canım ben ıkıser tane hastane cıkısı aldım ıkısınıde koyucam cantaya ne olur ne olmaz diye :)) ılla ki ikisinide 10 lu takım almana gerek yok 5li takımlardandan alabilirsin zaten 5li takımalrın ıcınde gıyecekelrı hersey var battanıyelrı harıc .ben zaten yeni aldıgım butun kıyafetleri yıkarım yıkamdan gıymem yavrualrımın da bütün yıkanabılecek esyalrını yıkadım ütüledim.
slm arkadaşlar..1 haftadır yoktum..inanın sadece sizlerle stres attığım için giriyorum..çok kötü günler geçirdik..geçen hafta cumartesi aniden, evimde babamı kaybettim.hala yüreğim yanıyor..bebeklerim için ayakta duruyorum.rabbim kimseye böyle bir acı yaşatmasın.hele hamileyken.allaha isyan etmedim ama,ölsem umrumda değil diyordum..rabbimde sen misin bunu diyen dedi ve unutuğum bebeklerimi bana hatırlattı..biliyorsunuz geçen pazrtsi dr. da ayrıntılı ultrasonumuz vardı..kötü haberimizi orada aldık.oğlumuzun durumu iyi beyin içindeki atrium sıvısı 7 mm. çıktı..yanlız kızımız riskli sınırı geçerek 11,7 mm büyüklüğünde beyin içi sıvı çıktı..sınır 10 mm.ymiş.sürekli takip gereken bir durummuş bu..eğer büyümeye devam ederse bebekleri erken almak zorunda kalırız dedi dr....yıkıldım...şimdi çocuğumuz özürlü mü olacak dedik?.."hayır bunu da söyleyemeyiz" dedi..kendi dr.umuzun bizi aydınlatacağını söyledi...yukarıya kendi dr.umuzun yanına çıktık..dr.a"lütfen iyi haberler duymak istiyoruz,zaten kötü bir durumdayız "dedik...bunun üzerine dr.umuz "üzerinde çok kafa yormayın,yapısal bir bozuklukta olabilir,geçebilir,ilerleyebilir ya da sabit kalabilir.kafanıza takmayın "dedi..ama internette yaptığım araştırmaya göre ileriki yaşlarda yürüme ve konuşma güçlüğüne kadar sebep olan bir durum diyorlar..sanırım dr.um babamı kaybetmemin durumuyla ilgili olacak ki bize gerçekleri söylemedi...ultrasonu çeken dr.sıkı bir takip lazım demişti ve kendi dr.umuzda "kafanıza takmayın "dediği halde 2 hafta sonraya randevu verdi..hayatta, bize 2 hafta arayla randevu vermezdi..17 mart pazartesiyi bekliyorum..duadan başka yapılabilecek bir durum yok..Rabbim korusun bebeklerimizi.başka da diycek birşeyim yok arkadaşlar..sözün bittiği yerdeyiz.sağlıcakla kalın..
Ben de 5'li olan setlerden 2'şer tane koymayı düşünüyorum canım.
Arabayı da eşim bize sürpriz yapıp almıştı. Arka arkaya olanlardan almış.
Nasıl olur bilmiyorum tabii kısmetse kullanınca görecez :))
cevapladıgın ıcın saol canım benım karnım tas gıbı oluyor oyle dayanılmıycak gıbı agrım olmuyor demekkı sancı deıl benımkıler.inşallah canım hiç birimiz 36 dan once dogum yapmayız da yavrularımızı sag saglım kucagımıza alalım.arkadaşlar sormuşsunuz nasıl biseydi diye anlatayım: sırtım ağrımaya başladı birden sonra belim başladı karnımın kasılması birden kasıklarıma vuran acayip bir ağrıyla gelmeye başladı. öyle ki gece gece bar bar bağırdım. ama ben saf hala anlamamıştım ne olduğunu allahım 36 dan önce yaşamayalım hiçbirimiz...
iste böyle birşey...
selam kızlar. nasılsınız? dünden beri sesiniz çıkmıyor yoksa tatlı yorgunluklar başladı mı :)
biz pazartesi kontrole gittik.Allah'a şükür her şey yolunda dedi dr. bir kızçem 1050, diğeri 1150 gr olmuş. arada bir karın ağrım oluyordu adet sancısı gibi, onun içinde nts ye soktu. şükür bir şey çıkmadı.
