şeker yüklemeleri başladı aynı hızla devam,enfeksiyon oranında artış var,kaburga ağrıları ve sırt ağrıları şikayetleri devam,25. haftadan sonra bebek hareketlerini saycaz,tetanozların 2. dozu yaklaşıyo... haberlerrrr haberlerrrr haberlerrrr
nasıl özet ama
ben ben ben varımçok korkuyorum ya erken doğum falan ?Uff sürekli evhamlanıyorum ben ya...
aynen ya valla ödüm patlıyor idrar yolu enfeksiyonum var acaba ondan mı ki yaaniden bi zonkluyo diyorum yoksa açılıyomu doğuruyomuyum
ya ben sormayı düşünüyorum da muayene eder diye korktuğum için soramıyorum:)biraz kitaplarda falan araştırdım da acaba kasılma ağrısı dedikleri böyle bişey olabilirmi?
sen bittin kuzucum.. sağlık ocağında ebeyim dedin ya tamam..
bulunmaz hint kumaşısın artık sen..
gözümüz gibi bakarız sana..
canım ben yazdım, İzmir urla'dayım ben, bu pazartesi kayıtlı olduğum sağlık ocağında yaptırdım hepsini. Benim özeldeki doktorum söyledi sağlık ocaklarında yapıyorlar diye ben de bilmiyordum, çok da rahat oldu. Sizinkilerde yapmadıklarına göre, hepsi yapmıyor demek ki, ne saçma :44:
ya kızlar siz de gece yatarken arada sık sık uyanıyo musunuz?Ben bi uyanıyorum mesela,sol tarafıma yatmışım bi kaç saat,kaslarım ağrıyo,hadiii hop sağa dönüyorum,tekrar dalıyorum,sonra gene uyanıyorum,bu sefer de sağa yatmaktan ağrımış her yerimuyumak eziyete dönüşmeye başlıyo ufaktan galiba.Arkadaşım son ay hiç yatamıyordum,oturur pozisyonda uyumaya çalışıyodum diyo,onun bebek bir de dönmemiş,kafa yukarda ayaklar aşağıda falan,resmen midemde kafasını hissediyodum,mümkün değil yatamıyordum diyo doğumuna 3 hafta kalan arkadaşım var,iyice zorlamaya başladı bebek artık,yatrarken bir rahat pozisyon bulana kadar 50 kere dönüyorum yatakta,ne tarafa yatsam başka bi taraı batıyo bebeğin diyo,tırstım valla
Günaydın kızlar
Dün hastaneye gidip şeker testimizi yaptırdık. Sonuç 114 ile normal çıktı. Tam 671 gram olmuş kızımız tabi biz de 11 kilo artışıyla 64'ü gördük.Yanmalarımızın sonucunda reflü olduğumuza karar verdi doktor teyzemiz. Şurup verdi bize ama ne şurup. Sanki ocaliptus içiyoruz
Günaydın kızlar
Dün hastaneye gidip şeker testimizi yaptırdık. Sonuç 114 ile normal çıktı. Tam 671 gram olmuş kızımız tabi biz de 11 kilo artışıyla 64'ü gördük.Yanmalarımızın sonucunda reflü olduğumuza karar verdi doktor teyzemiz. Şurup verdi bize ama ne şurup. Sanki ocaliptus içiyoruz
günaydınlarrrrrrrr
nassınızzz.. bizim sabah göbek deliğimiz ağrıyodu hatta yürüyemiyo gibiydik ama birden geçti:26:
bi daha başlamaz inş...
niye ağrımış olabilirki göbük genişlediği için olabilirmii
Günaydın bayanlarrr
bizde dün şeker idrar kültür testlerimizi yaptırdık
şeker 100 çıktı diğerleride normal
kültür testini p.tesi alcaz sonrada dr gideceğiz
kızımızı görmyee
gunaydın canım gobek deligi etrafı ve o bolgenın agrıması bendede oluyor zaman zaman doktoruma sordugumda normal genişliyor dediD:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?