Selam arkadaşlar,
Geçmişe şöyle hızlıca bir baktım.. ve hemen fırsat buldukça yazıyorum..
Alıntı yapamazsam bana kızmazsınız dimi:44::44:
Off bugün pazartesi.. Şu lanet işe hala alışamadım.. Ay beni bişeyler boğuyor sanki burda.. Ama çok az daha sabredeceğim.. Muhtemelen ben yazı görmeyeceğim gibi geliyor 

Aman görmezsem görmeyeyim.. Yaza da oğlumla tatil yaparız bir güzel.. oooh
Hafta sonu oğlumla bol bol vakit geçirdik.. Ben evdeyken bana çok düşkün.. sürekli benim yanımda herşeyi benimle yapmak istiyor.. Durup durup koşup bana sarılıyor ve öpüyor.. Ben mest oluyorum tabii..
Anneannesine ve dedesine de çok düşkün.. Onları görmeyince arıyor.. Anneme Ayyeayaa diyor.. ama bunu sürekli tekrarlıyor annemi evin içinde bulana kadar 

Onun dışındaaaa... Salon halım leş gibi olmuştu halının her tarafı leke lekeydi.. Akşam Kaan uyuyunca güzelce koslalı suyla sildim.. Halı bembeyaz oldu.. E tabi yıkanmadı çok temiz olmamıştır ama en azından lekeler gitti

Ay benimde mutfak dolaplarını temizlemem gerekiyor.. Ama biraz daha dursun.. Haftaya portmanto gelecek.. o gelince hepsini beraber halledeceğim kısmetse.. Şu andaki portmanto görünümlü uyduruk dolabı balkona koyacağım.. yeni kapak da yaptıracağım.. ve mutfak dolaplarımdaki gereksiz bazı şeyleri onun içine alacağım.. Ay çok işim var çoook