hello herkese

öncelikle defnenin ve miranın o ağızlarını yerimmm maşallah bu yavrulara Allah nazarlardan korusun

darısı benim konuşmaya gönlü olmayan tembel oğluma:)
aslında bu konuda birazda kendimi suçluyorum..tarık buğra 1 yaşında iken ne söylersek tekrar ediyodu sonrasında ben pepenin şarkılarını videolarını usb ye atıp tvden izlettirdim ve bi kaç video daha acaba onları izlediği için mi konuşmayı bıraktı diye düşünüyorum.. şimdilik söylediklerimizi tekrarlamıyo

herşeyi anlıyo bazen hayret ediyoruz algısı çok iyi basit komutları yerine getiriyo çok şükür sıkıntı yok ama konuşmuyo istediği herşeyi işaret ederek elimden tutup götürerek göstererek istiyo..izah ediyorum ama çok sinirleniyo..eşim 2,5 yaşından sonra çaresine bakmaya başlayalım diyo..ben biraz daha beklemeyi düşünüyorum inş birden konuşmaya başlar minnoşum

mesela bu gün oğlum mutfaktan bana 1 portakal,odandan ıslak mendilini,yatak odasındanda çantamı getirirmisin dedim eşim daha neler karşındaki çocuk daha 2 yaşına bile girmedi unutur yapamaz dedi

yavrum önce mutfaktan portakalı getirdi sonra odasından ıslak mendilini sonrada yatak odasından 2 çantamı birden alıp geldi biri boynunda uzun olduğu için eliyle tutuyo:) diğeride diğer elinde
eşime döndüm havalı bi şekilde hıhhh dedim
talaycım;musab bilali sütten keserken umarım çok zorlanmazsınız

eşinin sana destek olmasıda çok güzel

menüyede bayıldım

mercimek salatası nasıl yapılıyo yapan becerikli anneler tariflerinizi bekliyorum
bu günde oğlumu diğer teyzesine götürdüm baktım dünki gittiğim ablamda benden önce gitmiş sürpriz yaptılar bize çocuklarla çok eğlendi tarık buğra:)süt oğluşumla bolca vakit geçirmesini sağlıyorum tarık buğradan 5 ay küçük ama çok güzel cümleler kuruyo tam yemelik yavrum
ve oğluma araba almaya gittik..baby2go içerisinde çok rahat etti..puset önerileri çok oldu ama tarık buğrayı artık puset taşımıyo:)
arabaların çoğu 0-3 yaş arası max. taşıma kapasitesi 15 kg benim yavrumu hiç düşünmemişler

gövde kısmı daha sağlam arabalarda bütçeye çok geldi umarım rahat kullanırız..biraz hantal ama kullanımı ve sürüşü hoşuma gitti
beybim;yemek konusunu bence yengene kibarca söyle canım..yada yeğeninede yanında götür iki kuzucukta doysun:)
benim gittiğim yerler genelde 2 ablam ve annem olduğu için tarık buğranın sevdiği yemekleri bilirler ve hazırlarlar..bazen bende yanımda götürürüm bizde küçük çocuk 3 tane olduğu için kavanoza doldururum

ablamda bize geldiğinde haber verir ya o getirir yada ben hazırlamış olurum..onun dışında parka gittiğimde yemek öncesinde gideriz yemek saati evde oluruz..avm ve dışarıda geziceksek yemek,yoğurt hepsi yanımda olur
tarık buğranın ekmeğini,bisküvisini,yoğurdunu kendim yapıyorum benim etrafımdaki bi kaç komşumda buna takmış durumda
geçen gün biri artık büyüdü fazla abartmıyomusun dedi ve bize her gelemsinde muhakkak dile getiriyo bunu
en sonunda geçtiğimiz hafta bende hazırlayıp yapan benim ve böyle mutluyum sen neden bu kadar rahatsızsın bunu anlamayırum dedim..ve tarık buğra gün içerisinde yaptığım ekmeği eline alıp güzelce yiyo..yaptığım bisküviyide aynı şekilde yiyo neden yapmayim yavruma bunların hepsi toplamda 1 saat bile vaktimi almazken neden bu abartı geliyo anlamıyorum

geçen gün ablamda hazır bebe bisküvisi verdim çiğnedikten sonra geri çıkardı şekerli şeyleri sevmiyo..iştahı yokken belki yer ümidiyle puding aldım öğğğkk diye attı..çikolata ve şeker gördüğü zaman eee ee diye surat buruşturan garip bi çocuk

en çokta sabahları pekmezi zor güç veriyorum tatlı sevmediği için en çok pekmeze üzülüyorum

ayyy nerden nereye geldim biri bana dur ve git desin
şimdi gidip mutfak dolabını ve buzdolabını temizliycem..tarık buğra tezgahın üzerindeki tencereyi çekerek yerle bir etti tabii halı battı daha 1 hafta olmuştu yıkamadan geleli çocuğun yetişebileceği yerde bırakırsam böyle olur
öptüm hepinizi iyi gecelerrr
mutlum;sorucam unutuyorum mirayı odasında uyumaya başlaması için uğraş veriyodun..kendi odasında uyumaya başladımı boncukum
beybim;sanada sorucam unutuyorum..çocuklara verdiğin bal ne balı?rahmetli kpim bi gün kestane balını fazla kaçırmıştı hastanelik olmuştu çok az tüketmek gerekiyomuş onu
birde kızlar bal parmak markasının çocuklar için propolisli balı var alsam mı bilemedim ne yapsam:26:
tamam gittim