2012 mayıs ikiz anneleri buyrun....

Herseyin iyi gitmesine sevindim senin adina ve bebislerinin adina. Canim sanirim hepimiz ayni durumdayiz karinlar balona döndü ne yürüyebiliyor ne de hareket edebiliyoruz Allah yardimcimiz olsun bebeklerimiz zamaninda dogsun insallah AMiNNN

Tamam canım mutlaka söyleyececm doktorcuma beni dinlemezse canım_ca böyle diyor der bir daha dalarım lafa
evet yaa herkes izne ayrılsın bir an önce sıkılmayım ben buralarda yalnız yalnızzzzzz....
Canim bende buralardayim vallah syk syk bol bol sohbet ederiz artik böylece zaman çabuk geçer. Hihihi doktorun beni baya bi merak edecek sanirim

Son düzenleme:

hemen otururum onun pc ye, bağlanır baaakkkk işte bu derim ben de

maşallah maşallah maşallah allahım yerim ben onlarııı...ne güzel haberler verdin..kilolar iyi,izne ayrılıyorsun...hadi bakalım gelsiiiiiiin pijamalarrrrr..

uyku mu o da ne hani bebişler doğunca uykusuz kalacaktık? biz şimdiden uykusuzuz zaten. Daha şimdiden alıştırıyor kuzular bizi başımıza geleceklere [/QUOTE]

uyku mu o da ne hani bebişler doğunca uykusuz kalacaktık? biz şimdiden uykusuzuz zaten. Daha şimdiden alıştırıyor kuzular bizi başımıza geleceklere

yok anacım nerdeee uyku..allahtan uykuya düşkün değilim:) neyse şimdiden antremanlıyız tatlım...bugün birşey daha farkettiiiiiim bebişlerimin bana ufak bir hediyesi oldu sanırım..sabah yüzümü yıkarken saçlarım arasında "1 tel beyaz" gözüme ilişti kızlaaaar:))) vay beeee anneliğe adım atmaya başladım demek dedim kendi kendime..bu veletler şimdiden ağarttı saçımı[/QUOTE]

eee şimdiden alışmak lazım uykusuzluga :))
ressamcım annelik böyle bir şey galiba daha doğmadan saçlarını beyazlatmıs yavruların.

evet canım 25+2 dıydı bundan önceki kontrolüm.

bizim bir sonraki kontrolde 27+6 da. acaba 1 kiloyu geçtiklerini görebilecek miyim :))
Çok şükür herşey yolunda gidiyor, sağlıklarıyla alakalı bir problem yok.
Geriye merak edilecek kiloları falan kalıyor. gelişimleri açısından önemli sonuçta dimi.

inşallah görürsün canım kilolarını öğrenince çok şaşırdım ve çok mutlu oldum çünkü 25. haftada küçüklerdi sizlerin bebişlerine göre.
inşallah her şey hep yyolunda giderde 36. haftaları görürsüz canım .evet canım tek korkumuz erken doğum oldugu için kiloları hepimiz için önemli 2500 kiloyu geçer inşallah yavrucaklarımız.

inşallah canım inşallah :)) erken doğum korkusunu içten içe
hissediyoruz hepimiz o yüzden kiloları da çok önemli bizler için...
peki önceki kontrolden bu yana özellikle yemende içmende
dikkat ettiğin birşeyler oldu mu?
hani bebişlerin kilo almasına katkısı mutlaka olmuştur dediğin
birşeyler var mı?

valla canım öyle farklı bir şey yemedim kahvaltıda 2 yumurta yıyorum ,süt içiyorum, hafta da bir balık yemeye calısıyorum. kan için pekmez içiyorum her gün ,meyve ve ceviz yiyorum bunun dısında fazla dıkkat etmiyorum hatta edemıyorum inşallah izin döneminde evde oldugum için daha düzenli beslenıcem :))

anladım canım ben de 3-4 gündür pekmeze başladım.
Onun dışında diğerlerini her gün tüketiyorum zaten.
Bakalım bizimkiler ne alemde olacaklar :))

Biz geldik kizlar napiyorsunuz bakalim?

