amin canım aman nazar değmesin.dün nst de birini buldular ama diğeri tam bulduk derken kacıyor bulamadık :))) ebe doktorumu arayıp soyledı ağrı var mı dıye baktıgımız ıcın dıgerını bulmak ıcın ugrasmadık bende 1 saatte anca cıkabıldım :))saglıkları yerınde olsun da mınyon olsunlar canım ama kıloları gayet ıyı 32. haftada benımkıler 1520 ve 1730 kılo alırlar merak etme benım bebişlerden daha kilolu olur senın bebişler 32. haftada
mersi şekerim ELA ve EMİR isimlrini de ekledim listeye:))aman ödem olmasın canım sabah uyanınca ben ellerimi acıp kapatamıyorum zorlanıyorum yarım saat bir şey tutamıyorum artık eşim masaj yapmaktan yoruldu ama sesını cıkaramıyor ne istersem yapmaya çalışıyor hep hamile mi kalsak acaba
aman tesilacım hep hamile kalmayalım ben de hepimiz gibi kokularını bir an önce 36. haftadan sonra duymak ve yan yatmak, sırt üstü yatmak, yüz üstü yatmak istiyorum. ama eşlerimiz bize hep kraliçe gibi davransınlar:) bi zahmet yani demi ama...
kızlar bu arada uykusuz her geceeee....nefes alamıyorum hiç. ama onlar hareket edince her sıkıntım geçiyor...
aman tesilacım hep hamile kalmayalım ben de hepimiz gibi kokularını bir an önce 36. haftadan sonra duymak ve yan yatmak, sırt üstü yatmak, yüz üstü yatmak istiyorum. ama eşlerimiz bize hep kraliçe gibi davransınlar:) bi zahmet yani demi ama...
kızlar bu arada uykusuz her geceeee....nefes alamıyorum hiç. ama onlar hareket edince her sıkıntım geçiyor...
Bir zahmet ilgilensinler bitanecik eşleriyle kolay mı canım
onların kuzucuklarını taşıyoruz bizşurda
nazımızı biraz daha çekecekler sonra bebişlerden bize sıra
gelmeyecek nasılsa :)))
Aynen canım ben de yüz üstü yatmayı özledim. Şöyle
yastığımı kollarımın arasına alıp keyif yapa yapa uyumak
istiyorum beeeennn :)) nefes almak gerçekten zor oluyor.
Valla bazen gece sırf dudaklarımı ıslamak için su içiyorum
Ağzıdan nefes alıp vermekten kuruluk hissediyorum ağzımda :))
hosgeldın canım ayakalrını mümkün oldugunca yuksek bır yere uzat ve bol su içi suyun ödeme cok faydası oluyor canım.isimlerinizde çok güzel canım sag salim doğsunalrda isimleri gibi güzel ömürleri olsun.kızlar Maşşallah sohbet almış basını gitmiş. bizim bugün dışarıda işlerimiz vardı. arabadan arabaya bindim ama davul gibi ayaklarım ellerim şuanda. dikkat etmeye çalışıyorum ekşi,tuzlu,hamur işi,kızartma yok. sanırım yorulunca da ödemler çıkıyor ortaya.
Mevizhande'cim maşşallah bebişlerine.senden de güze haberleri duyduk şükür.
isim konusunda ben kızlarıma Erva ve Azra koyucam kızlar. erkek olsaydı Bera koyacaktım.
günaydın annişler! keyifler yerindedir inşallah.tek sıkıntımız bebişlere isim bulmak olsun:) amin...
günler ilerlediçe ciden hayat daha da ağırlaşıyor. tesila benden 1 hafta önde nasıl zorlandığını tahmin etmek hiç de güç değil; ancak aman zaman çabucak ilerlesin de bebişler paçayı yırtsın biz sıkıntıya razıyız yanlış anlaşılmasın.
