2012 mayıs ikiz anneleri buyrun....

Kizlar umarim hepimiz 36.haftadan önce dogurmayiz bende bugün bir acaipim ya basim dönüyor sürekli ve acaip halsizlik var ayin 12 ve 13.de ciger gelistirici ignelerin ardindan tüm gün hastanede kalip damardan demir yüklemesi yapilacak zaten demirim düsüktü haplara ragmen düsmeye devam etigi icin damardan vermeyi uygun gördü doktorum sanirim kizcelerim dahada düsürdü demirimi ayaga kalkamiyorum bugün elim ayagim uyusuyor kocisim daha gelmedi dusa girsemi girmesimi arasindayim belki ilik suya girsem rahatlarim ama basim döndügü icinde korkuyorum düser bayilirim falan diye.
Neyse iste canlarim böyle Allahtan kizlarim kipir kipirlar masallah

slm cnm cumartesi gitim dr.birine yüksek ihtimalle kız bebek dedi 2.bebegimiz inatçı çıktı bacaklarını açmadı bitürlü yaramaz nolcak:) herkez kesin buda kızdır diyo ense kalınlıgındaki dr. çıkıntısı var erkek olabilir demişti bu sefer açmadı bacacıklarını.) bakalım haftaya gel belki açar dedi cuma kontrole gidicem inş açar ya o kadarda çikolata yidim gene yiycem inş kız bebek değişmezz çünkü kız bebek kıyafeti aldım kız diyince:) amannn önceden annelerimiz herşeyi yıkayıpmı giydiriyorlardı etrafımda çogu insan yıkamadık biz bişeymi oldu diyordu bakalım yakamam bende herhalde..

canım benim yaa çok üzüldüm allah rahmet eylesin babana bebeklerine rabbim sağlık sıhhat versin inşallah

herhalde ikişer takım yeter dimi birer tanesi battaniyeli olsa yeter arabada çok pahalı yaa 400 felan bakalım artık

cevapladıgın ıcın saol canım benım karnım tas gıbı oluyor oyle dayanılmıycak gıbı agrım olmuyor demekkı sancı deıl benımkıler.inşallah canım hiç birimiz 36 dan once dogum yapmayız da yavrularımızı sag saglım kucagımıza alalım.

Selam kızlar biraz önce kontrolden geldik :)
Sağdaki bebişim 915 gr, soldaki bebişim 1035 gr mış
doktorumuz haftalarıyla uyumlu ve herşey yolunde dedi çok mutlu oldum :))
yavaş yavaş büyüyoruz artık
Birde tetanoz aşımızın 2.sini olduk bugün. Ebe aşıyı yaparken azıcık acıdı.
Umarım o acıyla kalır. Gün içinde sızlama yaşamam...
Sizler nasılsınız???? Hepinizi çok öpüyoruzzz...

selam kızlar. nasılsınız? dünden beri sesiniz çıkmıyor yoksa tatlı yorgunluklar başladı mı :)
biz pazartesi kontrole gittik.Allah'a şükür her şey yolunda dedi dr. bir kızçem 1050, diğeri 1150 gr olmuş.
arada bir karın ağrım oluyordu adet sancısı gibi, onun içinde nts ye soktu. şükür bir şey çıkmadı.
Çagnur'cum senin içinde sevindim. Hep böyle güzel haberlerle gelin İnşallah.
hepinizi çook öpüyoruz.

Son düzenleme:

sağol tatlım teşekkürler hep beraber iyi haberlerimiz olsun inşallah.
Senin bebişler de maşallah iyi çıkmışlar canım
ağrımız sızım yok ama ağırlaşıyoruz artık haliyle.
işte bir idrar testi istedi doktor. enfeksiyon var mı bakalım diye.
Sonucu alacağım birazdan umarım o da iyi çıkar.
Bizde durumlar böyle şimdilik...

sanırım biraz ırsi bu kio konusu. Anneme çektiysem ve erken gelmezlerse (İnşallah) tombiş kızlarım olacak.
ben,ablam 3,5 - erkek kardeşim 4,5 kg doğmuşuz.
senin bebişlerinede maşşallah canım. gayet iyiler.
idrarda yanma felan yoksa bişey çıkmaz, sonuçlarında temiz çıkar İnşallah.

