2012 mayıs ikiz anneleri buyrun....

maşşallah canımrabbim 9.ayınıda göstersiiiiiinnnn....

valla bir yan etkisi yoksa.koyarız elimizde ki bütün tavırlarıııı. salı günü dr.a gittiğimde bir sorayım bakayım 26.hafta olucaz inşallah..dr.um zaten ağzından kaçırdı bizim için
"inşallah 32.haftayı atlatalım içim rahat edecek" dedi...eee bu ne demek oluyo??? şu işin üstüne bir eğileyim kafaya koydum[/QUOTE]

valla bu kontroller doktorcuklarımızla kavga kıyamet geçeceğe benziyor haa
ben anlamam kızlarrrrrrr beni bu topikte yalnız bırakmayın. ben sizi kızçelerim arkadaşlarını özlüyor valla
ben de kendimi zor kaldırır durumdayım ama ne yaptınız ne ettiniz diye meraklanıyorum aaaa

ressam07 doktorlara göre ciğer geliştirici iğne erken doğuma sebep oluyormuş kortizon olduğu için bebek doğum başlıyo sanıyomuş yani sorumluluk almak istemiyor bence ki banada erken doğum riskin yok dediler hep çoğul gebelik zaten başlı başına erken doğum riski demek neyse kısmetim böyleymiş kızım 43 gün oğlumda 87 gün küvezde kaldı kızım gözlerinden rop yüzünden 2 kere lazer oldu oğlumda erken doğuma bağlı beyin kanaması geçirdi oda 2 kere beyin ameliyatı oldu şuan tekrar olma ihtimali var ALLAH a şükür iyiler çok zor günler geçirdim çok badireler atlattık kimse korkmasın inşallah herşey gönlünüzce olur

gerçektn komikti...
bayılırım ben böyle enteresan sürprizlere..biz de salı detaylı ultrason yaptırıcaz inşallah bir sürprizle karşılaşmayız:))

ben her an bir sürpriz bekliyorum valla. benim soldaki bebişimin pozisyonu her seferinde kötü oluyor. Bir de maşallah kıpır kıpır kuzucum. o yüzden doktorcum emin olmamakla beraber kıza benziyor diyor her seferinde biz de kendimizi iki kız diye alıştırdık. En son gittiğimizde valla bir çıkıntı göremediğimden kız diyorum dedi hayırlısı olsun dedik bizde. cinsiyet sorun değil nasılsa

canım_ca,
şu kasılmalar nasıl oluyor tarif edebilecek misin tatlım?

hahaha böyle böyle böyle de canim. Canim kasiklarima hafif bir agri girmekle birlikte karnim geriliyor sanki birsey sykyyormus gibi geriliyor ve birden saliyor kendini agrili olunca gercek kasilma agrisiz olunca yalanciymis hatta bazen merdivenleri inerken oluyor öylece kaliyorum yürüyemiyorum kasilma gecinceceye kadar, magnesyum kasilmalari azaltiyormus bana doktor magnesyum verdi agrili olmuyor artik arada giriyor ama pek agrisi olmuyor ,26.haftadan itibaren günde birkac defa olmasi normalmis canim korkma sen.
gerçektn komikti...
bayılırım ben böyle enteresan sürprizlere..biz de salı detaylı ultrason yaptırıcaz inşallah bir sürprizle karşılaşmayız:))
Insallah karsilasmazsiniz canim :))) Ama insan bebislerinin saglikli oldugunu duyunca kiz erkek pek fark etmiyor vallah ama esler kendilerini erkege biraz alistirdigi için kabulenmekte zorluk cekebiliyorlar benimki detaylidan ciktiktan 15dk sonra hala acaba doktor iyi bakabildimi diyorduYeni yeni alisiyor garibim
Canim yaptiranlar memnun ama dogumu tetikledigini söyleyenlerde var ben bir kac defa gittim hastaneye kasilmalardan dolayi ordaki doktorlarda ciger gelistiriciyi tavsiye ettiler kendi özel doktorumda tavsiye etti igne iki dozda vuruluyormus iki gün ard arda ve benimkini hastanede yapacaklar ama erken dogum riski olunca yapilma taraftari doktorlar kasilma falan olunca, sen doktoruna danis En iyi o bilir demi
:))) Süprizleri hep sevmisimdir, kiscelerimide bir okadar seviyorum vallah

Son düzenleme:

önemli olan bebişlerimi sağlıkla kucağıma almak. kızmış oğlanmış fark etmez valla
benim ki kasılma değil o zaman canım yaa. kasıklarıma doğru sızlama var. ben de magnezyuma yeni başladım.

Cagnur kasiklarinda sizimi var bak sen genede ihmal etme canim_ca dedi diye sali gün mutlaka söyle doktoruna damami.

