slm kızlar çok şükür ögrendik bebeişlerimizin cinsiyetlerini biri kesin kız geen hafta bacaklarını açmayan bebeğimi de belli oldu %99 ikiside kız dedi:) geçen hafta biri 155gr diğeri 151 grmı ama bugun unuttum sormayı nisanda 2.düzey ultrasona giricez belki biri erkek çıkkar:)
Canim bende gecen hafta akinti fazla olmustu doktorumu aradim gel bi bakalim dedi bebeklerimin sivilarina bakti yeterlimi diye bide vajinadan numune alip amniyo sivisimi degilmi ona bakti bence bu durumu önemse doktoruna sor sükür bendeki akinti fazlalasmasi kizlarimin idrar kesesine fazla baski yapmasiymis.Canım arkadaşlarım selamlarrrr,
Yaa bende bugün olağandan biraz fazla akıntı başladı bir problem midir ki :26:
Yani normal mi olağan dışı birşey mi anlayamadım ben
Herhangi bir ağrım sızım yok çok şükür ama sizce akıntı normal mi acaba???
merhabalar cnm arkadaşlarım..mesajlarınızı okudum hepinizin desteği için çoook teşekkür ederim..bugün moral olarak daha iyi durumdayım..ama ağrılarım iyice arttı..kuzucuklarım beni iyi tekmelemeye başladılar..dr.um magnezyum vermesine rağmen bir kaç gündür kasılmalarım zirve yaşıyor..sürekli sağ tarafım everes tepesi gibi şişiyor..topaç gibi kalıyor bir süre sonra yumuşuyor..kasılma başlamadan önce de içim sıkılıp,nefesim kesiliyor gibi oluyor..ayakta durma sürem de daha da kısaldı..bu arada nur topu gibi basurum oldu,hemde bir günde..en son şikayetimde kan basıncımın artmasından dolayı burun tıkanıklığı yaşıyorum..anlıycanız bu hafta bende full şikayet..artık , bırakın sırt üstü yatmayı sırtımı yaslayarak uzun süre oturamıyorum bile..
dün de 2. tetanos iğnemi oldum..3.sü 6 ay sonra olacakmış..tabi arada bir fark olacak, göbişimde taşıdığım bebeklerim inşallah sağlıklıca kucağımda olacaklar..
cuma günü 27.haftam bitiyor allahın izniyle..pazartesi de büyük gün..kızımın beyin içi sıvısında büyüme gerçekleşmemiştir inşallah..hatta inşallah hatalı ölçülüp büyük çıkmıştır..düşünmemeye çalışıyorum ama insan kafasını takmıyor da değil..inanın içimden hiç bir hazırlık yapmak gelmiyor..beşiklerini ve ana kucaklarını internetten sipariş verecektim ama bunu da erteledim...kızım ve oğlumla ilgili güzel haberler almak istiyorum...
sizlerin kuzucukları ile ilgili güzel haberler moralimi yerine getiriyor..lütfen ressam ablasına iyi haberler vermeye devam edin.sizleri kucak dolusu öpüyorum
Canim bende gecen hafta akinti fazla olmustu doktorumu aradim gel bi bakalim dedi bebeklerimin sivilarina bakti yeterlimi diye bide vajinadan numune alip amniyo sivisimi degilmi ona bakti bence bu durumu önemse doktoruna sor sükür bendeki akinti fazlalasmasi kizlarimin idrar kesesine fazla baski yapmasiymis.Canım arkadaşlarım selamlarrrr,
merhabalar cnm arkadaşlarım..mesajlarınızı okudum hepinizin desteği için çoook teşekkür ederim..bugün moral olarak daha iyi durumdayım..ama ağrılarım iyice arttı..kuzucuklarım beni iyi tekmelemeye başladılar..dr.um magnezyum vermesine rağmen bir kaç gündür kasılmalarım zirve yaşıyor..sürekli sağ tarafım everes tepesi gibi şişiyor..topaç gibi kalıyor bir süre sonra yumuşuyor..kasılma başlamadan önce de içim sıkılıp,nefesim kesiliyor gibi oluyor..ayakta durma sürem de daha da kısaldı..bu arada nur topu gibi basurum oldu,hemde bir günde..en son şikayetimde kan basıncımın artmasından dolayı burun tıkanıklığı yaşıyorum..anlıycanız bu hafta bende full şikayet..artık , bırakın sırt üstü yatmayı sırtımı yaslayarak uzun süre oturamıyorum bile..
dün de 2. tetanos iğnemi oldum..3.sü 6 ay sonra olacakmış..tabi arada bir fark olacak, göbişimde taşıdığım bebeklerim inşallah sağlıklıca kucağımda olacaklar..
