2012 mayıs ikiz anneleri buyrun....

slm kızlarrr kısmetse nisanda 2.düzey ultrasona giricezz iç organların bakıcaklar gelişmişmi diye sizlerde yaptırdınızmı??bende kalp çarpıntısı çok var sizde varmı inanın kulaklarımda çınlıyor kalp seslerim anlamadım niye bile hamileliktenmi ne önceden yoktu.

slm cnm rabbimden önce sağlıklı olmalarını istiyorum tabiki ama 2 tane olunca insan ister istemez bi kız bi erkek istiyo dimi ama.

Allah sağlık sıhhat versin canım önemli olan bu.
Cinsiyetlerinin önemi yok ki. İkisi de canımız sonuçta :))
Rabbim sağlıklarını bozmasın inşallah...

saol canım amin hepimizin bebkleri saglıklı doğsunlar ins dr.muz 34 haftalık doğarlar dedi,bide 5.ayımız nisanda 2.düzey ultrason istedi bebklerin geliişimi için iç organlarına bakılıcakmış sende baktırıdınmı:?

arkadaşlar ben bugün dr a gittim 29+0 olduk rahimde 1 cm açılma varmış nst bağladılar çok şükür bi sorun çıkmadı ama kadın rahimi elle muayene etti açıklık kaç cm olmuş die şimdi eve geldim biraz kanamam olmuş korktum sizce normalmiiiiacil cvp bekliyorum lütfeeeeeeeeeeen:18::18::18::18::18::18::18::18:

Canim cok gecmeden hastaneye git bence ihmal edilecek bir durum gibi gözükmüyor...

ayy gercektenmi yaaa korktum şimdi

Doktorunun bürosu hala aciksa bir arasana o sana ne yapman gerektigini söyler hata hastaneyi bile arayip sorabilirsin,ama sakin ol seni korkutmak için söylemedim sonucta tedbiri elden birakmamak lazim kanama bu.

aradım şimdi çok şükür normal dedi alttan muayenede olur dedi ben ilk defa oldum alttan korktum valla ama cok şükür bi sıkıntı yok gibi gözüküyor

canım iyiki aramışsın bak hem için rahat etmiş oldu. Rabbim sağlık versin hepimize.

22. haftamızda baktırdık biz. Çok şükür herşey yolunda
demişti doktor. Zaten ona radyoloji uzmanı bakıyor. 34. haftada
doğar diyorsa mutlaka ciğer geliştirici iğneyi sor ve yaptır...

Kızlarrr benim kızçelerim kasıklarıma doğru
çok tekmeliyorlar. Maşallah tekmelerini
hissetmekten çok memnunum ama kasıklarıma
doğru olduğu için bir yandan da tedirgin oluyorum.
Siz de durum böyle mi??? Kasılmayı da anlayamıyorum
ya pek. Acaba bunlar kasılma olarak mı nitelendiriliyor
ki??? Yardım edin bana lütfen :26: :26: :26:

Canim benim kizlarimin ikiside suanda bas asagi ve inanilmaz bir baski var kasiklarima benimkiler yumrukluyorlar :)
Hata bazen yürümekte çok zorlaniyorum ikinsam doguracakmisim gibi geliyor
Canim kasilma tekmeleme gibi olmuyor insanin nefesi kesiliyor resmen karin sertlesiyor yani anliyorsun.
Bence senin kizceler iceride biraz antreman yapiyorlar

22. haftamızda baktırdık biz. Çok şükür herşey yolunda
demişti doktor. Zaten ona radyoloji uzmanı bakıyor. 34. haftada
doğar diyorsa mutlaka ciğer geliştirici iğneyi sor ve yaptır...

inş bizimkilerde yolunda çıkar izlemek çok güzel oluyor ya masallah tamam cnm saol önerin için cd de veriyorlarmış bol bol izlerim artık.

günaydın kızlar. nasılsınız?
biz dün kontrole geldik. kızçelerim iyiler. biri kardeşine 300 gr fark atmış. 1350 ve 1650 olmuş kiloları.
kasılmalardan dolayı hastanede yatıyoruz. nidilatla kasılmalar geçti şükür. bakalım dr. bir gelse de taburcu etse. ay çok sıkıldım ben buralarda.

Son düzenleme:

Biz iyiyiz canim çok geçmis olsun.
Sanirim artik kasilmalarimiz bol bol olacak ben sabahtan aksama kaldim hastanede ciger gelistiricileri vuruldugumuzda ama aksami edememistim inan çok sykyldym.
Umarim kasilmalarin gecerde bir an önce taburcu olursunuz, kizcelerede masallah vallah kilolari çok güzel Yarinda bizim doktor kontrolümüz var
bakalim benim kizcelerim nekadar olmuslar.

canım çok geçmiş olsun. insallah bir an önce eve çıkarsınız. maşallah kiloları çok iyi. nidilat çok iyi bir ilaç sakın ihmal etme tatlım.
iyi haberlerini bekliyoruz öptük sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…