2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Beybim ne renk yaptın saçlarını çikolata kahve yapsaydın aktıktan sonra alttan balyajların hafiften parlar güzel olurdu:23:
Burda hava bi iyi bi kötü:31:
Benimde boğazım ağrıyo gidip bende yatıp dinlenim iyi geceler:3:

canim dedigin gibi oldu ama cikolata kahveden daha açık bir renk oldu..karamel gibi..alttan balyaj lar görünüyo. .rengi hemen akacak gibi artik bi dahaki boyada daha koyu yapacam..mumkunse 2 ay sacimi ellemiycem:)

Son düzenleme:
Tarık buğrada pek atlamaz son 4 gündğr tırmanma işini abarttı..bende engellemiyorum engellediğim zaman inadıma yapıyo yapmaması gereken şeyleri..saldım çayıra mevlam kayıra dedim bıraktım artık:)

Meyve doğramayı nasıl bi bıçakla yapıyosunuz? Tarık buğra bu aralar bıçaklara çok meraklı oyun hamuru bıçakları var ama meyve doğranmıyo hamuru bile zor kesiyo:26:
Benim evim biraz kalabalık sanırım herşeyi atasım var:31:

aslında 8-9 aylıktan itibaren muz-elma-sucuk-vb şeyleri kesmeye başlamıştı. çok keskin olmayan bir meyve bıçağı kullanıyor. hani şu, restoranlarda çatalın yanına konur da kesmez, işe de yaramaz bıçaklar var ya, onlardan. hatta ben keserken, kesitiğim şeyleri veriyorum. kesme tahtasında beraber kesiyoruz. onun kesitklerini de pişiriyorum. yok hayır, elini hiç kesmedi.
aslında gerçek çekiç, gerçek testere bile kullanıyor :17: gerçek el testeresini anneannenin bahçesindeki dalları budarken birinin gözetiminde kullanıyor ama kendi tutuyor ve kendi kesiyor :17:

Kızlaaaaaar toplanın:124:
Nerden nasıl başlayacağımı bilemiyorum ama Rabbim ol dedi oldu:)

Ben Fatihte bir organizasyon evi mekanı açtım galiba sanırım:17:
İsmi Fatih Köşkü intagram kullan canlarım fatihkosku olarak eklesin anacım:16:
Kına Gecesi, Doğumgünü, Özel gün ve organizasyonlar için Fatihte restore edilmiş bir köşk...
Herşeyi anlatıcam ama yine aşırı yoğunum:ssz: Herşey toplam 2 hafta içinde kendiliğinden gelişti:17:

Bu arada Fatih ve civarında kına gecesi,mevlüt,sünnet,doğumgünü vs olursa mekanımıza bekleriz:16:
Öte yandan hastane odası, doğumgünü evleri,kişiye özel organizasyonlar için de hizmet veriyorum artık:16:

bilgi için: fatihkosku@gmail.com

Face kullanan annekuşlarım face sayfası açınca haber ederim ekleyin olurmu:16:

Nolur dualarınızı eksik etmeyin:16: Sizi çok seviyorum:16:
ne diyosunnnn... çok sevindim hadi hayırlı uğurlu olsun canım yaa...
ben de kim bu diyodum :D meleğimin sorularına cevap bekliyorum ben de :D
iyi aksamlar nasilsiniz kizlar:)
buraya yazmayi cok özlüyorum. .aslinda yaziyorum ama pcden yazmak deha güzel. .istediğim gibi dedikodu yapamiyom böyle:(

mutlucum canim arkadasim senin adina öyle çok seviniyorum ki inşallah bu işin üstesinden alninin akiyla cikacaksin cnm..sana çok yakisan bir iş, her zaman hayranlikla fotolara bakiyodum..Allah bol musteri ve bol kazanclar nasip etsin..en önemlisi de severek bu işi yapman cnm..
ne güzel artik havami atarim:) derim arkadasimin Köşkü var:))
keske sana destek olabilsem, ne bileyim yapabileceğimiz bir sey olsa oyle çok sevinecem ki..her zaman yanindayiz canim..

