2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Doğa, Aras Eymen, Kaan ve Orhan Cemal'in doğumgünlerini kutluyorum...

not: Dilberege hanım, hediye elize ulaştıysa da ulaşmadıysa da haber verebilir misiniz :17:

Selam kizlar.
artik kimse gelmiyomu:(benim internetim yok ondan biraz uzak kaldim doğum günü geçen bütün kuzularimizin doğum günü kutlu olsun..nice saglikli uzun ömürleri olsun insallah..

Bugün benim prensesiminde doğum günü:) Çağlam canim kizim iyiki doğmuş. .artik 2 yasinda prensesim:)
bu arada ilkimin kizi besteninde doğum günü:) iyiki doğdun prenses:)

ben zaten doğum günü yapmiycaktim ama yinede bir pasta yaptiririm evde kutlariz diyodum ama babaannem yoğun bakimda heran kötü bir haber gelebilir:(o yüzden pasta bile yaptiramadik..gittik pastaneden ufak bir pasta aldik ufledi minnosum..
dedik bari fotograf cektirelim o da kismet olmadi:(sabahtan beri elektirik yoktu gittik geri döndük. .az once elektirikler geldi..insallah yarin gidip cektirecem..

Selam kizlar.
artik kimse gelmiyomu:(benim internetim yok ondan biraz uzak kaldim doğum günü geçen bütün kuzularimizin doğum günü kutlu olsun..nice saglikli uzun ömürleri olsun insallah..

Bugün benim prensesiminde doğum günü:) Çağlam canim kizim iyiki doğmuş. .artik 2 yasinda prensesim:)

ben zaten doğum günü yapmiycaktim ama yinede bir pasta yaptiririm evde kutlariz diyodum ama babaannem yoğun bakimda heran kötü bir haber gelebilir:(o yüzden pasta bile yaptiramadik..gittik pastaneden ufak bir pasta aldik ufledi minnosum..
dedik bari fotograf cektirelim o da kismet olmadi:(sabahtan beri elektirik yoktu gittik geri döndük. .az once elektirikler geldi..insallah yarin gidip cektirecem..

Çağla'nın doğumgününü aşırı kutluyor ve uzun hayırlı bir ömür diliyorum :16:
babaanneniz için de herkes için hayırlısı olsun diyorum :5:

Yoğun gecen günlerin ardından giremeyip kutlayamadığım tum kuzularımın doğumgunu kutlu olsun.
Biz de atlattık çok şükür. Orhan cemal beste çağlaaaa ve bugunun doğum gunu kızı azraecemi çok öpüyorummmmm
Çok mutlu olun

Doğum günlerini kutlayan tüm bebişlerimize nice güzel mutlu seneler diliyorum. Bizim doğumgününe daha var. Bu arada hastalığın sebebiyle tomografi çektirdim ve kortizonlu ilaca başladım mecburen dün itibariyle emzirmeyi sonlandırmak zorunda kaldım. Dün gece iç çeke ceke ağladı. Psikolojik olarak ben de iyi değilim. Bakalım devam ettirebilecek miyim?

Selam kizlar.

sağ ol tatlım güzel gözlü minik prensesimin de doğum günü kutlu olsun. inşallah ileride bir gün birlikte kutlarız.

Doğum günü geçmiş olan tüm tatlı mayıs bebişlerinin doğum günü kutlu olsun.

Somada yitip giden canların mekanı cennet olsun Ailelerine Allah sabır versin.

Kizlar dogum yaptimi bizim kiz oglusumuz dogdumu bilen varmi

benim de aklımda son günlerde. bir özel mesaj yazlaım da, müsait olduğu zaman baksın bari :26:bir dakika ya, hediye çekilişinde birilerine numarasını vermiş olmalı. belkim o kişi arayabilir :44:

TALAY HANIM'IN NUMARASINI BİLEN VEYA GÖREN VARSA, KENDİSİNE ULAŞABİLİR Mİ?

