2012 mayıs ikiz anneleri buyrun....

Canim ben çantami hazirlamaya bi türlü cesaret edemedim bide birkac eksik daha var dün onu fark ettim terlik almam lazim bide gögüsler için özel meme koruyucular oluyormus onlardan alacagim pijama takimlarim var 3 cift önden dügmelemeli sonra kizlarima hastane cikis seti koyacagim + 1er tanede tulum koyacagim bataniyelerini koyacagim emziklerini koyacagim pampers koyacagim makyaj setimi koyacagimtarak dis firçasi dahada aklma geldikce koyarim artiksimdilik bu kadar tamamen hazir olunca yeniden yazarim.
maşallah kuzucuklara
şeker testinin iyi çıkmasına çok sevindim canım. Doğumun her türlüsü
korkutuyor beni valla benim doğumu kim yapacaksa sanki
biz de iyiyiz çok şükür canım...

Sagol canim. Ben diyorum esime ben okadar tasidim dogumada sen gir diyede oda zaten sen dogurasiya ben dokuz dogururum diyor hayirlisi normal dogum olma taraftariyim ama korkuyorum bir sekilde bu korkuyu atlatmam lazim:18:

Sagol canim. Ben diyorum esime ben okadar tasidim dogumada sen gir diyede oda zaten sen dogurasiya ben dokuz dogururum diyor hayirlisi normal dogum olma taraftariyim ama korkuyorum bir sekilde bu korkuyu atlatmam lazim:18:

Valla korkunun bize bir faydası yok canım. Bende senden farklı bir durumda
değilim ama napalım bir şekilde atlatacağız Allahın izniyle. Amaaannn canımm
doğuranlar nasıl doğurmuşlar bizim ne eksiğimiz var

evet canım eksiğimiz yok fazlalığımız var:))))

evet canım eksiğimiz yok fazlalığımız var:))))

tabii yaa fazla fazla gelecek inşallah kuzucuklarımız
yaaa kızlar 2. tetanoz aşınızı oldunuz mu ya da ne zaman olmalıyız?
ben 1. sini 20. haftamda olmuştum. 2. yi de 28. haftada oluyum diyorum
ama daha sağlık ocağındaki ebeye soramadım.

canım ben 20. hafta ve 25.haftada olmustum ebe sana ıkıncısının ne zaman oldugunu soylemedımı bana ası kartı verdı ebe bırde dogumdan 6 ay sonra 3. dozu olucam ebene bır sor ıstersen.

canım ben 20. hafta ve 25.haftada olmustum ebe sana ıkıncısının ne zaman oldugunu soylemedımı bana ası kartı verdı ebe bırde dogumdan 6 ay sonra 3. dozu olucam ebene bır sor ıstersen.

canım mart ayı içinde bir tarih verdi ama netten bakındım bir geç oluyor sanki
o yüzden size sorayım dedim. en iyisi haftaya 28. haftam oluyor, oluyum ben :))

slm arkadaslar diğer siteden yaptıgımız çizelgeler artık gözükmüyor hani çok kişi oluncada unutuyorum ben kim kaçıncı haftada diye aşağıdaki linkten sizler de çizelgenizi olustururmusunuz daha ıyı takıp edelım birbirimizi.

Pregnancy and Due Date Ticker

benim çizelgem görünüyor hala tatlım teşekkürler...

oooh keyifler yerinde. Herkese hayırlı sabahlar.
şekerler iyi çıkmış. darısı sıradakilerin başına. besmeleyle açtım topiği, herşey hep böyle güzel gider İnşallah.
ben tetanoz olmadım kızlar. dr.um istememişti olmamı. ondan tarih konusunda bilgim yok.
biz evde çantamızı hazırlayıp bıraktık. benim annem yanımıza alalım dıyorduda ben istemedim. daha 6,5 aylık olduk. benden çok telaş yapıyor. benide telaşlandırıyor. çantayı görünce doğururum heyecandan diye almadım yanıma ama cantayı yapınca eksikler aklına geliyor insanın. şimdiden başlayın hatırladıkça içine atarsınız. geceliğim eksikti onuda aldım.
kızçelere lif ördüm. son rutuşlarla hersey tamam İnşallah. evimizde gidincede yerleştiricez hayırlısıyla. iyiki herşeyi tamamlamışız ya. artık ayakta durmak çok daha zorlaştı. benim ayaklarım şişti kızlar. albüm olmıyım diye tuzu azalttım ama tansiyonum düşüyor sürekli tuzsuz yeyincede. bu konuda benim gibi olan varmı aranızda. ne yapıyorsunuz anlatın bakalım.

slm kızlar nasılsınız cumartesi kntrolümüz var ,nşallah bebişler cinsiyetlerini tam olarak göstrirler inş bu arada ikizlerinize kaçar tane hastane çıkışı aldınız? benim şu an 1 rer tane var ve yıkıycakmısınız bütün aldığınız kıyafetleri.

