2012 mayıs ikiz anneleri buyrun....

Biz de iyiyiz tatlım teşekkürler. Kızlarımın hareketlerinin maşallahı var tekmelere tam gaz devam çok şükür
Umarım şeker yüklemende bir problem olmaz canım. Ayrıca ben ciğer geliştirici iğneyi doktoruma sordum. 32. haftada dedi. Bana da geç gibi geldi. Allah korusun erken doğum olursa falan naparız. Ben de 28. haftamda olmak istiyorum aslında ama doktorum hayır diyor acilennnnn kandıracak bir yol bulmam gerek :26: :26: :26:

bende 30 haftlık doğum yapmış ikiz annesiyim üstelik bu ciğer geliştirici iğneyi 2 farklı doktora sordum ikiside zararlı dedikten 1 hafta sonra doğum yaptım bencede 28 haftaya kalma derim kesinlikle yaptır ALLAH korusun erken doğum yapsan bile oksijen almazlar muhakkak yaptır yaşamış biri olarak dikkate al doktorlara kalsa bana senin erken doğum riskin yok dedikleri halde erken doğum yaptım hemde bütün kontrellerim iyiydi

yardımın için teşekkürler canım. evet ben de bırakmak istemiyorum. Allah korusun bebişlerime birşey olma riskini göze alamam. Sonuçta karar bize kalmış değil mi :)
Bu arada yavrularını Rabbim size bağışlasın inşallah...

Inşallah canım sağol..........

Günaydın güzel annişlerrrrr,
İzindeyim diye bol bol girebiliyorum bizim topiğe ama benden başka kimse olmuyor nerdeyse
Nerelerdesiniz yahu :)
Bari biz durumumuzu anlatalım size. Kızçelerim bol bol tekme atıyorlar gece uykum nerdeyse yok. Yatakta bir taraftan diğer tarafa dönmek çoookkk zorlaştı.
Yastık falan fayda etmiyor yaniii... Sizler ne alemdesiniz öpüyoruz hepinizi

tatlım bende mide yanması henüz başlamadı..sadece reflü gibi bir durumla karşı karşıyayım..ama dr.um bana ne olur ne olmaz diye rennie nin şurubunu vermişti.henüz kullanmadım ama istersen sen de bir dene.hamilelikte kullanılabilen bir şurupmuş..tabi dr.una bir sor..[/QUOTE]

slm cnm benimde mide yanması ara ara oluyor bugun yok çok şükür eger devamlı olursa istiycem ilaç drdan 2 hafta sonu kımetse 4 aylık oluyoruz hem belki cinsiyetleri de kesin olur belki..

Insallah canim sorunsuz atlatiriz seker yüklemeyi.Benim kizlarimda uyutmuyor geceleri bide son günlerde karabasanlar basiyor resmen korkutuyorlar esimi dahi uyandiriyorum yazik. Bide uykuya dalmadan önce okuyup üflüyorum okadar neden böyle oluyor bilmiyorum
Canim benim doktorumda herhangi bir sakincasi yok diyor eger 28.hafta olursak igne yaklasik 4 hafta gecerli oluyor yani erken dogum riski olursa 32.haftaya kadar rahat oluyorum ondan sonrada 32.haftada olursun doguma kadar sykynty olmaz diyor bende arastirdim ikiz gebelerin cogunda uygulaniyor memnun kalanda cok , bizim icin erken dogum riski hep var sonucta ikiz bebek tasiyoruz bide benim kasilmalarim 23.hafta basladi günde 4yada 5 defa üç bes saate bir oluyor ama tedbiri elden birakmayalim dedi doktorum bende onunla ayni görüs icerisindeyim acikcasi sende doktoruna söyle arastirdim 28. haftadan itibaren olunabiliyormus de biraz tavrini koy korkut eger 32.haftadan önce dogum olma riski olursa napacagim falan de ne cevap verecek bi bak ay sinir oldum doktoruna

slm kızlarr 14+4olduk 4 aylık olunca bebeklerimin cinsiyeti kesinleşirmi?

Slm arkadasim,
O tamamen bebeklerle ilgili vallah benim bebeklerim 22. haftaya kadar bir türlü göstermediler 22.haftamda detayli USGde ögrendim kizlarimin cinsiyetlerini eger bebeklerinin gösterme istegi varsa vede doktorun deneyimli bir doktorsa ögrenebilirsin.

slm arkadasım ben 13+2 günlükken 2li ultrasona girdim dr.birinci bebeğimin kıza benziyo dedi ikincisine baktı bunun biraz çıkıntısı var erkek olabilir dedi sonrada kız bebek garanti dedi 5 aylıkken kesin belli olur dedi bende sasırdım hem garnti . bu arada ultrason kagıdı doğrumu bilmeem biri 13+6 günlük yazıyor diğeride 13 günlük bu da doğrumu acaba sence??

