2012 mayıs ikiz anneleri buyrun....

Herkese merhaba; bende uzunca bir süre foruma bakamam ıştım, malum h içi iş h sonu ev işleri oldukça vakit alıyor.. hele evde pc başına geçmek zulüm... Hızlıca yazılanları okudum, herkesin durumları ii MAŞALLAH
Bizde hafaya hsonu şeker yüklemesi yaptıracağız inş sizinkiler gibi ii sonuçlar alırız

geçmiş olsun canım dikkat et kendinize... aman mümkün mertebe dinlenmene bak sen.
ben de bazen pimpirikleniyorum ama normalmiş bu durum.
Çok öptük sizi...

İnşallah güzel sonuçlarından haberdar edersin bizi...

geçmiş olsun canım dikkat et kendinize... aman mümkün mertebe dinlenmene bak sen.
Çok öptük sizi...

çağnurcum çok sağol, dikkat etmem mi , hepimiz edelim. sorunsuz huzurlu mutlu günler dileriz:)

cok cok gecmis olsun ogluslarin iyi olmasina sevindim sancilarin için üzüldüm mümkün oldugunca dinlen canim sen bizdende agirsindir simdi malum iki hafta öndesin ben 27.haftaya yeni girdim ama iyice agirlastim dikkat et kendine ve bebislere benim sag taraftaki kizimda öyle canim hep korku icersindeyim günde bir defa kimaldadimi icim rahat ediyor ama doktorum o aslinda kimildiyor sen her kimildamasini hisetmiyorsun dedi bana Allah hepimizin yavrularini korusun vallah sag salim alalim yavrularimizi kucagimiza
selam canim iyi olmaniza sevindim umarim seninde seker yükleme sonucun iyi cikar

Son düzenleme:
çağnurcum çok sağol, dikkat etmem mi , hepimiz edelim. sorunsuz huzurlu mutlu günler dileriz:)

hepimize inşallah canım. Ben inanıyorum Allahın izniyle bu topikte
herkes en az 36. haftayı görecek :))) birbirimizin dualarında oluruz inşallah...

melisci inşallah güzel sonuçlarını alıcaz. hadi bakalım...

Çok öptük sizi...
sağol tatlım. iki bebişin hareket düzeni cidden farklıymış yaşayarak öğreniyoz. ikizler için de fazla kaynak yok ya insan sınırlı bilgiye sahip oluyor. neyse ki bizler paylaşım içindeyiz... biz de çok çok öptük sizi...

hepimize inşallah canım. Ben inanıyorum Allahın izniyle bu topikte
herkes en az 36. haftayı görecek :))) birbirimizin dualarında oluruz inşallah...

aynen öyle aynen öyle think positive

canım ca bu mesaj alıntının içinde kalmış:) nasıl becerdiysem işte bak bunu yazmıştım:"canım benim çok sağol. evet hakikaten bir hafta bile insanda fark yaratıyor. haftaya çok daha ağır kocamaaaan olacaksın gör bak:)"

slm arkadaşlar..1 haftadır yoktum..inanın sadece sizlerle stres attığım için giriyorum..çok kötü günler geçirdik..geçen hafta cumartesi aniden, evimde babamı kaybettim.hala yüreğim yanıyor..bebeklerim için ayakta duruyorum.rabbim kimseye böyle bir acı yaşatmasın.hele hamileyken.allaha isyan etmedim ama,ölsem umrumda değil diyordum..rabbimde sen misin bunu diyen dedi ve unutuğum bebeklerimi bana hatırlattı..biliyorsunuz geçen pazrtsi dr. da ayrıntılı ultrasonumuz vardı..kötü haberimizi orada aldık.oğlumuzun durumu iyi beyin içindeki atrium sıvısı 7 mm. çıktı..yanlız kızımız riskli sınırı geçerek 11,7 mm büyüklüğünde beyin içi sıvı çıktı..sınır 10 mm.ymiş.sürekli takip gereken bir durummuş bu..eğer büyümeye devam ederse bebekleri erken almak zorunda kalırız dedi dr....yıkıldım...şimdi çocuğumuz özürlü mü olacak dedik?.."hayır bunu da söyleyemeyiz" dedi..kendi dr.umuzun bizi aydınlatacağını söyledi...yukarıya kendi dr.umuzun yanına çıktık..dr.a"lütfen iyi haberler duymak istiyoruz,zaten kötü bir durumdayız "dedik...bunun üzerine dr.umuz "üzerinde çok kafa yormayın,yapısal bir bozuklukta olabilir,geçebilir,ilerleyebilir ya da sabit kalabilir.kafanıza takmayın "dedi..ama internette yaptığım araştırmaya göre ileriki yaşlarda yürüme ve konuşma güçlüğüne kadar sebep olan bir durum diyorlar..sanırım dr.um babamı kaybetmemin durumuyla ilgili olacak ki bize gerçekleri söylemedi...ultrasonu çeken dr.sıkı bir takip lazım demişti ve kendi dr.umuzda "kafanıza takmayın "dediği halde 2 hafta sonraya randevu verdi..hayatta, bize 2 hafta arayla randevu vermezdi..17 mart pazartesiyi bekliyorum..duadan başka yapılabilecek bir durum yok..Rabbim korusun bebeklerimizi.başka da diycek birşeyim yok arkadaşlar..sözün bittiği yerdeyiz.sağlıcakla kalın..