Merhaba arkadaşlar,

Beni hatırlayan var mı :3::3::3: bir zamanlar sık sık yazardım ama uzun zamandır fırsat bulamadım:50::50:

Bildiğiniz üzere evdeyim.. işten ayrılmıştım.. ve o günden beri Kaanla muhteşem vakit geçiriyorum.. Geziyoruz tozuyoruz... valla çok iyi geldi.. ÇAlışmak mı?? Hç aklıma bile gelmiyor desem:34:

2 hafta annemlerle beraber memlekete gittik.. Köyde tozda toprakta o kadar çok eğlendiki Kaan.. HErgün tavuklardan yumurta aldı..Domates ekti, bahçe suladı, çamurla oynadı.. Sadece uyurken evdeydi.. onun dışında hep dışarda bahçede.. Bende çok rahattım çünkü trafik yok, araba yok, aman araba geliyor telaşı yok... ooooh mis gibi özgürce oynadı oğlum.. Günde 3 bazen 5 posta çamaşır değiştiriyorduk tabi:1::1:

Ordan geldik 3 gün Bursaya babaanneye gittik.. Doğum günü pastamızı orda kestik..

Ben bu yıl doğum günü yapmadım kızlar.. Ama seneye artık kesin yapacağım.. Dış mekanda, arkadaşları ile eğleneceği falan güzel bişey düşünüyorum.. bakalım kısmet..

Başka başkaa.... 2. bebeğin çalışmalarına başlayacağım bende artık.. yine nisan mayısta doğmasını istediğim için o aylara denl gelecek şekilde çalışmalar yapacağım :1::1: ama ne zaman olursa kabulümdür tabi...

Bu arada Kaan'ı memeden ayıralı 4 gün oldu.. düşündüğümden daha kolay oldu.. bantladım uf olmuş dedim.. biraz üzüldü.. hafiften de mızmızlandı ama beni ve kendini hiç yormadı kuzum... onu da atlattık şükür..

Şimdi sırada sallayarak uyutmadan kendi kendine uyumaya geçiş... ve çiş eğitimi var.. inşallah onları da en kısa sürede hallederiz..

Ben hala Nagiişimin hediyesini gönderemedim... NAgişiiiiiim en kısa zamanda Yaren Nurum hediyesini gönderiyorum bitanem..

herkesi ve tatlı bebeişlerimizi çoook öptüm

Merhaba arkadaşlar,

Beni hatırlayan var mı :3::3::3: bir zamanlar sık sık yazardım ama uzun zamandır fırsat bulamadım:50::50:

Bildiğiniz üzere evdeyim.. işten ayrılmıştım.. ve o günden beri Kaanla muhteşem vakit geçiriyorum.. Geziyoruz tozuyoruz... valla çok iyi geldi.. ÇAlışmak mı?? Hç aklıma bile gelmiyor desem:34:

2 hafta annemlerle beraber memlekete gittik.. Köyde tozda toprakta o kadar çok eğlendiki Kaan.. HErgün tavuklardan yumurta aldı..Domates ekti, bahçe suladı, çamurla oynadı.. Sadece uyurken evdeydi.. onun dışında hep dışarda bahçede.. Bende çok rahattım çünkü trafik yok, araba yok, aman araba geliyor telaşı yok... ooooh mis gibi özgürce oynadı oğlum.. Günde 3 bazen 5 posta çamaşır değiştiriyorduk tabi:1::1:

Ordan geldik 3 gün Bursaya babaanneye gittik.. Doğum günü pastamızı orda kestik..

Ben bu yıl doğum günü yapmadım kızlar.. Ama seneye artık kesin yapacağım.. Dış mekanda, arkadaşları ile eğleneceği falan güzel bişey düşünüyorum.. bakalım kısmet..

Başka başkaa.... 2. bebeğin çalışmalarına başlayacağım bende artık.. yine nisan mayısta doğmasını istediğim için o aylara denl gelecek şekilde çalışmalar yapacağım :1::1: ama ne zaman olursa kabulümdür tabi...

Bu arada Kaan'ı memeden ayıralı 4 gün oldu.. düşündüğümden daha kolay oldu.. bantladım uf olmuş dedim.. biraz üzüldü.. hafiften de mızmızlandı ama beni ve kendini hiç yormadı kuzum... onu da atlattık şükür..

Şimdi sırada sallayarak uyutmadan kendi kendine uyumaya geçiş... ve çiş eğitimi var.. inşallah onları da en kısa sürede hallederiz..