tatlicadi bir kudurukta bende var cnm:) düz duvara tirmanacak yakinda..yuksek yerlerde gezinmeyi cok seviyo zilli:) masa, koltuk tepeleri hep favorisi:) artik bagirmayada basladim korkuyorum bisey olacak diye ama beni tinlam i yo;) hatta aglama numarasi yapiyom akilli olsun diye ama ben aglayinca gelip suratima yapistiriyo:)) benim gibi aglama sesine dayanamiyo:) susturmak icin yapistiriyo:))
ah çağla ahhhh :) anneye vurulmaz kızım
Bugün evdeydik bi ara pazara gittik caglayla..bütün pazarcilar Çağlaya birseyler veriyo:) yakinda para vermeden tüm alisverisimi yapacam:) biri elma veriyo biri havuc:)) daha muz veren olmadi, kilosu pahali ya ondan sanirim:) Çağla da bayılıyo pazarda gezmeye..
cuma günü cerenin okulunda pilav senligi varmis muhaha dedim bu ne ya insan et senligi falan yapar:))
gidecez pilavimizi yiycez artik:) hangi akilla bunu yapiyolar valla anlamadim:)

ciş olayini 1 ay sonra halledecez inşallah. .kesin kararliyim.aslinda hemen basliycaktim ama biraz erteleme karari aldim..
yazin sicaklarda rahat rahat gezsin:) kilotla kalsin:))
azraece içimde kaldi illa ki hediyelerimin fotosunu koyacam ama internet hallolsun..telden olmuyo.
bu arada hediyesini almayan kaldimi veya kimler aldi neden foto koymuyosunuz kizlar:47: merak ediyirum..
hemen herkes yollasin artik:47:yollayanlar üstüne alinmasin:1:
ben daha yollamadım :( en kısa zamanda inşallah
Bende ağlama numaraları yaptım tarık buğrada bana bi güzel patlattı ağlayanlara vuruyo:))
Ben artık bağırmıyorum yapma,etme,çıkma,in dmekten dilimde tüy bitti çok inatçı
Bu gün 1 kere koltuktan düştü 2 kere çenesini vurudu dişi dudağını kesti:(
Atın üzerine çıkıpta tırmanırken atı düştü nasıl ağladı at düştü diye kendisi düşünce o kadar ağlamıyo gülsem mi ağlasam mı şaşırdım:10:
Bu aralara sevdiği oyuncaklarına bi şey olunca ağlıyo kuzum:)dün sabahta uyandığında memoyu(palyaçosu) göremediği için ağladı nasıl içini çekiyo:) üzerine yorgan gelmiş yorganı açtığımda memoyu görünce çok sevindi:1:
Tarık buğraya yarın hemen doktor seti alıcam belki benimle oynar:28:

anam o ne kuduruk oğlan yaa. :) al canım al belki oynar.. geçmiş olsun bu arada

gunaydın herkese :D

mutlu yıllar tarık buğraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :46::46::46: nice guzel yılların olsun. anneni dövmeyeceğin, sağlıkla inşallah :D

kızlarrr;

ben sarışın oldum :D saçlarımı boyadım gecen akşam... görenler şokta :D

bu haftasonu temizlik işlerimi bitircem inşallah öbür haftasonu partimiz var.. of nasıl gerginimmm

Kızlaaaaaar toplanın:124:
Nerden nasıl başlayacağımı bilemiyorum ama Rabbim ol dedi oldu:)

Ben Fatihte bir organizasyon evi mekanı açtım galiba sanırım:17:
İsmi Fatih Köşkü intagram kullan canlarım fatihkosku olarak eklesin anacım:16:
Kına Gecesi, Doğumgünü, Özel gün ve organizasyonlar için Fatihte restore edilmiş bir köşk...
Herşeyi anlatıcam ama yine aşırı yoğunum:ssz: Herşey toplam 2 hafta içinde kendiliğinden gelişti:17:

Bu arada Fatih ve civarında kına gecesi,mevlüt,sünnet,doğumgünü vs olursa mekanımıza bekleriz:16:
Öte yandan hastane odası, doğumgünü evleri,kişiye özel organizasyonlar için de hizmet veriyorum artık:16:

bilgi için: fatihkosku@gmail.com

Face kullanan annekuşlarım face sayfası açınca haber ederim ekleyin olurmu:16:

Nolur dualarınızı eksik etmeyin:16: Sizi çok seviyorum:16:

nassı yaniiiiiiiiii :53::53::53::53: ha ha ha hayırlı o o o olsun :53::53::53::53: ay çok şaşırdım. hayırlı uğurlu olsun, bol ve mutlu kazançlar olsun :16:

kızlarrr;

ben sarışın oldum :D saçlarımı boyadım gecen akşam... görenler şokta :D

biz de şoktayız :53: nasıl yani? sarışın? bildiğimiz sarışın mı? sarışın şekersizyeşilçay'ı ben bir düşüneyim :44:

aman canım, herhalükarda yakışmış ve değişiklik olmuştur :16: güle güle kullanın :16:

dostum Babyceren de çikilata olmuştu. ben de kızıl mı olsam acaba :26:

şekersizyeşilçay'dan kopya çektim :17: Tarık Buğra'nın doğumgünüsünü kutluyorum :16:

annemlerin mahallede olay çıkmış. internetten okudum şok oldum :53: ayrıntıları öğrenmek için annemi arayacağım. hoşta kalııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canim dedigin gibi oldu ama cikolata kahveden daha açık bir renk oldu..karamel gibi..alttan balyaj lar görünüyo. .rengi hemen akacak gibi artik bi dahaki boyada daha koyu yapacam..mumkunse 2 ay sacimi ellemiycem:)

daha koyu yaparsanız ya balyajlar görünmez olursa :51:
geçen ay 350 tl verip arkadaşımın saçına balyaj ısmarladım (ama borç olarak) 2 hafta sonra evde kendi koyu renge boyayıp bütün bayajı yok etti :47:
yok hayır, kendime balyaj felan ısmarlamam. kına yada boya hepsini evde kendim yaparım :19:

daha koyu yaparsanız ya balyajlar görünmez olursa :51:
geçen ay 350 tl verip arkadaşımın saçına balyaj ısmarladım (ama borç olarak) 2 hafta sonra evde kendi koyu renge boyayıp bütün bayajı yok etti :47:
yok hayır, kendime balyaj felan ısmarlamam. kına yada boya hepsini evde kendim yaparım :19:

evet cnm daha koyu olursa balyajlar kapanir:))
350 tl mii Ooo baya pahaliymis..benim sadece önlere balyaj yapıldı, 60 lira verdim ama hesabını bile sordum:)) niye bu kadar aliyon dedim:) kazikladi beni:47:
senin saclar hangi renk cikocum..hala kinali kuzumusun:)

sekersiz sari civciv gibi olmuş:) deli cesareti valla..yakismis gule gule kullan cnm..
ben aliskanliklarimdan vazgecemiyom:(

selamlar:3:
karnim öyle aç ki:((evdede bisey yok kagit helva yiyorum:)
doymassam cay yapacam etimegi batirip yiycem:1:
cagla yemegini yedi uyudu..bende oturuyorum birazdan kalkip yemek yaomayabasliycam.. occe kizartiyim diyorum..yaninada ne yapsam bilemedim..
yagmur yagiyo ohh biraz serinledik iyi oldu..

tarik bugra iyiki dogdun kuzum nice yillara..
tatlicadi ne iyi ettinde dogurdun bu yaramazi:)
şansıda bahtida çok güzel olsun inşallah..

Tarık Buğra ve Asya ya nice güzel yıllar dilerim .. Sağlık ve mutluluk hep sizinle olsun güzel kuzular ..