Öncelikle başın sağolsun canım. Rabbim böyle bir acının peşinden sabrını
ve dayanma gücünü de versin inşallah... Çok zor ama bebişlerin için güçlü ve
sağlam durmak zorundasın tatlım. Sorun hakkında hiçbir bilgim yok ama içini
korkuyla doldurma emi. Mutlaka çaresi olan birşeydir ki doktorun rahat. Hep dua
edeceğim inşallah sana ve bebişlerine. Rabbim sağlığı sıhhati eksik etmesin üzerinizden...

Maalesef ikizlerle ilgili çok kaynak olmaması sıkıntı yaa.
Burası da olmasa bittik yani... Merakımızı gidermek ne zor
olurdu düşünmek bile istemiyorum canım...

kızar ben geldim. sonunda evime geldim. tabiki annemde benimle geldi (Allah ondan razı olsun) artık daha sık görüşürüz İnşalah. bugün kızçelerimle görüşeceğiz. bakalım keyifleri nasıl?

teşekkür ederim canım. bende şu ıhlamuru deneyeceğim. çünkü tuzsuz da yiyemiyorum çok. başım dönüyor sürekli düşük tansiyondan dolayı.
Hoşgeldin canım. iyisindir şimdi inşallah. sancılarını biraz tarif edermisin. ben çok korkuyorum olurda ben anlarmıyım acaba. bugünlerde karın ağrılarım oluyor. sanki adet olacakmısım gibi. bu neden olur acaba. normalde adet günlerimde oluyordu ama şimdi adet zamanımda değil, korkuyorum.
canım ne zaman ayrılacaksın izne. Allah yardımcın olsun. ben hareket edemıyorum sen nasıl gidiyorsun işe. şeker yükleme sonucun nasıl çıktı?
Rabbim sabır versin canım. Baba acısını nasılsır bilirim. Ama sen kendine çok dikkat et olur mu? kızındada hiç birşey yoktur İnşallah. kalbini ferah tut.kafana takıp stres yapma. bundanda etkileneceklerinide biliyorsun canım. duaların kabul olur biliyorsun. rabbim hepimizin evlatlarını sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin.

Son düzenleme:
:) haftaya sana aktaririm durumumu artik.

ressam07 canim öncelikle basin sagolsun.
Allahim yavrularinin ikisinide saglik sihat versin umarim ikinci doktorun dedigi gibi önemli degildir ve gececek bir durumdur.
Bazen ultrasondan ultrasona farkda olabiliyor bence baska bir alternativin varsa baska bir doktorda detayliya gir belki orada daha net sonuclar alabilirsin.
Umarim en kisa zamanda bugünleri atlatir kuzularini saglikli bir sekilde alirsin kucagina Allahim sabir versin.

ressam 07 merak etme gerçekten ultrasan bazen yanıltıcı olabiliyor bu olay benim başıma erken doğum yüzünden geldi oğlum erken doğuma bağlı beyin kan. geçirdi bunun yüzünden beyninde sıvı birikimi oluştu buda kafasının büyümesine neden oldu şant takıldı sıvı birikiminden ötürü sadece konu hakkında bilgin olsun diye yazıyorum yanlış anlama ALLAH ın izniyle bişey olmaz eğer büyüme devam ederse erken doğum yaptırırlar ve şant takılır başka tedavi şansın yok zaten özürlülük mü dedin oğlum şuanda iyi çok şükür fizik tedavi görüyo ben sadece bazı şeyleri yapmasını beklemeden eve getirttim geç kalınmasın diye yinede ALLAH bilir ilerdeki durumunu prof.lar dahil yaşayıp görücez diyo şuanlık bir sıkıntı yok inşallah ta olmaz

