Canim benim kizlarimin ikiside suanda bas asagi ve inanilmaz bir baski var kasiklarima benimkiler yumrukluyorlar :)
Hata bazen yürümekte çok zorlaniyorum ikinsam doguracakmisim gibi geliyor
Canim kasilma tekmeleme gibi olmuyor insanin nefesi kesiliyor resmen karin sertlesiyor yani anliyorsun.
Bence senin kizceler iceride biraz antreman yapiyorlar
günaydın kızlar. nasılsınız?
biz dün kontrole geldik. kızçelerim iyiler. biri kardeşine 300 gr fark atmış. 1350 ve 1650 olmuş kiloları.
kasılmalardan dolayı hastanede yatıyoruz. nidilatla kasılmalar geçti şükür. bakalım dr. bir gelse de taburcu etse. ay çok sıkıldım ben buralarda.
Biz iyiyiz canim çok geçmis olsun.
Sanirim artik kasilmalarimiz bol bol olacak ben sabahtan aksama kaldim hastanede ciger gelistiricileri vuruldugumuzda ama aksami edememistim inan çok sykyldym.
Umarim kasilmalarin gecerde bir an önce taburcu olursunuz, kizcelerede masallah vallah kilolari çok güzelYarinda bizim doktor kontrolümüz var
bakalim benim kizcelerim nekadar olmuslar.
canım çok geçmiş olsun. insallah bir an önce eve çıkarsınız. maşallah kiloları çok iyi. nidilat çok iyi bir ilaç sakın ihmal etme tatlım.
iyi haberlerini bekliyoruz öptük sizi
canım öncelikle geçmiş olsun umarım hayırlısyla çıkarsın da rahatlarsın.
Tabii birde kızçelerine kocaman maşallah
Bizim kontrolümüzde canım_ca gibi yarın. bakalım ne alemdeler :))
teşekkür ederim kızlar. bugün öğleden sonra taburcu olduk. kasılmalar devam ediyor ama şükür sancılı değil artık.
karşımda duran emzirme politikası tablosunu ezberledim ya
canım_ca ve cagnurcum güzel haberlerinizi 4gözlebekliyoruz. hemencik gelin olurmu.
kocaman maşşallah senin kızçelerineÇok geçmiş olsun canım. İyi olmanıza sevindim. Sıkıcı dimi sürekli yatmak
durumunda kalmak. Allah kimseye bunu uzun süreli yaşatmasın canım...
Ben doktordan geldim bile tatlım :)) Çok şükür herşey yolundaymış
Kızçelerim yerlerini rahat bulmuşlar güzel güzel dinleniyorlarmış :))
Kilomuzda artmış. Biri 1250 g diğeri 1375 g olmuş
Benim kilomda 61 oldu. Yani toplamda bugün itibari ile 6 kilo almış olduk :)))
Ciğer geliştirici iğne için 2 hafta sonra gideceğiz inşallah. Doğum için de erken
doğum gözükmüyor şimdilik dediepidural sezaryanı önerdi.
Tabii son karar senin dedi. Bir de kullanılan ilaçlara aynen devam edecekmişiz.
Bizden haberler bu kadar kızlar sizler nasılsınızzz????
kocaman maşşallah senin kızçelerine1 kiloyu geçince insan çok mutlu oluyo dimi. ayy 100 gr ık günlerimizi hatırlıyorum. ne zaman 1 kilo olurlar dıyordum herşeyin yolunda gitmesine sevindim canım. ne güzel sen çok kilo almamışsın. ben 19 kilo aldım yaa bizimde rahim ağzımız iyi olduğu için erken doğum gözükmüyor dedi. sadece sancılar geçsin diye nidilat kullanıyoruz. benim dr. ciğer geliştiriciden yana değil. sanırım çok önemli birşey olmazsa yaptırmayacak. bizde epidural sezeryan olacağız İnşallah. Ayyy çok heyecananıyorum düşündükçe. Allah'ım bebeklerimizi kucağımıza sağlıkla aldığımız günlerin resimlerinide görürüz burada İnşallah.
canım_ca da güzel haberlerle gelir inşallah.
Çok geçmiş olsun canım. İyi olmanıza sevindim. Sıkıcı dimi sürekli yatmak
Ciğer geliştirici iğne için 2 hafta sonra gideceğiz inşallah. Doğum için de erken
Biz geldil annisler nasilsiniz?
