2012 mayıs ikiz anneleri buyrun....

aman tesilacım hep hamile kalmayalım ben de hepimiz gibi kokularını bir an önce 36. haftadan sonra duymak ve yan yatmak, sırt üstü yatmak, yüz üstü yatmak istiyorum. ama eşlerimiz bize hep kraliçe gibi davransınlar:) bi zahmet yani demi ama...
kızlar bu arada uykusuz her geceeee....nefes alamıyorum hiç. ama onlar hareket edince her sıkıntım geçiyor...

Bir zahmet ilgilensinler bitanecik eşleriyle kolay mı canım
onların kuzucuklarını taşıyoruz biz şurda
nazımızı biraz daha çekecekler sonra bebişlerden bize sıra
gelmeyecek nasılsa :)))

Aynen canım ben de yüz üstü yatmayı özledim. Şöyle
yastığımı kollarımın arasına alıp keyif yapa yapa uyumak
istiyorum beeeennn :)) nefes almak gerçekten zor oluyor.
Valla bazen gece sırf dudaklarımı ıslamak için su içiyorum
Ağzıdan nefes alıp vermekten kuruluk hissediyorum ağzımda :))

Son düzenleme:
kızlar Maşşallah sohbet almış basını gitmiş. bizim bugün dışarıda işlerimiz vardı. arabadan arabaya bindim ama davul gibi ayaklarım ellerim şuanda. dikkat etmeye çalışıyorum ekşi,tuzlu,hamur işi,kızartma yok. sanırım yorulunca da ödemler çıkıyor ortaya.
Mevizhande'cim maşşallah bebişlerine. senden de güze haberleri duyduk şükür.
isim konusunda ben kızlarıma Erva ve Azra koyucam kızlar. erkek olsaydı Bera koyacaktım.

ns guzel kizlar ya keyifler yerinde aman hep böyle olun hemi
vallahi isim konusunda bende cok karma karisigim isim bulamiyorum bulduklarimi kizlarima yakistirmiyorum
aceleyede getirmek istemiyorum ama kizlar tavsiyeleriniz varsa isim konusunda seve seve bakarim

tesila canim cok sevindim ii olmaniza masallah size
mevizhandecigim sizede masallah

eee canım keyif yapmak yok bize iki tane bebısle ılgılenıcez baskası yardım etse bıle anne yuregı dayanamaz hemen kalkar herhaldeen buyuk keyıfi dogum yaptıgımız an yasıycaz onların kokularını duyup öptükten degmesinler keyfimize orası oyle canım ben evde olucam da bu saatte uyanıcam ama artık uyuyamıyorum esım gıderken kalkıyorum butun gun evde yalnız basıma kalıyorum eee artık gezmekte yok yavrularım için her seye katlanıcaz artık benım en fazla 4 haftam kaldı gözünüzü korkutmak gıbı olmasında her yenı haftada yenı sorunlar ortaya cıkıyor:))) dogumu nasıl yapacaksınız arkadaslar benım spınal sezeryan olacak heycanlanırım dıye korkuyorum bakalım nasl olacak

hosgeldın canım ayakalrını mümkün oldugunca yuksek bır yere uzat ve bol su içi suyun ödeme cok faydası oluyor canım.isimlerinizde çok güzel canım sag salim doğsunalrda isimleri gibi güzel ömürleri olsun.

günaydın annişler! keyifler yerindedir inşallah.tek sıkıntımız bebişlere isim bulmak olsun:) amin...
günler ilerlediçe ciden hayat daha da ağırlaşıyor. tesila benden 1 hafta önde nasıl zorlandığını tahmin etmek hiç de güç değil; ancak aman zaman çabucak ilerlesin de bebişler paçayı yırtsın biz sıkıntıya razıyız yanlış anlaşılmasın.