Biz esimle annemlere gittik babam telefon acmis bugün yemege gelin diye bayadir ugramiyorduk gidelim dedik ama cok sinirlerim bozuldu yemek yedikten sonra kendimi eve nasil attim anlatamam ya kizlar ya sizin anneleriniz nasil bilmiyorum ama benimki varsa yoksa oglu ablamada banada hep üvey evlat muamelesi yapiyor resmen gittim gittigime bin pisman oldum ya zaten ayakta durmakta zorlaniyorum oturtmadi gittigimizde yemek falanda yoktu ortada bütün yemekleri ben yaptim okadar insana su halimle sofrayi kur kaldir makine varken bulasiklari elde yikaEn son esimin yeter artik ya sen otur mahvoldun demesiyle biraz kendine geldi vah vah kizim sende yoruldun vallah davul gibi olmussun iyce diyince ben patladim daha yenimi farkina vardin anne diye:117:. Simdi sizde beni elestirmeyin kizlar benim annem daha 45yasinda genc ve dinc ama hep hasta isine gelmeyince hep hasta bir kez bile bana kizim yakinda dogum yapacaksin yardima ihtiyacin varmi diye sormadi gecenlerde ablam geldi yardim etti onu bile elestirmis ya benim evime gelip bir süpürge tutuvermiyorsun gittin kardesinin evini temizledin diye kiziyormus kayinvaldem bile aman kizim kalkma yerinden derken esim su son günlerde isten gelir gelmez evi süpürgeye tutarken kendi öz annemin böyle davranmasi inanin gücüme gidiyor. En ufak birseydede oglum bakar bana diyor ne alaka anlamadim gitti ya.

Kusura bakmayin kizlar kafanizi sisirdim ama icimide dökmüs oldum rahatladim.

Merhaba Kızçelerin ve Kızanların anneleri. yazdıklarınızın hepsini okumaya çalıştım. herşeyin yolunda olduğuna çok sevindim. tesilacım ve kontrlden gelen tüm anneler, hepinize kocamaaaan Maşşallah. baktımda şikayetler hep aynı. uykusuzluk karın büyümesi gezmeye gidememe, olsun bu kadar canım. yoksa nasıl anlıycağız hamile olduğumuzu demi ama
beni kuyruk sokumu agrısı biraz fazla rahatsız edıyor, pek fazla oturamıyorum. saolsun annecimin ellerinde çok iyi bakılıyorum.
Canım_ca yazdıklarını okuyunca inan çok şaşırdım. ne diyeceğimi bilemiyorum. bir annenin böyle yapması çok tuhaf geliyor bana. ama anlatman iyi oldu. biz seni dinleriz. yeterki içine atma olur mu? yoksa biz niye varız zaten burada...
hepinizi çoook öpüyoruz. kızçelrimde arkadaşlarına selam söylüyorlar

anladım canım ben de 3-4 gündür pekmeze başladım.
Onun dışında diğerlerini her gün tüketiyorum zaten.
Bakalım bizimkiler ne alemde olacaklar :))

canım ben keçiboynuzu pekmezi içiyorum kan degerım 10 du 11 olmus cok fazla artıs yok ama ikiz gebeliğe göre kan değerim iyi tabi kan hapımıda içiyorum.pekmezi yutması zor oluyorsa canım suyla içebilirsin pekmezi daha yutmadan su içiyorum daha rahat içiliyor o şeklide.sizinkilerde kocaman kocaman oalcak canım merak etme :)

bosver canım ya zor ama kafana takıp strese girme boşuna anneni de o şkelide kabullenip ona göre davranacaksın yapacak bir şey yok maalesef.kafa sısırmek deıl canım her turlu sorunumuzu paylasalım diye burdayız anlatıp içimizi dökmek lazım.

anlat ki rahatla tatlım biz dinleriz seni. Annen birazcık ataerkil toplumun getirdiği gelenek görenekleri devam ettiriyor galiba canım.alınmamak elde değil ama senin kendini değil bebişlerini düşünmen ve üzülmemen gerekiyor. napacaksın onu da öyle kabul etmek zorundasın. neticede sen onun canı, o senin canın... kafayı hiç birşeye takmak yok. üzülmek bize iyi gelmezzzz çok öpüyoruz sizi

aleykümselam canımm. sen de kuzucuklara arkadaşlarından ve teyzesinden selam ilet...
Özletiyorsun bak kendini :)) daha sık görmek isteriz seni aramızda :))

Selam kizlar nasilsiniz bakalim bugün ben biraz daha iyiyim...
Yorumlariniz ve destekleriniz için sagolun kizlar.

Son düzenleme:

inşallah canımmmm :))) özledim zaten fındıklarımı

Selam kizlar nasilsiniz bakalim bugün ben biraz daha iyiyim...
Yorumlariniz ve destekleriniz için sagolun kizlar.

hoşgeldin canım. takma kafana güzelim yaa. napalım büyükler bazen anlaşılmaz olabiliyorlar.
biz ileride aynı şeyleri yapmayız olur biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…