Bugün nasilsiniz annisler?
Biz iyiyiz sükür ama uyku sorunu cekiyoruz sabaha kadar kesik kesik uyuyoruz ama sükür sanicilar ve kasilmalar azaldi.
Haftaya bugün doktor randevumuz var bakalim kizlarima kilo aldirabildimi :) evden disariya cikmiyoruz artik 4gün önce
çiktik merdivenlerde oturup agladik3.katta oturuyoruz ve asansörümüz yok cok zor geldi kizlar merdivenleri geri
cikmasi yazik esim kolumdan tuttuda yukariya kadar zar zor çikardi eskisi kadar hafifde degiliz artik napsin adam :)
artik randevular haricindede cikmayi düsünmüyorum vallah alisverisede esim gidecek artik babaannemizde ayin 21inde
burada olocak gerci ben yemek disinda birsey yapmiyorum ama onuda kayinvaldem yapinca iyce tatilde hissedecegiz kendimizi
zaten az kalmis oluyor o geldikten sonra 3-4hafta keyif catarim sonra büyük ihtimale dogururum
merhaba canım. bizde iyiyiz çok şükür. ama aynen uyku sorunu bende de var. sağlıklı kesıksız uyuyamıyorum, saga sola donmek artık cok zorlastı, bu yüzdende sürekli uyanıyorum. buda halıyle gündüz yorgunluk yapıyor. birde sol tarafımda uyusma var en çokta kolum ve bacağım. dr.norolojıye gonderdı gıttık. norolojı dr.u hamıleleıkten kaynaklanan calsıyum magnezyum dengesının bozuklugu ve ödemlerın olusturdugu şişmelerin damarları baskılamasından kaynklandıgını, gebelik bitince geçeceğini önemli bir şey olmadığını söyledi. evden cıkmak zaten çok zor bu zamandan sonra. bazen havanın güzelliğine dayanamıyorum ve dışarı cıkmak istiyorum ama apartmandan ınınce ay cok yoruldum gerımı donsem dıye dusunuyorum. saolsun eşim herşeyi yapıyor. şimdiye kadar (Allah Razı olsun) annem, teyzem, kardesım hep nobetleşe kaldılar yanımda. şimdi sıra babannemizde oda yarın gelicek. saolsunlar hiçbişey yaptırmıyorlar. 7 aydır tatıldeyım sayılır. benımde nisan 2 de randevum var canım. Hepimiz hayırlı güzel haberlerle yine neşelendiririz İnşallah topiğimizi.
Telmacım proteın bilgileriniçin teşekkür ederim. Bizlere baya yardımcı olacağını düşünüyorum.
Cok sagol canim sen sanslisin vallah :) Nöbetlese kaliyorlar yaninda simdiye kadar hep esim sagolsun yardimci oldu bana yurt disinda yasamanin zorluklarini yasiyorum bendeCanım benim yaa... Dikkat et kendine. Ben çok şükür hala iyi durumdayım.
Gece sol bacağımın kasılması ve diş eti kanamalarım dışında problemim yok
şimdilik. Kayınvalidem bu hafta sonu gidiyor ve annemler gelecekler. Nöbet
değişimi var yani bizde :))) doğuma ikisi de yanımda olacak kısmetse... Ağrın
oluyorsa uzan bol bol dinlen canım hareket tetikliyormuş doğumu. Mecbur
kalmadıkça kalkma bence de. Ayrıca kızçeler almışlardır güzel güzel kilolarını.
Üzmezler seni merak etme annesi...
Az kaldi canim ben kendimi öyle teselli ediyorum kizcelerimiz iyi olsunda biz uyumasakta olur napalim:) Oh ne güzel babaanenizde geliyor sen sanslisin canim ben isleri birakali tam anlamda bir ay oluyor seninde dedigin gibi hep esim yapti herseyi sagolsun üzerime titredi garibim:))) Allah bir degil bin kere razi olsun...merhaba canım. bizde iyiyiz çok şükür. ama aynen uyku sorunu bende de var. sağlıklı kesıksız uyuyamıyorum, saga sola donmek artık cok zorlastı, bu yüzdende sürekli uyanıyorum. buda halıyle gündüz yorgunluk yapıyor. birde sol tarafımda uyusma var en çokta kolum ve bacağım. dr.norolojıye gonderdı gıttık. norolojı dr.u hamıleleıkten kaynaklanan calsıyum magnezyum dengesının bozuklugu ve ödemlerın olusturdugu şişmelerin damarları baskılamasından kaynklandıgını, gebelik bitince geçeceğini önemli bir şey olmadığını söyledi. evden cıkmak zaten çok zor bu zamandan sonra. bazen havanın güzelliğine dayanamıyorum ve dışarı cıkmak istiyorum ama apartmandan ınınce ay cok yoruldum gerımı donsem dıye dusunuyorum. saolsun eşim herşeyi yapıyor. şimdiye kadar (Allah Razı olsun) annem, teyzem, kardesım hep nobetleşe kaldılar yanımda. şimdi sıra babannemizde oda yarın gelicek. saolsunlar hiçbişey yaptırmıyorlar. 7 aydır tatıldeyım sayılır. benımde nisan 2 de randevum var canım. Hepimiz hayırlı güzel haberlerle yine neşelendiririz İnşallah topiğimizi.