dün misafirlerimiz geldi beni 1 yıldır görmemişlerdi, sadece karnımın kocaman olduğunu 10 aylık gibi durduğunu ama kendime kilo almadığımı söylediler, doğru ya da iltifat, çok hoşuma gitti. misafir ağırlamak da artık benim için şekil değiştirdi. misafirler çayını kahvesini kendi yapıyor. ohhhhh kestane kebap:) malum biz yatak istirahatindeyiz. sadece yattığım yatağı topluyorum ve işte kahvaltı hazırlarken falan ananeme yardım ediyorum bunun gibi 5 yaşında çocuğun yapacağı işler ona rağmen dün akşam oldukça fazla lekelenmem oldu. çizgi çizgi nokta nokta. önce açık kırmızı sonra kahveye dönüyor. sadece çamaşırımda görüyorum kağıda bulaşmıyor. of canım sıkıldı açıkçası.
bir de annişler karın ağrım var,sanki ishalmişim gibi vonklayan bir ağrı. allahım nolur bir aksilk çıkmasın. sadece bende değil hiçbirimizde.
dr uzakta ve vesayit açısından ters bir evim var. eşim bankacı olduğu için çok çok çok zor izin alabiliyor. of, birazdan arayıp sorayım dr u muzu. gel derse paşa paşa gitcezz. hadi öpüyom sizi:)

günaydın canım, içini ferah tut. ve hemen dr.unu ara. güzel haberlerini bekliyorum.

geçmiş olsun handecim merak ettim canım nasıl oldun aradın mı doktorunu???

Rabbim sağlıcakla gelmelerini sağlasın inşallah. İsimler çok hoş tabii ki.
Kızçelerine de çok yakışacak inşallah canım...

Valla tatlım biz isimleri çok kolay ayarladık kocişimle :))
Sizlerle kısaca hikayesini de paylaşıyım istiyorum zaten :))
Biz eylül ayında tanıştık, eylül ayında evlendik, eylül ayında hamile kaldım
yine eylülde hamilelik haberimi aldım :))) dolayısıyla kızımız olursa EYLÜL
adı kaçınılmazdı artık ama diğer bebişimizin de kız olduğunu
öğrenince onun ismi de en az EYLÜL kadar anlamlı olmalıydı bizim için.
Napalım ne olsun derken eşimin aklına isimlerimizin ilk üç harfini
birleştirmek geldi ki ben bu ismi nick olarakta kullanıyordum zaten burda.
Böylece diğer kızımızın adı da bizim isimlermizden oluşan ÇAĞNUR oldu böylece :))

Canım ben bu gittiğimde konuştum doktorumla doğum konusunu.
Epidural sezaryan önerdi. Spinal sezaryanda doğum sonrası baş
ağrısı daha fazla oluyormuş. Tabii bu herkeste aynı olacak diye
birşey yok ama böyle bir durum var dedi doktorum. Bizim bebişler
ikiz olacağı için en ufak bir baş ağrısı bile kaldırabileceğimi
sanmıyorum ben. O yüzden epidural istiyorum şimdilik. Hayırlısı
olsun bakalım canım...

Son düzenleme:
kıslar şimdi dr aradı beni. yoğunmuş sabah çok. anlattım durumu. hemen ege üniv hast git dedi. bu sabah duş aldım temiz çamaşır giyindim, bir karın ağrısı girdi hemen tuvalete koştum bi de baktım yine damla damla kan. ama ağrım şuan yok. şimdi utanıyorum da hastaneye gitmeye. ay ne bileyim çok ağır değilim ya ayıp olmaz mı diye acilden.hep acile çok çok sürünürken gitmişimdir. ananem de sinir oluyo bana daha ne olcan doğurunca mı gitcen allah korusun bi baksınlar diyor. hayırlısı bakalım:) ay valla şu ciğer geliştiriciyi vurcaklarsa vursunlar lütfn. ben de rahatlayım az da olsa.:18:

canım bence utanılacak bır sey yok su anda agrın olmasa da sen git sonucta dr unda gıt demiş ne olur ne olmaz Allah korusun herhangi bir sey olcak olursa önlemi erken almış olurlar canım.