Ben hala Nagiişimin hediyesini gönderemedim... NAgişiiiiiim en kısa zamanda Yaren Nurum hediyesini gönderiyorum bitanem..

herkesi ve tatlı bebeişlerimizi çoook öptüm
dostum hoşgeldiniz. bizden ayrı günleriniz pek güzel geçmiş anlaşılan :34:
Kaan için çok sevindim, köy hayatı bir başka tabii aaah aaah :ssz:
çiş eğitimine ben de başlamak istiyorum ama anne havaların soğuk olduğunu biraz daha ısınmasını beklememi istiyor. malum Ankara'nın yazı gelmedi henüz. Orhan Cemal ise, kaka yapmadan hemen önce haber veriyor ve bana bakarak kaka yapıyor. resmen hazır çocuk. bakalım, belkim haziranda tatilde öğretirim :ssz: tatil dönüşü hazır çiş öğrenmiş çocuğu sunmam gerekiyor anneciğime :ssz:
ben yine de hazırlık yapıp, 8-10 tane lastikli penye pijama ve 8 tane boxer aldım. külot pek tavsiye etmiyorlar, pipileri daralmasın diye :9:

çiş eğitiminde anneniz yardımcı olacak mı yoksam kendiniz mi öğreteceksiniz :26:

Selam nasilsiniz kizlar. .
ben iyiyim kizlarda iyi cok şükür. .cerenin cildi biraz sorunlu onunla ugrastik neyseki biseyi yokmuş. .
Çağla herseyi anlatiyo artık:) baya dillendi cadi kızım:)
aksamda sirke gittik cok eglendiler..ben cok korktum")) aslanlar kafesten kacip üstüme atliycaklar gibi tir tir titredim:)) bende amma korkakmisin bunu yeni anliyorum..
haftaya istanbuldayım tabi kismetse inşallah:) benimle tanışmak, konuşmak isteyen varsa 9393 e mesaj atsin:))) kizlar nerde bulusacaz biri şu işe el.atsin..mutlucum sen ayarlasan cnm..

dilbercim ne güzel gezip eglenmissiniz cnm..kaanada cok iyi gelmiştir:)
cikocum aziz dostum sanada cok gülüyorum:) hazir bezsiz çocuğu annene verecekmissin:) ee heralde sen alistiracan yok annenmi ugrasacak yazik kadina:)

digum gunleri gecen tüm bebelerimizi çok öpüyorum..
yazacak cok şey oluyo ama yazmaya firsatim yok.gelen gidenle ugrasiyom..nenemde hastanede daha ne olacagi belli degil..insallah düzelir. .
herkesi çok öpüyorum iyi geceler

bu arada sanirim talay doğum yapmış:)
bende melegimden duydum,
melegimde talaydan duymus:)
talayda doktordan öğrenmiş doğurduğu:)
cok sevindim ya ne guzel sağ salim kavuşmuş oğlusuna..Allah saglikli uzun ömürler versin..

bende melegimden duydum,
cok sevindim ya ne guzel sağ salim kavuşmuş oğlusuna..Allah saglikli uzun ömürler versin..

namaniiiiiin, Talay dostumuz doğum yapmış :52: hayırlı uzun bir ömrü olsun Ömer Tuğrul'un inşallah :16:

bende melegimden duydum,
cok sevindim ya ne guzel sağ salim kavuşmuş oğlusuna..allah saglikli uzun ömürler versin..

talaycımmmm cok sevindim iyiki dogdun bebişşşş rabbim saglıklı ömür nasip eylesin inşşşş :16:
Babycim sanada cok tesekkür ederim bu bilgiyi paylastıgın için :16:

Selam kizlar Nasılsıniz. .
ben yorgunluktan ölüyorum, mutfagi temizledim, halilari kaldirdim, ev sil supur wc banyo derken pertim çıktı. .ama evim tertemiz oldu:))
o yorgunluğun üstüne sağolsun eşim yemege götürdü bizi, cocuklar oyun parkinda kosturdu bizde rahatça yemek yedik, sonrada parkin icine tabak koydum orda yediler:)) cok rahatti..
Çağla nin başına geleni anlatsam aglarsiniz, anlatim bari:) zavalli kizim top havuzunda oynuyodu sonra ordaki toplardan birini eline aldi dışarı cikmaya çalıştı ama cikamadi, elindeki topu yere atti sonra çıktı ama tam o sirada baska bir çocuk caglanin yere bıraktığı topu aldi gitti:((Çağla çıktı bakti top yok:)) ama nasil hevesle çıkmıştı topunu alacak diye. .ee bunda ne var diyceksiniz:)) ay delimiyim neyim çok üzüldüm:)))
sizde annesiniz beni anladiniz degilmi:)
güleni doverim:)

ya sonra eve geldik uyudular..bende yatacam hakim yok..

