çok geçmiş olsun canım ortalığı iyi yapmış ayağa kaldırmışsın da sinir krizi geçirmene çok üzüldüm
İnsanı resmen oyalamaları ayrıca sinir bozucu haklısın ama nolur beş paralık insanlar için bu kadar üzülme, kız, söv hatta ama kendini zorlama... Olmadı çağır bizi gelelim hakkından zillini
super bi isim ben kızımın ismini almina koyuca başta karya diyordum annem duymuş almina ismini hosuna gitmiş bana soyledi benımde hosuma gitti o yuzden suanki dusuncem almina olacak kızımın ısmı
ya benim çok çok tekmelio...
dışardan bile çok belli oluo..hele gün içinde pıt pıtları hariç bi kaç seanda güp güp kafa ayak oynatıo..
eve gidince babasına resmen şov yapıo..
eşimle akşam öldük gülmekten..bi ara eşim diodu walla bacağını yakaladım die:))
dün akşamki o şovdan sonra eşimden bi tebrik aldım...ancak bi kadın o kadar hareketli bişiyi karnında taşıyabilir..o duyguyu kaldırabilir didi..
erkeklerin öküz olduğunu bir kez daha itiraf etti..
veee gündüzki bu depremlere rağmen çok şükür bin şükür gece hiç hissetmiyorum diebilir..yani uyyamıyorum geceleri ama ona rağmen hiç hissetmiyorum..
inş. gece ile gündüzü bilyodurda ondan hiç kıpraşmıodur kuzum
bu yaşta bu zekaaaa, mikemmelllll gerçekten
GÜZELLLLLLL
cnm ben rengini unutalı aylar oldu..orjinali ne renkti:)
ya benim çok çok tekmelio...
dışardan bile çok belli oluo..hele gün içinde pıt pıtları hariç bi kaç seanda güp güp kafa ayak oynatıo..
eve gidince babasına resmen şov yapıo..
eşimle akşam öldük gülmekten..bi ara eşim diodu walla bacağını yakaladım die:))
dün akşamki o şovdan sonra eşimden bi tebrik aldım...ancak bi kadın o kadar hareketli bişiyi karnında taşıyabilir..o duyguyu kaldırabilir didi..
erkeklerin öküz olduğunu bir kez daha itiraf etti..
veee gündüzki bu depremlere rağmen çok şükür bin şükür gece hiç hissetmiyorum diebilir..yani uyyamıyorum geceleri ama ona rağmen hiç hissetmiyorum..
inş. gece ile gündüzü bilyodurda ondan hiç kıpraşmıodur kuzum
bu yaşta bu zekaaaa, mikemmelllll gerçekten
bende çok beğeniyorum ama eşim pek onay vermiyor. anlamıdan emin alomadı aslında o yüzden tepkisi... lolypop sen anlamını ne olarak biliyorsun...
Arkadaşlar ben bu aralar bayağı agresifleştim sizde de var mı?
Normalde haksızlığa gelemeyen ama sakin biriyimdir lakin bazı zırtolara dayanamıyorum!!
