2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlar limangoda nevresim takımları var.. dayscolors ve cotton box var...
özellikle days n colors bayağı bi indirimde.. haberiniz olsun..

Şuana kadar 12 kilo aldım. Bu gidişle 70'i görmessem iyidir doğurana kadar :44:

Funda aynıyız canım bende oyle 53 kiloyla hamile kaldım suan 66 kiloyum ama suan diyet yapıoom sabiledim bakalım yaa offf ((

doktorun dedigine gore ben şekerden hızlı kilo aldım suan sekeri kestim bakalım kilomu koruyorum.. Doktor dedi ki ocaktaki kontrolune geldiginde kilo almadan gel lütfen adam yalvarıyoo yaa D: sen hakkını doldurdun dedi bana ((

süreklimi oralarda hissediyorsun canım.ben de aynen senin gibi alt kısımlarda hissediyorum.muhtemelen ayakları aşağı geldiğinde öyle hissediyoruz.bende genelde aşağılarda hissediyorum,nadir olarak yukarılarda hissediyorum.normal olmalı yani...

günaydınnn
tnt de gürkan kubilay hamilelerin yemesi gereken yiyeceklerden bahsediyor.
çok güzel bilgiler

canım benım bebek ne zaman kontrole gitsem baş aşagı duruyor yani dogum pozisyonunda doktor daha o yon degistirir dedi.. benımkide asagıda sankı hep oralarda hissediyoom yana yan yatıoo bilmiyoom suan

kızlar limangoda nevresim takımları var.. dayscolors ve cotton box var...
özellikle days n colors bayağı bi indirimde.. haberiniz olsun..

ewt ben de gördüm cok tatlılar..bi de ne güzel halılar var ya..sanırım petunyapet le konusmuştuk oda yapmıycaz kendi odamızda köşe yapcaz diye şimdi de o köşeye bi de halı mı alsam diyorum..iyice oda içinde oda olcak sanki he he masrafı da yarışacak neredeyse..

evet canm genelde oyle.zaten son 1 haftadir hissetmeye basladm..ne bilim hep asagilarda hissedince evham yaptim.aynen bende yukarilarda cok nadir hissediyorm.

Son düzenleme:

Hahhahahaaaa sen hakkını doldurdun mu dedi ayyyy o kadar sesli güldüm ki kuşlar korktu sanırım

kızlar benim göbüş de patlamış mısır gibi dışarı pırtlıcak bir iki haftaya ,az kaldı,başkalaşım geçiriyorum resmen

günaydııııııııııııııııııııııın
of kızlar kemik ağrısından ölüyorum dün akşama misafırım vardı sadece tatlı yaptım düşünün ama canım çıktı ya kızımı tuvalete alıştırmaya çalışıyorum 10 dakıkada bı tuvalete goturmem lazım , işe dalıp göturemedıgım zamnalarda altına işediği için 10 tane çamaşır çıktı bı tatlıyı 1 saate ancak yaptım
neysekı atlattım ama bu koca göbekle bıde küçük çocukla ben misafır ağırlayamam arkadar mumkunse doğumdan sonra

Ben diyet yapamam ki bunun kocası var, onun annesi var. Hele bi diyeyim diyet yapıcam diyeyim var yaaa iki hafta konuşmazlar benimle

kıyamam cnm gene caktırmadan dıkkat et cok yemek yemeğin bebege bı faydası yok.. bende az yıyom sık yıyom ekmek 2 dılım gunde yıyom kepklı cavdar falan tatlı yemıoom hiçç ole cnm aman bebeklerımız saglıklı olsunda en onemlısı o..

migi cim bende senin gibiyim.yatakta bir o tarafa bir bu tarafa fildir fildir donup duruyorumhep ayni pozisyonda yatamiyorm.agri yapiyo o zaman.ama gece deliksiz uyuyorm.ins hep bole devam eder

sevdacim bosver misafiri ya.hem cocuklu hem hamilesin.bende gecen pazar ilk kez misafir aldm yemekli.inan yata otura yemek yaptim.coook yoruldm.normalde 2 aile cagirmistim kalabalik degildik.sora hooop 4 aile olduk.ay mahvoldum resmen.dedim bi daha misafir filan almicam.dogumdan sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…