slm annişler nasılsınız bakalım uzun suredır gıremıyorduk ozlemısız sızlerı :))ne guzel hep guzle haberler var.eee o kadarcık sıkıntıyı da cekıcez artık yavrularımız ıcın.bende gecen hafta 30+2 de kontrole gıttım kızım 1440,oglum 1340 olmustu aradakı fark 100 gram a cıktı:)))servıks uzunlugum 33.2 mm her seyımız normal ınsallah yavrularım ıcerde sabrederlerde hemen gelmeye kalkmazlar.sonunda cantalarımızı hazırladık .ama daha odamız hazır deıl bakalım ne zaman hazır olacak.eee drum cok rahat ben ondan da rahatım 31. hafta olduk ama daha odamız bıle hazır deıl:)))bızden haberler bu kadar .inşallah bır daha geldıgımde de boyle guzel haberler duyarım ve guzel haberler verırım.hepinizi öpüyoruz .
maşallah kızcelerınıze her gecen gun büyüyorlar bundan sonra artık daha hızlı kılo alcaklar inşallah hpimiz en 2.500 grmları görürüz:)
moralinin düzelmesine sevndim ressamcım benım 23.haftada burun kanamam olmustu kbb druna gıttım spreyle badem yagı verdı spreyı fazla kullanmadım ama badem yagını her gece yatmadan once 1 damla damlatıyorum ıyı gelıyor oncekı gıbı tıkanmıyorum istersen dr una bı sor canım belkı tavsıye eder dr unda.inşallah bugun kızınla ılgılı guzel haberlerle gelırsın.
canım saglıklı olsunlarda cınsıyetlerı hıc onemlı deıl.
Allah sağlık sıhhat versin canım önemli olan bu.
Cinsiyetlerinin önemi yok ki. İkisi de canımız sonuçta :))
Rabbim sağlıklarını bozmasın inşallah...
Canim istersen ben sana birtane yapim sen sadece kopyalayip kontrol paneline cizelge yazan yere yapistirirsin olurmu?ben de istyiyorum ama yapacağım yeri bulamadım:) 30+4 olduk allahın izniyle. teknoloji özürlü insan ben:)
arkadaşlar ben bugün dr a gittim 29+0 olduk rahimde 1 cm açılma varmış nst bağladılar çok şükür bi sorun çıkmadı ama kadın rahimi elle muayene etti açıklık kaç cm olmuş die şimdi eve geldim biraz kanamam olmuş korktum sizce normalmiiiiacil cvp bekliyorum lütfeeeeeeeeeeen:18::18::18::18::18::18::18::18:
ayy gercektenmi yaaa korktum şimdi
aradım şimdi çok şükür normal dedi alttan muayenede olur dedi ben ilk defa oldum alttan korktum valla ama cok şükür bi sıkıntı yok gibi gözüküyor
ben de istyiyorum ama yapacağım yeri bulamadım:) 30+4 olduk allahın izniyle. teknoloji özürlü insan ben:)
saol canım amin hepimizin bebkleri saglıklı doğsunlar ins dr.muz 34 haftalık doğarlar dedi,bide 5.ayımız nisanda 2.düzey ultrason istedi bebklerin geliişimi için iç organlarına bakılıcakmış sende baktırıdınmı:?
Kızlarrr benim kızçelerim kasıklarıma doğru
çok tekmeliyorlar. Maşallah tekmelerini
hissetmekten çok memnunum ama kasıklarıma
doğru olduğu için bir yandan da tedirgin oluyorum.
Siz de durum böyle mi??? Kasılmayı da anlayamıyorum
ya pek. Acaba bunlar kasılma olarak mı nitelendiriliyor
ki??? Yardım edin bana lütfen :26: :26: :26:
22. haftamızda baktırdık biz. Çok şükür herşey yolunda
demişti doktor. Zaten ona radyoloji uzmanı bakıyor. 34. haftada
doğar diyorsa mutlaka ciğer geliştirici iğneyi sor ve yaptır...
günaydın kızlar. nasılsınız?
biz dün kontrole geldik. kızçelerim iyiler. biri kardeşine 300 gr fark atmış. 1350 ve 1650 olmuş kiloları.
kasılmalardan dolayı hastanede yatıyoruz. nidilatla kasılmalar geçti şükür. bakalım dr. bir gelse de taburcu etse. ay çok sıkıldım ben buralarda.
günaydın kızlar. nasılsınız?
biz dün kontrole geldik. kızçelerim iyiler. biri kardeşine 300 gr fark atmış. 1350 ve 1650 olmuş kiloları.
kasılmalardan dolayı hastanede yatıyoruz. nidilatla kasılmalar geçti şükür. bakalım dr. bir gelse de taburcu etse. ay çok sıkıldım ben buralarda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?