Valla tatlım biz isimleri çok kolay ayarladık kocişimle :))
Sizlerle kısaca hikayesini de paylaşıyım istiyorum zaten :))
Biz eylül ayında tanıştık, eylül ayında evlendik, eylül ayında hamile kaldım
yine eylülde hamilelik haberimi aldım :))) dolayısıyla kızımız olursa EYLÜL
adı kaçınılmazdı artık ama diğer bebişimizin de kız olduğunu
öğrenince onun ismi de en az EYLÜL kadar anlamlı olmalıydı bizim için.
Napalım ne olsun derken eşimin aklına isimlerimizin ilk üç harfini
birleştirmek geldi ki ben bu ismi nick olarakta kullanıyordum zaten burda.
Böylece diğer kızımızın adı da bizim isimlermizden oluşan ÇAĞNUR oldu böylece :))

Canım ben bu gittiğimde konuştum doktorumla doğum konusunu.
Epidural sezaryan önerdi. Spinal sezaryanda doğum sonrası baş
ağrısı daha fazla oluyormuş. Tabii bu herkeste aynı olacak diye
birşey yok ama böyle bir durum var dedi doktorum. Bizim bebişler
ikiz olacağı için en ufak bir baş ağrısı bile kaldırabileceğimi
sanmıyorum ben. O yüzden epidural istiyorum şimdilik. Hayırlısı
olsun bakalım canım...[/QUOTE]

ismlerin sizin için anlamı cok guzlemış bizim içinde mart ayı önemli o yuzden dua ettim aman cocuklarım martt dogmasın daha cok erken olur dıye
dedıgın gıbı herkeste aynı sey olmuyor bol dogumdan sonra bol su ıcersen bas agrısı olmuyormus her ıkısındede oyle dıyorlar ayni:) dediğin gıbı hayırlısı olsun bir de herkesin dediğine göre bebişini kucagına alınca butun cektıgın sıkıntını unutuyomusun ooo biz çok şanslıyız x 2 unutucaz her şeyi

Tatlım bunun utanmasımı var yaa. Kalk git neymiş bir baksınlar senin de
bizim de içimiz rahat etsin. Sonuçta doktorunda git demiş. İhmale gelmez

ismlerin sizin için anlamı cok guzlemış bizim içinde mart ayı önemli o yuzden dua ettim aman cocuklarım martt dogmasın daha cok erken olur dıye
dedıgın gıbı herkeste aynı sey olmuyor bol dogumdan sonra bol su ıcersen bas agrısı olmuyormus her ıkısındede oyle dıyorlar ayni:) dediğin gıbı hayırlısı olsun bir de herkesin dediğine göre bebişini kucagına alınca butun cektıgın sıkıntını unutuyomusun ooo biz çok şanslıyız x 2 unutucaz her şeyi[/QUOTE]

Evet canım bizim için son derece anlamlı oldu isimler :)) bebişlerimize
hayırlısıyla zamanında bir kavuşsak başka birşey istemiyorum zaten.
O günlerin hayali bile güzel gerçeği kimbilir nasıl süperdir :)) ağlasınlar
şımarsınlar uykusuz kalalım ama sağlıcakla bize gelsinler yeter ki :))

Oyyy cok güzel ve çok romantik ya bayildim hikayenize isimleriyle yaslansin kizlarin süper vallah...

Cok gecmis olsun...
Canim annene yüzde yüz katiliyorum kanamam var diyorsun doguruncami gidicenAcildede bizle bir zahmet ugrasiversinler önemli birsey yoksa bile sonucta iki can birden tasiyoruz hem bebislerini görürsün için rahatlar... Ciger gelistirici igneyi tavsiye ederim ben igneyi oldugumdan beri inan içim daha rahat.
Gelince mutlaka haber et...

Son düzenleme:
slm en güzel ikiz anneleri:))) uzun süredir sizi merak ettim ama giremedim..hep aklım daydınız.yatılı misafirlerim vardı sizleri de ihmal ettim..bizi merak ederseniz oğlum ve kızımla beklemedeyiz..3 nisanda kontrollerimiz var inşallah..ağrılarla sürekli beraberiz..değişik değişik ağrı çeşitleri oluştu anlam veremiyorum artık..burun tıkanıklığı devam ediyor herkes grip zannediyor beni:)) magnezyum kullandığım halde karnımda sertleşme,ayağımda da kıramplar oluyor karnımda ki sertleşmelerde sanki karnıma taş koymuşsun gibi ağırlaşıyor..birde bıçak gibi saplanmalar başladı karnımda..bağırsak ağrılarımız da var...san ki yetmezmiş gibi gece kabuslarım başladı..sürekli bebeklerimle ilgili kötü olaylar ve saçma sapan şeyler görüyorum...bilinç altı patlaması yaşıyorum sanırım...erken doğum korkusu sardı birde..."ya suyum gelirse,ya rahim ağzı açılırsa,doğum sancısı yaşarmıyım......................." ardı arkası gelmeyen soru işaretleri?????????????

