merhaba annişler çok zamandır foruma bişeyler yazamadım. ama takip edebildim sizleri çok sükür iyiyiz hepimiz. tesila bebek alışverişini yapmış hastane çıkışları artık onun da hazır ve nazır:) canım ca geçmiş olsun şişlikler çok zor oluyor. soğuk suyla yıkamak gerçekten rahtlatıyor. annişler benim oğluşlarım da 28+5 oldu. geri sayım hepimiz için hızlanıyor. perşembe gecesi ben ilk yalancı doğum sancılarımla tanıştım. resmen ağladım bağıra bağıra. anlamadık da neyin nesi bu diye. sabahı bekledik saf gibi nasıl aptallaşıyor insan
4 defa nidilat kullanıyoruz günde ve yataktan mümkün olduğunca kalkmıyoruz. dr umuzun dediği bu. oğluşlarımdan biri hiç durmuyo diğeriise hala vursam mı vurmasam mı modunda. çocukla tartışıyorum resmen iyice kırdım bu hafta...
ama ne yapayım zaten yüreğim ağzıma geldi bir de oynamayınca extra stres yapıyorum. annişler aman ha yormayın kendinizi. öptük sizi
Herkese merhaba; bende uzunca bir süre foruma bakamam ıştım, malum h içi iş h sonu ev işleri oldukça vakit alıyor.. hele evde pc başına geçmek zulüm... Hızlıca yazılanları okudum, herkesin durumları ii MAŞALLAH
Bizde hafaya hsonu şeker yüklemesi yaptıracağız inş sizinkiler gibi ii sonuçlar alırız
geçmiş olsun canım dikkat et kendinize... aman mümkün mertebe dinlenmene bak sen.
ben de bazen pimpirikleniyorum ama normalmiş bu durum.
Çok öptük sizi...
cok cok gecmis olsun ogluslarin iyi olmasina sevindim sancilarin için üzüldüm mümkün oldugunca dinlen canim sen bizdende agirsindir simdi malum iki hafta öndesin ben 27.haftaya yeni girdim ama iyice agirlastim dikkat et kendine ve bebislere benim sag taraftaki kizimda öyle canim hep korku icersindeyim günde bir defa kimaldadimi icim rahat ediyor ama doktorum o aslinda kimildiyor sen her kimildamasini hisetmiyorsun dedi bana Allah hepimizin yavrularini korusun vallah sag salim alalim yavrularimizi kucagimizamerhaba annişler çok zamandır foruma bişeyler yazamadım. ama takip edebildim sizleri çok sükür iyiyiz hepimiz. tesila bebek alışverişini yapmış hastane çıkışları artık onun da hazır ve nazır:) canım ca geçmiş olsun şişlikler çok zor oluyor. soğuk suyla yıkamak gerçekten rahtlatıyor. annişler benim oğluşlarım da 28+5 oldu. geri sayım hepimiz için hızlanıyor. perşembe gecesi ben ilk yalancı doğum sancılarımla tanıştım. resmen ağladım bağıra bağıra. anlamadık da neyin nesi bu diye. sabahı bekledik saf gibi nasıl aptallaşıyor insan
4 defa nidilat kullanıyoruz günde ve yataktan mümkün olduğunca kalkmıyoruz. dr umuzun dediği bu. oğluşlarımdan biri hiç durmuyo diğeriise hala vursam mı vurmasam mı modunda. çocukla tartışıyorum resmen iyice kırdım bu hafta...
ama ne yapayım zaten yüreğim ağzıma geldi bir de oynamayınca extra stres yapıyorum. annişler aman ha yormayın kendinizi. öptük sizi
selam canim iyi olmaniza sevindim umarim seninde seker yükleme sonucun iyi cikarHerkese merhaba; bende uzunca bir süre foruma bakamam ıştım, malum h içi iş h sonu ev işleri oldukça vakit alıyor.. hele evde pc başına geçmek zulüm... Hızlıca yazılanları okudum, herkesin durumları ii MAŞALLAH
Bizde hafaya hsonu şeker yüklemesi yaptıracağız inş sizinkiler gibi ii sonuçlar alırız
çağnurcum çok sağol, dikkat etmem mi , hepimiz edelim. sorunsuz huzurlu mutlu günler dileriz:)
melisci inşallah güzel sonuçlarını alıcaz. hadi bakalım...Herkese merhaba; bende uzunca bir süre foruma bakamam ıştım, malum h içi iş h sonu ev işleri oldukça vakit alıyor.. hele evde pc başına geçmek zulüm... Hızlıca yazılanları okudum, herkesin durumları ii MAŞALLAH
sağol tatlım. iki bebişin hareket düzeni cidden farklıymış yaşayarak öğreniyoz. ikizler için de fazla kaynak yok ya insan sınırlı bilgiye sahip oluyor. neyse ki bizler paylaşım içindeyiz... biz de çok çok öptük sizi...geçmiş olsun canım dikkat et kendinize... aman mümkün mertebe dinlenmene bak sen.
ben de bazen pimpirikleniyorum ama normalmiş bu durum.
