2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
yapma yaaa
bizde son günlerde restleşiyoruz biraz
sanki doğum yaklaştıkça
işleri bitittirip temizletmeye çalışıyolar gibi...

işsizlik maaşı almak istiyorsan eğer istifa etmemen gerekiyor. işverenin seni işten çıkarması gerekiyor. aslına bakarsan 6 aylık ücretsiz izin sürende de seni işten çıkaramaz ama devlet işverenlere bu konuda maalesef esneklik veriyor

hıhh sosyal güvenlik müşavirimiz de varmış..
oh oh sırtımız yere gelmez garii..

bilgilerin için sağol.bişey sorcam
bi arkadaş şeker yükleme,idrar testi s.ocağında yaptırdım demiş.bizim aile hekimliğinde bunlar yok.her sağlık ocağı böyle farklı olabiliyomu ya

hıhh sosyal güvenlik müşavirimiz de varmış..
oh oh sırtımız yere gelmez garii..

wallaa tatlım olmuş kadar oldum yani! hamileliğimin ilk haftalarında müdür çok uğraştı benimle bende fena hırs yaptımm bütün haklarımı öğrendim bu sayede inanın iş davalarının %95 işçi kazanıyor uğraştırıyorlar ama sonuç itibariyle kazanıyorsun! ben ücretli iznimi kullandıktan sonra istifa edicem bu kadar beklememin sebebide doğum parası. iznim bittikten sonra istifa etmicem beni işten çıkarmalarını isticem ki işsizlik ödeneğimi de almaya hak kazanayım

bilgilerin için sağol.bişey sorcam
bi arkadaş şeker yükleme,idrar testi s.ocağında yaptırdım demiş.bizim aile hekimliğinde bunlar yok.her sağlık ocağı böyle farklı olabiliyomu ya

canım ben yazdım, İzmir urla'dayım ben, bu pazartesi kayıtlı olduğum sağlık ocağında yaptırdım hepsini. Benim özeldeki doktorum söyledi sağlık ocaklarında yapıyorlar diye ben de bilmiyordum, çok da rahat oldu. Sizinkilerde yapmadıklarına göre, hepsi yapmıyor demek ki, ne saçma :44:

Canım kimmiş iletişim adresi var mı bende beylikdüzündeyim bi konuşayım.

evet canım saçma
bizimki sadece kanda,şeker,kolestrol,tiroid,gebelik testi yapıyolar
detaylı kan tahlilleri,idrar.. yapılmıyo

slm kızlar. tam 2 gündür internetim yoktu (
Modem bozuldu. ah nasıl sıkıldım anlatamam. nasıl alışkanlık yapmış sizlerle konuşmak.

ben ve azra'm özledik sizleri:))
geçmş çok uzun geldi teyzoşlar. var mı önemli bir şey? herkes sağlıklı değilmi??

evet canım saçma
bizimki sadece kanda,şeker,kolestrol,tiroid,gebelik testi yapıyolar
detaylı kan tahlilleri,idrar.. yapılmıyo

anlamadığım bir şey var canım. kanda şekere bakıyorlarsa şeker yüklemesi de yapmazlar mı? sonuçta yine kan alıp bakıyorlar 50 gr glikoz da eczaneden alınır onlarda yoksa:44: zaten ayrıntılı hiç bir sağlık ocağı bakmaz ama hemogram bakarlar herhalde bizim için önemli olan da o.

şeker yüklemeleri başladı aynı hızla devam,enfeksiyon oranında artış var,kaburga ağrıları ve sırt ağrıları şikayetleri devam,25. haftadan sonra bebek hareketlerini saycaz,tetanozların 2. dozu yaklaşıyo... haberlerrrr haberlerrrr haberlerrrr

nasıl özet ama

ya kızlar siz de gece yatarken arada sık sık uyanıyo musunuz?Ben bi uyanıyorum mesela,sol tarafıma yatmışım bi kaç saat,kaslarım ağrıyo,hadiii hop sağa dönüyorum,tekrar dalıyorum,sonra gene uyanıyorum,bu sefer de sağa yatmaktan ağrımış her yerim uyumak eziyete dönüşmeye başlıyo ufaktan galiba.Arkadaşım son ay hiç yatamıyordum,oturur pozisyonda uyumaya çalışıyodum diyo,onun bebek bir de dönmemiş,kafa yukarda ayaklar aşağıda falan,resmen midemde kafasını hissediyodum,mümkün değil yatamıyordum diyo doğumuna 3 hafta kalan arkadaşım var,iyice zorlamaya başladı bebek artık,yatrarken bir rahat pozisyon bulana kadar 50 kere dönüyorum yatakta,ne tarafa yatsam başka bi taraı batıyo bebeğin diyo,tırstım valla

canım bende oyle geceleri kus gibi uyuyom saga sola donmekten aynı yanii...

Birde kızlar hamilelikte 1 çay kaşıgı keten tohumu kullanımının bi zararı olurmu bebege ???

ben de son iki haftadır falan uykusuzum.aynen dediğin gibi gece bir uyanıyorum ne tarafa yattıysam o taraf tutulmuş durumda.bir de aşırı terliyorum geceleri.artık uykusuzluktan başım dönmeye başladı sersem gibi geziyorum dengemi sağlamıyorum

canım süpersin valla:)) teşekkür ediyorum haberler için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…