beykozcum bebisimizin cinsiyeti belli oldumu canim..hiç bişey anlatmiyosun nasil gidiyo hamilelik;)
buralarada kimse ugramaz oldu nerdesiniz kizlar..

o yorgunluğun üstüne sağolsun eşim yemege götürdü bizi, cocuklar oyun parkinda kosturdu bizde rahatça yemek yedik, sonrada parkin icine tabak koydum orda yediler:)) cok rahatti..

yani Babyceren dostum ve azizim, sizin bu çocuk parklı restoranlarını iyiden iyiye kıskanmaya başladım :14: Orhan Cemal doğduğundan beri eşimle aynı anda hiç yemek yemedik dışarda :14: sırayla, masaların arasında ve altında koşturan oğlanı takip edip, sırayla yedik :14: birgün ciddi ciddi Ankara'nın bütün restoranlarını arayıp çocuk parkı olup olmadığını sormak geliyor içimden :14: 1 tane duydum ama şehrin bayağı dışında. nasıl diyeyim, siz çarşının içinde oturuyorsunuz, "evde yemek yok, dışarda yiyip geliverelim" dediğiniz yer evinize 30-40 km uzaklıkta. hani gidip geliverelim denecek yakınlıkta değil. offf offff :ssz:

bir de Çağla'nın top havuzundan çıktığında yaşadığı hayal kırıklığı geldi aklıma. ona da ağlayasım var şimdi :14:

Merhaba kızlar :3:
Nasılsınız görüşmeyeliii :16:
Biz yine anneannemizin evine kaçtık.Hep 2-3 günlüğüne gidiyorum ama 10 gün kalıp geliyorum.Babamlar yalnız oldukları için Kayra sayesinde neşeleniyorlar.Kayra da çok mutlu oluyor orda.:6:
Geniz eti ameliyatından sonra hiç iştahımız kesilmedi çok şükür.Bazı günler az bazı günler güzel yiyor ama en azından eskisi gibi aç gezmiyor.Demek yavrum nefes alamadığı için yemek yemeyi ret ediyormuş.Şuan çok ama çok rahatladık.Büyük lokmaları güzelce çiğneyebiliyor.
Kilomuz ameliyat öncesi 10.5 idi.Şuan 12.5. :8:
Geçen hafta oğluşumla doktorculuk oynarken 3 azı dişinin patladığını gördüm.Hiç farketmemişim :))..Son 1 dişimiz kaldı :32:
2 yaş sendromu denen şey ile çok güzel geçiniyoruz.Artık yapılmaması gereken şeylerin nedenini izah ettiğimde taam(tamam) diyor ve üstelemiyor.Tabi bazı zamanlar inatlaştığı oluyor ama genelde tutarlı davrandığım için bir müddet ağlayıp susuyor.:27:.
Baba eve geldiğinde daha şımarık oluyor çünkü baba tam olarak yapılması ve yapılmaması gereken şeyler için sınır koyamıyor.Benden çok daha ılımlı ve kızmıyor.Bu yüzden şimdilik babanın sözü pek dinlenmiyor :24:
İnanılmaz rol kesiyor ve taklit ediyor.Artık evde konuştuklarımıza ve yaptıklarımıza çok dikkat ediyoruz çünküüü fenaa izleniyoruuzzz :52:
Uykusu genel olarak güzel ama deliksiz uyku çok az...Genelde 1-2 kere uyanıp su istiyor.
Gün içerisinde bol bol aktivite yapıyoruz,parka gidiyoruz..
Son olarak bez bırakmayı ramazan sonrasına erteledim.Henüz hazır olmadığını hissediyorum.Bir müddet daha bezlenmeye devam yani.
Yine bez olayı bitince emziği bırakıp tek kişilik yatağa geçiş yapacağız.Bu yaz abi olacağız artık inşaallah :46:

Bizden haberler bu kadar.Hepinizi öpüyorum :16:

Merhaba kızlar keyifler nasıl?
Biz kızımla çok mutluyuz TATLICADI teyzemiz bize çok cici hediyeler yollamış eşim eve getirmiş besteyle birlikte açmışlar hediyeleri(beni beklememiş hainler:)) Eve bir geldim beste ördeğini sarıp sarmalamış beni kapıda bekliyo, mutluluk dolu ifadeyle: 'anne bak gak gak' dedi. Ben de en az onun kadar mutlu oldum. Öyle güzel şeyler yollamışsın ki beste bayılmış hepsine. Şu an bir elinde ördek diğer elinde tokasıyla uyuyo. Hediyenin içindeki not da hepsine bedeldi. Canım benim ne kadar güzel şeyler yazmışsın öyle çok mutlu oldum ben de iyiki kk ya üye olmuşum da senin kadar tatlı bir mayıs annesini tanımışım, dediğin gibi inşallah bir gün yüz yüze görüşme fırsatımız olur. Hediyeler için çok teşekkür ediyoruz biz de kızımla seni ve yakışıklı kuzu Tarık Buğra'yı öpüyoruz, sevgiler.... $DSC03234.webp Saatimiz, ördeğimiz, tokalarımız ve sevgi dolu notumuz

Notu babyceren okumasın diye ters çevirdim:)

Son düzenleme:
selam mayısın en tatlı kuzuları ve anneleri :)
havalar ısındı yaz geldi :16:
bütün doğum günü geçen mayıs çocuklarını öperim:54:
büyüdüler çok şükür,Aras Eymen tam bir fırlama oldu çok hareketli hızına yetişemiyorum her gün bir vukuat
bu aralar koltuk tepelerinde benimde yüreğim ağzımda kendine zarar verecek diye korkuyorum:26:
anaokulu öğretmeni arkadaşım var şuanda çalışmıyor 2 kızı var tanıdıkları toplayıp oyun grubu yapıcaz o öğretmen olduğu için
zaten biliyor nasıl oyunlar oynayacanı hem anneler hem çocuklar aktivite yapıcaz zaten oyun grubuna vermeyi düşünüyordum kuzumu daha iyi oldu
hem içim rahat gözümün önünde olacak...

mutlu annem iş kurmuşsun bol kazançlar diliyorum canım benim
talaycım sende doğum yapmışsın rabbim evladını bağışlasın analı babalı büyüsün kuzucuk,ilk yıl zorlanacaksın ama 2.yıl çocuklar birlikte oynayacak çok rahatlayacaksın sakın korkma

minyaturcüm ben hediyemi yolladım bir aksilik çıkmazsa yarın arkadaşının elinde olur umarım beğenirsiniz

beykoz bebişş ve sen nasılsın,sarı şekerimiz nasıl hamileliğin nasıl gidiyor anlat azıcık
hepinizi sevgiyle özlemle öperim:54:

Selam kizlar Nasılsıniz. .
ben yorgunluktan ölüyorum, mutfagi temizledim, halilari kaldirdim, ev sil supur wc banyo derken pertim çıktı. .ama evim tertemiz oldu:))
Çağla nin başına geleni anlatsam aglarsiniz, anlatim bari:) zavalli kizim top havuzunda oynuyodu sonra ordaki toplardan birini eline aldi dışarı cikmaya çalıştı ama cikamadi, elindeki topu yere atti sonra çıktı ama tam o sirada baska bir çocuk caglanin yere bıraktığı topu aldi gitti:((Çağla çıktı bakti top yok:)) ama nasil hevesle çıkmıştı topunu alacak diye. .ee bunda ne var diyceksiniz:)) ay delimiyim neyim çok üzüldüm:)))
sizde annesiniz beni anladiniz degilmi:)
güleni doverim:)

ya sonra eve geldik uyudular..bende yatacam hakim yok..

beykozcum bebisimizin cinsiyeti belli oldumu canim..hiç bişey anlatmiyosun nasil gidiyo hamilelik;)
buralarada kimse ugramaz oldu nerdesiniz kizlar..

baybcm ve hejarcım :16:
yok cnm daha belli olmadı zorladım doktoru ama bakmadı bile :47:
14 ve 16 haftalarda net olur dedi benim ikili test için gittigim doktorum enesimi hemen söyledi ve bilmişti
nese saglıklı oldugunu gördüm ya o bana yeter bu hafta bir dahaki hafta giderim özele sorarım:9:
suan bebişimin 13 haftası doldu:nazar:
göbegim cıkmaya basladı :nazar:
bulantı azdı gecti koku hassasiyetı devam :ssz:
enes iyi cok sükür bir ara hastalık atlattık içi doldu salya sümüktü azaldı :nazar:
benden böle hamile yokm daha :29:

Back
X