Bugün kontrolümüz vardi bildiginiz gibikizlarim hala 50gr farkla kilo aliyorlar :)
birisi 1100gr digeri 1050gr biraz küçük kalmisiz kalsiyum agirlikli beslenmemi söyledi ...
Ama sükür sagliklari iyiBirde kizlar geçen hafta hastanede ignelerimi oldugumda serviküsü 2.8 ölçmüslerdi 2.5 sinir diyip
yatirmaya kalkmislardi beni,bugün yine doktorum ölçtü 3.9 çikti içim nasil rahatladi anlatamam size yalnis ölçmüler.
Kasilmalarimiz için agri kesici verdi kontrolde iki üç defa kasildim :)
Son randevumuz 1mayis
16nisanda sezeryan günümüz kararlastirilacak cok heycanlandim ya sona iyce yaklastik vallah bugün farkina vardim ben
Sizi seviyoruz kizlar hepinizi öpüyoruz
Kızlar hepinize merhaba maşallahhepinizin kontrolleri iyi geçmiş benim randevuma daha vardı ama kasığımdaki ağrı nedeniyle bugüne aldım randevumu bugün itibariyle bizde 27+2 olduk dr kasık ağrısı normal dedi alttan konrol etti 3.6 serviks uzunluğu iyi dedi (zaten dikişlerimde var) ama benim kafama takılan bebeklerimin kiloları kızım :1.400 oğlum 1.600 olmuş doktor iyi dedi ama sanki bana haftasına göre biraz fazla geldi sizce normalmidir bende toplam 20 kilo almışım sizin bebeklerinizin kilosunu okuyunca iyice panik oldum ayrıca ultrason kağıdında 29 haftaları gösteriyor yani 2 hafta önde gidiyorum cvp bekliyorum sizlerden....
canım benim, oh be seninde kontrolün güzel geçti. maşşallahMasallah kizcelerine canim
Sükür herkes için hersey yolunda
Aman nazar degmesin kimseye bir 6hafta daha böyle devam
liman canim taburcu olmaniza sevindim bol bol dinlen canim
seni okadar iyi anlayabiliyorumki benimde kasilmam var baya
doktorum olabildigince dinlenerek geçireceksin artik günlerini dedi ayakta olunca
bebisler rahime baski yapiyorlarmis.
hadi kendinize dikkat edin öpdük
canım hiç tedirgin olmana gerek yok. cagnurun da dediği gibi geriden gelmelerindense ileriden gitmeleri daha iyi. sonuçta erken riskimiz her zaman var. sizede kocamanKızlar hepinize merhaba maşallahhepinizin kontrolleri iyi geçmiş benim randevuma daha vardı ama kasığımdaki ağrı nedeniyle bugüne aldım randevumu bugün itibariyle bizde 27+2 olduk dr kasık ağrısı normal dedi alttan konrol etti 3.6 serviks uzunluğu iyi dedi (zaten dikişlerimde var) ama benim kafama takılan bebeklerimin kiloları kızım :1.400 oğlum 1.600 olmuş doktor iyi dedi ama sanki bana haftasına göre biraz fazla geldi sizce normalmidir bende toplam 20 kilo almışım sizin bebeklerinizin kilosunu okuyunca iyice panik oldum ayrıca ultrason kağıdında 29 haftaları gösteriyor yani 2 hafta önde gidiyorum cvp bekliyorum sizlerden....
günaydın kızlar. nasılsınız?
biz dün kontrole geldik. kızçelerim iyiler. biri kardeşine 300 gr fark atmış. 1350 ve 1650 olmuş kiloları.
kasılmalardan dolayı hastanede yatıyoruz. nidilatla kasılmalar geçti şükür. bakalım dr. bir gelse de taburcu etse. ay çok sıkıldım ben buralarda.
Çok geçmiş olsun canım. İyi olmanıza sevindim. Sıkıcı dimi sürekli yatmak
Biz geldil annisler nasilsiniz?
Bugün kontrolümüz vardi bildiginiz gibikizlarim hala 50gr farkla kilo aliyorlar :)
birisi 1100gr digeri 1050gr biraz küçük kalmisiz kalsiyum agirlikli beslenmemi söyledi ...