slm cnm gerçeketn çok zor bu mide bulantısı allah kolaylık versin hepimize cnm yaa masallah ben cumartesi gidicem 16 haftalık oluyoruz kısmetse bakalım dr ne ilaçlar vericek ben limonu çok seviyorum 2 günde bir yiyiyorum zararlımı bilmiyrum sorucam omega 3 te istiycem balıktan tiksindim çünkü belki benimde büyüktür iç karnım ilerleyen aylarda bakalım nasıl olucak.bende bir tane büyük park yatak alıcam ikisini belli bi zamana kadar uyuturum sonra inş odalarına koymayı düşünüyorum 10 yasa kadar büyüyen beşikler var ondan alıcaz kısmetse .

bu arada kızlar ikiz araba olarak ne düşünüyorsunuz yanyana olandanmı alıcaksınız yoksa arka arkaya olandanma ben yanyana düşünüyorum çünkü biri arkada kalınca aglar hırcınlık yapardir işte herşeyi düşünüyoruz daha 4 aylıkken:) ALLAH KUCAKLARIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞ KIZLAR

canım ben ıkıser tane hastane cıkısı aldım ıkısınıde koyucam cantaya ne olur ne olmaz diye :)) ılla ki ikisinide 10 lu takım almana gerek yok 5li takımlardandan alabilirsin zaten 5li takımalrın ıcınde gıyecekelrı hersey var battanıyelrı harıc .ben zaten yeni aldıgım butun kıyafetleri yıkarım yıkamdan gıymem yavrualrımın da bütün yıkanabılecek esyalrını yıkadım ütüledim.

Canim benimde ayaklarim sisiyor hemde nasil sorma bol bol su içiyorum ama nafile tuzuda azaltim bide ayaklarima parmagimla bastirinca öyle kaliyor bir müddet sonra geciyor soguk suyla yika dedi doktorum kan dolasimi artsin dedi yapiyorum ise yaramiyor bol bol su iç dedi onuda yapiyorum ama oda yaramiyor bana hakkimizda hayirlisi vallah biz simdiden böyleyiz sonlara dogru nasil olacagiz Allah billir hayirlisiyla bir atlatabilsek su son iki bucuk ayimizi saglikli sihatli alsak miniklerimizi kucagimiza

Ben de 5'li olan setlerden 2'şer tane koymayı düşünüyorum canım.
Arabayı da eşim bize sürpriz yapıp almıştı. Arka arkaya olanlardan almış.
Nasıl olur bilmiyorum tabii kısmetse kullanınca görecez :))

Geçmiş olsun canım yaa evet tuzu azaltmakla en iyisini yapmışsın.
Bol bol su içmeye de devam et başka da yapabileceğimiz
birşey yok zaten. Ayaklarının altına yastık falan koyup birazcık havaya
kaldırmakta çözüm olabilir kan dolaşımı için...

gecmıs olsun canım aynı sorun bende de var zaten benım daha onceen varıs sorunum vardı ilaç kullandıgım ııcn bu kadar sısmıyordu bacagım ma sımdı ılac kullanamıyorum ayrıca hamılelıkte olunca sag ayagım 2 katı oluyor resmen. internette hamilelikte ıhlamur ıcılırmı dıye bakarken ıhlamurun odem sokturucu etkısı oldugunu hamılelerın gunde en fazla 2 bardak ıcebılecegını okumustum geçen hafta üşütmüştüm ıhlamur içtim wc ye bıraz fazla cıktım ve bacagım indi yine de sizi yönlendirmek istemem ama ıhlamur ıcmek konusunda tereddutlerınız varsa arastırın benım ödemlerime iyi geldi.su anda hala daha sısmedı.

Sorma canim ya bide ihlamuru deneyeyim severimde umaarim banada iyi gelir-
Evet canim zaten ayaklarimin altinda yastik olmadan uzanamiyorum karnim geriliyor yoksa,bide bugün fark ettim bazi ayakabilarimin icine sigmiyor artik ayaklarim, sanirim benim 15kilo almamin sebeblerinden biride bu ödemler galiba ama dediklerimizden baska yapabilecek pek birseyimiz yok.

Dikkat et kendine canım. Evet ödemde kilo olarak görünüyor tabii. Bol bol dinlen...

merhaba annişler çok zamandır foruma bişeyler yazamadım. ama takip edebildim sizleri çok sükür iyiyiz hepimiz. tesila bebek alışverişini yapmış hastane çıkışları artık onun da hazır ve nazır:) canım ca geçmiş olsun şişlikler çok zor oluyor. soğuk suyla yıkamak gerçekten rahtlatıyor. annişler benim oğluşlarım da 28+5 oldu. geri sayım hepimiz için hızlanıyor. perşembe gecesi ben ilk yalancı doğum sancılarımla tanıştım. resmen ağladım bağıra bağıra. anlamadık da neyin nesi bu diye. sabahı bekledik saf gibi nasıl aptallaşıyor insan
4 defa nidilat kullanıyoruz günde ve yataktan mümkün olduğunca kalkmıyoruz. dr umuzun dediği bu. oğluşlarımdan biri hiç durmuyo diğeriise hala vursam mı vurmasam mı modunda. çocukla tartışıyorum resmen iyice kırdım bu hafta...
ama ne yapayım zaten yüreğim ağzıma geldi bir de oynamayınca extra stres yapıyorum. annişler aman ha yormayın kendinizi. öptük sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…