Canim bebeklerin aralarinda bir kac santim boy farki olabiliyor yada gram farki buna göre bebeklerin boylarina,kilolarina bakarak hangi haftaya denk geldigi belirleniyor yani bir kaç gün fark olabiliyor ama bak göreceksin zaman gectikce ve bebeklerin kilo aldikca bu tahminler dahada degiskenlik gösterecek ama olmasi gereken haftayla pek fark yoksa bu cokda önemli degil canim.

cinsiyetler için ne düşünüyorsun? doğrumudur sence ya bebek kıyafetleri alıcam ya dr kız erkek diyince alasım geldi.. öylemi inş cnm ya su bulanatılarım iice azalsa ii beslencem ama sabahları kötü oluyorum :2:

Bana doktorum 16.haftamda tam emin olmamakla birlikte biri kiz biri erkek gibi dedi ama üzerine basa basa kesin degil dedi Bide ilk gebelik olunca insan öyle heycanli oluyorki elbise falan almak için bende esimi zorlaya zorlaya gittim birseyler aldim Simdi kizlarim için bir kaç tane mavi mavi badi var Napalim buda ani oldu bizim için ama kesinlesmeden acele etme derim tabi genede sen bilirsin unisex elbiseler alabilirsin simdilik ben cogunu yesil sari beyaz almistim ikiside karisik giyer diye iyikide öyle yapmisim ama simdi heryeri pembe pembe doldurdum.

ne güzel inşallah en yakın zamanda bende ögrenirim bana da dr kızı garantilediniz dedi ama bakalım ilerde belli olucak bende örgüler ördüm hep sarı yeşil beyaz ii oluyor böle ortak renkler.

Valla canım korkutayım dimi heyttt falan deyim ne bu aaaa koruması 4 haftamıymış canım? bak bunu bilmiyordum :26:

ne güzel inşallah en yakın zamanda bende ögrenirim bana da dr kızı garantilediniz dedi ama bakalım ilerde belli olucak bende örgüler ördüm hep sarı yeşil beyaz ii oluyor böle ortak renkler.

biz de ilk oğlumuzla tanıştık..11+3 te ikili testte doktorumuz minik bebek için erkek olduğunu düşünüyorum dedi
diğer bebiş biraz büyükçe ve tembel olduğu için kılını kıpırdatmadı o kadar öksürmeme rağmen bi irkildi o kadar, dönmedi bize.. o zaman tahmin yapamamıştı
ama 3 lü test için gittiğimizde (16+0 da) tembel civcivimizin kız olduğunu öğrendik..oğlumuzu da herbişeyini görerek tescil ettik

hayırlı ve sağlıklı olsunlar gerisi hikaye..

Valla canım korkutayım dimi heyttt falan deyim ne bu aaaa koruması 4 haftamıymış canım? bak bunu bilmiyordum :26:
Ahaha evet korkut vallah
öyleymis canim bende bilmiyordum doktorum normalde 26.haftamda yapacakti kasilmalardan dolayi ama rahim agzi uzunlugu falan normal cikinca dedi 28.haftada yapariz bu iyi oldu dedi böylece defalarca tekrarlamak zorunda kalmayiz deyince sordum bende bir kere yapilir diye biliyordum garibime gitti ama erken dogum sorunu olmayanlarda 32.haftada yapiliyor oda sonuna kadar koruyor onlari bazi durumlarda tekrarlaniyormus bazilarindada birkere yaptirmak yetiyormus .

değişiklik oldu tabi cnm.ama o kadar zorlandım ki otururken gözüm birşey görmüyordu valla..birde beni sürekli tekmeledikçe dikkatimi veremedim insanlara:))artık aha bir kuvvetli tekmeliyorlar sanki..bazen canımı yakıyor ani hareketleri...aman sağlıklı olsunlarda tekmelesinler canım dimi..

cnm gelmiş geçmiş olsun...bebişerin iyidir inşalah dr.lar iğne, zararlı dedi diye yazmışsın. ne gibi bir zararı olabilir 28.haftada vurulmanın acaba söylediler mi sana??

cnm iyice ağırlaştım ya ondan takatim olmuyor valla..ama sizi de merak etmeden duramıyorum inşallah güzel haberler alırım diye besmeleyle ve duayla açıyorum bilgisayarı şükür bugün kötü haberimiz yok

slm cnm benimde mide yanması ara ara oluyor bugun yok çok şükür eger devamlı olursa istiycem ilaç drdan 2 hafta sonu kımetse 4 aylık oluyoruz hem belki cinsiyetleri de kesin olur belki..[/QUOTE]
maşşallah canımrabbim 9.ayınıda göstersiiiiiinnnn....

valla bir yan etkisi yoksa.koyarız elimizde ki bütün tavırlarıııı. salı günü dr.a gittiğimde bir sorayım bakayım 26.hafta olucaz inşallah..dr.um zaten ağzından kaçırdı bizim için
"inşallah 32.haftayı atlatalım içim rahat edecek" dedi...eee bu ne demek oluyo??? şu işin üstüne bir eğileyim kafaya koydum

tamam canım anladım konuşayım bakalım bir doktorcumla :)) olmadı vuracam elimi masaya böyle böyle arkadaş diyecem
bu arada canım yaaa kasılma dediğin şey nasıl oluyor tarif edebilir misin? bugün kasıklarımda sızlamaya benzer bir ağrı var. korktum acaba kasılma
falan mı diye

gerçektn komikti...
bayılırım ben böyle enteresan sürprizlere..biz de salı detaylı ultrason yaptırıcaz inşallah bir sürprizle karşılaşmayız:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…