geçmiş olsun handecim dikkat et kendine iyi dinlen .sancı nasıl bir şey ya ben bilmiyorum her ağrıyı sancı zannedıyordum ama kontrole gıdınce nst ye baglıyorlar sancı cıkmıyor dr umda dalga gecıyor benımle hani nerde sancı diye:))dr um cok rahat benım ne soylersem ıkız gebelık olacak boyle dıyor en son gıttıgımde 2.200 bebek tasıyorsun tek gebeler 8.ayda bu kıloyu tasıyor agılarınolması normal dıyo.bende artık ne olursa ıkız gebelık olacak bunlar dıyorum.sizlere ve cevremdeki tekil gebeliklere bakınca gercekten cok rahat bır gebelık gecıyorum Allah tan inşallhsizlerinde tekrar boyle sorunları olmaz.ben alısvrısımı coktan tamamladım canım3 hafta once de hepsını yıkadım utuledım ama bır turlu cantamızı hazırlamdım sankı hazırlarsam hemen dogum olacakmıs gıbı gelıyor ama artık zamanı geldı ne olup olmayacagı hıc belli olmaz :))benım oglumda sureklı hareket halınde ama kızımın haftada 1-2 defa hareketlerını hıssedebılıyorum.

sonucların ıyı cıkar ınsallah .

öncelikle basın sagolsun canım cok zor bır durum ama bebıslerın ıcın cok guclu olman gerekıyor.kızınla ılgılı konuda bılgı sahıbı olmadıgım ıcın yorum yapamıycam canım ama dr una guven dıyorum bende belki senın dedıgın gıbı dr un gerceklerı soylememıs olabılır ama en azından bu durum fark edılmıs kontrol altında tutulacak ve takıbınde 2 haftada bır olacak bu önlem amaclı benım doktorumda ayda bır cagırırken hıc bır sorunum olmamasına ragmen sımdı 10 gunde bır cagırmaya basladı. ınsallah kızının durumu gecer yada yapısal bır bozukluktur.canım her sey cok guzel oalcak buna ınan pozıtıf ol bebeklerının buna cok ıhtıyacı var sonucta bızım psıkolojımızden etkılenıyorlar.

teşekkür ederim dualarınız için arkadaşlar...kafama takmamaya çalışıyorum ama endişelenmemek elde değil sanırım..allahtan sizlerde bir sorun yokta için ferahlıyor...günler geçmek bilmiyor sanki.. her gün detaylı ultrasona girsem rahatlıycam...inşallah sizlere haftaya ,yine buradan güzel haberler verebilirim..dualarınıza ihtiyacım var..öpüyorum bebişlerinizi ve sizleri..

Kendinize iyi bakın canım. Dualarımız hep sizinle...

Öncelikle başın sağolun, Allah sabır versin..
Ama kendini ve bebeklerini düşünüp güçlü olmaya gayret et ... Söyleyecek söz bulamıyorum, inş bebişlerin iyi haberlerini alırız..
Dualarımız sizinle....

ressam ben forumda olup bitenleri, mutlu olduğum şeyleri sizlerle ilgili güzellikleri eşimle paylaşıyorum. uzun zamandır senden söz etmeyince o bana sordu ressam bir arkadaş vardı haber yok mu diye. yokluğunu bizler hep hayra yorduk. başın sağolsun arkadaşım ani bir kayıp çok zor. ben annemi 17 yaşında kaybettim o acını az çok tahmin edebiliyorum. bebekler için de bana 4 hafta önce dr kafası gelişim gerisinde kalmış demişti. 2 hafta sonra başka dr a gittim haerşey normal dedi. sonra yine geri diyen dr normal dedi. ölçümle ilgili de olabilir mi inşallah rabbim sana ve bebişe zararı olmayan bir yanlış ölçüm sorunudur. inan çok dua edicez her ezan vakti sizin için ayrıca. allaha emanet olun.

arkadaşlar sormuşsunuz nasıl biseydi diye anlatayım: sırtım ağrımaya başladı birden sonra belim başladı karnımın kasılması birden kasıklarıma vuran acayip bir ağrıyla gelmeye başladı. öyle ki gece gece bar bar bağırdım. ama ben saf hala anlamamıştım ne olduğunu allahım 36 dan önce yaşamayalım hiçbirimiz...
iste böyle birşey...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…