2012 mayıs ikiz anneleri buyrun....

tünaydın annişler bizde iyiyiz çok şükür yarım saattir kıpır kıpır yavrularım
gece uyku sorunu bende de var bu sefer gündüz uyuyorum gerçi iyi oluyor yanımda kimse de yok yapacak birşey de yok canım sıkılınca yatıp uyuyorum:)
aman dikkat edin kendinize arkadaslar ben iyiyim bir şey olmaz demeyin hep dinlenelim yatalım her yeni bir haftada yeni sorunlar başlıyor :)
limancım bende de var uyusmalar hele sabah uyanınca ellerimi kullanamıyorum calcıum ve magneyumu duzenlı kullan ve bol su iç .nekadar cok su ıcersem o kdadar azalıyor uyusmalarım.

selam kızlar ,

oku oku bitmiyor ben de bi taraftan tanışayım istedim, 24+3 haftalık ikizlerime hamileyim uyuyamıyorum, yatış pozisyonumu bulamadım..

bana yardımcı olurmusunuz? birisi altta birisi üstte,

bu arada Rabbim zamanında sağlıklı sıhhatli kurtulmamızı nasip etsin.

Cok sagol canim sen sanslisin vallah :) Nöbetlese kaliyorlar yaninda simdiye kadar hep esim sagolsun yardimci oldu bana yurt disinda yasamanin zorluklarini yasiyorum bende
ah canim benimde bütün temenim kizcelerimin tombislesmis olmasindan yana :))) Benimde dogumda kayinvaldemle annemler burda olacaklar ama annemler benim dogumu bekliyorlar benim dogumdan bir hafta sonra gidecekler izne türkiyeye :))) Kayinvaldemle kalacagiz basbasa :)))Sende cok dikkat et canim kendine :)))
Az kaldi canim ben kendimi öyle teselli ediyorum kizcelerimiz iyi olsunda biz uyumasakta olur napalim:) Oh ne güzel babaanenizde geliyor sen sanslisin canim ben isleri birakali tam anlamda bir ay oluyor seninde dedigin gibi hep esim yapti herseyi sagolsun üzerime titredi garibim:))) Allah bir degil bin kere razi olsun...
Bizim randevumuzda nisanin 2sinde :))) ayni gün gidiyoruz...Hayirli haberlerle geliriz insallah :)))
Canim masallah sana 32.haftayi atlatin bide sen bizden öndesin canim benim ya sende cok dikkat et kendine ve bebislere az kaldi az :)

aslında süt ve süt ürünleri yiyip içiyorum ama gene eksik demekki diş eti kremi sanki biraz işe yaradı gibi ama bakalım saol canım

Canim kalsium ve magnesyum eksikliginden oluyor benimde 20.haftalarimda cok olmustu.Doktorumu aramistim bana recete göndermisti ara doktorunu sana vitamin takviyesi yapsin canim...

diş dr hamilelikten olabilir demişti doğru söylüyorsun 2 hafta sonra gidicem detaylı ultrason için o zaman bende isteyim reçete saol canım

kızlar bu arada ben çok şükür 4 buçuk aylık oldum dr.m sadece demir ahpı verdi sizler kaçtane ve ne gibi haplar kullanıyorsunuz benimde istemem gereken ilam varmı? mesela omega 3 gibi balık yazın yemiyorum çünki

Hosgeldin canim aramiza...
Vallah ben hep sirt üstü yatiyorum yan yatmak saga yada sol tarafa yatmak imkansiz
Ben ayaklarimin altina biraz yükseskce yastik koyup ancak öyle uyuyabiliyorum
bir dene istersen ben anca öyle rahat edebiliyorum ama oda zaten bir iki saat idare ediyor
sonra uyaniyorum dolasip geri yatiyorum :)))