Çok öptük sizi...
cok cok gecmis olsun ogluslarin iyi olmasina sevindim sancilarin için üzüldüm mümkün oldugunca dinlen canim sen bizdende agirsindir simdi malum iki hafta öndesin ben 27.haftaya yeni girdim ama iyice agirlastim dikkat et kendine ve bebislere benim sag taraftaki kizimda öyle canim hep korku icersindeyim günde bir defa kimaldadimi icim rahat ediyor ama doktorum o aslinda kimildiyor sen her kimildamasini hisetmiyorsun dedi bana Allah hepimizin yavrularini korusun vallah sag salim alalim yavrularimizi kucagimiza
canım benim çok sağol. evet hakikaten bir hafta bile insanda fark yaratıyor. haftaya çok daha ağır kocamaaaan olacaksın gör bak:)
selam canim iyi olmaniza sevindim umarim seninde seker yükleme sonucun iyi cikar
hepimize inşallah canım. Ben inanıyorum Allahın izniyle bu topikte
herkes en az 36. haftayı görecek :))) birbirimizin dualarında oluruz inşallah...
slm arkadaşlar..1 haftadır yoktum..inanın sadece sizlerle stres attığım için giriyorum..çok kötü günler geçirdik..geçen hafta cumartesi aniden, evimde babamı kaybettim.hala yüreğim yanıyor..bebeklerim için ayakta duruyorum.rabbim kimseye böyle bir acı yaşatmasın.hele hamileyken.allaha isyan etmedim ama,ölsem umrumda değil diyordum..rabbimde sen misin bunu diyen dedi ve unutuğum bebeklerimi bana hatırlattı..biliyorsunuz geçen pazrtsi dr. da ayrıntılı ultrasonumuz vardı..kötü haberimizi orada aldık.oğlumuzun durumu iyi beyin içindeki atrium sıvısı 7 mm. çıktı..yanlız kızımız riskli sınırı geçerek 11,7 mm büyüklüğünde beyin içi sıvı çıktı..sınır 10 mm.ymiş.sürekli takip gereken bir durummuş bu..eğer büyümeye devam ederse bebekleri erken almak zorunda kalırız dedi dr....yıkıldım...şimdi çocuğumuz özürlü mü olacak dedik?.."hayır bunu da söyleyemeyiz" dedi..kendi dr.umuzun bizi aydınlatacağını söyledi...yukarıya kendi dr.umuzun yanına çıktık..dr.a"lütfen iyi haberler duymak istiyoruz,zaten kötü bir durumdayız "dedik...bunun üzerine dr.umuz "üzerinde çok kafa yormayın,yapısal bir bozuklukta olabilir,geçebilir,ilerleyebilir ya da sabit kalabilir.kafanıza takmayın "dedi..ama internette yaptığım araştırmaya göre ileriki yaşlarda yürüme ve konuşma güçlüğüne kadar sebep olan bir durum diyorlar..sanırım dr.um babamı kaybetmemin durumuyla ilgili olacak ki bize gerçekleri söylemedi...ultrasonu çeken dr.sıkı bir takip lazım demişti ve kendi dr.umuzda "kafanıza takmayın "dediği halde 2 hafta sonraya randevu verdi..hayatta, bize 2 hafta arayla randevu vermezdi..17 mart pazartesiyi bekliyorum..duadan başka yapılabilecek bir durum yok..Rabbim korusun bebeklerimizi.başka da diycek birşeyim yok arkadaşlar..sözün bittiği yerdeyiz.sağlıcakla kalın..
melisci inşallah güzel sonuçlarını alıcaz. hadi bakalım...
sağol tatlım. iki bebişin hareket düzeni cidden farklıymış yaşayarak öğreniyoz. ikizler için de fazla kaynak yok ya insan sınırlı bilgiye sahip oluyor. neyse ki bizler paylaşım içindeyiz... biz de çok çok öptük sizi...
