2012 mayıs ikiz anneleri buyrun....

aynen cnm:)) gece uykusu denen şey çok az.hep sabaha karşı uyuyabiliyorum..eee vücutta gece uykusu almayınca sabah dayak yemiş gibi kalkıyorum yataktan

geçmiş olsun cnm...allah ikisine de sağlık versin..peki ayaklarını uzatıp dinlenince geçecek bir durum muymuş?sen yine de moralini yüksek tutmaya çalış cnm.azıcık kaldı sıkalım dişimizi..sadece tuvalete kalk gerekirse..banyo bile yapma bir süre.oturduğun yerde vücudunu silsin eşin..benim arkadaşım 9 ay yatmış biz yine şükredelim valla.onlar bir tane taşırken sorun yaşıyorlar biz birde iki tane taşımaya çalışıyoruz:)))ee olcak okadar..üzme sen canını..

Hoşgeldin canım aramıza. Rabbim yardımcın olsun. Sen dinlenip bebişlerini rahat ettirmene bak ve bol bol dua et. Mutlaka Rabbim sizi korur.

aynen cnm:)) gece uykusu denen şey çok az.hep sabaha karşı uyuyabiliyorum..eee vücutta gece uykusu almayınca sabah dayak yemiş gibi kalkıyorum yataktan

Haklısın canım ama bu kuzucuklar için katlanacağız artık. Onlar vaktinde ve sağlıklı gelsinler de ben herşeye razıyım. Daha dün gördüm ama şimdiden özledim valla ( gel 7 Mart gel (

Haklısın canım ama bu kuzucuklar için katlanacağız artık. Onlar vaktinde ve sağlıklı gelsinler de ben herşeye razıyım. Daha dün gördüm ama şimdiden özledim valla ( gel 7 Mart gel (

7 mart ta da benim 2. tetanos iğnem var canım:)) hastaneden hastaneye dışarı çıkıyorum artık..çıkasım da gelmiyor ya hoş..allah yardımcımız olsun ağırlaştım iyice..birde uyuyamamaktan saçma sapan rüyalar başladı bende..yazsam dizi olur heralde:)) hep de bebişlerimle ilgili oluyor..ya onları kaybediyorum ya doğurmuş oluyorum..canım bizim bilinçaltının doğumdan sonra iyiceeee temizlenmesi lazım bu arada kaç gündür gelen giden misafirin haddi hesabı yok..ya ben hizmet etmiyorum ama oturamıyorum da..hep yatma ihtiyacı hissediyorum..bugünde misafir gelicekmiş eş caaaazım söyledi..bazen de kızıyorum bu adama..beni ziyarete geleceklermiş miş de..rahatsız bizim ki desene..karnı burnunda beni görüp napıcaklar bilmiyorum:))) doğduklarında gelseler sevinicem yaniii...gel de kızma..

teşekkür ederim canım 25. haftaya kadar yukarı çıkma ihtimali varmış ama bilemiyorum 27 sinde doktora gidicem bakalım.s
ürekli yatmak pek mümkmün olmuyor çalışıyorum ancak 30. hafta izne ayrılacam inşallah
sen de kendine dikkat et.

Hoşgeldin canım aramıza. Rabbim yardımcın olsun. Sen dinlenip bebişlerini rahat ettirmene bak ve bol bol dua et. Mutlaka Rabbim sizi korur.

teşekkkür ediyorum sıcak karşılaman ve iyi dileklerin için . Allah hepimizin yardımcısı olsun

sen de benim gibi haziran annesi olacaksın inşallah
dikkat et uzun yolculuklar yapma.. o çok önemli dedi doktorum
sırf iş yerim evime 1 saat uzaklıkta diye 26. haftamda heyet raporu verecek bana doktorum

canım evet haziran gibi görüyor ama ikiz olunca bilemiyorum bu gittiğimde dr a sorucam ben de her gün köye gidip geliyorum 45 dakika ama doktora onu da sorayım 30. hafta izne ayrılacaM

ben de 2. tetanos aşımı martta olacağım kısmetse canım :) haklısın canım misafir ağırlamak bu halde zor olur. Ama biz iyi açıdan bakalım bu olaya. Hani sen dışarı çıkamıyorsun ya misafir ayağına kadar geliyor işte :)) böylece senin de canın sıkılmaz evde :) Çok mu polyanna oldum ne

teşekkkür ediyorum sıcak karşılaman ve iyi dileklerin için . Allah hepimizin yardımcısı olsun

Rica ederim canım. Amiinnn inşallah...

kızlar slm 24+2 deyiz bugün kontrole gittik çooook şükür herşey yolunda dedi dr sizce 24 haftada 800 olmuşlar iymi acabe kiloları dr ii dedi ama ben yinede size sorim dedim

