Birde kızlar ben daha 3 gundur kan hapı alıyorum ferrum fort ama benım dışkımın rengi boyle koyu yeşilimsi oldu neden olurki ben demir hapına bagladım ama :SS: off durup durup bişi cıkıyoor :s
anam elime bi araştırma listesi geldi..isimlere bakın hele..
buğra, suise, sitare, venüs,anibal..hepsinin soyadı aynı..
ne asortik bi aileymiş bunlar...
tetanozun 2.dozu çok ağrıttı kolumu ya ilkinde hç böyle olmadım kolumla beraber heryerim ağrıyor
Ben de çok düşündüm onu. Bulunduğum çevredeki özelleri araştırdım. Yenidoğan bölümü olan olması hastanenin gelişmişliği çok önemli. Esenler'de oturuyorum ve buradaki en iyi hastane Avicenna Hastanesi. Yenidoğan bölümü var ve çok temiz, gidenler memnun. Bir sorun çıkmazsa orada doğum yapmayı düşünüyorum.[/QUOTE
evet tecrübeli arkadaşlarım yenidoğan ünitesi olması çok önemli demişlerdi.sen üzerine düşeni yapmışsın araştırmış soruşturmuşsun bundan sonra birşeyler duyarsan hiiiç kafanı karıştırma.hayırlısı olsun hepimiz için
kızlar dişimdeki dolgum düştü,dşçime gittim,direk doldurur,rahat ederim diye.Dolgunun altında da çürük var,onu temizlemeden doldurursam yA DA geçici olarak üstünü kapatırsamj hava almadığı için şişme ya da ağrı yapabilir,ağrımayan dişi kurcalamayalım,doğumdan sonra gel,şu anda morfinsiz çürük kısmı temizleyemem,sinirlere çok yakın dedi,soğuk bir şey içince ufak ufak sızlıyo,inşallah ağrı yapmaz yaa,korkuyorum valla doğuma kadar diş ağrısı çekersem diye :18:
onun hareketlerini hisettikçe onunla ilgili hayaller kurarken insanın ikilemde kalması çok kötü.yani bi sonraki kontrolüm 2 hafta sonra ya benimle kalıcak büyüy
üp gelişicek ya da
alıcaklar bebkte şu an gelişiminde sorun yok ama ileriki haftalar sıkıntı verebilir diyolar su azalırsa hareket edemez gelişemez diyo dr.lar keşke ona hiç alışmasaydım
bebek arabası bile alındı her şeyi.pozitif olmaya çalışıyorum ama 24 saat aklımda canım o kadar yanıyo ki hamileliğimin başından beri hastanelerdeyim zaten 25tane serum aldım
1 hafta yattım hastanede şimdi de bu sorun kalbime bi acı girdi ki 3 gündür çıkmıyo.teşekkür ederim yanımda olan herkese bebişini umarım sağlıkla alırsın kucağına
merhaba size gelişen durumumla lgili bişeyler yazmak istedim cumartesi gününden beri çektiğimiz resmen çile biliyosunuz suyum 22 haftamdayım ona rağmen 8.4 cmmiş 10 uygun lanmış tam 9 hastane gezdik özeli ayrı devleti ayrı kimisi umutlu kimisi umutsuz eşim ben ailelerimiz inanın 3 gündür ağladığımız kaar ağladık allah daha beterini kimseye göstermesin dün detaylı ultrason çekildi çok şükür bbeğin böbreklerinde bişey çıkmadı benden de su gelmedi kimse bulamıyo nedenini drlar en son gittiğim muayehanesinde aldı beni karşısına sağlıksız gebeliktense hiç lmaması daha iyi dedi mantıklı olan bu belki ama bu gebelki şu anolmasqa da ileriki gebelik jhaftalarında sıkıntı çıkarabilir çıkarmayabilir de dedi.şimdi ben uyuyo muyum yiyip içiyomuyum bilmiyorum dinlen dedi.allaha emanet yani.internete bakıyorum bi iyi bi kötü şey okuyorum canım yanıyo ama gözümden artık yaş bile gelemiyo
2012 Nisan ayının ilk annesi benim sanırım :)
4-5 Nisan gibi bekliyorum bebeğimiiii
kızlar yaaa.ben çok kilo alıyorum nekadar kilo aldığımı yazmaya bile dilim varmıyor.nasıl alıyorum anlamıyorum,dikkat ediyorum yediklerime ,ama bazen tatlılar kaçıyor sanırım.e hamilelikte yemeyeceğizde ne zaman yiyieceğiz:))sanırım biraz daha dikkat etmeliyim yoksa yakında havalara doğru yükseleceğim:18:
Günaydın anneciklerrr.
Nasılsınız bakalım?
almina ; mina dağlarında yetişen ulaşılması güç olan zirvede kırmızı güçlü hırçın bir çiçek başka bir anlamıda al elma diye geçiyor....
çok hoş geliyo kulağa değil mi
super bi isim ben kızımın ismini almina koyuca başta karya diyordum annem duymuş almina ismini hosuna gitmiş bana soyledi benımde hosuma gitti o yuzden suanki dusuncem almina olacak kızımın ısmı
Sana da günaydın missaltin.
Erkencisin sen de benim gibi.
Doğum ne zanman?Benim Nisan gibi ikizlerim olacak hayırlısıyla.
canım biz 23+2 de gittik bebişim 2 hafta öndeydi doktor o zaman çağırdı..birşey soracağım hanımlar şimdi ben sata göre bugün 23+4 üm. ultrasona göre 1 hafta falan öndeyim.yani 24+4
bu hafta cuma doktora gitsem şeker yüklemesi için erkenmi olur sizce.herifim evdeymiş hazır izinliyken gidelim dedik.. ama karar veremedim .şeker yüklemesini yaptıranlar kaçıncı haftalarda yaptırmış oldunuz:26:
bu arada gittigidiyordada lierac indirimde kızlar ben aldım göbeğim çok kaşınıyo çatlamazsam iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?