aynen öyle aynen öyle think positive
teşekkür ederim canım. bende şu ıhlamuru deneyeceğim. çünkü tuzsuz da yiyemiyorum çok. başım dönüyor sürekli düşük tansiyondan dolayı.gecmıs olsun canım aynı sorun bende de var zaten benım daha onceen varıs sorunum vardı ilaç kullandıgım ııcn bu kadar sısmıyordu bacagım ma sımdı ılac kullanamıyorum ayrıca hamılelıkte olunca sag ayagım 2 katı oluyor resmen. internette hamilelikte ıhlamur ıcılırmı dıye bakarken ıhlamurun odem sokturucu etkısı oldugunu hamılelerın gunde en fazla 2 bardak ıcebılecegını okumustum geçen hafta üşütmüştüm ıhlamur içtim wc ye bıraz fazla cıktım ve bacagım indi yine de sizi yönlendirmek istemem ama ıhlamur ıcmek konusunda tereddutlerınız varsa arastırın benım ödemlerime iyi geldi.su anda hala daha sısmedı.
Hoşgeldin canım. iyisindir şimdi inşallah. sancılarını biraz tarif edermisin. ben çok korkuyorum olurda ben anlarmıyım acaba. bugünlerde karın ağrılarım oluyor. sanki adet olacakmısım gibi. bu neden olur acaba. normalde adet günlerimde oluyordu ama şimdi adet zamanımda değil, korkuyorum.merhaba annişler çok zamandır foruma bişeyler yazamadım. ama takip edebildim sizleri çok sükür iyiyiz hepimiz. tesila bebek alışverişini yapmış hastane çıkışları artık onun da hazır ve nazır:) canım ca geçmiş olsun şişlikler çok zor oluyor. soğuk suyla yıkamak gerçekten rahtlatıyor. annişler benim oğluşlarım da 28+5 oldu. geri sayım hepimiz için hızlanıyor. perşembe gecesi ben ilk yalancı doğum sancılarımla tanıştım. resmen ağladım bağıra bağıra. anlamadık da neyin nesi bu diye. sabahı bekledik saf gibi nasıl aptallaşıyor insan
canım ne zaman ayrılacaksın izne. Allah yardımcın olsun. ben hareket edemıyorum sen nasıl gidiyorsun işe. şeker yükleme sonucun nasıl çıktı?Herkese merhaba; bende uzunca bir süre foruma bakamam ıştım, malum h içi iş h sonu ev işleri oldukça vakit alıyor.. hele evde pc başına geçmek zulüm... Hızlıca yazılanları okudum, herkesin durumları ii MAŞALLAH
Rabbim sabır versin canım. Baba acısını nasılsır bilirim. Ama sen kendine çok dikkat et olur mu? kızındada hiç birşey yoktur İnşallah. kalbini ferah tut.kafana takıp stres yapma. bundanda etkileneceklerinide biliyorsun canım. duaların kabul olur biliyorsun. rabbim hepimizin evlatlarını sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin.slm arkadaşlar..1 haftadır yoktum..inanın sadece sizlerle stres attığım için giriyorum..çok kötü günler geçirdik..geçen hafta cumartesi aniden, evimde babamı kaybettim.hala yüreğim yanıyor..bebeklerim için ayakta duruyorum.rabbim kimseye böyle bir acı yaşatmasın.hele hamileyken.allaha isyan etmedim ama,ölsem umrumda değil diyordum..rabbimde sen misin bunu diyen dedi ve unutuğum bebeklerimi bana hatırlattı..biliyorsunuz geçen pazrtsi dr. da ayrıntılı ultrasonumuz vardı..kötü haberimizi orada aldık.oğlumuzun durumu iyi beyin içindeki atrium sıvısı 7 mm. çıktı..yanlız kızımız riskli sınırı geçerek 11,7 mm büyüklüğünde beyin içi sıvı çıktı..sınır 10 mm.ymiş.sürekli takip gereken bir durummuş bu..eğer büyümeye devam ederse bebekleri erken almak zorunda kalırız dedi dr....yıkıldım...şimdi çocuğumuz özürlü mü olacak dedik?.."hayır bunu da söyleyemeyiz" dedi..kendi dr.umuzun bizi aydınlatacağını söyledi...yukarıya kendi dr.umuzun yanına çıktık..dr.a"lütfen iyi haberler duymak istiyoruz,zaten kötü bir durumdayız "dedik...bunun üzerine dr.umuz "üzerinde çok kafa yormayın,yapısal bir bozuklukta olabilir,geçebilir,ilerleyebilir ya da sabit kalabilir.kafanıza takmayın "dedi..ama internette yaptığım araştırmaya göre ileriki yaşlarda yürüme ve konuşma güçlüğüne kadar sebep olan bir durum diyorlar..sanırım dr.um babamı kaybetmemin durumuyla ilgili olacak ki bize gerçekleri söylemedi...ultrasonu çeken dr.sıkı bir takip lazım demişti ve kendi dr.umuzda "kafanıza takmayın "dediği halde 2 hafta sonraya randevu verdi..hayatta, bize 2 hafta arayla randevu vermezdi..17 mart pazartesiyi bekliyorum..duadan başka yapılabilecek bir durum yok..Rabbim korusun bebeklerimizi.başka da diycek birşeyim yok arkadaşlar..sözün bittiği yerdeyiz.sağlıcakla kalın..