2 gün sonra 30. haftaya giricez inşallah...dr.um"32.haftayı atlatsan rahatlıycam" demişti...ahhhhhh inşallah 36.haftayı geçeriiiiiiiiiiz kızlaaaaarrr...:18:

Selam canim.
Canim o karin sertlesmesive bicak saplanmasina benzer agrilar bendede sürekli oluyor artik magnesyumda nafile pek bir faydasi olmuyor agri kesicilere basladik biz o magnesyuma göre daha bir etkili.
kabuslarina gelince bencede bilinc altina yerlesen korkularinin patlamasini yasiyorsun iyi düsün canim ki iyi olsun bol bol su iç kasilmalari biraz olsada azaltiyor.
Aman kendine ve bebislere dikkat et ben inaniyorum 36.haftayi dolduracagiz :))) pozitif düsünceyle tabi öptük sizi

gunaydın canım bende seni merak ediyordum arada bır gırıp bız ıyız de yeter canım:)) kontrolden sonrada güzel haberlerini bekliyoruz canım.canım bende de aynı sorunlar var dr uma sordum sertleşme için bebek hareketlerı de sertlesme yapar agrı yoksa sorun yok dedi,kramplar için kalsıyum verdı o bıcak gıbı saplanmalar içinde rahim genişlediği içinoluşan agrılar dedi.iyi şeyler düşünmek lazım biliyorum zor ama erken dogum korkusunu cıkar ıcınden pozitif düşünelim tatlım .

kızlar dün epeyce sıkıldık. hastanede evet güzel ilgileniyorlar ancak vajinal muayenede bile bir sürü öğrenci sizi izliyor. kimse sizin yanınıza alınamıyor. yanımda 3 bebek normal yolla doğdu:) tüm safhalarını duydum en güzeli de bebeklerin ilk ağlamaları. annişler dün gitti vajinal muayene, nst bakıldı evim egeye yakın olduğu için ve su an acil bir durum görülmediği için eve döndüm. bu sabah daha fazla miktarda kan çamaşırımda vardı, ve peçeteye silince de geliyor. ya ben anlamıyorum zaten dr a gitmekten hiç hoşlanmıyorum ama gidiyorum kanama yok eve geliyorum böyle bir durum. dedikleri de haklı olarak şu oldu egedeki dr ların:" ikiz gebelik daima risk faktörüdür. buradan çıkarsın 5 dakika sonra ne olur bilemeyiz. lütfen kanama şikayetin olursa tekrar buraya gel yatırarak bakalım" şimdi tekrar oraya gitmek istemiyorum çünkü benim için oldukça travmatik oldu
inşallah kesilir de tekrar gitmek zorunda kalmam.

not: annişler bebekler çok güzel ağlıyorlar ilk doğduklarında... ay yavru kuşlar ya ... çok az kaldı birkaç ya sonra bizim kuşlar da cıvıldıycak ne güzel:)

not2: bebek isimlerinin hikayeleri çok güzel çağnurcum. eylül ve çağnur çok hoş. tesilacım lütfen mart olmasın bebeklein ismi en olmadı nisan sonu hatta en iyisi mayıs koymak:)
not 3: ressam zaman çabucak geçiyor. hepimiz göz açıp kapayana kadar 36 yı devireceğiz allahın izniyle. her akşam hepimiz için dua ediyorum tüm bebek bekleyen annelere ve bebeklerine

handecım gunaydın senı goruyorum ama bır turlu msj gonderemedım ya(( nasıloldun merak ettım gıttın mı hastaneye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…