Son düzenleme:

tatlım valla benim ağrılarımda bir çeşit tarif edeyim sana kasılma mı bilmiyorum
önce hafif bir ağrı giriyor gerilicek olan bölgeye.kasılma değil tam benim ki sanki,top gibi toplanıyor göbeğimin sağ tarafına veya sol tarafın doğru..tepe gibi şişiyor ve sertleşiyor.günde 4-5 defa oluyor bu durum..özelikle sol tarafa yatarsam sağ taraf sertleşiyor,sağ tarafa yatarsam sol taraf sertleşiyor...ama dayanılmıycak bir ağrı değil..annem çocuk o bölgeye toplanıyordur diyor ama bana pek öyle gelmiyor...birde karnımın içi yırtılıyormuş gibi acıyor,yara gibi san ki..benden bu kadar ağrılar

slm annişler
bugün kontrole gittik her şey yolunda çok şükür kızım 1120 gr oglum 1168 gr olmuş görünce çok şaşırdım küçükler diye korkuyordum 3haftada 400 gr a yakın almıslar :)))) nst ye bağlandım sancı falan cıkmadı ama arada agrıalrım oluyor dedım dr um kolay degıl 2 kılo bebek tasıyorsun dedı :)) sag kasıgımda ogrı oluyor yürürken zorlanıyorum dedım tek taraflı kasık agrıları baskıdan dolayı olur erken dogum ısraretı değil dedi. buarada haftaya persembe gunu dogum ıznım baslıyor çok az kaldı bende sızler gıbı evde dınlenebılıcem yaşasın....
benim dr um da cıger gelıstırıcı ıgneye karsı ama ben dr uma guvenıyorum bakalım hakkımızda hayırlısı.çok öpüyoruz sizleri...

Canim onlar bebek sanirim kasilma tek tarafli olmuyor bendede olusuyor o tepeciklerden ben bebekler yapiyor diyorum çünkü kasilma tüm karinda oluyor ama ben pazartesi kontrolde sorayim bi doktoruma ne diyecek bu duruma.
Masallah bebislere kocaman olmuslar bi bukadar daha kilo alsinlar insallah
Oh ne güzel ya bütün kizlar izne giriyor artik baya sohbet ederiz bol bol ne güzel topic dahada hareketlenecek canim daha az sykylacak

Masallah bebislere kocaman olmuslar bi bukadar daha kilo alsinlar insallah
Oh ne güzel ya bütün kizlar izne giriyor artik baya sohbet ederiz bol bol ne güzel topic dahada hareketlenecek canim daha az sykylacak [/QUOTE]

saol canım hepimizin bebişleri çok çok kilo alırlar inşallah .eee artık topic sessız kalmaz artık :))

canım tek taraflı agrıyı ben dr uma sordum tek taraflı olunca baskıdan dolayı dedı.o tepecikler için annen doğru söyluyor canım sen ne tarafa yatarsan onalrda ıcerde kendılerını rahat ettircek pozisyonu alıyorlar.yalnız o son yazdıgın agrı için bişey diyemiycem ama dr una gıdınce mutlaka sor derım bende.
bua rada benim karnım yamuk duruyor ya hiç düzelmiyor :))

maşallah maşallah maşallah allahım yerim ben onlarııı...ne güzel haberler verdin..kilolar iyi,izne ayrılıyorsun...hadi bakalım gelsiiiiiiin pijamalarrrrr..

canım tek taraflı agrıyı ben dr uma sordum tek taraflı olunca baskıdan dolayı dedı.o tepecikler için annen doğru söyluyor canım sen ne tarafa yatarsan onalrda ıcerde kendılerını rahat ettircek pozisyonu alıyorlar.yalnız o son yazdıgın agrı için bişey diyemiycem ama dr una gıdınce mutlaka sor derım bende.
bua rada benim karnım yamuk duruyor ya hiç düzelmiyor :))[/QUOTE]

benim de karnımın sağ tarafı yamuluyor
bu çocuklar içeride ne yapıyor merak ediyorum:)

hepinizi öpüyorum..yatmaya gidiyorum...dikkat ederseniz uyumaya demiyorum YATMAYA( uyuyamıyorum kiiiii...sabaha kadar mesai, sağdan sola soldan sağa.............................................................

Cagnur kasiklarinda sizimi var bak sen genede ihmal etme canim_ca dedi diye sali gün mutlaka söyle doktoruna damami.

Tamam canım mutlaka söyleyececm doktorcuma beni dinlemezse canım_ca böyle diyor der bir daha dalarım lafa
evet yaa herkes izne ayrılsın bir an önce sıkılmayım ben buralarda yalnız yalnızzzzzz....

