bol su içme isteği
ağız kuruluğu
ateş basma
çarpıntı bende de var anacımmmm
:18::18::18:
Of evet yaa benimde karnım belime yapışıcak kadar yoktu sımdı sasırıyorum nasıl bu kadar buyudu diye allahın işi yaa gerçekten mucize bişi... Ben diyordum hep hamilelikte ben bunalıma girerim dısaarı cıkmamam o koca gobekle utanırım diyee sımdı gobegım daha cok buyusun diye bakıyorum nasıl bi sevgiymiş simdi anlıyorumD:
Şuana kadar 12 kilo aldım.Bu gidişle 70'i görmessem iyidir doğurana kadar :44:
Yok canım evham etme ne olur şeker yuklemesi yapılmadıysa takma kafana seker cıksa bıle dahi en fazla doktor diyet verir... Bebişimizi üzmee canını sıkıp
Funda aynıyız canım bende oyle 53 kiloyla hamile kaldım suan 66 kiloyumama suan diyet yapıoom sabiledim bakalım yaa offf ((
teodoracim ebe oldugunu okudm canm.hemen bi sorum olcak.ya ben bebisimi cok asagida hissediyorm neden acaba.hic karnimda,obegimin oralarda hissetmiyorm.vajnamin basladigi yerde hissediyorm.acaba orda ayaklari filanmi varki bu kadar asagida hissediyorm
taaaaa
28. haftada çağırdı beni doktor
en son ben olcam sanırım şeker yüklemesi...
süreklimi oralarda hissediyorsun canım.ben de aynen senin gibi alt kısımlarda hissediyorum.muhtemelen ayakları aşağı geldiğinde öyle hissediyoruz.bende genelde aşağılarda hissediyorum,nadir olarak yukarılarda hissediyorum.normal olmalı yani...
kızlar limangoda nevresim takımları var.. dayscolors ve cotton box var...
özellikle days n colors bayağı bi indirimde.. haberiniz olsun..
süreklimi oralarda hissediyorsun canım.ben de aynen senin gibi alt kısımlarda hissediyorum.muhtemelen ayakları aşağı geldiğinde öyle hissediyoruz.bende genelde aşağılarda hissediyorum,nadir olarak yukarılarda hissediyorum.normal olmalı yani...
Funda aynıyız canım bende oyle 53 kiloyla hamile kaldım suan 66 kiloyumama suan diyet yapıoom sabiledim bakalım yaa offf ((
doktorun dedigine gore ben şekerden hızlı kilo aldım suan sekeri kestim bakalım kilomu koruyorum.. Doktor dedi ki ocaktaki kontrolune geldiginde kilo almadan gel lütfen adam yalvarıyoo yaaD : sen hakkını doldurdun dedi bana ((
Ben diyet yapamam ki bunun kocası var, onun annesi var. Hele bi diyeyim diyet yapıcam diyeyim var yaaa iki hafta konuşmazlar benimle
ya kızlar siz de gece yatarken arada sık sık uyanıyo musunuz?Ben bi uyanıyorum mesela,sol tarafıma yatmışım bi kaç saat,kaslarım ağrıyo,hadiii hop sağa dönüyorum,tekrar dalıyorum,sonra gene uyanıyorum,bu sefer de sağa yatmaktan ağrımış her yerimuyumak eziyete dönüşmeye başlıyo ufaktan galiba.Arkadaşım son ay hiç yatamıyordum,oturur pozisyonda uyumaya çalışıyodum diyo,onun bebek bir de dönmemiş,kafa yukarda ayaklar aşağıda falan,resmen midemde kafasını hissediyodum,mümkün değil yatamıyordum diyo doğumuna 3 hafta kalan arkadaşım var,iyice zorlamaya başladı bebek artık,yatrarken bir rahat pozisyon bulana kadar 50 kere dönüyorum yatakta,ne tarafa yatsam başka bi taraı batıyo bebeğin diyo,tırstım valla
günaydııııııııııııııııııııııın
of kızlar kemik ağrısından ölüyorum dün akşama misafırım vardı sadece tatlı yaptım düşünün ama canım çıktı ya kızımı tuvalete alıştırmaya çalışıyorum 10 dakıkada bı tuvalete goturmem lazım , işe dalıp göturemedıgım zamnalarda altına işediği için 10 tane çamaşır çıktı bı tatlıyı 1 saate ancak yaptım
neysekı atlattım ama bu koca göbekle bıde küçük çocukla ben misafır ağırlayamam arkadar mumkunse doğumdan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?