cuma günü 27.haftam bitiyor allahın izniyle..pazartesi de büyük gün..kızımın beyin içi sıvısında büyüme gerçekleşmemiştir inşallah..hatta inşallah hatalı ölçülüp büyük çıkmıştır..düşünmemeye çalışıyorum ama insan kafasını takmıyor da değil..inanın içimden hiç bir hazırlık yapmak gelmiyor..beşiklerini ve ana kucaklarını internetten sipariş verecektim ama bunu da erteledim...kızım ve oğlumla ilgili güzel haberler almak istiyorum...
sizlerin kuzucukları ile ilgili güzel haberler moralimi yerine getiriyor..lütfen ressam ablasına iyi haberler vermeye devam edin.sizleri kucak dolusu öpüyorum
Canim bende gecen hafta akinti fazla olmustu doktorumu aradim gel bi bakalim dedi bebeklerimin sivilarina bakti yeterlimi diye bide vajinadan numune alip amniyo sivisimi degilmi ona bakti bence bu durumu önemse doktoruna sor sükür bendeki akinti fazlalasmasi kizlarimin idrar kesesine fazla baski yapmasiymis.
Sen genede sor doktoruna için rahat eder hem ama bence kizceler büyüdügü için baski olustugundan dolayidir. Yani bence :)))
Canim moralinin düzelmesine okadar sevindimki aman hep böyle ol. Allahim güzel haberler vermeni nasip etsin bize hayirlisiyla güzel haberlerini sabirsizlikla bekliyoruz
selam kizlar nasilsiniz bakalim?
Biz iyi gibiyiz artik sürekli evdeyiz disariya cikamaz olduk iki üç gündür ama bunada sükür :)
Kizlarimin hareketlerini artik disardan seyredebiliyoruzesim resmen oturup basima karnimi seyrediyor :)
Sizin karinlariniz ne durumda kizlar benimki haritaya dönmeye basladi hamileligimin basindan beri yag kulanmama ragmen
su son bir kac gündür kizlarimin ayni bölgeye toplanmasindan dolayi yirtildi resmen :) sabahlari kalkar kalkmaz bakalim bugün catlaklarimiz kaça
çikmis diyoruz :)) Ama inanin kizlarim hareket etikçe okadar mutlu oluyorumki çatlaklar umrumda olmuyor tiye aliyorum :))
Bizden böyle teyzoslar anlatin bakalim sizler nasilsiniz bebisler nasilar????
selam anisler
Nasilsiniz bugün pek ugrayan yok bakiyorumda, babamiz maça gitti biz evdeyiz hava çok güzel ve canimiz acaip sykylyyor
arada balkonda havalanip geri içeriye giriyoruz.
Kizlar birsey soracagim bebeklerinizin odalarini dösedinizmi?
Ben herseylerini yikadim ütüledim ama daha dösemedim...
Ama bi yandanda içim içime sigmiyor dösemi acaba? Tozlanir gene diye korkuyorum tekrar tekrarda ugrasmak istemiyorum.
merhaba kızlar. ay sizin harıtalar yenimi oluşmaya başladı ben türkiyeyi bitirdim dünya haritasını tamamlıyorum bile
benım cildim zaten buna meyilliydi ondan çok erken başladı çatlaklarım. olsun kızçelerimin ilk resimleri olsun bunlar.
cipskolam hadi gözünüz aydın. benim dr. cinsiyetleri öğrenince erkeği olan 1 kere güler, kızı olan ömür boyu güler demişti.
eeee bizimde iki kızımız olacağına göre iki dünyadada sevinicez İnşallah. Erkekleri olan arkadaşlar lütfen kızmayın. sadece laf işte
canım_ca bizim daha mobılyamız gelmedı. ama gelınce hemen düzmeyi düşünüyorum. zaten düzenlemesem çatlarım
Selam kızlar biraz önce kontrolden geldik :)
Sağdaki bebişim 915 gr, soldaki bebişim 1035 gr mış
doktorumuz haftalarıyla uyumlu ve herşey yolunde dedi çok mutlu oldum :))
yavaş yavaş büyüyoruz artık
Birde tetanoz aşımızın 2.sini olduk bugün. Ebe aşıyı yaparken azıcık acıdı.
Umarım o acıyla kalır. Gün içinde sızlama yaşamam...
Sizler nasılsınız???? Hepinizi çok öpüyoruzzz...
selam kızlar. nasılsınız? dünden beri sesiniz çıkmıyor yoksa tatlı yorgunluklar başladı mı :)
biz pazartesi kontrole gittik.Allah'a şükür her şey yolunda dedi dr. bir kızçem 1050, diğeri 1150 gr olmuş.
arada bir karın ağrım oluyordu adet sancısı gibi, onun içinde nts ye soktu. şükür bir şey çıkmadı.
