Canim ben çantami hazirlamaya bi türlü cesaret edemedim bide birkac eksik daha var dün onu fark ettim terlik almam lazim bide gögüsler için özel meme koruyucular oluyormus onlardan alacagim pijama takimlarim var 3 cift önden dügmelemeli sonra kizlarima hastane cikis seti koyacagim + 1er tanede tulum koyacagim bataniyelerini koyacagim emziklerini koyacagim pampers koyacagim makyaj setimi koyacagimcanım_ca şeker sonucunun iyi çıkmasına sevindim ne güzel hiç birimizde şeker sorunu olmadı.
benimde yarın son iş günüm perşembe izne ayrılıcam kıyafetlerımız yıkandı ütülendi artık sadece çantamızı hazırlamak kaldı izindeyken çantalarımızı hazırlıycam sizler çantalarınızı hazırladınız mı neler koydunuz yada neler koyacaksınız valla o kadar koyulacak sey gelıyor ki aklıma 2 çantamız olacak bırı benim biri yavrularımızın .izindeyken odalarını da hazırlıycam şimdiden çok heycanlandım:))
maşallah kuzucuklara
şeker testinin iyi çıkmasına çok sevindim canım. Doğumun her türlüsü
korkutuyor beni vallabenim doğumu kim yapacaksa sanki
biz de iyiyiz çok şükür canım...
Sagol canim. Ben diyorum esime ben okadar tasidim dogumada sen gir diyede oda zaten sen dogurasiya ben dokuz dogururum diyor hayirlisi normal dogum olma taraftariyim ama korkuyorum bir sekilde bu korkuyu atlatmam lazim:18:
Valla korkunun bize bir faydası yok canım. Bende senden farklı bir durumda
değilim ama napalım bir şekilde atlatacağız Allahın izniyle. Amaaannn canımm
doğuranlar nasıl doğurmuşlar bizim ne eksiğimiz var
evet canım eksiğimiz yok fazlalığımız var:))))
tabii yaa fazla fazla gelecek inşallah kuzucuklarımız
yaaa kızlar 2. tetanoz aşınızı oldunuz mu ya da ne zaman olmalıyız?
ben 1. sini 20. haftamda olmuştum. 2. yi de 28. haftada oluyum diyorum
ama daha sağlık ocağındaki ebeye soramadım.
canım ben 20. hafta ve 25.haftada olmustum ebe sana ıkıncısının ne zaman oldugunu soylemedımı bana ası kartı verdı ebe bırde dogumdan 6 ay sonra 3. dozu olucam ebene bır sor ıstersen.
slm arkadaslar diğer siteden yaptıgımız çizelgeler artık gözükmüyor hani çok kişi oluncada unutuyorum ben kim kaçıncı haftada diye aşağıdaki linkten sizler de çizelgenizi olustururmusunuz daha ıyı takıp edelım birbirimizi.
Pregnancy and Due Date Ticker
slm canım ben 16, haftaya kadar hep mide bulantısı yasadım ilk 3 ay 6 kilo verdim bir şey yiyemiyordum mide bulantım gectı dıye sevinirken 20li haftalarda tekrar basladı bu bünye meselesi herkese göre değişir ve hala daha devam edıyor suanda verdıgım kıloları gerı aldım yavrularımında kıloları gayet ıyı suanda sen ne yiyebiliyorsan onları ye kendini zorlama bana o zman doktorum vitamin habından gereklı vıtamınlerı alacaksın kendını zorlama her seyı yemek için demişti.29 haftalık oldum ama o kadar belli değil göbeğim görenler hiç ikiz gibi durmuyor dıyorlar ama içimde toplamda 2200 yavrualrımı tasıyorum büyüklerin dediğine göre iç karın geniş olursa belli olmaz diyorlar:)))
bende mobilya için çok hevesleniyordum ama mobılyaları sımdı alsak yınede yanına besık almak gerekıyor bosuna masraf yapmaya gerek yok dıye dusundum ve park yatak almaya karar verdik daha kullanıslı olacagını dusunuyorum biri aynı yatakta buyuttum ıkızlerımı dıyor baska bırı aynı odada uyutamadık bırı uyanınca dıgerı uyanıyordu ayrı odalrda uyutuyorduk dıyor bakalım bizim yavrualrımız nasıl uyuyacaklar o yüzden de park yatak daha mantıklı aynı odada uyumazlarsa yatagın bırını baska odaya tasıma ımkanı var istediğin yere taşı park yatagı.
slm kızlar nasılsınız cumartesi kntrolümüz var ,nşallah bebişler cinsiyetlerini tam olarak göstrirler inş bu arada ikizlerinize kaçar tane hastane çıkışı aldınız? benim şu an 1 rer tane var ve yıkıycakmısınız bütün aldığınız kıyafetleri.
oooh keyifler yerinde.Herkese hayırlı sabahlar.