Evt bizde durumlar pek iyi değil malasef yolculuk hazırlıkları başlarken mahir çok hasta oldu üç gündür bize ve kendisine kan kusturuyor resmen, dün gece öle çok ağladıki komşulardan biri duvara vururak ikaz ettiler sanki ben bilerek ağlatıyorum çoçuğu kapıya gelmedi Allah'tan gelse idi o stresten dalardık kesin adama .. Mahir büyük ihtimal. Grip yani virüstik bir durumla karşı karşıya dün hastanede 4 saat kaldık bugün de dayanamayıp tekrar götürdüm bu kadar kötü olmamıştı başlıyor ağlamaya susmak bilmîyor .. Neyse bugün kü doktor aile hekimi gibi birşeydi bize ilaç yazdı inş şifa olur da atlatır ..

Peki Mahir'e bu virüs nerden bulaştı tabiki doğum gününe gelen çoçuklardan biri olabilir malum oğlumu kızlar öpüp durdular ben De karar aldım oğluma öpüşmeyi yasaklıyorum , yok hani olan bizede oluyor uykusuzluktan gözlerim kan çanağına döndü yahu ..

Peki Mahir'e bu virüs nerden bulaştı tabiki doğum gününe gelen çoçuklardan biri olabilir malum oğlumu kızlar öpüp durdular ben De karar aldım oğluma öpüşmeyi yasaklıyorum , yok hani olan bizede oluyor uykusuzluktan gözlerim kan çanağına döndü yahu ..

Geçmiş olsun canım:nazar: Acil şifalar dilerim Mahir'e:nazar:

Tarık Buğramın yeni yaşını kutlarım:16:Sağlıkla mutlulukla gelsin yeni yaşı:nazar:Tatlıcadım iyiki doğurdun bu yakışıklıyı:16:

Güzel dilekleriniz için hepinize aryı ayrı teşekkür ederim:16: Daha çok yeni mekanımız kızlar,biraz tadilat ekipman vs gerekiyor bizde yavaş yavaş
startını verdik...Yakın bir arkadaşımla birlikte açtık tükkanı:1:Sosyal medyada duyurduk ki şimdiden biraz reklam olsun diye:34:iyi de oldu
haziran ayına mekanımızda 2 organizasyon,, mekan dışında süsleme olarak 1 doğumgünü 1 hastane odası aldık:18:inşallah alnımızın akıyla oturur herşey:nazar:
İşi bırakıcam zaten bu yola birazda bunun için girdim denebilir:ssz: Çok yoruldum kızlar özel sektörde çok:ssz:En azından Rabbimin izniyle kendi iş yerim için yorulayım artık:16: İş tutarsa sevinicem tutmazsa üzülücem her normal insan gibi:1:Ama en azından ilerde denemediğim için pişmanlık duymak istemedim:13:

Sekersizyeşilçay ve mutlu tşk ederim sağolun kızlar dualarımızı bekliyoruz bütün annelerimizden, mahir hasta iken çok zor oluyor off