Masallah canim kizcelerine herseyin yolunda olmasina sevindim güzel haberler rahatlatiyor beni:)
Sanada kocaman bir masallah

Maşallah sana ve kardeşlerine :)) valla ben nerdeyse yok denecek kilo ile doğmuşum canım
ama kocişimin maşallahı varmış :)) bizim ortamızı bulursa kızçelerimiz
normal kiloda doğarlar herhalde :))) idrar sonucum iyi çıktı bir problem
yok çok şükür

merhabalar cnm arkadaşlarım..mesajlarınızı okudum hepinizin desteği için çoook teşekkür ederim..bugün moral olarak daha iyi durumdayım..ama ağrılarım iyice arttı..kuzucuklarım beni iyi tekmelemeye başladılar..dr.um magnezyum vermesine rağmen bir kaç gündür kasılmalarım zirve yaşıyor..sürekli sağ tarafım everes tepesi gibi şişiyor..topaç gibi kalıyor bir süre sonra yumuşuyor..kasılma başlamadan önce de içim sıkılıp,nefesim kesiliyor gibi oluyor..ayakta durma sürem de daha da kısaldı..bu arada nur topu gibi basurum oldu,hemde bir günde..en son şikayetimde kan basıncımın artmasından dolayı burun tıkanıklığı yaşıyorum..anlıycanız bu hafta bende full şikayet..artık , bırakın sırt üstü yatmayı sırtımı yaslayarak uzun süre oturamıyorum bile..
dün de 2. tetanos iğnemi oldum..3.sü 6 ay sonra olacakmış..tabi arada bir fark olacak, göbişimde taşıdığım bebeklerim inşallah sağlıklıca kucağımda olacaklar..
cuma günü 27.haftam bitiyor allahın izniyle..pazartesi de büyük gün..kızımın beyin içi sıvısında büyüme gerçekleşmemiştir inşallah..hatta inşallah hatalı ölçülüp büyük çıkmıştır..düşünmemeye çalışıyorum ama insan kafasını takmıyor da değil..inanın içimden hiç bir hazırlık yapmak gelmiyor..beşiklerini ve ana kucaklarını internetten sipariş verecektim ama bunu da erteledim...kızım ve oğlumla ilgili güzel haberler almak istiyorum...
sizlerin kuzucukları ile ilgili güzel haberler moralimi yerine getiriyor..lütfen ressam ablasına iyi haberler vermeye devam edin.sizleri kucak dolusu öpüyorum

Ressamcım daha iyi olmana sevindim. Allahın izni ile birşey çıkmayacaktır kızçende merak etme sen.
benımde kilo harici birde şişliklerim var. nefes alma problemi burun tıkanıklığım 2 haftadır var.
ama diyorum ki bizim iki tane bebişimiz olacak olsun bu kadar şikayet bişey olmaz deyip teselli veriyorum kendime.
alışverişlerini bitiremedin mi? İnşallah zor olmaz bundan sonrası senin için.
kızlar ben dün göğüs pompası aldım. iyimi ettim bilmiyorum ama ikiz anneleri forumlarını okuyorum hep sağıyorlar.
süt yetişmiyor diye. o yüzden bende elektrıkli ikili pompa aldım e-bebekten. siz aldınız mı ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Canım herşey yolunda gidecek ve sen bebişlerine sağ salim kavuşacaksın inşallah.
Hep böyle düşünelim ve kendimizi motive edelim. Olumsuz düşünce olumsuz sonuç
doğurur buna inan. O yüzden hep pozitif düşünmeliyiz. Biz beraber atlatacağız bu günleri
inşallah...Burun tıkanıklığı bende de var ama bilmiyordum sebebin bu olduğunu. Öğrenmiş
oldum sayende canım :)) bebişlerini ve seni kocaman öpüyoruz ve güzel haberlerini
bekliyoruz :)

Son düzenleme:

Ben göğüs pompası almadım canım ama almayı düşünüyorum.
Diğer forumlarda da okuduklarıma dayanarak gerçekten büyük
ihtiyaç oluyormuş. Bebişleri emzirmeye başlamadan sağıyorlarmış.
Biri onu içerken diğerini emziriyorum huysuzlukları olmuyor diyorlar.
Ne kadara aldın tatlım?

bunu aldım canım. aslında mağazaya gidip medelaya elimle bakmak istedim. medela yoktu ordaki kız bunu çoook tavsiye etti aklıma yattı aldık. hayırlı güzel günlerde sıkıntısız kullanırız İnşallah.
Lansinoh Affinity Elektrikli Göğüs Pompası - e-bebek.com

Son düzenleme:
bende medelayı önerdiklerini okudum canım. Ama bu da kullanışlı
görünüyor. İnşallah iyi günlerde kullanırsın...Hayırlı olsun...

Teşekkür ederim canım. Rabbim hepimizin iyi günlerini göstersin İnşallah.

Canım arkadaşlarım selamlarrrr,
Yaa bende bugün olağandan biraz fazla akıntı başladı bir problem midir ki :26:
Yani normal mi olağan dışı birşey mi anlayamadım ben
Herhangi bir ağrım sızım yok çok şükür ama sizce akıntı normal mi acaba???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…