Canim benim hamileligimin basindan beri demir hapi ve elevit vitamin karisimim var ve sanirsam hemen hemen bütün arkadaslar Eleviti kulaniyor
icinde akla gelebilecek bütün vitaminler var genelde ikiz gebeliklerde daha cok veriliyor...
Ve 20.haftadan beride magnesyum kulaniyoruz bukadar :)

Hoşgeldin aramıza :)) Sol tarafın üzerine yatman gerekiyor canım. Bacaklarının
arasına yastık koyarsan o da bir müddet idare ediyor diyebilirim. Ama rahat
pozisyon diye birşey gerçekten olmuyor her şeklide mutlaka bir tarafın ağrıyor :))

Almıştır kızçeler kiloları güzel güzel sen merak etme tatlım :))
Evet ben şanslıyım 3. ayımdan beri sağolsunlar iyi bakıyorlar bana
ve kızlarıma :)) İnşallah meleklerimin şansları hep böyle devam eder...

aslında süt ve süt ürünleri yiyip içiyorum ama gene eksik demekki diş eti kremi sanki biraz işe yaradı gibi ama bakalım saol canım

Demek ki bebişler hepsini senden çekiyorlar canım :)) azıcık daha dikkat
etmeye bak. Ama dediğim gibi ben de hala geçmedi (

Canım elevit, demir hapı( maltofer) bir de magnezyum ( magnorm) kullanıyorum.
Hepsini de günde bir defa alıyorum. Ben omega 3 kullanmadım ama bir arkadaşım
13 haftalık hamile. Balıkla da pek arası yok. Doktoru ona omega 3 vermiş. Doktoruna
bir sor istersen sana da verebilir...

Sevgili CalCenter hosgeldin. Ben de senden bir-iki gün önce katıldıım bu gruba. Bu basligi acan liman'a tesekkurler. Boylece ayni anda ayni sorunlari yasayan bizler birbirimize yardımcı olma, dertleşme fırsatı bulduk.

Ben bu hamileligimde 3. aydan sonra bel ağrisindan ve dolayısıyla sürekli donmekten uyuyamaz olmuştum. Girdiğim hamile sitelerinde sürekli reklamını gördüğüm bir yastığı denedim. (Shuma). Bir çok türleri var ve sana bir anket doldurtuyorlar, hangisi sana uygunsa onu öneriyorlar. Bana U şeklindeki uygunmuş. 30. haftadayım ve hala rahat uyuyorum. Önceki hamileliğimde böyle bir şeyi bilmediğimden rahat edemiyordum. Bu ayda arkama 3 yastık koyup, neredeyse oturur pozisyonda yatıyordum, ki o zaman tek çocuk olduğu için karnım daha ufaktı. Bu hamile yastığı aynı zamanda emzirme yastığı olarak kullanılıyor. Özellikle benimkisi ikisini aynı anda emzirmek için uygun olur diye düşünüyorum.

Böyle bir yastık almasan da, sırtına, karnını alrına ve bacak arana yastık koyarak yatmayı dene. Bir yastık da kollarının önüne rahat oluyor. Böylece insan öne doğru düşmüyor. Misafirlikte kaldığımda genelde böyle yapıyorum.

Günaydın kızlar. bugün keyifler nasıl? bizim bugün uykumuz yok. erkenden kalktık. kahvaltı ettik Gülben'i seyrediyoruz.
CalCenter sende aramıza hoşgeldin. Telmacım rica ederim ne demek. bu topik işinize yaradıkça ben çok mutlu oluyorum.
bende 3.aydan itibaren shuma u yastık kullanıyorum canım. gerçekten rahat. nereye gıdersem yanıma götürüyorum. biraz büyük ama taşımaya çok değer.

aramıza hosgeldın canım Allah sağ salim kurtulmayı nasip etsin.ben sırt ustu yatamıyorum nefesim kesiliyor göğsüme baskı yapıyor bebıslerım:)yan yatıyorum bacaklarımın arasına yastık koyuyorum bacaklarımı gogsume dogru cekıyorum bazen ustekı bacagımı one dogru atıyorum gayet rahat uyuyorum wc ıhıyacım ıcın uyanıyorum tabı uykudan uyanıp wc ye gıdınce uyku kacıyor o yüzden uykusuz kalıyorum.genelde sol tarafıma yatıyorum ama tek tarafa yatınca o taraf uyusuyor agrıyor arada sağa sola dönerek yatıyorum.