Çagnur'cum senin içinde sevindim. Hep böyle güzel haberlerle gelin İnşallah.
hepinizi çook öpüyoruz.
canım saglıklı olsunlarda cınsıyetlerı hıc onemlı deıl.slm kızlar çok şükür ögrendik bebeişlerimizin cinsiyetlerini biri kesin kız geen hafta bacaklarını açmayan bebeğimi de belli oldu %99 ikiside kız dedi:) geçen hafta biri 155gr diğeri 151 grmı ama bugun unuttum sormayı nisanda 2.düzey ultrasona giricez belki biri erkek çıkkar:)
Canım arkadaşlarım selamlarrrr,
slm annişler nasılsınız bakalım uzun suredır gıremıyorduk ozlemısız sızlerı :))ne guzel hep guzle haberler var.eee o kadarcık sıkıntıyı da cekıcez artık yavrularımız ıcın.bende gecen hafta 30+2 de kontrole gıttım kızım 1440,oglum 1340 olmustu aradakı fark 100 gram a cıktı:)))servıks uzunlugum 33.2 mm her seyımız normal ınsallah yavrularım ıcerde sabrederlerde hemen gelmeye kalkmazlar.sonunda cantalarımızı hazırladık .ama daha odamız hazır deıl bakalım ne zaman hazır olacak.eee drum cok rahat ben ondan da rahatım 31. hafta olduk ama daha odamız bıle hazır deıl:)))bızden haberler bu kadar .inşallah bır daha geldıgımde de boyle guzel haberler duyarım ve guzel haberler verırım.hepinizi öpüyoruz .
maşallah kızcelerınıze her gecen gun büyüyorlar bundan sonra artık daha hızlı kılo alcaklar inşallah hpimiz en 2.500 grmları görürüz:)
moralinin düzelmesine sevndim ressamcım benım 23.haftada burun kanamam olmustu kbb druna gıttım spreyle badem yagı verdı spreyı fazla kullanmadım ama badem yagını her gece yatmadan once 1 damla damlatıyorum ıyı gelıyor oncekı gıbı tıkanmıyorum istersen dr una bı sor canım belkı tavsıye eder dr unda.inşallah bugun kızınla ılgılı guzel haberlerle gelırsın.
canım saglıklı olsunlarda cınsıyetlerı hıc onemlı deıl.
çağnurcum benim de öyle oldu evvelsi hafta. normal bişey. zaten iz bırakan akıntı normalmiş. böyle kıvamlı yumurtlama zamanındaki gibi. su sızıntısı ıhlamur rengi sıvı oluyormuş. netten araştırmıştım bunları. öpüyorum:)
Oy masallah vallah ne güzel büyümüslerslm annişler nasılsınız bakalım uzun suredır gıremıyorduk ozlemısız sızlerı :))ne guzel hep guzle haberler var.eee o kadarcık sıkıntıyı da cekıcez artık yavrularımız ıcın.bende gecen hafta 30+2 de kontrole gıttım kızım 1440,oglum 1340 olmustu aradakı fark 100 gram a cıktı:)))servıks uzunlugum 33.2 mm her seyımız normal ınsallah yavrularım ıcerde sabrederlerde hemen gelmeye kalkmazlar.sonunda cantalarımızı hazırladık .ama daha odamız hazır deıl bakalım ne zaman hazır olacak.eee drum cok rahat ben ondan da rahatım 31. hafta olduk ama daha odamız bıle hazır deıl:)))bızden haberler bu kadar .inşallah bır daha geldıgımde de boyle guzel haberler duyarım ve guzel haberler verırım.hepinizi öpüyoruz .
Kızlar nerelerdesiniz yaa...
Kimseden haber alamıyoruz meraklardayız valla.
Nasılsınız, bebişler nasıl, kontrole giden yok mu haber
edin lütfen
Ben geldim kizlar nasilsiniz bakalim?
Bugün ciger gelistirici ignemizin ilkini ollduk birde demir yüklememiz vardi ciger gelistirici igneden önce nst ye bagladilar yarim saate iki sanci cikti cok sidetli degildi ama kasilmalarim varmis, varmis diyorum kizlar cünkü benim bebek sandigim kücük tepecikler megerse kasilmaymis agrili olmuyor sadece tepecik olusuyor meger onlarda kasilmaymis (ben bide onlari oksuyordum ay benim canim kizlarim diye :) pek oksanip sevilecek birsey degilmis kizlar )bana hergün say kac tane oluyor 10'u gecerse gel dediler tamam dedim yarin ikinci ignemizi olacagiz gene nstye girecegiz bide ultrasona girecegiz sanirsam yarin daha detayli yazarim size.
Doktor biraz agrin olabilir demisti evet biraz agrim var ama dinlenince pek farkina varmiyorum.
Hepinizi öpüyoruz kizlar...
Ben buralardayim hep cagnurcum giriyorum sizleri okuyorum kimse olmayinca cikiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?