dün misafirlerimiz geldi beni 1 yıldır görmemişlerdi, sadece karnımın kocaman olduğunu 10 aylık gibi durduğunu ama kendime kilo almadığımı söylediler, doğru ya da iltifat, çok hoşuma gitti. misafir ağırlamak da artık benim için şekil değiştirdi. misafirler çayını kahvesini kendi yapıyor. ohhhhh kestane kebap:) malum biz yatak istirahatindeyiz. sadece yattığım yatağı topluyorum ve işte kahvaltı hazırlarken falan ananeme yardım ediyorum bunun gibi 5 yaşında çocuğun yapacağı işler ona rağmen dün akşam oldukça fazla lekelenmem oldu. çizgi çizgi nokta nokta. önce açık kırmızı sonra kahveye dönüyor. sadece çamaşırımda görüyorum kağıda bulaşmıyor. of canım sıkıldı açıkçası.
bir de annişler karın ağrım var,sanki ishalmişim gibi vonklayan bir ağrı. allahım nolur bir aksilk çıkmasın. sadece bende değil hiçbirimizde.
dr uzakta ve vesayit açısından ters bir evim var. eşim bankacı olduğu için çok çok çok zor izin alabiliyor. of, birazdan arayıp sorayım dr u muzu. gel derse paşa paşa gitcezz. hadi öpüyom sizi:)
kızlar Maşşallah sohbet almış basını gitmiş. bizim bugün dışarıda işlerimiz vardı. arabadan arabaya bindim ama davul gibi ayaklarım ellerim şuanda. dikkat etmeye çalışıyorum ekşi,tuzlu,hamur işi,kızartma yok. sanırım yorulunca da ödemler çıkıyor ortaya.
Mevizhande'cim maşşallah bebişlerine.senden de güze haberleri duyduk şükür.
isim konusunda ben kızlarıma Erva ve Azra koyucam kızlar. erkek olsaydı Bera koyacaktım.
ns guzel kizlar ya keyifler yerindeaman hep böyle olun hemi
vallahi isim konusunda bende cok karma karisigim isim bulamiyorum bulduklarimi kizlarima yakistirmiyorum
aceleyede getirmek istemiyorum ama kizlar tavsiyeleriniz varsa isim konusunda seve seve bakarim
tesila canim cok sevindim ii olmaniza masallah size
mevizhandecigim sizede masallah
eee canım keyif yapmak yok bize iki tane bebısle ılgılenıcez baskası yardım etse bıle anne yuregı dayanamaz hemen kalkar herhaldeen buyuk keyıfi dogum yaptıgımız an yasıycaz onların kokularını duyup öptükten degmesinler keyfimize orası oyle canım ben evde olucam da bu saatte uyanıcam ama artık uyuyamıyorum esım gıderken kalkıyorum butun gun evde yalnız basıma kalıyorum eee artık gezmekte yok yavrularım için her seye katlanıcaz artık benım en fazla 4 haftam kaldı gözünüzü korkutmak gıbı olmasında her yenı haftada yenı sorunlar ortaya cıkıyor:))) dogumu nasıl yapacaksınız arkadaslar benım spınal sezeryan olacak heycanlanırım dıye korkuyorum bakalım nasl olacak
kıslar şimdi dr aradı beni. yoğunmuş sabah çok. anlattım durumu. hemen ege üniv hast git dedi. bu sabah duş aldım temiz çamaşır giyindim, bir karın ağrısı girdi hemen tuvalete koştum bi de baktım yine damla damla kan. ama ağrım şuan yok. şimdi utanıyorum da hastaneye gitmeye. ay ne bileyim çok ağır değilim ya ayıp olmaz mı diye acilden.hep acile çok çok sürünürken gitmişimdir. ananem de sinir oluyo bana daha ne olcan doğurunca mı gitcen allah korusun bi baksınlar diyor. hayırlısı bakalım:) ay valla şu ciğer geliştiriciyi vurcaklarsa vursunlar lütfn. ben de rahatlayım az da olsa.:18:
kıslar şimdi dr aradı beni. yoğunmuş sabah çok. anlattım durumu. hemen ege üniv hast git dedi. bu sabah duş aldım temiz çamaşır giyindim, bir karın ağrısı girdi hemen tuvalete koştum bi de baktım yine damla damla kan. ama ağrım şuan yok. şimdi utanıyorum da hastaneye gitmeye. ay ne bileyim çok ağır değilim ya ayıp olmaz mı diye acilden.hep acile çok çok sürünürken gitmişimdir. ananem de sinir oluyo bana daha ne olcan doğurunca mı gitcen allah korusun bi baksınlar diyor. hayırlısı bakalım:) ay valla şu ciğer geliştiriciyi vurcaklarsa vursunlar lütfn. ben de rahatlayım az da olsa.:18:
Valla tatlım biz isimleri çok kolay ayarladık kocişimle :))
Sizlerle kısaca hikayesini de paylaşıyım istiyorum zaten :))
Biz eylül ayında tanıştık, eylül ayında evlendik, eylül ayında hamile kaldım
yine eylülde hamilelik haberimi aldım :))) dolayısıyla kızımız olursa EYLÜL
adı kaçınılmazdı artıkama diğer bebişimizin de kız olduğunu
öğrenince onun ismi de en az EYLÜL kadar anlamlı olmalıydı bizim için.