Şöyle diyelim bir önce :))) Allahım korusun inşallah yavrularını canım. Kız tombikleşiyorlar haa :))
yesin teyzesi onların ellerini ayaklarını hemen izne ayrıl bol bol çene yapalım

benim de karnımın sağ tarafı yamuluyor
bu çocuklar içeride ne yapıyor merak ediyorum:)

hepinizi öpüyorum..yatmaya gidiyorum...dikkat ederseniz uyumaya demiyorum YATMAYA( uyuyamıyorum kiiiii...sabaha kadar mesai, sağdan sola soldan sağa.............................................................[/QUOTE]

uyku mu o da ne hani bebişler doğunca uykusuz kalacaktık? biz şimdiden uykusuzuz zaten. Daha şimdiden alıştırıyor kuzular bizi başımıza geleceklere

uyku mu o da ne hani bebişler doğunca uykusuz kalacaktık? biz şimdiden uykusuzuz zaten. Daha şimdiden alıştırıyor kuzular bizi başımıza geleceklere [/QUOTE]

yok anacım nerdeee uyku..allahtan uykuya düşkün değilim:) neyse şimdiden antremanlıyız tatlım...bugün birşey daha farkettiiiiiim bebişlerimin bana ufak bir hediyesi oldu sanırım..sabah yüzümü yıkarken saçlarım arasında "1 tel beyaz" gözüme ilişti kızlaaaar:))) vay beeee anneliğe adım atmaya başladım demek dedim kendi kendime..bu veletler şimdiden ağarttı saçımı

selam herkese birkaç gündür fırsat bulamadım kızlar
evdeyim izne ayrıldım ben benim 2.5 yaşında da oğlum var izne ayrıldığım ilk günleri hep onunla geçirmeye çalıştım
şimdi alıştı artık evde olmama rahatladım birazcık

dün akşam kontrolümüz vardı herşey çok iyiymiş
bebeklerde bende herşey yolunda görünüyor
tek korkumuz erken doğum işte doktorum dikkat et kendine iş yapma felan dedi hep rutin şeyler işte
bol bol su iç dedi
birde aklında bulunsun kendini kötü hissettiğinde sancı gibi felan progestan içebilirsin dedi
böyle yani

ama kızlar benim karnım çok büyüdü gerildi yaa daha 3 ayımız var
son aya kadar neler olacak bakalım hayırlısı
artık dışarı çıkıp yürümek felan hayal oldu bana :)
dün oğlumla markete gittik geldik hemen eve koşmak istedim dayanamadım

bizde durumlar böyle evdeyim oğlumla hazırlık yapıyoruz kendimi iyi hissettikçe kızlarımın odasını hazırlıyorum vs

geçmiş sayfaları okuyacam hadi öpüyorum hepinizi

hoşgeldin canım..özledik seni..inan içimizden birisi uzun süre katılmasın yokluğu farkediliyor..ya da bana süre uzun geliyor:)
maşşallah iyi haberlerinle mutlu ettin bizi..allahım hiç bir aksilikle karşılaştırmasın güzel göbişli annelerimizi..bu arada sana aynen katılıyorum bu son 3 ay nasıl geçecek diye düşünüyorum..sen yine maşallah markete gidebilmişsin ..benim nerdeeeeee..evin için de bile 5 dk.fazladan ayakta kalsam sanki alttan fırlıycaklar zannediyorum:)))))))))
eee bol bol görüşürüz artık oğluşundan vakit bulursan

uyku mu o da ne hani bebişler doğunca uykusuz kalacaktık? biz şimdiden uykusuzuz zaten. Daha şimdiden alıştırıyor kuzular bizi başımıza geleceklere

yok anacım nerdeee uyku..allahtan uykuya düşkün değilim:) neyse şimdiden antremanlıyız tatlım...bugün birşey daha farkettiiiiiim bebişlerimin bana ufak bir hediyesi oldu sanırım..sabah yüzümü yıkarken saçlarım arasında "1 tel beyaz" gözüme ilişti kızlaaaar:))) vay beeee anneliğe adım atmaya başladım demek dedim kendi kendime..bu veletler şimdiden ağarttı saçımı[/QUOTE]

daha doğmadan ağarttılar saçını Allah sonunu hayretsin valla

tabii evde bir kuzu daha varken gelmekte zorlanman normal ama fazla da özletme kendini.
herkes izne ayrılıyor yavaş yavaş ne güzel bol bol dedikodu yapabilecez oleeyyyyy
bebişlerin iyi olmasına çookkk sevindim canım. hepimiz kocaman olduk valla.
hayırlısıyla yata yata kalan zamanımızı tamamlayacağız inşallah erken doğum falan yok
çok öpüyoruz sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…