sana doktorun vıtamın hapı vermedi mi canım?ben en basından beri vitamin ,kan hapı ve bebek aspirini,20 li haftalardan sonra magnezyum ve su anda bacaklarımda kramplar olustugu ıcın kalsiyum kullanıyorum .ben doktoruma en basta özellikle yemem içmem gereken bir şey var mı diye sordugumda verdiğim vitamin hapında alman gereken bütün vitaminler var kendini onu yiycem bunu yiycem diye zorlamana gerek yok demişti oyüzden vitamin öenmli canım.diş eti kanamalrın için ılık tuzlu suyla gargarayı denedın mı belki doktorun dıs etı kanamaların ıcın kalsıyum verebılır.omega 3 için balık yiyemiyorsan badem ceviz kabak çekirdeği yiyebilirsin tabi her gün bir avuç fazla abartmamak lazım:)))bu arada bende balık yiyemiyorum yiyemeyenler için tavuk balıgını tavsiye ederim pişirirken fazla kokmuyor ve yerken hiç balık tadı gelmiyor.

günaydın canım bizimde keyfimiz iyi . bugün aynı şeyleri yapmışız sizinle erken kalktık kahvaltı ettik ve Gülben i izliyoruz

Aramıza hoş geldin call center;
bende telma ve sen gibi yeni katıldım gruba burda paylaşılan bilgilerle kendimi daha iyi hissediyorum.herkesin iyi haberlerini aldıkça seviniyorum. Sana ve tüm annişlere hayırlı dogumlar diliyorum.

Yatış pozisyonunuda zamanla kendi vücudunu tanıyarak oluşturuyorsunn.Ben hiç yan yatamazdım. hep yüzüztü yatardım.(hamile kalmadan önce ) şimdi ise genelde sol tarafıma yatarak uyuyorum.Uyuşma yada agrı olunca sağa yatıyorum.sırt üstü yatamıyorum,baskı çok oluyo , yastık kullanmayı denedim ama olmadı :)))) Doktorumda sola yatmamı söyledi hem kan akımı için, hemde tansiyonum düşmesin diye.

sende umarım uygun pozisyonu bulup uyuyabilirsin kilonunda etkisi oluyo sanırım ben 11 kilo aldım 29. haftadayım belkide ondan rahat uyuyorum. sizin kilolar ne alemde annişler :))))

sanırım kilo konusunda rekor bende kalacak. 53 ile hamile kaldım. şimdi 73 üm :)

Ben 51 kilo ile hamile kalmıştım şuan 62 kiloyum. Doktorum sporcu olmamın avantajı diyo ama bende çok dikkat ediyorum yediğime içtiğime :)))

Benim gibi hiperaktif biri için yavaşlamak ve hareket etmemek çok zor oldu hele yatmak angarya gibi geliyo ama kızlarım için katlanıyorumm.rabbim sabrını veriyoo. Gerçi 25. haftama kadar çalıştım hiç sıkıntı olmadı ama doktorum izin vermedi çalışmama bir bildiği varmış :))) geçende anlatmıştım sizlere

sanırım kilo konusunda rekor bende kalacak. 53 ile hamile kaldım. şimdi 73 üm :)

Son düzenleme:

ayaklarım dört gündür şişiyor, bende aynen yastık daha doğrusu ne bulursam ayaklarımın altına koyup yatıyorum ama sola yatmak istiyorum bir damla ayaklar hemen uyarıyor :)

hoşbulduk çok tatlı şeyler bunlar doğsunlar onları yiycem..
bacaklarımın arasına yastık mı okey bu akşam deniycem teşekkür ederim arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…