Napalım ne olsun derken eşimin aklına isimlerimizin ilk üç harfini
birleştirmek geldi ki ben bu ismi nick olarakta kullanıyordum zaten burda.
Böylece diğer kızımızın adı da bizim isimlermizden oluşan ÇAĞNUR oldu böylece :))
Canım ben bu gittiğimde konuştum doktorumla doğum konusunu.
Epidural sezaryan önerdi. Spinal sezaryanda doğum sonrası baş
ağrısı daha fazla oluyormuş. Tabii bu herkeste aynı olacak diye
birşey yok ama böyle bir durum var dedi doktorum. Bizim bebişler
ikiz olacağı için en ufak bir baş ağrısı bile kaldırabileceğimi
sanmıyorum ben. O yüzden epidural istiyorum şimdilik. Hayırlısı
olsun bakalım canım...
Oyyy cok güzel ve çok romantik yaValla tatlım biz isimleri çok kolay ayarladık kocişimle :))
Sizlerle kısaca hikayesini de paylaşıyım istiyorum zaten :))
Biz eylül ayında tanıştık, eylül ayında evlendik, eylül ayında hamile kaldım
yine eylülde hamilelik haberimi aldım :))) dolayısıyla kızımız olursa EYLÜL
adı kaçınılmazdı artıkama diğer bebişimizin de kız olduğunu
öğrenince onun ismi de en az EYLÜL kadar anlamlı olmalıydı bizim için.
Napalım ne olsun derken eşimin aklına isimlerimizin ilk üç harfini
birleştirmek geldi ki ben bu ismi nick olarakta kullanıyordum zaten burda.
Böylece diğer kızımızın adı da bizim isimlermizden oluşan ÇAĞNUR oldu böylece :))
.
günaydın annişler! keyifler yerindedir inşallah.tek sıkıntımız bebişlere isim bulmak olsun:) amin...
günler ilerlediçe ciden hayat daha da ağırlaşıyor. tesila benden 1 hafta önde nasıl zorlandığını tahmin etmek hiç de güç değil; KAZENancak aman zaman çabucak ilerlesin de bebişler paçayı yırtsın biz sıkıntıya razıyız yanlış anlaşılmasın.KAZEN
dün misafirlerimiz geldi beni 1 yıldır görmemişlerdi, sadece karnımın kocaman olduğunu 10 aylık gibi durduğunu ama kendime kilo almadığımı söylediler, doğru ya da iltifat, çok hoşuma gitti. misafir ağırlamak da artık benim için şekil değiştirdi. misafirler çayını kahvesini kendi yapıyor. ohhhhh kestane kebap:) malum biz yatak istirahatindeyiz. sadece yattığım yatağı topluyorum ve işte kahvaltı hazırlarken falan ananeme yardım ediyorum bunun gibi 5 yaşında çocuğun yapacağı işler ona rağmen dün akşam oldukça fazla lekelenmem oldu. çizgi çizgi nokta nokta. önce açık kırmızı sonra kahveye dönüyor. sadece çamaşırımda görüyorum kağıda bulaşmıyor. of canım sıkıldı açıkçası.KAZEN
bir de annişler karın ağrım var,sanki ishalmişim gibi vonklayan bir ağrı. allahım nolur bir aksilk çıkmasın. sadece bende değil hiçbirimizde.
