2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

Sağol canım benim. Biz de üzüldük ama dersimizi aldık bir daha gitmeyeceğiz oraya, kızımızı üzmeyeceğiz. :))

super bi isim ben kızımın ismini almina koyuca başta karya diyordum annem duymuş almina ismini hosuna gitmiş bana soyledi benımde hosuma gitti o yuzden suanki dusuncem almina olacak kızımın ısmı

Benim de aklımda Almira ismi var uzun zamandır. Anlamı ay tutulması sırasında ayın çevresinde görünen kızıllıkmış. Babası da olabilir diyor ama ben gene de başka başka isimler bakıyorum.

Gündüz benim kızım da pek tekme atmıyor ama babası geldikten sonra özellikle ben uzanıyorsam o anda pat pat saydırıyor. Dün iki kere karnımda gerildi resmen. Olduğum yerde ayy diye çığlık attırdı bana annesinin tatlısı

anam elime bi araştırma listesi geldi..isimlere bakın hele..
buğra, suise, sitare, venüs,anibal..hepsinin soyadı aynı..
ne asortik bi aileymiş bunlar...

bnm cocukda gece uyanık gündüzde ara ara uyanıyo oda okuldayken yani anlayacagınız luzumsuz zamanlarda :)

canım benimkide aynı acayip tekmeler atıyo kafasıyla ittiriyodoktora dedim çok sert vuruyo sanki ayağı alttan çıkcak gibi hissediyorum dedim güldü bana

Bende evdeyken vs. yok ama dışarı çıkıp bir olayla karşılaşınca ne kadar istesem de tutamıyorum kendimi. Kendimi tutarsam biliyorum içimde kalacak daha çok üzüleceğim. Bazen susmak iyidir ama hak edene de sesini çıkarmassan kendin üzülüyorsun.

eşimin teyzesi boyle isimlerin anlamlarına bakıyor arapça kuranı kerimden kesinlikle ismini almina koyun cok anlamlı....dedii

benim bıcırık genelde sağ tarafa tekme atıyor o tarafı daha çok seviyor sanırım

bnm cocukda gece uyanık gündüzde ara ara uyanıyo oda okuldayken yani anlayacagınız luzumsuz zamanlarda :)
GEÇENLERDE Bİ YAZDIDA OKUMUŞTUM..25. HAFTADAN SONRA HAREKETLERİNİ NOT ALIN DİO..
HANGİ SAATTE HAREKETLİ HANGİ SAATTE HAREKETSİZ..
O HAREKETSİZ OLDUĞU SAATLERDE UYYOLARMIŞ.
DOĞDUKLARINDA O SAATLERDE DAHA RAHAT UYYOLARMIŞ..
MIŞŞ AMA YANİ..:))

canım benimkide aynı acayip tekmeler atıyo kafasıyla ittiriyodoktora dedim çok sert vuruyo sanki ayağı alttan çıkcak gibi hissediyorum dedim güldü bana

cnm bende bazen o kadar debelenioki diom heralde bu orda sıkıştı...

yea ben eskisine göre kesinlikle daha sakinim..
dün emme sinirlendim...
sarı dolmuşlara bindim..yanımda oturan kızla aynı uzaklıktayız öndeki amcaya..
hatun telde konuştu konuştu yol yarı olunca teli kapattı..parayı öne doğru değil yana bana verdi uzatabilirmisn die..
ben göbemden öne eğilemiom..koltuğun içine çökmüşüm..
elimde şemsiye, ekmek...perişan haldeyim...
öyle bi huysuzlandımki kadın "zorunuzamı gitti " dedi...
döndüm öyle bi baktımki.....
terbiyesiz zoruma gitti tabi görmüyonmu halime....bide tarza bak..özgüvene bak..
benim gözlerdeki ateşi görünce hemen çevirip yok yani zorunuza gittiyse ben veririm falan..
dedeim ne zoruma gidcekte yani görmüyonmu halimi...öndeki amca senle bana aynı mesafede..
gerizekalıııııııııııııııııııııı

böyle insanlarada uyuz olurum he kaldır nazik kıçınıda ver paranı bide zorunamı gitti demez mi

bu arada gittigidiyordada lierac indirimde kızlar ben aldım göbeğim çok kaşınıyo çatlamazsam iyi

Son düzenleme:

anammmm tam dayaklık.... sinir bir tip..

amann yaa gadın milleti oldugumuz ne belli
sadece 3,5 saattir topicte değilim su gecmişe bak hele
çen çen çennnn ne kaaa cok konusuyonuz gacılar yaa
neyse çogu kişi bu saatte paydos edip gidiyoo
sabahta rahat rahat oohhh gecmiş okuma derdi yok

yalnızz bu petunyapet bigun beni dogurtcak gulmekten
son aylarda da böyle gulersem sayesinde dogururum
bi laf etmiş hala gozumden yaş geliyoo yaaaa

tetanozun 2.dozu çok ağrıttı kolumu ya ilkinde hç böyle olmadım kolumla beraber heryerim ağrıyor

benim de tam tersi ilki çok ağrıdı nerdeyse 1ay üzerimi fln bile çıkaramıyodum bas bas bağırdım ama bu pek ağrımadı ya
bu arada eşim asker demişsin ne askeri ya anlamadım ben bi de nerde şu an

benim de tam tersi ilki çok ağrıdı nerdeyse 1ay üzerimi fln bile çıkaramıyodum bas bas bağırdım ama bu pek ağrımadı ya
bu arada eşim asker demişsin ne askeri ya anlamadım ben bi de nerde şu an

benim aşıların 3üde beni mahvetti
aşıya reaksiyon gösteriyomus cildim
cilt hassaslıgına göre degişiyomus verdigi agrı
ama bence ilacın agırlıgıyla ilgili
daha enjekte ederken nefesimi kesmişti neyse uzun bi sure kurtulduk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…