Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam kizlar.
artik kimse gelmiyomubenim internetim yok ondan biraz uzak kaldim doğum günü geçen bütün kuzularimizin doğum günü kutlu olsun..nice saglikli uzun ömürleri olsun insallah..
Bugün benim prensesiminde doğum günü:) Çağlam canim kizim iyiki doğmuş. .artik 2 yasinda prensesim:)
bu arada ilkimin kizi besteninde doğum günü:) iyiki doğdun prenses:)
ben zaten doğum günü yapmiycaktim ama yinede bir pasta yaptiririm evde kutlariz diyodum ama babaannem yoğun bakimda heran kötü bir haber gelebiliro yüzden pasta bile yaptiramadik..gittik pastaneden ufak bir pasta aldik ufledi minnosum..
dedik bari fotograf cektirelim o da kismet olmadisabahtan beri elektirik yoktu gittik geri döndük. .az once elektirikler geldi..insallah yarin gidip cektirecem..
Selam kizlar.
artik kimse gelmiyomubenim internetim yok ondan biraz uzak kaldim doğum günü geçen bütün kuzularimizin doğum günü kutlu olsun..nice saglikli uzun ömürleri olsun insallah..
Bugün benim prensesiminde doğum günü:) Çağlam canim kizim iyiki doğmuş. .artik 2 yasinda prensesim:)
bu arada ilkimin kizi besteninde doğum günü:) iyiki doğdun prenses:)
ben zaten doğum günü yapmiycaktim ama yinede bir pasta yaptiririm evde kutlariz diyodum ama babaannem yoğun bakimda heran kötü bir haber gelebiliro yüzden pasta bile yaptiramadik..gittik pastaneden ufak bir pasta aldik ufledi minnosum..
dedik bari fotograf cektirelim o da kismet olmadisabahtan beri elektirik yoktu gittik geri döndük. .az once elektirikler geldi..insallah yarin gidip cektirecem..
Kizlar dogum yaptimi bizim kiz oglusumuz dogdumu bilen varmi
dostum hoşgeldiniz. bizden ayrı günleriniz pek güzel geçmiş anlaşılanMerhaba arkadaşlar,
Beni hatırlayan var mıbir zamanlar sık sık yazardım ama uzun zamandır fırsat bulamadım
Bildiğiniz üzere evdeyim.. işten ayrılmıştım.. ve o günden beri Kaanla muhteşem vakit geçiriyorum.. Geziyoruz tozuyoruz... valla çok iyi geldi.. ÇAlışmak mı?? Hç aklıma bile gelmiyor desem
2 hafta annemlerle beraber memlekete gittik.. Köyde tozda toprakta o kadar çok eğlendiki Kaan.. HErgün tavuklardan yumurta aldı..Domates ekti, bahçe suladı, çamurla oynadı.. Sadece uyurken evdeydi.. onun dışında hep dışarda bahçede.. Bende çok rahattım çünkü trafik yok, araba yok, aman araba geliyor telaşı yok... ooooh mis gibi özgürce oynadı oğlum.. Günde 3 bazen 5 posta çamaşır değiştiriyorduk tabi
Ordan geldik 3 gün Bursaya babaanneye gittik.. Doğum günü pastamızı orda kestik..
Ben bu yıl doğum günü yapmadım kızlar.. Ama seneye artık kesin yapacağım.. Dış mekanda, arkadaşları ile eğleneceği falan güzel bişey düşünüyorum.. bakalım kısmet..
Başka başkaa.... 2. bebeğin çalışmalarına başlayacağım bende artık.. yine nisan mayısta doğmasını istediğim için o aylara denl gelecek şekilde çalışmalar yapacağımama ne zaman olursa kabulümdür tabi...
Bu arada Kaan'ı memeden ayıralı 4 gün oldu.. düşündüğümden daha kolay oldu.. bantladım uf olmuş dedim.. biraz üzüldü.. hafiften de mızmızlandı ama beni ve kendini hiç yormadı kuzum... onu da atlattık şükür..
Şimdi sırada sallayarak uyutmadan kendi kendine uyumaya geçiş... ve çiş eğitimi var.. inşallah onları da en kısa sürede hallederiz..
Ben hala Nagiişimin hediyesini gönderemedim... NAgişiiiiiim en kısa zamanda Yaren Nurum hediyesini gönderiyorum bitanem..
herkesi ve tatlı bebeişlerimizi çoook öptüm
bu arada sanirim talay doğum yapmış:)
bende melegimden duydum,
melegimde talaydan duymus:)
talayda doktordan öğrenmiş doğurduğu:)
cok sevindim ya ne guzel sağ salim kavuşmuş oğlusuna..Allah saglikli uzun ömürler versin..
bu arada sanirim talay doğum yapmış:)
bende melegimden duydum,
melegimde talaydan duymus:)
talayda doktordan öğrenmiş doğurduğu:)
cok sevindim ya ne guzel sağ salim kavuşmuş oğlusuna..allah saglikli uzun ömürler versin..
o yorgunluğun üstüne sağolsun eşim yemege götürdü bizi, cocuklar oyun parkinda kosturdu bizde rahatça yemek yedik, sonrada parkin icine tabak koydum orda yediler:)) cok rahatti..
Selam kizlar Nasılsıniz. .
ben yorgunluktan ölüyorum, mutfagi temizledim, halilari kaldirdim, ev sil supur wc banyo derken pertim çıktı. .ama evim tertemiz oldu:))
o yorgunluğun üstüne sağolsun eşim yemege götürdü bizi, cocuklar oyun parkinda kosturdu bizde rahatça yemek yedik, sonrada parkin icine tabak koydum orda yediler:)) cok rahatti..
Çağla nin başına geleni anlatsam aglarsiniz, anlatim bari:) zavalli kizim top havuzunda oynuyodu sonra ordaki toplardan birini eline aldi dışarı cikmaya çalıştı ama cikamadi, elindeki topu yere atti sonra çıktı ama tam o sirada baska bir çocuk caglanin yere bıraktığı topu aldi gitti(Çağla çıktı bakti top yok:)) ama nasil hevesle çıkmıştı topunu alacak diye. .ee bunda ne var diyceksiniz:)) ay delimiyim neyim çok üzüldüm:)))
sizde annesiniz beni anladiniz degilmi:)
güleni doverim:)
ya sonra eve geldik uyudular..bende yatacam hakim yok..
beykozcum bebisimizin cinsiyeti belli oldumu canim..hiç bişey anlatmiyosun nasil gidiyo hamilelik
buralarada kimse ugramaz oldu nerdesiniz kizlar..