Oh masallah canim bak bosuna korkutular cimcimeler bizi hic birsey yokmus sükür darisi basima insallah herseyin iyi olmasina sevindim senin adina, canim sen hiç kilo almamissin sirf bebekleri beslemissin ben 15kilo aldim kendimi limitlememe ragmen aliyorum hakimda hayirlisi vallah. Masallah sanada
Hosgeldin aramiza umarim kizin yukariya cikarda icin rahat eder umarim senin icin hersey yoluna girer elinden geldigi kadar dinlenmeye calis.
kızlar slm 24+2 deyiz bugün kontrole gittik çooook şükür herşey yolunda dedi dr sizce 24 haftada 800 olmuşlar iymi acabe kiloları dr ii dedi ama ben yinede size sorim dedim
Canim kilolari masallah cok güzel biz 23+4 gitmistik kizimin biri 580 digeri 620grdi doktor haftalarina göre kilolari iyi demisti

maşallah kuzucuklara tabii ki iyiler haftalarına göre. Bu arada 24. değil 25. haftada oluyorsun tatlım :) zaman su gibi geçsin diyeceğine haftayı geriye mi çekiyorsun ne :)))

Teşekkürler tatlım :) haklısın boşuna korkutmuş kızçelerim bizi :) evet ben kilo almadım ama Allahtan aldıklarım da kuzucuklara gidiyor :) 7 marta kadar sağlıklı sıhhatli 1'er kilo olsalar pek mutlu olacağım inşallah :)) canım ben de kendimi kısmıyorum herşeyi yiyorum dersem yalan olur. Zaten 3 beyazla hamilelik öncesinde de hiç aram yoktu benim. Tabii bu hamilelikte büyük avantaj oldu. şeker, tuz, un olmayınca kolay kolay kilo alınmıyor gerçekten. Eğer biraz daha dikkat edeyim diyorsan ekmeği azaltmak çok işe yarıyor. Bir de suyu çok içmek :) Ama herşeyden önemlisi bebişlerimizin sağlıklı olması gerisi boş...

Son düzenleme:

ikiz hamileliklerde 28.haftadan itibaren izin veriliyor canım almayı düşünmedin mi?

maşallah iyiler cnm..ben 24. haftanın içinde gittim 640 ar gr lardı ikisi de:))

Canlar merhaba nasilsiniz bakalim bugün?

Biz iyiyiz ama son iki gündür hiç uyuyamiyorum kizlarim tam saat 11gibi tepelemeye baslayip belirli araliklarla sabaha kadar devam ediyorlar costular meleklerim sanirim büyüdük biraz daha pazartesi randevumuz var seker yükleme testimiz yapilacak iki hafta sonrada hastanede randevumuz var kizlar ciger gelistirici igneler vurulacak 28.haftamizda olurda kizlarim erken gelmek isterse diye.
Eeee anlatin bakalim sizler nasilsiniz göbüsler böbüsler nasil?
Hepinizi öpüyoruz teyzeler

kızlar bende iki gündür mide yanması var ya çok kötü bişeymiş yaa ikiz oldugu için galiba yokmu bunun çözzümü kızlar yaa:18:

ah canım geldi iyice uykusuz geceler..sanırım kızlarının da uyku düzenleri başlamış ama senin ki ile tam tersi istikamette:)) beni de ara ara uyandırıyorlar..demek sana iğne yapılacak 28. haftanda..bizler için ne diycek bakalım dr.lar..her dr. farklı bir strateji izliyor..inşallah vaktinde gelecekler kızların sen hiç merak etme

kızlar bende iki gündür mide yanması var ya çok kötü bişeymiş yaa ikiz oldugu için galiba yokmu bunun çözzümü kızlar yaa:18:

tatlım bende mide yanması henüz başlamadı..sadece reflü gibi bir durumla karşı karşıyayım..ama dr.um bana ne olur ne olmaz diye rennie nin şurubunu vermişti.henüz kullanmadım ama istersen sen de bir dene.hamilelikte kullanılabilen bir şurupmuş..tabi dr.una bir sor..

saol canım iyi sayılırım 2 gündür kasıklarım ve belim ağrıyor yoruldugum içindir herhalde.yanma bulantı reflu hepsi var bende dr um bana da mide şurubu verdı gunde 3 defa dıye ama ben dayamıyacak oldugum zamanlarda kullanıyorum özellikle yanma aksamları daha fazla rahatsız edıyor dr una soyle sanada surup verır herhalde en azından hafıfletiyor.

ikiz hamileliklerde 28.haftadan itibaren izin veriliyor canım almayı düşünmedin mi?

maşallah iyiler cnm..ben 24. haftanın içinde gittim 640 ar gr lardı ikisi de:))

Ağırlamışsın misafirlerini hayırlısıyla geçmiş gitmiş :)) sana da değişiklik olmuştur olsun :) ben de birazdan arkadaşıma gideceğim dedikodu yapmaya malum 3 gündür işe gitmiyorum ya özlemişler beni

Canım mide yanmasına en iyi ılık süt geliyormuş. Ben gece yatarken mutlaka süt içmeye çalışıyorum. Çok şükür belki de onun etkisiyle mide yanması problemim hiç olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…