2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
işlere kaptırınca geri kalıyorum sizlerden.... sohbet yine koyuymuş..
bende kızıma almina ismini koymak istiyorum ama eşim anlamını iyice öğrenmeden koymam diyo...
yada alara olsun diyorum ama ama eşim hep muhalefet bana...

canım anlam çok önemli kesinlikle. biz de o yüzden karar veremiyoruz bir türlü..
ilk ve en önmeli görev bence isim koymak. layıkıyla yapmak lazım :)
benm görümcem de alara koydu kızına şimdi 4 yaşında pek cimcime :)
ama bir anlamı yok malesef..

almina ismini geçen otıobüste bi bayandan duydum 3-4 yaşlarındaki kızının ismi
almina diye seslenirken duydum
kulağıma çok hoş geldi eşime söyledim kabul etmedi beğenmedi

Kızlar şimdi markofoniden bir şeyler aldım.
Fiyatlar uygun geldi bana. Tulum falan iyi gibi bakın sizde
sabah bende gördüm onlarıda detaylı inceleyemedim..akşam bakcam..
tulum falan değilde bi kaç tane tek alt ve tek üst almam lazım..zıbın tk mı ne diolar ya...o tarz yani..
çoooooooook çalıştım bugün çokkkkkkkkkkkkkkkk
almina çok hoş...anlamı neymişki?

güle güle sağlıkla giysin kuzum

sil cnm..şebnem moralman gayet ii çok şükür...oaktan sonra denemeler başlıcakmış kısmetse...

Şebnem'i şimdi hatırladım Allah en kısa zamanda güzel haberler vermeyi nasip etsin iyi olsun da her şey takdir-i ilahi ne gelir elden

Bu arada tekmeler ne alemde yahu kurtlu mu benim kızım

çok geçmiş olsun canım ortalığı iyi yapmış ayağa kaldırmışsın da sinir krizi geçirmene çok üzüldüm
İnsanı resmen oyalamaları ayrıca sinir bozucu haklısın ama nolur beş paralık insanlar için bu kadar üzülme, kız, söv hatta ama kendini zorlama... Olmadı çağır bizi gelelim hakkından zillini

almina ; mina dağlarında yetişen ulaşılması güç olan zirvede kırmızı güçlü hırçın bir çiçek başka bir anlamıda al elma diye geçiyor....
çok hoş geliyo kulağa değil mi

Şebnem'i şimdi hatırladım Allah en kısa zamanda güzel haberler vermeyi nasip etsin iyi olsun da her şey takdir-i ilahi ne gelir elden

Bu arada tekmeler ne alemde yahu kurtlu mu benim kızım

ya benim çok çok tekmelio...
dışardan bile çok belli oluo..hele gün içinde pıt pıtları hariç bi kaç seanda güp güp kafa ayak oynatıo..
eve gidince babasına resmen şov yapıo..
eşimle akşam öldük gülmekten..bi ara eşim diodu walla bacağını yakaladım die:))
dün akşamki o şovdan sonra eşimden bi tebrik aldım...ancak bi kadın o kadar hareketli bişiyi karnında taşıyabilir..o duyguyu kaldırabilir didi..
erkeklerin öküz olduğunu bir kez daha itiraf etti..
veee gündüzki bu depremlere rağmen çok şükür bin şükür gece hiç hissetmiyorum diebilir..yani uyyamıyorum geceleri ama ona rağmen hiç hissetmiyorum..
inş. gece ile gündüzü bilyodurda ondan hiç kıpraşmıodur kuzum
bu yaşta bu zekaaaa, mikemmelllll gerçekten

super bi isim ben kızımın ismini almina koyuca başta karya diyordum annem duymuş almina ismini hosuna gitmiş bana soyledi benımde hosuma gitti o yuzden suanki dusuncem almina olacak kızımın ısmı

Arkadaşlar ben bu aralar bayağı agresifleştim sizde de var mı?