:) haftaya sana aktaririm durumumu artik.canım ca bu mesaj alıntının içinde kalmış:) nasıl becerdiysem işte bak bunu yazmıştım:"canım benim çok sağol. evet hakikaten bir hafta bile insanda fark yaratıyor. haftaya çok daha ağır kocamaaaan olacaksın gör bak:)"
slm arkadaşlar..1 haftadır yoktum..inanın sadece sizlerle stres attığım için giriyorum..çok kötü günler geçirdik..geçen hafta cumartesi aniden, evimde babamı kaybettim.hala yüreğim yanıyor..bebeklerim için ayakta duruyorum.rabbim kimseye böyle bir acı yaşatmasın.hele hamileyken.allaha isyan etmedim ama,ölsem umrumda değil diyordum..rabbimde sen misin bunu diyen dedi ve unutuğum bebeklerimi bana hatırlattı..biliyorsunuz geçen pazrtsi dr. da ayrıntılı ultrasonumuz vardı..kötü haberimizi orada aldık.oğlumuzun durumu iyi beyin içindeki atrium sıvısı 7 mm. çıktı..yanlız kızımız riskli sınırı geçerek 11,7 mm büyüklüğünde beyin içi sıvı çıktı..sınır 10 mm.ymiş.sürekli takip gereken bir durummuş bu..eğer büyümeye devam ederse bebekleri erken almak zorunda kalırız dedi dr....yıkıldım...şimdi çocuğumuz özürlü mü olacak dedik?.."hayır bunu da söyleyemeyiz" dedi..kendi dr.umuzun bizi aydınlatacağını söyledi...yukarıya kendi dr.umuzun yanına çıktık..dr.a"lütfen iyi haberler duymak istiyoruz,zaten kötü bir durumdayız "dedik...bunun üzerine dr.umuz "üzerinde çok kafa yormayın,yapısal bir bozuklukta olabilir,geçebilir,ilerleyebilir ya da sabit kalabilir.kafanıza takmayın "dedi..ama internette yaptığım araştırmaya göre ileriki yaşlarda yürüme ve konuşma güçlüğüne kadar sebep olan bir durum diyorlar..sanırım dr.um babamı kaybetmemin durumuyla ilgili olacak ki bize gerçekleri söylemedi...ultrasonu çeken dr.sıkı bir takip lazım demişti ve kendi dr.umuzda "kafanıza takmayın "dediği halde 2 hafta sonraya randevu verdi..hayatta, bize 2 hafta arayla randevu vermezdi..17 mart pazartesiyi bekliyorum..duadan başka yapılabilecek bir durum yok..Rabbim korusun bebeklerimizi.başka da diycek birşeyim yok arkadaşlar..sözün bittiği yerdeyiz.sağlıcakla kalın..
merhaba annişler çok zamandır foruma bişeyler yazamadım. ama takip edebildim sizleri çok sükür iyiyiz hepimiz. tesila bebek alışverişini yapmış hastane çıkışları artık onun da hazır ve nazır:) canım ca geçmiş olsun şişlikler çok zor oluyor. soğuk suyla yıkamak gerçekten rahtlatıyor. annişler benim oğluşlarım da 28+5 oldu. geri sayım hepimiz için hızlanıyor. perşembe gecesi ben ilk yalancı doğum sancılarımla tanıştım. resmen ağladım bağıra bağıra. anlamadık da neyin nesi bu diye. sabahı bekledik saf gibi nasıl aptallaşıyor insan
sonucların ıyı cıkar ınsallah .Herkese merhaba; bende uzunca bir süre foruma bakamam ıştım, malum h içi iş h sonu ev işleri oldukça vakit alıyor.. hele evde pc başına geçmek zulüm... Hızlıca yazılanları okudum, herkesin durumları ii MAŞALLAH
teşekkür ederim dualarınız için arkadaşlar...kafama takmamaya çalışıyorum ama endişelenmemek elde değil sanırım..allahtan sizlerde bir sorun yokta için ferahlıyor...günler geçmek bilmiyor sanki.. her gün detaylı ultrasona girsem rahatlıycam...inşallah sizlere haftaya ,yine buradan güzel haberler verebilirim..dualarınıza ihtiyacım var..öpüyorum bebişlerinizi ve sizleri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?