Ama sükür sagliklari iyiBirde kizlar geçen hafta hastanede ignelerimi oldugumda serviküsü 2.8 ölçmüslerdi 2.5 sinir diyip
yatirmaya kalkmislardi beni,bugün yine doktorum ölçtü 3.9 çikti içim nasil rahatladi anlatamam size yalnis ölçmüler.
Kasilmalarimiz için agri kesici verdi kontrolde iki üç defa kasildim :)
Son randevumuz 1mayis
16nisanda sezeryan günümüz kararlastirilacak cok heycanlandim ya sona iyce yaklastik vallah bugün farkina vardim ben
Sizi seviyoruz kizlar hepinizi öpüyoruz
Kızlar hepinize merhaba maşallahhepinizin kontrolleri iyi geçmiş benim randevuma daha vardı ama kasığımdaki ağrı nedeniyle bugüne aldım randevumu bugün itibariyle bizde 27+2 olduk dr kasık ağrısı normal dedi alttan konrol etti 3.6 serviks uzunluğu iyi dedi (zaten dikişlerimde var) ama benim kafama takılan bebeklerimin kiloları kızım :1.400 oğlum 1.600 olmuş doktor iyi dedi ama sanki bana haftasına göre biraz fazla geldi sizce normalmidir bende toplam 20 kilo almışım sizin bebeklerinizin kilosunu okuyunca iyice panik oldum ayrıca ultrason kağıdında 29 haftaları gösteriyor yani 2 hafta önde gidiyorum cvp bekliyorum sizlerden....
gecmıs olsun canım taburcu olmussunuz gercı .
masallah annişler bebişlerinize inşallah hep böyle devam edersiniz.mutluolmak onde gıtmelerı keske hepımızın bebişleri önden gitse:))
veee bizde kontrolden geldık az once kızım 1730 gr oglum 1520 gr olmus oglum 200 gr gerıden gelıyor drum ıkız gebelıklerde oluyor boyle dedi inşalah oglum kızıma yetişir ya da en azından aradaki fark acılmaz bu arada servıksım 2.7 cm olmus drum ayakta kalma ıstırahat et de 37. haftayı gorelım dedi bakalım yatıcam bende bütün gün artık gezmek yok evde yatıştayız:)))canım ca bende 2.7 oldu dıye cok uzuldum 3.3 cm iken kısaldı bırden inşallah seninki gibi yanlış ölçümdür bir dahaki gidişimde kısalmaz.nst ye baglandım agrı gozukmedı cok sukur.bırde ben nst deyken ebeler konusuyorlardı bugun ıkız dogum olmus 36.haftada dogmuslar ve bırı 1900 dıgerı 2200 gm mıs kuvoze falan gırmemısler cok sevındım ıcıme su serpildi .evet annişler aman hepimiz kendimize bebişlerimize iyi bakın hep böyle mutlu haberler olsun topiğimizde
gecmıs olsun canım taburcu olmussunuz gercı .
masallah annişler bebişlerinize inşallah hep böyle devam edersiniz.mutluolmak onde gıtmelerı keske hepımızın bebişleri önden gitse:))
veee bizde kontrolden geldık az once kızım 1730 gr oglum 1520 gr olmus oglum 200 gr gerıden gelıyor drum ıkız gebelıklerde oluyor boyle dedi inşalah oglum kızıma yetişir ya da en azından aradaki fark acılmaz bu arada servıksım 2.7 cm olmus drum ayakta kalma ıstırahat et de 37. haftayı gorelım dedi bakalım yatıcam bende bütün gün artık gezmek yok evde yatıştayız:)))canım ca bende 2.7 oldu dıye cok uzuldum 3.3 cm iken kısaldı bırden inşallah seninki gibi yanlış
ölçümdür bir dahaki gidişimde kısalmaz.nst ye baglandım agrı gozukmedı cok sukur.bırde ben nst deyken ebeler konusuyorlardı bugun ıkız dogum olmus 36.haftada dogmuslar ve bırı 1900 dıgerı 2200 gm mıs kuvoze falan gırmemısler cok sevındım ıcıme su serpildi .evet annişler aman hepimiz kendimize bebişlerimize iyi bakın hep böyle mutlu haberler olsun topiğimizde
Maşallah bebişlerine canımtek sağlıklı olsunlarda
yetişir oğluşunda kızına Allahın izniyle. bugün benim doktorumda
36. haftadan sonra küvöze ihtiyaç olmuyor pek dedi. Sizin doğumda
şimdilik 36. önce olmaz gibi görünüyor dedi bayağı sevindik
kocişimle. İnşallah hepimizin haberleri hep böyle güzel olur
Merhaba,ben de dün kontrole gittim,iki kızım da 1.800 civarındaydı,benim de serviks uzunluğu 27 milime düşmüş 32 den.bana da istirahat verdi doktorum doğuma 16 nisan tarihini vermişti ama çıkaramayacağız heralde 36. haftayı.doktorum çok kötümser ,ortada daha kısalma yokken bile erken doğumdan bahsediyordu.benim de moralim bozuluyor.bir de benim doktorum beni hiç nst ye sokmadı,sizinkiler hep sokuyor.
