeldi çok şükür,bu aralar fena halde reklamlara sarmıştı artık tv açmıyoruz çok kaptırıyor kendini
akşamda baya vakit geçiriyoruz ailecek kuzumla hala yürümeye niyeti yok kuzumun

galiba bir tek benim olum kaldı yürümeyen
MAHİRde yürümeye başlamış,çok sevindim,hayırla yürüsün minik ayakları inşallah,darısı oğluma

azraece ablanın bebekleri nasıl oldu hep aklımda keşke tefriciye falan okusaydık 4444 tane

son şansı demiştin,rabbimin mucizesi bu belli olmaz,benim teyzemde drlar hep öyle dedi,40 ında anne oldu oğlumdan 5 ay küçük bıcır bıcır kızı oldu çok tatlı çok zeki maşallah,ablanında olur vede isteyen herkesin inşallah
mutlu anne,alyel,talay,babyceren,kujum,tatlıcadım,azraecem,şekersizim ve sayamadığım diğer arkadaşlarım hepinizi çok seviyorum
bu arada yemeklerden konuşulmuş,ben 1 yaşından sonra az az tuz veriyorum,şekerle arası yok zaten çok az çikolata verdim kustu sıpa,kek bile yemez inşallah büyüyüncede yemez şeker ihtiyacını meyvelerden alıyor zaten