Çagnur'cum senin içinde sevindim. Hep böyle güzel haberlerle gelin İnşallah.
hepinizi öpüyoruz.
sanırım biraz ırsi bu kio konusu. Anneme çektiysem ve erken gelmezlerse (İnşallah) tombiş kızlarım olacak.sağol tatlım teşekkürler hep beraber iyi haberlerimiz olsun inşallah.
Senin bebişler de maşallah iyi çıkmışlar canım
ağrımız sızım yok ama ağırlaşıyoruz artık haliyle.
işte bir idrar testi istedi doktor. enfeksiyon var mı bakalım diye.
Sonucu alacağım birazdan umarım o da iyi çıkar.
Bizde durumlar böyle şimdilik...
Masallah canim kizcelerine herseyin yolunda olmasina sevindim güzel haberler rahatlatiyor beni:)Selam kızlar biraz önce kontrolden geldik :)
Sağdaki bebişim 915 gr, soldaki bebişim 1035 gr mış
doktorumuz haftalarıyla uyumlu ve herşey yolunde dedi çok mutlu oldum :))
yavaş yavaş büyüyoruz artık
Birde tetanoz aşımızın 2.sini olduk bugün. Ebe aşıyı yaparken azıcık acıdı.
Umarım o acıyla kalır. Gün içinde sızlama yaşamam...
Sizler nasılsınız???? Hepinizi çok öpüyoruzzz...
Sanada kocaman bir masallahselam kızlar. nasılsınız? dünden beri sesiniz çıkmıyor yoksa tatlı yorgunluklar başladı mı :)
biz pazartesi kontrole gittik.Allah'a şükür her şey yolunda dedi dr. bir kızçem 1050, diğeri 1150 gr olmuş.
arada bir karın ağrım oluyordu adet sancısı gibi, onun içinde nts ye soktu. şükür bir şey çıkmadı.
Çagnur'cum senin içinde sevindim. Hep böyle güzel haberlerle gelin İnşallah.
hepinizi çook öpüyoruz.
sanırım biraz ırsi bu kio konusu. Anneme çektiysem ve erken gelmezlerse (İnşallah) tombiş kızlarım olacak.
ben,ablam 3,5 - erkek kardeşim 4,5 kg doğmuşuz.
senin bebişlerinede maşşallah canım. gayet iyiler.
idrarda yanma felan yoksa bişey çıkmaz, sonuçlarında temiz çıkar İnşallah.
Masallah canim kizcelerine herseyin yolunda olmasina sevindim güzel haberler rahatlatiyor beni:)QUOTE]
Teşekkürler canım darısı senin kuzucukların başına inşallah...
Bizler adına sevinen birileri oldukça mutlu oluyoruz kızlarımla
merhabalar cnm arkadaşlarım..mesajlarınızı okudum hepinizin desteği için çoook teşekkür ederim..bugün moral olarak daha iyi durumdayım..ama ağrılarım iyice arttı..kuzucuklarım beni iyi tekmelemeye başladılar..dr.um magnezyum vermesine rağmen bir kaç gündür kasılmalarım zirve yaşıyor..sürekli sağ tarafım everes tepesi gibi şişiyor..topaç gibi kalıyor bir süre sonra yumuşuyor..kasılma başlamadan önce de içim sıkılıp,nefesim kesiliyor gibi oluyor..ayakta durma sürem de daha da kısaldı..bu arada nur topu gibi basurum oldu,hemde bir günde..en son şikayetimde kan basıncımın artmasından dolayı burun tıkanıklığı yaşıyorum..anlıycanız bu hafta bende full şikayet..artık , bırakın sırt üstü yatmayı sırtımı yaslayarak uzun süre oturamıyorum bile..
dün de 2. tetanos iğnemi oldum..3.sü 6 ay sonra olacakmış..tabi arada bir fark olacak, göbişimde taşıdığım bebeklerim inşallah sağlıklıca kucağımda olacaklar..
cuma günü 27.haftam bitiyor allahın izniyle..pazartesi de büyük gün..kızımın beyin içi sıvısında büyüme gerçekleşmemiştir inşallah..hatta inşallah hatalı ölçülüp büyük çıkmıştır..düşünmemeye çalışıyorum ama insan kafasını takmıyor da değil..inanın içimden hiç bir hazırlık yapmak gelmiyor..beşiklerini ve ana kucaklarını internetten sipariş verecektim ama bunu da erteledim...kızım ve oğlumla ilgili güzel haberler almak istiyorum...