Merhaba,ben de dün kontrole gittim,iki kızım da 1.800 civarındaydı,benim de serviks uzunluğu 27 milime düşmüş 32 den.bana da istirahat verdi doktorum doğuma 16 nisan tarihini vermişti ama çıkaramayacağız heralde 36. haftayı.doktorum çok kötümser ,ortada daha kısalma yokken bile erken doğumdan bahsediyordu.benim de moralim bozuluyor.bir de benim doktorum beni hiç nst ye sokmadı,sizinkiler hep sokuyor.
günaydın annişler bugün keyifler nasıl bakalım
bizde iyiyiz bugun yine gece sürekli uyandım bırazda karnımda sertlık var ama agrım yok şükürler olsun.bana isim konusunda yardımcı olurmusunuz?????? nerdeyse yavrularım dogacak ama ısım konusunda karar veremedık yagmur-rüzgar düşündük ama içimize sinmedi başka isimler düşünüyoruz ama bulamadık ban önerilerde bulunabilirmisiniz.bu arada sızlerınisim konusunda son kararlarınız nedır.
annişler günaydın. allah nazarlardan saklasın bebişleri ve bizleri. kilolar alıyor bebişlerimiz değerler iyi gidiyor çok şükür. ne mutlu. gezmeyi seven annişler artık yavaş yavaş kuluçkaya yatan kuşlar gibi istirahate geçiyorlar:)
biz cumartesi dr a gittik nst tam bir macera bizim için çünkü kalplerini çok zor buluyorlar. tam bulduk diyoruz hop dönüyorlar. herkes 20 dk da çıktı biz tam 2 saat kaldık. babamız kapıda beklerken 3 tane doğum görmüş. bebekler artık bilmiş bilmiş doğuyor dedi. hepsinin gözleri açıkmış ve bakınıyorlarmış. allahım bizim de öyle x 2 olsun:)
bebişlerimin yapıları minyonmuş. 1520 ve 1600 gr lar. benim gibi bir kadından minyon çocuk hayret verici olurkeza shrek kadar iri hissediyorum kendimi:)
bir aksilik yok şuan çok sükür. öpüyoruz sizi annişler...
annişler günaydın. allah nazarlardan saklasın bebişleri ve bizleri. kilolar alıyor bebişlerimiz değerler iyi gidiyor çok şükür. ne mutlu. gezmeyi seven annişler artık yavaş yavaş kuluçkaya yatan kuşlar gibi istirahate geçiyorlar:)
biz cumartesi dr a gittik nst tam bir macera bizim için çünkü kalplerini çok zor buluyorlar. tam bulduk diyoruz hop dönüyorlar. herkes 20 dk da çıktı biz tam 2 saat kaldık. babamız kapıda beklerken 3 tane doğum görmüş. bebekler artık bilmiş bilmiş doğuyor dedi. hepsinin gözleri açıkmış ve bakınıyorlarmış. allahım bizim de öyle x 2 olsun:)
bebişlerimin yapıları minyonmuş. 1520 ve 1600 gr lar. benim gibi bir kadından minyon çocuk hayret verici olurkeza shrek kadar iri hissediyorum kendimi:)
bir aksilik yok şuan çok sükür. öpüyoruz sizi annişler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?