- 6 Aralık 2011
- 7.612
- 2.619
- 248
çok tşk ederim cnm ..türkiye gibisi yok çok özlemişim memleketimi..Merhaba kızlarr..
Ne güzell bir buluşma geçirmişinizzz
Çok sevindim sizin adınıza.Dostluğunuz hep daimi olur inşaallah.
Babyceren ; canım ceren hakkında içinin rahatlamasına çok sevindim.İnşaallah en kısa zamanda tamamen kurtulursunuz bu allerjiden.
Ayrıca çiş eğitiminde başarılar diliyorum.Evet bebek kadar anneninde hazır olması çok önemli.Ben nedense bir türlü hazır hissetmiyorum kendimi.
Evde ki bez stoğu bitince başlarız artık :))
Meleğim ; canım memlekete hoşgeldin..Çok güzel bir tatil geçirmen dileği ile...
Mahir paşa emziği bırakmış.Darısı bize olsunn ama sanırım ben emziği bıraktırmakta da pek hazır değilim.Malum uykusuz geceler,huysuzluklar olacaktır.
Eşimin eğitim yılı bitince eşimin yardımı ile bıraktırayım diyorum.Aslında geçenlerde ilk defa emziğini balkondan atmıştı kayra.Fırsattan istifade emzik gitti diye bıraktırmak istedim ama gece olunca o yalvarmaya ve ağlamaya dayanamadım.
Mutlu_annem ; kızların dediğine göre mira hatun çok tatlı konuşormuş.Öperim onu minik dudişlerindennn.
Tatlıcadı ; Tarık paşa ile zamanın çok çabuk geçtiğinden bahsetmişsin.Bunun sırrı ne acabaaa..Biz bu aralar çok sıkılıyoruz,bir türlü zaman geçiremiyoruz :26:
evt biz çok şükür emziği bıraktık burdaki hedeflerimden biride oydu ..valla emzikleri mahir kemirip parçalayınca hepsini kendi elleri ile koparıp çöpe attı..bende her istediğinde sekille anlatıp çöpe attığını söyledim oda anladı çok şükür ve bitti.. hatta nuk marka meme denedik onuda almadı sevmedi..sende başka meme deniyebilirsin cnm belki değişik meme ile bırakabilir yada kendi eli ile atmaya ikna olursa oda bir çözüm olabilir..bende uykusunu uyuyamaz diye endişe ediyordum fakat değişen hiçbirşey olmadı....darısı sizin başınıza inş umarım kolayca bırakırsınız..