Telmacım proteın bilgileriniçin teşekkür ederim. Bizlere baya yardımcı olacağını düşünüyorum.
Canim masallah sana 32.haftayi atlatin bide sen bizden öndesin canim benim ya sende cok dikkat et kendine ve bebislere az kaldi az :)tünaydın annişler bizde iyiyiz çok şükür yarım saattir kıpır kıpır yavrularım
gece uyku sorunu bende de var bu sefer gündüz uyuyorum gerçi iyi oluyor yanımda kimse de yok yapacak birşey de yok canım sıkılınca yatıp uyuyorum:)
aman dikkat edin kendinize arkadaslar ben iyiyim bir şey olmaz demeyin hep dinlenelim yatalım her yeni bir haftada yeni sorunlar başlıyor :)
limancım bende de var uyusmalar hele sabah uyanınca ellerimi kullanamıyorum calcıum ve magneyumu duzenlı kullan ve bol su iç .nekadar cok su ıcersem o kdadar azalıyor uyusmalarım.
:)) öncelikle önerilerin için teşekkürler canım. Gerçekten kulağımıza küpe
olması gereken öneriler bunlar. Ben aynen dediğin gibi yapıyorum valla.
YatıştayımSağolsunlar eşim, kayınvalidem ve kız kardeşim her işime
koşuyorlar. Umarım bebeklerimiz sabırsız davranmazlar ve vakitlice gelirler. Rabbim
bebişlerini sana bağışlasın inşallah...
Çok teşekkür ederim arkadaşım. Bunlara mutlaka dikkat edeceğim. Allahtan
yazdıklarının hepsi severek tükettiğim şeyler ve çok zorlanmayacağım inşallah.
Sanırım protein ağırlıklı beslenince kilo alımı da daha yavaş oluyor. Perşembeden
bu yana protein ağırlıklı besleniyorum ve doğru dürüst kilo almadım. normalde haftada
500 gr. almalısın demişti doktorum. Ama bu haftada onu bile almayacağım galiba.
Canım benim diş eti kanamalarım 23-24. haftadan beri var ve hala devam ediyor
maalesef. Kalsiyum eksikliği ile alakalı bir durummuş. Ama gargara yapmaktan ve dişini
fırçalamaya devam etmekten başka bir çözümü yok maalesef. Bir türlü geçmedi benim de...
Canim kalsium ve magnesyum eksikliginden oluyor benimde 20.haftalarimda cok olmustu.Doktorumu aramistim bana recete göndermisti ara doktorunu sana vitamin takviyesi yapsin canim...
selam kızlar ,
oku oku bitmiyor ben de bi taraftan tanışayım istedim, 24+3 haftalık ikizlerime hamileyim uyuyamıyorum, yatış pozisyonumu bulamadım..
bana yardımcı olurmusunuz? birisi altta birisi üstte,
bu arada Rabbim zamanında sağlıklı sıhhatli kurtulmamızı nasip etsin.
kızlar bu arada ben çok şükür 4 buçuk aylık oldum dr.m sadece demir ahpı verdi sizler kaçtane ve ne gibi haplar kullanıyorsunuz benimde istemem gereken ilam varmı? mesela omega 3 gibi balık yazın yemiyorum çünki
selam kızlar ,
oku oku bitmiyor ben de bi taraftan tanışayım istedim, 24+3 haftalık ikizlerime hamileyim uyuyamıyorum, yatış pozisyonumu bulamadım..