dr uzakta ve vesayit açısından ters bir evim var. eşim bankacı olduğu için çok çok çok zor izin alabiliyor. of, birazdan arayıp sorayım dr u muzu. gel derse paşa paşa gitcezz. hadi öpüyom sizi:)
Cok gecmis olsun...kıslar şimdi dr aradı beni. yoğunmuş sabah çok. anlattım durumu. hemen ege üniv hast git dedi. bu sabah duş aldım temiz çamaşır giyindim, bir karın ağrısı girdi hemen tuvalete koştum bi de baktım yine damla damla kan. ama ağrım şuan yok. şimdi utanıyorum da hastaneye gitmeye. ay ne bileyim çok ağır değilim ya ayıp olmaz mı diye acilden.hep acile çok çok sürünürken gitmişimdir. ananem de sinir oluyo bana daha ne olcan doğurunca mı gitcen allah korusun bi baksınlar diyor. hayırlısı bakalım:) ay valla şu ciğer geliştiriciyi vurcaklarsa vursunlar lütfn. ben de rahatlayım az da olsa.:18:
slm en güzel ikiz anneleri:))) uzun süredir sizi merak ettim ama giremedim..hep aklım daydınız.yatılı misafirlerim vardı sizleri de ihmal ettim..bizi merak ederseniz oğlum ve kızımla beklemedeyiz..3 nisanda kontrollerimiz var inşallah..ağrılarla sürekli beraberiz..değişik değişik ağrı çeşitleri oluştu anlam veremiyorum artık..burun tıkanıklığı devam ediyor herkes grip zannediyor beni:)) magnezyum kullandığım halde karnımda sertleşme,ayağımda da kıramplar oluyorkarnımda ki sertleşmelerde sanki karnıma taş koymuşsun gibi ağırlaşıyor..birde bıçak gibi saplanmalar başladı karnımda..bağırsak ağrılarımız da var...san ki yetmezmiş gibi gece kabuslarım başladı..sürekli bebeklerimle ilgili kötü olaylar ve saçma sapan şeyler görüyorum...bilinç altı patlaması yaşıyorum sanırım...erken doğum korkusu sardı birde..."ya suyum gelirse,ya rahim ağzı açılırsa,doğum sancısı yaşarmıyım......................." ardı arkası gelmeyen soru işaretleri?????????????
2 gün sonra 30. haftaya giricez inşallah...dr.um"32.haftayı atlatsan rahatlıycam" demişti...ahhhhhh inşallah 36.haftayı geçeriiiiiiiiiiz kızlaaaaarrr...:18:
slm en güzel ikiz anneleri:))) uzun süredir sizi merak ettim ama giremedim..hep aklım daydınız.yatılı misafirlerim vardı sizleri de ihmal ettim..bizi merak ederseniz oğlum ve kızımla beklemedeyiz..3 nisanda kontrollerimiz var inşallah..ağrılarla sürekli beraberiz..değişik değişik ağrı çeşitleri oluştu anlam veremiyorum artık..burun tıkanıklığı devam ediyor herkes grip zannediyor beni:)) magnezyum kullandığım halde karnımda sertleşme,ayağımda da kıramplar oluyorkarnımda ki sertleşmelerde sanki karnıma taş koymuşsun gibi ağırlaşıyor..birde bıçak gibi saplanmalar başladı karnımda..bağırsak ağrılarımız da var...san ki yetmezmiş gibi gece kabuslarım başladı..sürekli bebeklerimle ilgili kötü olaylar ve saçma sapan şeyler görüyorum...bilinç altı patlaması yaşıyorum sanırım...erken doğum korkusu sardı birde..."ya suyum gelirse,ya rahim ağzı açılırsa,doğum sancısı yaşarmıyım......................." ardı arkası gelmeyen soru işaretleri?????????????
2 gün sonra 30. haftaya giricez inşallah...dr.um"32.haftayı atlatsan rahatlıycam" demişti...ahhhhhh inşallah 36.haftayı geçeriiiiiiiiiiz kızlaaaaarrr...:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?