sizlerin kuzucukları ile ilgili güzel haberler moralimi yerine getiriyor..lütfen ressam ablasına iyi haberler vermeye devam edin.sizleri kucak dolusu öpüyorum
merhabalar cnm arkadaşlarım..mesajlarınızı okudum hepinizin desteği için çoook teşekkür ederim..bugün moral olarak daha iyi durumdayım..ama ağrılarım iyice arttı..kuzucuklarım beni iyi tekmelemeye başladılar..dr.um magnezyum vermesine rağmen bir kaç gündür kasılmalarım zirve yaşıyor..sürekli sağ tarafım everes tepesi gibi şişiyor..topaç gibi kalıyor bir süre sonra yumuşuyor..kasılma başlamadan önce de içim sıkılıp,nefesim kesiliyor gibi oluyor..ayakta durma sürem de daha da kısaldı..bu arada nur topu gibi basurum oldu,hemde bir günde..en son şikayetimde kan basıncımın artmasından dolayı burun tıkanıklığı yaşıyorum..anlıycanız bu hafta bende full şikayet..artık , bırakın sırt üstü yatmayı sırtımı yaslayarak uzun süre oturamıyorum bile..
dün de 2. tetanos iğnemi oldum..3.sü 6 ay sonra olacakmış..tabi arada bir fark olacak, göbişimde taşıdığım bebeklerim inşallah sağlıklıca kucağımda olacaklar..
cuma günü 27.haftam bitiyor allahın izniyle..pazartesi de büyük gün..kızımın beyin içi sıvısında büyüme gerçekleşmemiştir inşallah..hatta inşallah hatalı ölçülüp büyük çıkmıştır..düşünmemeye çalışıyorum ama insan kafasını takmıyor da değil..inanın içimden hiç bir hazırlık yapmak gelmiyor..beşiklerini ve ana kucaklarını internetten sipariş verecektim ama bunu da erteledim...kızım ve oğlumla ilgili güzel haberler almak istiyorum...
sizlerin kuzucukları ile ilgili güzel haberler moralimi yerine getiriyor..lütfen ressam ablasına iyi haberler vermeye devam edin.sizleri kucak dolusu öpüyorum
Ressamcım daha iyi olmana sevindim. Allahın izni ile birşey çıkmayacaktır kızçende merak etme sen.
benımde kilo harici birde şişliklerim var. nefes alma problemi burun tıkanıklığım 2 haftadır var.
ama diyorum ki bizim iki tane bebişimiz olacak olsun bu kadar şikayet bişey olmaz deyip teselli veriyorum kendime.
alışverişlerini bitiremedin mi? İnşallah zor olmaz bundan sonrası senin için.
kızlar ben dün göğüs pompası aldım. iyimi ettim bilmiyorum ama ikiz anneleri forumlarını okuyorum hep sağıyorlar.
süt yetişmiyor diye. o yüzden bende elektrıkli ikili pompa aldım e-bebekten. siz aldınız mı ne düşünüyorsunuz bu konuda?
bunu aldım canım. aslında mağazaya gidip medelaya elimle bakmak istedim. medela yoktu ordaki kız bunu çoook tavsiye etti aklıma yattı aldık. hayırlı güzel günlerde sıkıntısız kullanırız İnşallah.Ben göğüs pompası almadım canım ama almayı düşünüyorum.
Diğer forumlarda da okuduklarıma dayanarak gerçekten büyük
ihtiyaç oluyormuş. Bebişleri emzirmeye başlamadan sağıyorlarmış.
Biri onu içerken diğerini emziriyorum huysuzlukları olmuyor diyorlar.
Ne kadara aldın tatlım?
bunu aldım canım. aslında mağazaya gidip medelaya elimle bakmak istedim. medela yoktu ordaki kız bunu çoook tavsiye etti aklıma yattı aldık. hayırlı güzel günlerde sıkıntısız kullanırız İnşallah.
Lansinoh Affinity Elektrikli Göğüs Pompası - e-bebek.com
bende medelayı önerdiklerini okudum canım. Ama bu da kullanışlı
görünüyor. İnşallah iyi günlerde kullanırsın...Hayırlı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?