2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlar dişimdeki dolgum düştü,dşçime gittim,direk doldurur,rahat ederim diye.Dolgunun altında da çürük var,onu temizlemeden doldurursam yA DA geçici olarak üstünü kapatırsamj hava almadığı için şişme ya da ağrı yapabilir,ağrımayan dişi kurcalamayalım,doğumdan sonra gel,şu anda morfinsiz çürük kısmı temizleyemem,sinirlere çok yakın dedi,soğuk bir şey içince ufak ufak sızlıyo,inşallah ağrı yapmaz yaa,korkuyorum valla doğuma kadar diş ağrısı çekersem diye :18:

ayy şu diş olayları en korktuğum şey
amannn
Allahım sağ salim bir avazda kautarsın bizi yaaa
Hani nerde balayıııı :44::44:

allahım inşallah bebişini sana bağışlar. rabbim büyük. dualarımız seninle..

Canım benim, kendim için ne kadar dua ediyorsan senin için de dua edicem bundan sonra. Anlıyorum seni inan çok iyi.. Kendini bırakma, Allah yardımcınız olsun..

kızlar yaaa.ben çok kilo alıyorum nekadar kilo aldığımı yazmaya bile dilim varmıyor.nasıl alıyorum anlamıyorum,dikkat ediyorum yediklerime ,ama bazen tatlılar kaçıyor sanırım.e hamilelikte yemeyeceğizde ne zaman yiyieceğiz:))sanırım biraz daha dikkat etmeliyim yoksa yakında havalara doğru yükseleceğim:18:

Haklısın insan kendini tutamıyor ve sürekli acıkırken yemeden durulmuyor.Ama kilo alan bir yapın varsa dikkat et derim.
Hamilelik süresince rahat etmen açısından.
Kilo aldıracak şeylerden uzak dur.
Benim de nasipse Nisan 21 gibi ikizlerim olacak.Allah hepimize hayırlı doğumlar versin.

almina ; mina dağlarında yetişen ulaşılması güç olan zirvede kırmızı güçlü hırçın bir çiçek başka bir anlamıda al elma diye geçiyor....
çok hoş geliyo kulağa değil mi

super bi isim ben kızımın ismini almina koyuca başta karya diyordum annem duymuş almina ismini hosuna gitmiş bana soyledi benımde hosuma gitti o yuzden suanki dusuncem almina olacak kızımın ısmı

kesinlikle çok iyi bir seçim bencee:128::129:

vee günaıdınlar mutlu günler herkeseeee

birşey soracağım hanımlar şimdi ben sata göre bugün 23+4 üm. ultrasona göre 1 hafta falan öndeyim.yani 24+4
bu hafta cuma doktora gitsem şeker yüklemesi için erkenmi olur sizce.herifim evdeymiş hazır izinliyken gidelim dedik.. ama karar veremedim .şeker yüklemesini yaptıranlar kaçıncı haftalarda yaptırmış oldunuz:26:

Sana da günaydın missaltin.
Erkencisin sen de benim gibi.
Doğum ne zanman?Benim Nisan gibi ikizlerim olacak hayırlısıyla.

Tebrik ederim cnm, Allah bağışlasın inşallah.
Benimde 20 Nisan gözüküyor ama bakalım paşam ne zaman gelmek isticek :)

İkizleri kaçıncı hafta da alıyorlar cnm?

canım biz 23+2 de gittik bebişim 2 hafta öndeydi doktor o zaman çağırdı..

günaydın herkese bugün yine annannemizle gezmeye gidiyoruz ilk bebek arabamızın alınmasına şaşırmamak gerek sanırım

bu arada gittigidiyordada lierac indirimde kızlar ben aldım göbeğim çok kaşınıyo çatlamazsam iyi

Ben daha önce aldım ama sürmek çok zor geliyo bana.Birinci hamileliğimde roc kullanmıştım ama son aylarda sürdüm hiç çatlamadı.
o derinin esnekliğiyle alakalıymış.
Kaşıntı olayı çok kötü dimi...

günaydın arkadaşlar. işlerin yoğunluğundan uğrayamadım kaç gündür. dün oğlumuzu ayrıntılı ultrasyonda gördüm. allaha şükür herşey yolunda. çok net olmasada yüzünüde gördük.

şeker yklemesini sormuş bir arkadaş benim dr umda bişey demedi bir daha 3 hafta sonra gideceğim o zamana kadar zamanı geçmiş olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…