Sağol tatlım. evet çok şükür kilomuz boyumuz iyi :) darısı seninkilerin başına inşallah canım. Evet baskı yapmaları arttı. Onu ben de hissediyorum artık ve uyurken çok zorluk çekiyorum maalesef. Geceleri doğru dürüst uykum yok desem yeridir. O yüzden izne ayrılmam süper oldu valla. Gündüz dinlenebileceğim. Bebişleri görme heyecanıyla o 7 gün oluyor sanki 7 yıl :)))
merhabba mayıs ikiz anneleri ben de 24+2 ikiz kızlarıma hamileyim şimdiye kadar her şey çok iyiydi 2 haftadır ağırlaştığımı hissediyordum geçen hafta ayrıntıllı ultrasona dik bebeklerden biri aşağıya inmiş kendi doktorum görmedi tlf la konuştuk dinlen ayaklarını havaya kaldır dedi umarım erken doğuma sebep olmaz çok üzgünüm
merhabba mayıs ikiz anneleri ben de 24+2 ikiz kızlarıma hamileyim şimdiye kadar her şey çok iyiydi 2 haftadır ağırlaştığımı hissediyordum geçen hafta ayrıntıllı ultrasona dik bebeklerden biri aşağıya inmiş kendi doktorum görmedi tlf la konuştuk dinlen ayaklarını havaya kaldır dedi umarım erken doğuma sebep olmaz çok üzgünüm
aynen cnm:)) gece uykusu denen şey çok az.hep sabaha karşı uyuyabiliyorum..eee vücutta gece uykusu almayınca sabah dayak yemiş gibi kalkıyorum yataktan
Haklısın canım ama bu kuzucuklar için katlanacağız artık. Onlar vaktinde ve sağlıklı gelsinler de ben herşeye razıyım. Daha dün gördüm ama şimdiden özledim valla( gel 7 Mart gel (
aynen cnm:)) gece uykusu denen şey çok az.hep sabaha karşı uyuyabiliyorum..eee vücutta gece uykusu almayınca sabah dayak yemiş gibi kalkıyorum yataktan
geçmiş olsun cnm...allah ikisine de sağlık versin..peki ayaklarını uzatıp dinlenince geçecek bir durum muymuş?sen yine de moralini yüksek tutmaya çalış cnm.azıcık kaldı sıkalım dişimizi..sadece tuvalete kalk gerekirse..banyo bile yapma bir süre.oturduğun yerde vücudunu silsin eşin..benim arkadaşım 9 ay yatmış biz yine şükredelim valla.onlar bir tane taşırken sorun yaşıyorlar biz birde iki tane taşımaya çalışıyoruz:)))ee olcak okadar..üzme sen canını..
Hoşgeldin canım aramıza. Rabbim yardımcın olsun. Sen dinlenip bebişlerini rahat ettirmene bak ve bol bol dua et. Mutlaka Rabbim sizi korur.
sen de benim gibi haziran annesi olacaksın inşallah
dikkat et uzun yolculuklar yapma.. o çok önemli dedi doktorum
sırf iş yerim evime 1 saat uzaklıkta diye 26. haftamda heyet raporu verecek bana doktorum
7 mart ta da benim 2. tetanos iğnem var canım:)) hastaneden hastaneye dışarı çıkıyorum artık..çıkasım da gelmiyor ya hoş..allah yardımcımız olsun ağırlaştım iyice..birde uyuyamamaktan saçma sapan rüyalar başladı bende..yazsam dizi olur heralde:)) hep de bebişlerimle ilgili oluyor..ya onları kaybediyorum ya doğurmuş oluyorum..canım bizim bilinçaltının doğumdan sonra iyiceeee temizlenmesi lazımbu arada kaç gündür gelen giden misafirin haddi hesabı yok..ya ben hizmet etmiyorum ama oturamıyorum da..hep yatma ihtiyacı hissediyorum..bugünde misafir gelicekmiş eş caaaazım söyledi..bazen de kızıyorum bu adama..beni ziyarete geleceklermiş miş de..rahatsız bizim ki desene..karnı burnunda beni görüp napıcaklar bilmiyorum:))) doğduklarında gelseler sevinicem yaniii...gel de kızma..
teşekkkür ediyorum sıcak karşılaman ve iyi dileklerin için . Allah hepimizin yardımcısı olsun
Oh masallah canim bak bosuna korkutular cimcimeler bizi hic birsey yokmus sükür darisi basima insallah herseyin iyi olmasina sevindim senin adina, canim sen hiç kilo almamissin sirf bebekleri beslemissin ben 15kilo aldim kendimi limitlememe ragmen aliyorum hakimda hayirlisi vallah. Masallah sanadaİyi akşamlar güzel annişler ve tatlı bebişler,
Bugün 100 mg lık şeker yüklemem yapıldı çok şükür sonuçlar iyi çıktı. Doktorum bir problem yok ama sen yine de yemene içmene dikkat et fazla kilo alma dedi :) zaten topu topu 3,5 kilo aldım daha ne yapıyım ben dedim :)) Vallla utanmasa yeme içme diyecekbebişlerimi de gördüm. Fındıklarımın biri 690 g diğeri 708 g olmuşlar. Boyları da 32 cm. Doktor haftaları ile uyumlu dedi. NST ye girdim ilk kez. Kalp atışlarını dinledik uzun uzun :)) sancı yok erken doğum yok şimdilik dedi mutlu oldum :) Bir de bugün heyet raporumu aldım ve resmen izne ayrıldım. Artık evde kuzucuklarımı rahat ettireceğim inşallah.