şekerler iyi çıkmış. darısı sıradakilerin başına. besmeleyle açtım topiği, herşey hep böyle güzel gider İnşallah.
ben tetanoz olmadım kızlar. dr.um istememişti olmamı. ondan tarih konusunda bilgim yok.
biz evde çantamızı hazırlayıp bıraktık. benim annem yanımıza alalım dıyorduda ben istemedim. daha 6,5 aylık olduk. benden çok telaş yapıyor. benide telaşlandırıyor. çantayı görünce doğururum heyecandan diye almadım yanımaama cantayı yapınca eksikler aklına geliyor insanın. şimdiden başlayın hatırladıkça içine atarsınız. geceliğim eksikti onuda aldım.
kızçelere lif ördüm. son rutuşlarla hersey tamam İnşallah. evimizde gidincede yerleştiricez hayırlısıyla. iyiki herşeyi tamamlamışız ya. artık ayakta durmak çok daha zorlaştı. benim ayaklarım şişti kızlar. albüm olmıyım diye tuzu azalttım ama tansiyonum düşüyor sürekli tuzsuz yeyincede. bu konuda benim gibi olan varmı aranızda. ne yapıyorsunuz anlatın bakalım.
slm kızlar nasılsınız cumartesi kntrolümüz var ,nşallah bebişler cinsiyetlerini tam olarak göstrirler inş bu arada ikizlerinize kaçar tane hastane çıkışı aldınız? benim şu an 1 rer tane var ve yıkıycakmısınız bütün aldığınız kıyafetleri.
Canim benimde ayaklarim sisiyor hemde nasil sorma bol bol su içiyorum ama nafile tuzuda azaltim bide ayaklarima parmagimla bastirinca öyle kaliyor bir müddet sonra geciyor soguk suyla yika dedi doktorum kan dolasimi artsin dedi yapiyorum ise yaramiyor bol bol su iç dedi onuda yapiyorum ama oda yaramiyor bana hakkimizda hayirlisi vallah biz simdiden böyleyiz sonlara dogru nasil olacagiz Allah billir hayirlisiyla bir atlatabilsek su son iki bucuk ayimizi saglikli sihatli alsak miniklerimizi kucagimiza
Canim benimde ayaklarim sisiyor hemde nasil sorma bol bol su içiyorum ama nafile tuzuda azaltim bide ayaklarima parmagimla bastirinca öyle kaliyor bir müddet sonra geciyor soguk suyla yika dedi doktorum kan dolasimi artsin dedi yapiyorum ise yaramiyor bol bol su iç dedi onuda yapiyorum ama oda yaramiyor bana hakkimizda hayirlisi vallah biz simdiden böyleyiz sonlara dogru nasil olacagiz Allah billir hayirlisiyla bir atlatabilsek su son iki bucuk ayimizi saglikli sihatli alsak miniklerimizi kucagimiza
Sorma canim ya bide ihlamuru deneyeyim severimde umaarim banada iyi gelir-gecmıs olsun canım aynı sorun bende de var zaten benım daha onceen varıs sorunum vardı ilaç kullandıgım ııcn bu kadar sısmıyordu bacagım ma sımdı ılac kullanamıyorum ayrıca hamılelıkte olunca sag ayagım 2 katı oluyor resmen. internette hamilelikte ıhlamur ıcılırmı dıye bakarken ıhlamurun odem sokturucu etkısı oldugunu hamılelerın gunde en fazla 2 bardak ıcebılecegını okumustum geçen hafta üşütmüştüm ıhlamur içtim wc ye bıraz fazla cıktım ve bacagım indi yine de sizi yönlendirmek istemem ama ıhlamur ıcmek konusunda tereddutlerınız varsa arastırın benım ödemlerime iyi geldi.su anda hala daha sısmedı.
Evet canim zaten ayaklarimin altinda yastik olmadan uzanamiyorum karnim geriliyor yoksa,bide bugün fark ettim bazi ayakabilarimin icine sigmiyor artik ayaklarim, sanirim benim 15kilo almamin sebeblerinden biride bu ödemler galiba ama dediklerimizden baska yapabilecek pek birseyimiz yok.Geçmiş olsun canım yaaevet tuzu azaltmakla en iyisini yapmışsın.
Bol bol su içmeye de devam et başka da yapabileceğimiz
birşey yok zaten. Ayaklarının altına yastık falan koyup birazcık havaya
kaldırmakta çözüm olabilir kan dolaşımı için...
Sorma canim ya bide ihlamuru deneyeyim severimde umaarim banada iyi gelir-
Evet canim zaten ayaklarimin altinda yastik olmadan uzanamiyorum karnim geriliyor yoksa,bide bugün fark ettim bazi ayakabilarimin icine sigmiyor artik ayaklarim, sanirim benim 15kilo almamin sebeblerinden biride bu ödemler galiba ama dediklerimizden baska yapabilecek pek birseyimiz yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?