Geçen eşimle otobüse bindik bizim orası ( beylikdüzü olduğu için ) ücretler farklı tarifeden eşimde adamın daha ücretli ayarladığını sistemi görünce sordu burada bu yazıyor diye adam da çocuk azarlarmış gibi bassağaa gardeşimmm dedi o annnn allllaaaahhhhhhhh hem de benim kocama içimden panter emeli çıkardım
Dedim ki sen kimsin de çocuk gibi koskoca adamı azarlıyorsun terbiyesiz!! haddini bil!! İnsan gibi cevap versen geberirsin dimi dedim ne dedi adam sana alttarafı soru sordu ne bu artistliğiniz sizin bee havanız batsın sizdeki hava kimsede yok pis utanmazlar dedim ama bunların çoğunu adamın gözünün içine baka baka söyledim. Herkes tabi pür dikkat dinliyor kimseden çıt yok tıklım tıkış otobüsten sizin elinize mi kaldık sizi bizimle muhattap edenlere yazıklar olsun dedim eşim şoke oldu tabi sonra da oturdum bir yere niye kendini üzüyorsun ben gereken cevabı verirdim adama dedim bu arada benim eşim çok sabırlıdır. Dedim ki kusura bakma ben senin kadar sabırlı değilim haddini bilsin deyyyuss dedim. Haklısın ama nolur üzme kendini yok dedim eğer bir şey demeseydim üzerdim kendimi şimdi içim rahatladı stress falan kalmadı dedim gerçekten de rahatladım ama
GEÇENLERDE Bİ YAZDIDA OKUMUŞTUM..25. HAFTADAN SONRA HAREKETLERİNİ NOT ALIN DİO..bnm cocukda gece uyanık gündüzde ara ara uyanıyo oda okuldayken yani anlayacagınız luzumsuz zamanlarda :)
canım benimkide aynı acayip tekmeler atıyo kafasıyla ittiriyodoktora dedim çok sert vuruyo sanki ayağı alttan çıkcak gibi hissediyorum dedim güldü bana
Bende evdeyken vs. yok ama dışarı çıkıp bir olayla karşılaşınca ne kadar istesem de tutamıyorum kendimi. Kendimi tutarsam biliyorum içimde kalacak daha çok üzüleceğim. Bazen susmak iyidir ama hak edene de sesini çıkarmassan kendin üzülüyorsun.
yea ben eskisine göre kesinlikle daha sakinim..
dün emme sinirlendim...
sarı dolmuşlara bindim..yanımda oturan kızla aynı uzaklıktayız öndeki amcaya..
hatun telde konuştu konuştu yol yarı olunca teli kapattı..parayı öne doğru değil yana bana verdi uzatabilirmisn die..
ben göbemden öne eğilemiom..koltuğun içine çökmüşüm..
elimde şemsiye, ekmek...perişan haldeyim...
öyle bi huysuzlandımki kadın "zorunuzamı gitti " dedi...
döndüm öyle bi baktımki.....
terbiyesiz zoruma gitti tabi görmüyonmu halime....bide tarza bak..özgüvene bak..
benim gözlerdeki ateşi görünce hemen çevirip yok yani zorunuza gittiyse ben veririm falan..
dedeim ne zoruma gidcekte yani görmüyonmu halimi...öndeki amca senle bana aynı mesafede..
gerizekalıııııııııııııııııııııı
böyle insanlarada uyuz olurum he kaldır nazik kıçınıda ver paranı bide zorunamı gitti demez mi
dün emme sinirlendim...
hatun telde konuştu konuştu yol yarı olunca teli kapattı..parayı öne doğru değil yana bana verdi uzatabilirmisn die..
terbiyesiz zoruma gitti tabi görmüyonmu halime....bide tarza bak..özgüvene bak..
benim gözlerdeki ateşi görünce hemen çevirip yok yani zorunuza gittiyse ben veririm falan..
dedeim ne zoruma gidcekte yani görmüyonmu halimi...öndeki amca senle bana aynı mesafede..
GEÇENLERDE Bİ YAZDIDA OKUMUŞTUM..25. HAFTADAN SONRA HAREKETLERİNİ NOT ALIN DİO..
HANGİ SAATTE HAREKETLİ HANGİ SAATTE HAREKETSİZ..
O HAREKETSİZ OLDUĞU SAATLERDE UYYOLARMIŞ.
DOĞDUKLARINDA O SAATLERDE DAHA RAHAT UYYOLARMIŞ..
MIŞŞ AMA YANİ..:))
Eyvahh o zaman yandık bizGeceleri içeride dansediyor sanki pat pat da pat küt küt de küt Gündüzleri nadir hareket ettiği. Babası yanmışşşş yani
dün emme sinirlendim...
İyi sabretmişsin ben olsam tutamazdım kendimi. Fırlatır şemsiyeyi, ekmeği kafasına sonra da parasını uzatır derdim e hani teşekkür ?
tetanozun 2.dozu çok ağrıttı kolumu ya ilkinde hç böyle olmadım kolumla beraber heryerim ağrıyor
benim de tam tersi ilki çok ağrıdı nerdeyse 1ay üzerimi fln bile çıkaramıyodum bas bas bağırdım ama bu pek ağrımadı ya
bu arada eşim asker demişsin ne askeri ya anlamadım ben bi de nerde şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?