hoşgeldin canım. takma kafana güzelim yaa. napalım büyükler bazen anlaşılmaz olabiliyorlar.
biz ileride aynı şeyleri yapmayız olur biter
Takmamaya calisiyorum zaten canim. öyle ileride bizde ayni seyleri yapmayiz tecrube oluyor iste.
evet... kızlarım pek bir tekmeliyorlar bugün maşallah
Benimkiler tam tersine durgunlar canim sabah kaldirdilar beni bide saat3gibi esim sirtima masaj yaparken tekmelediler ozamandan bu yana tik yok.
çok özledim kizlarimi vallah bir pazartesi olsada görsem pamuk preseslerimi
bende özledim kızlarımı yaaa. ama daha 8 günümüz var buluşmaya. inşallah bu gidişimizde 1 kg nin üzerinde olurlar.
Artık çok sabırsızlaştım galiba. birazda agrılar cogalmaya başladı onunda etkisiyle ne zaman gelicekler ne yapıcam hep bunları düşünüyorum. hele uykumdan bi uyanmıyım düşüne düşüne bi hal oluyorum. o öyle olsa bu böyle olsa bi daha gözüme uyku girmiyor ya.
Cagnurcum bu evde bana pc sırası cook zor gelıyor. onun için sık sık yazamıyorum canım.
Bugün ugrayan olmamis :) Kocislerinize tatil tabi keyif yapiyorsunuz dimi :)))
Biz bugün tam formumuzdaydik bütün kiyafetlerimizi yikadik yarinda bataniyelerimizle nevresimlerimizi yikayip cantamizi hazirladikmi islerimizi bitirmis olacagiz :))))
Neyse kizlar yarin doktor kontrolumuz ve seker yükleme testimiz var geldikten sonra yazariz size öpüyoruz hepinizi....
Dün bitürlü girip yazmaya firsat bulamadik kizlar...
Ben size dünü özetliyeyim :) Seker yükleme testimiz Allaha sükürler olsunki iyi cikti.
Kizlarim kilo almislar teyzeleri biri 840gr digeri 850grbu arada ikisininde kafalari asagiya dönmüs hatta soldaki kizim cikisa hazir pozisyon almis
rahim agzi bebeklerin suyu falan kontrol edildi hersey sükür iyi cikti hatta doktorumuz istersem normal dogum yapabilecegimi söyledi ben normal dogum istiyorum ama korkuyorum:18:
Bu arada Mart 12 ve 13 de ciger gelistirici ignemizi olacagiz ve doktorum igne vurulduktan sonraki bir saat içinde kasilma olabilecegini ve o yüzden igneden sonra bir kac saat kontrol altinda tutuklarini söyledi bakalim hayirlisi
Vallah bizden bukadar teyzoslar sizler nasilsiniz bebisler nasilar...
Dün bitürlü girip yazmaya firsat bulamadik kizlar...
Ben size dünü özetliyeyim :) Seker yükleme testimiz Allaha sükürler olsunki iyi cikti.
Kizlarim kilo almislar teyzeleri biri 840gr digeri 850grbu arada ikisininde kafalari asagiya dönmüs hatta soldaki kizim cikisa hazir pozisyon almis
rahim agzi bebeklerin suyu falan kontrol edildi hersey sükür iyi cikti hatta doktorumuz istersem normal dogum yapabilecegimi söyledi ben normal dogum istiyorum ama korkuyorum:18:
Bu arada Mart 12 ve 13 de ciger gelistirici ignemizi olacagiz ve doktorum igne vurulduktan sonraki bir saat içinde kasilma olabilecegini ve o yüzden igneden sonra bir kac saat kontrol altinda tutuklarini söyledi bakalim hayirlisi
Vallah bizden bukadar teyzoslar sizler nasilsiniz bebisler nasilar...
slm kızlar bende 15+2 günlük oldum ama hala karnım çok küçük kızlar yaa bu arada bulantılarımda devam ediyor kilo da almamışım
canım rahat ol sonradan alıyorsun kiloları merak etme.
Benim 14. haftaya kadar devam etmişti bulantılarım ama bünyeden bünyeye değişir tabii.
17. haftaya kadar da başlangıç kilomdaydım. Sonra almaya başladım.
Sen yediklerini çıkarsan bile mutlaka yemeye çalış bebişler alacaklarını alıyorlar merak etme sen.
Ben de senin gibiydim ama bebişler kontrollerde haftalarıyla uyumlu çıkıyorlar çok şükür...
Karnımda 18. haftada belirginleşmişti onun öncesinde ayva göbeği gibi duruyordu
ayy saol cnm ya içimi çok rahatlattın kusma çok kötü gözümden yaşlar geliyor valla yaaALLAHTAN artık kustuktan sonra yiyebiliyorum hemen çük şükür bu hafta sonu cumartesi dr gircez 15+5 oluyoruz inşlah cinsiyetlerini kesin ögreniriz
Kesin öğrenirsin diyemeyeceğim canım çünkü benimkiler 18. haftaya kadar sakladılar :))
hoş hala birinden emin değil %90 falan diyor doktorcumD
Benim de bulantılrım çok fena geçti. Televizyonda dahi yemek görünce
soluğu banyoda alıyordumçok az yemek yiyordum hemen peşinden çıkıyordu zaten :)
Hayırlısı olsun canım umarım cinsiyetleri öğrenir de rahatlarsın...
Kesin öğrenirsin diyemeyeceğim canım çünkü benimkiler 18. haftaya kadar sakladılar :))
hoş hala birinden emin değil %90 falan diyor doktorcumD
Benim de bulantılrım çok fena geçti. Televizyonda dahi yemek görünce
soluğu banyoda alıyordumçok az yemek yiyordum hemen peşinden çıkıyordu zaten :)
Hayırlısı olsun canım umarım cinsiyetleri öğrenir de rahatlarsın...
saol cnm inş ben 13+2 de gittiğimde kız garnti demişti diğeride erkek olabilir dedi ben haber veririm bu hafta yaarım buraya cnm öptüm
cnm ya bu arada sen ikizlerine ne alıcan yatak olarak park yatakmı büyüyen beşikmi ben park yatak alıp belli bi süre yatırıcam mobilyada babam alıcak büyüyenden odasınna koyucaz inşlah
slm kızlar bende 15+2 günlük oldum ama hala karnım çok küçük kızlar yaa bu arada bulantılarımda devam ediyor kilo da almamışım
cnm ya bu arada sen ikizlerine ne alıcan yatak olarak park yatakmı büyüyen beşikmi ben park yatak alıp belli bi süre yatırıcam mobilyada babam alıcak büyüyenden odasınna koyucaz inşlah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?