selam tüm mayıs anneleri ve bebişleri pardon çocukları... nasılsınız? bizler iyiceyiz. geçmiş doğum günlerini kutlarım. daha nice sağlıklı huzurlu yılları olsun çocuklarımızın. lorininde doğum günü 1 mayıstı ama biz o gün babası ile birlikte 3 kişilik bir kutlama yaptık. 3 mayıstada dışarda güzel bir doğum günü yaptık kızım çok eğlendi ogünden beri aklına geldikçe pasta keselim mum üfleyelim diye olmadık şeyler yapıyor. ama babamız foto çekmemiş hep video çekmiş bir arkadaştan foto aldım onu atarım birazdan pastamızı da atabilirim arkadaşım yaptı pastayı o bol çekmiş önceden onuda paylaşırım.
mutlu anne yeni işin ve işyerin hayırlı olur inşallah bol kazançlar ve işinde huzur dilerim.
baby ve şekersiz saatler olsun güle güle kullanın. benimde bir değişikliğe ihtiyacım varda ne bulamadım.
meleğim çok geçmiş olsun mahire umarım kısa zamanda iyileşir. geçen haftalar bizde hastaydık ateş huzursuzluk falan ilaçlada ilaçsızda iyileşmesi haftayı buluyor. meğer bir azı diş çıkarmış geçen farkettim onun huzursuzluğuymuş.
aklıma gelmişken sorayım lorin iki haftadır ayağım ağrıyor diyor özellikle akşam yatma zamanları bazen uykusundan bile uyanıyor acıyor diyor ayağının altını bileğini son günlerde bacağını falan gösteriyor ikisi birden ağrıyormuş. önce büyüme ağrısı dedim ama genelde 3 yaşında falan luyormuş. dr götürdüm. ortepediste sevk etti. perşembede kan tahlili randevusu vedi. bakalım ne çıkacak. dr. kontrol için bunları yapıyoruz irşey çıkmayabilir ama ciddiyede almak gerek dedi. haftaya randevu alacağım çocuk ortepedistinden. sizlerde de böyle durumlar var mı?
Lorin çok hareketli bir çocuk hiç oturduğunu görmedim. yalnızca mama sandelyesinde tutabiliyorum onun dışında yemekte yedireme zaten durmaz çünkü. koltuk kenarları sehba ustleri lorinin oyun yerleri. buraları önemsemiyorum artık ama sandalyesini getirip pencere önüne getirip sirkte cambaz gibi yürüyor yüreğim ağzıma geliyor kızım ne yapıyorsun dediğimde bale diyor. bu günlerde buna sarmış bale yapıyor. baleye göndereyim dedim 3 yaş altı biryer almıyor. yemek masasının etrafındaki sandalyeleri falan hep kaldırdım yemek asasına çıkıyor elinede birşey alıyor şarkı söylüyormuş kendince birşey söylüyor. gören herkes bu çocuk nasıl kilo alacak bu haliyle diyor. neyse uzattım yine ama insan alışıyor. daha 2 yaş kontrolune gitmedik. gidince gelişimine ne diyecek bakalım dr.
son 3 -4 ayda yemesi biraz düzeldi biraz kiloda aldı. meleğim sanada yazayım istersen sizden gördüm balık yağı aldım ama portakallısını çok sevdi lorin ben unutsam lorin anne anne suup suup diiyor ben akşam uyumadan önce veriyorum öyle yatıyor. sabahları aç karna başka bir vitamin şurubu veriyorum türkiyeden getirttim ikisi bir arada kullanılabiliyor. lorine çok yararı oldu. 3 ayda nerdeyse 1 kilo aldı. bizim için süper. türkiyeye gidiyorsun bence al kullan. neyse başka ne yazacaktım unuttum. ha aklıma geldi kızlar aranızda turuncunun telefonu olan varmı bana özelden yazabilir mi veya araya bilirmi. geçen hafta ona yazmıştım arkadaşım cuma günü hediyesini kargoya vermiş. kargo evde bulamamış kargodanda alan olmamış. ya yeni ardres ya kargodan gelinip alınmasını istiyorlar yoksa geri gönderecekler.
gideyim bir foto koyayım.
chiro annenin mahallesindeki olay ne imiş merak ettim..

iyi aksamlar güzel anneler:3:
cocuklar uyudu kocamda biraz rahatsiZ sanirim grip olacak..o da uyudu kaldim yalniz..
oturuyom kendi kendime:)
minyatur cnm oncelikle güzel lorinin yaş gününü kutluyorum..ömrüde yüzü gibi güzel olsun insallah..nazar degmesin prensese..
cigerim sende iyi yazmissin ha gözlerim sasi oldu:) aklima nagihan geldi:)
lorinin kilo almasina cok sevindim. .benim kizimda cok hareketli kilo almiyo:( bende balik yagi aldim ama uzun zaman oldu vermiyorum unutuyorum:(
lorinin bacagi agiriyomus hay Allah neden acaba..geçmiş olsun lütfen sonuclari bizimlede Paylaş. .umarim biseyi yoktur cnm çok öptüm

Back
X