Benden haberler bu kadar kızlar hepinizi öpüyorum çoookkk
Hosgeldin aramiza umarim kizin yukariya cikarda icin rahat eder umarim senin icin hersey yoluna girer elinden geldigi kadar dinlenmeye calis.merhabba mayıs ikiz anneleri ben de 24+2 ikiz kızlarıma hamileyim şimdiye kadar her şey çok iyiydi 2 haftadır ağırlaştığımı hissediyordum geçen hafta ayrıntıllı ultrasona dik bebeklerden biri aşağıya inmiş kendi doktorum görmedi tlf la konuştuk dinlen ayaklarını havaya kaldır dedi umarım erken doğuma sebep olmaz çok üzgünüm
Canim kilolari masallahkızlar slm 24+2 deyiz bugün kontrole gittik çooook şükür herşey yolunda dedi dr sizce 24 haftada 800 olmuşlar iymi acabe kiloları dr ii dedi ama ben yinede size sorim dedim
kızlar slm 24+2 deyiz bugün kontrole gittik çooook şükür herşey yolunda dedi dr sizce 24 haftada 800 olmuşlar iymi acabe kiloları dr ii dedi ama ben yinede size sorim dedim
Oh masallah canim bak bosuna korkutular cimcimeler bizi hic birsey yokmus sükür darisi basima insallah herseyin iyi olmasina sevindim senin adina, canim sen hiç kilo almamissin sirf bebekleri beslemissin ben 15kilo aldim kendimi limitlememe ragmen aliyorum hakimda hayirlisi vallah. Masallah sanada
teşekkür ederim canım 25. haftaya kadar yukarı çıkma ihtimali varmış ama bilemiyorum 27 sinde doktora gidicem bakalım.s
ürekli yatmak pek mümkmün olmuyor çalışıyorum ancak 30. hafta izne ayrılacam inşallah
sen de kendine dikkat et.
ben de 2. tetanos aşımı martta olacağım kısmetse canım :) haklısın canım misafir ağırlamak bu halde zor olur. Ama biz iyi açıdan bakalım bu olaya. Hani sen dışarı çıkamıyorsun ya misafir ayağına kadar geliyor işte :)) böylece senin de canın sıkılmaz evde :) Çok mu polyanna oldum ne
:)))))) eh biraz öyle oldu cnm..neyse ki dün misafirlerimizi ağırlayabildik..daha doğusu onlar kendilerini ağırladılar..allah herkese böyle misafir versin :))sağolsunlar çayı onlar demliyip ikram ettiler,yanlarında gelirken de ikramlık birşeyler getirmişler.kendileri servis yaptılar :)))yoksa nerdeeeeee yerimden zor kalkıyorum..allahtan yakın arkadaşlarımız da sıkıntı olmuyor..ama bir şey söyliyim mi otururken 40 çeşit pozisyon değiştirdim
Rica ederim canım. Amiinnn inşallah...
kızlar slm 24+2 deyiz bugün kontrole gittik çooook şükür herşey yolunda dedi dr sizce 24 haftada 800 olmuşlar iymi acabe kiloları dr ii dedi ama ben yinede size sorim dedim
Canlar merhaba nasilsiniz bakalim bugün?
Biz iyiyiz ama son iki gündür hiç uyuyamiyorum kizlarim tam saat 11gibi tepelemeye baslayip belirli araliklarla sabaha kadar devam ediyorlar costular meleklerim sanirim büyüdük biraz daha pazartesi randevumuz var seker yükleme testimiz yapilacak iki hafta sonrada hastanede randevumuz var kizlar ciger gelistirici igneler vurulacak 28.haftamizda olurda kizlarim erken gelmek isterse diye.
Eeee anlatin bakalim sizler nasilsiniz göbüsler böbüsler nasil?
Hepinizi öpüyoruz teyzeler
kızlar bende iki gündür mide yanması var ya çok kötü bişeymiş yaa ikiz oldugu için galiba yokmu bunun çözzümü kızlar yaa:18:
kızlar bende iki gündür mide yanması var ya çok kötü bişeymiş yaa ikiz oldugu için galiba yokmu bunun çözzümü kızlar yaa:18:
ikiz hamileliklerde 28.haftadan itibaren izin veriliyor canım almayı düşünmedin mi?
maşallah iyiler cnm..ben 24. haftanın içinde gittim 640 ar gr lardı ikisi de:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?