Cok sagol canim sen sanslisin vallah :) Nöbetlese kaliyorlar yaninda simdiye kadar hep esim sagolsun yardimci oldu bana yurt disinda yasamanin zorluklarini yasiyorum bende
ah canim benimde bütün temenim kizcelerimin tombislesmis olmasindan yana :))) Benimde dogumda kayinvaldemle annemler burda olacaklar ama annemler benim dogumu bekliyorlar benim dogumdan bir hafta sonra gidecekler izne türkiyeye :))) Kayinvaldemle kalacagiz basbasa :)))Sende cok dikkat et canim kendine :)))
Az kaldi canim ben kendimi öyle teselli ediyorum kizcelerimiz iyi olsunda biz uyumasakta olur napalim:) Oh ne güzel babaanenizde geliyor sen sanslisin canim ben isleri birakali tam anlamda bir ay oluyor seninde dedigin gibi hep esim yapti herseyi sagolsun üzerime titredi garibim:))) Allah bir degil bin kere razi olsun...
Bizim randevumuzda nisanin 2sinde :))) ayni gün gidiyoruz...Hayirli haberlerle geliriz insallah :)))
Canim masallah sana 32.haftayi atlatin bide sen bizden öndesin canim benim ya sende cok dikkat et kendine ve bebislere az kaldi az :)
aslında süt ve süt ürünleri yiyip içiyorum ama gene eksik demekki diş eti kremi sanki biraz işe yaradı gibi ama bakalım saol canım
kızlar bu arada ben çok şükür 4 buçuk aylık oldum dr.m sadece demir ahpı verdi sizler kaçtane ve ne gibi haplar kullanıyorsunuz benimde istemem gereken ilam varmı? mesela omega 3 gibi balık yazın yemiyorum çünki
selam kızlar ,
Sevgili CalCenter hosgeldin. Ben de senden bir-iki gün önce katıldıım bu gruba. Bu basligi acan liman'a tesekkurler. Boylece ayni anda ayni sorunlari yasayan bizler birbirimize yardımcı olma, dertleşme fırsatı bulduk.
Ben bu hamileligimde 3. aydan sonra bel ağrisindan ve dolayısıyla sürekli donmekten uyuyamaz olmuştum. Girdiğim hamile sitelerinde sürekli reklamını gördüğüm bir yastığı denedim. (Shuma). Bir çok türleri var ve sana bir anket doldurtuyorlar, hangisi sana uygunsa onu öneriyorlar. Bana U şeklindeki uygunmuş. 30. haftadayım ve hala rahat uyuyorum. Önceki hamileliğimde böyle bir şeyi bilmediğimden rahat edemiyordum. Bu ayda arkama 3 yastık koyup, neredeyse oturur pozisyonda yatıyordum, ki o zaman tek çocuk olduğu için karnım daha ufaktı. Bu hamile yastığı aynı zamanda emzirme yastığı olarak kullanılıyor. Özellikle benimkisi ikisini aynı anda emzirmek için uygun olur diye düşünüyorum.
Böyle bir yastık almasan da, sırtına, karnını alrına ve bacak arana yastık koyarak yatmayı dene. Bir yastık da kollarının önüne rahat oluyor. Böylece insan öne doğru düşmüyor. Misafirlikte kaldığımda genelde böyle yapıyorum.
selam kızlar ,
Günaydın kızlar. bugün keyifler nasıl? bizim bugün uykumuz yok. erkenden kalktık. kahvaltı ettik Gülben'i seyrediyoruz.
CalCenter sende aramıza hoşgeldin. Telmacım rica ederim ne demek. bu topik işinize yaradıkça ben çok mutlu oluyorum.
bende 3.aydan itibaren shuma u yastık kullanıyorum canım. gerçekten rahat. nereye gıdersem yanıma götürüyorum. biraz büyük ama taşımaya çok değer.
selam kızlar ,
sanırım kilo konusunda rekor bende kalacak. 53 ile hamile kaldım. şimdi 73 üm :)
Hosgeldin canim aramiza...
Vallah ben hep sirt üstü yatiyorum yan yatmak saga yada sol tarafa yatmak imkansiz
Ben ayaklarimin altina biraz yükseskce yastik koyup ancak öyle uyuyabiliyorum
bir dene istersen ben anca öyle rahat edebiliyorum ama oda zaten bir iki saat idare ediyor
sonra uyaniyorum dolasip geri yatiyorum :)))
Hoşgeldin aramıza :)) Sol tarafın üzerine yatman gerekiyor canım. Bacaklarının
arasına yastık koyarsan o da bir müddet idare ediyor diyebilirim. Ama rahat
pozisyon diye birşey gerçekten olmuyor her şeklide mutlaka bir tarafın ağrıyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?