2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
canım izmir urla demişsin ay nasıl sevindirik oldum :))
ben de seferihisarlıyım komşu ilçeler :))
memleketli görmek mutlu etti:)

süpersin bebem yaaa

aynen ya valla ödüm patlıyor idrar yolu enfeksiyonum var acaba ondan mı ki yaaniden bi zonkluyo diyorum yoksa açılıyomu doğuruyomuyum

ya ben sormayı düşünüyorum da muayene eder diye korktuğum için soramıyorum:)biraz kitaplarda falan araştırdım da acaba kasılma ağrısı dedikleri böyle bişey olabilirmi?

ya ben sormayı düşünüyorum da muayene eder diye korktuğum için soramıyorum:)biraz kitaplarda falan araştırdım da acaba kasılma ağrısı dedikleri böyle bişey olabilirmi?

canım ben geçen doktora gittiğimde söyledim vajianamda sızlama oluyo diye akıntın var mı dedi evet dedim fitil verdi ama akıntım geçti sızlama geçmediöff ya

sen bittin kuzucum.. sağlık ocağında ebeyim dedin ya tamam..
bulunmaz hint kumaşısın artık sen..
gözümüz gibi bakarız sana..

bitmedim bitmedim,sorularınız varsa bildiğim kadarıyla cevaplarım.buarada sağlık ocağında yani istanbuldaki sağlık ocaklarında şeker yükleme yapılmıyor.sağlık ocaklarının kendi laboratuarları olmadığı için alınan kanlar civar hastanelere gönderildiği için 2-3 sefer alınıp kan gönderilemiyor ki gönderilsede pek sağlıklı çıkmıyor özellikle şeker yükleme...

bildiğim kadarıyla istanbulda sağlık ocaklarında yok şeker yükleme bilginize sunulur kızlar:)))

alla alla ben hiç sorun yaşamadım uyurkenn. sadece uzanırken ve kalkarken zor oluyordu..başka sorunum yoktuu

az önce 5 aylık falan hamileyken giydiğim geceliğimi giydim birden eskileri hatırladım bi acayip oldum....hepiniz sağlıkla bebişlerinizi kucağiniza alırsınız insallahh. doğum yaptıktan sonra hiç hamile olmamişim gibi geliyor=)))))çok ilginç bişeyy

Günaydın kızlar
Dün hastaneye gidip şeker testimizi yaptırdık. Sonuç 114 ile normal çıktı. Tam 671 gram olmuş kızımız tabi biz de 11 kilo artışıyla 64'ü gördük. Yanmalarımızın sonucunda reflü olduğumuza karar verdi doktor teyzemiz. Şurup verdi bize ama ne şurup. Sanki ocaliptus içiyoruz

günaydın annişler ve bebişler..
herkes iyidir inşallah. yarın kontrolüm var bana dua edin inşallah sorunsuz geçsin.
benim bebem çok çok tembel.. neler yapıyorum yinede oynamıyor kuzu..
gece rüyamda bebeğimi gördüm çok güzeldi.
rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin. dün gece hepinize dua ettim. rabbim kabul etsin inşallah.
öptüm hepinizi..
çalışanlara rahat ve hızlı bir gün diliyorum. evdekilere de iyi yatışlar diliyorum.

oh maşallah kuzucuğuna.. herşey yolundaymış ne güzel.. darısı başıma..
midemde 2 gündür benim de yanma var sanki asit dökülmüş gibi fokur fokur kaynıyo.. çok rahatsız edici bi şey yaa..
bu arada günaydın herkese
öpüyos her bi yerinizden kızımla

günaydınlarrrrrrrr

nassınızzz.. bizim sabah göbek deliğimiz ağrıyodu hatta yürüyemiyo gibiydik ama birden geçti:26:

bi daha başlamaz inş...

niye ağrımış olabilirki göbük genişlediği için olabilirmii

god mornikossssss....

gözün aydın cnm..sende atlattın hadi şeker testini o vakıt...

Günaydın bayanlarrr
bizde dün şeker idrar kültür testlerimizi yaptırdık
şeker 100 çıktı diğerleride normal
kültür testini p.tesi alcaz sonrada dr gideceğiz
kızımızı görmyee

günaydın bayanlar
hayırlı cumalar

son iş güü ne güzel
hafta sonu ben çok yorulacağım çok heycanlandım ya
neler alacağım neler
ama bebeğime değil evime
uzun süredir beklettiğim bir alışveriş olacak :)

bir de dişçiye gideceğim
ama kararsızım dolgum ağrımıyor bir haftadır

gunaydın canım gobek deligi etrafı ve o bolgenın agrıması bendede oluyor zaman zaman doktoruma sordugumda normal genişliyor dedi D:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…