Normalde haksızlığa gelemeyen ama sakin biriyimdir lakin bazı zırtolara dayanamıyorum!!

Geçen eşimle otobüse bindik bizim orası ( beylikdüzü olduğu için ) ücretler farklı tarifeden eşimde adamın daha ücretli ayarladığını sistemi görünce sordu burada bu yazıyor diye adam da çocuk azarlarmış gibi bassağaa gardeşimmm dedi o annnn allllaaaahhhhhhhh hem de benim kocama içimden panter emeli çıkardım

Dedim ki sen kimsin de çocuk gibi koskoca adamı azarlıyorsun terbiyesiz!! haddini bil!! İnsan gibi cevap versen geberirsin dimi dedim ne dedi adam sana alttarafı soru sordu ne bu artistliğiniz sizin bee havanız batsın sizdeki hava kimsede yok pis utanmazlar dedim ama bunların çoğunu adamın gözünün içine baka baka söyledim. Herkes tabi pür dikkat dinliyor kimseden çıt yok tıklım tıkış otobüsten sizin elinize mi kaldık sizi bizimle muhattap edenlere yazıklar olsun dedim eşim şoke oldu tabi sonra da oturdum bir yere niye kendini üzüyorsun ben gereken cevabı verirdim adama dedim bu arada benim eşim çok sabırlıdır. Dedim ki kusura bakma ben senin kadar sabırlı değilim haddini bilsin deyyyuss dedim. Haklısın ama nolur üzme kendini yok dedim eğer bir şey demeseydim üzerdim kendimi şimdi içim rahatladı stress falan kalmadı dedim gerçekten de rahatladım ama

Birde kızlar ben daha 3 gundur kan hapı alıyorum ferrum fort ama benım dışkımın rengi boyle koyu yeşilimsi oldu neden olurki ben demir hapına bagladım ama :SS: off durup durup bişi cıkıyoor :s

kesinlikle...
anlamıda çok fantastik bence..

super bi isim ben kızımın ismini almina koyuca başta karya diyordum annem duymuş almina ismini hosuna gitmiş bana soyledi benımde hosuma gitti o yuzden suanki dusuncem almina olacak kızımın ısmı

bende çok beğeniyorum ama eşim pek onay vermiyor. anlamıdan emin alomadı aslında o yüzden tepkisi... lolypop sen anlamını ne olarak biliyorsun...

maşallah benimki de bu kadar hareketli olunca dedim noluyoruz yahu babasına çok nazlanıyor pıt pıt yapıyor babası bakınca uslu zilli şimdiden cilve yapıyor babasına diyorum zibidik saniyeler önce karnımı deşiyordun babanın sıcaklığını hissettin mayıştın ne oluyor aranızda heeee biz sabah birlikte uyanıp akşam birlikte uyuyoruz anlıyorlarmış gece gündüzü
doktorlar o yüzden akşamları uyurken aydınlık olmasın, gündüzleri de aydınlık alanları seçin diyorlar ona göre ayarlıyorlarmış kuzular kendilerini.

Birde kızlar ben daha 3 gundur kan hapı alıyorum ferrum fort ama benım dışkımın rengi boyle koyu yeşilimsi oldu neden olurki ben demir hapına bagladım ama :SS: off durup durup bişi cıkıyoor :s

Korkma canım ilaçlardan ben de aynı kan ilacını kullanıyorum doktorum demişti renki yeşil / kırmızı oalbilir korkma diye cidden dediği gibi yeşil oluyor endişelenme istersen sor yine de doktoruna tatlım

GÜZELLLLLLL
Korkma canım ilaçlardan ben de aynı kan ilacını kullanıyorum doktorum demişti renki yeşil / kırmızı oalbilir korkma diye cidden dediği gibi yeşil oluyor endişelenme istersen sor yine de doktoruna tatlım

cnm ben rengini unutalı aylar oldu..orjinali ne renkti:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…