sen bittin kuzucum.. sağlık ocağında ebeyim dedin ya tamam..
bulunmaz hint kumaşısın artık sen..
gözümüz gibi bakarız sana..
yapma yaaa
bizde son günlerde restleşiyoruz biraz
sanki doğum yaklaştıkça
işleri bitittirip temizletmeye çalışıyolar gibi...
son 3 yıl içinde 600 gün prim ödemiş isen işsizlik sigortası almaya hak kazanırsın. lakiin işveren seni hamile olduğun için işten çıkaramaz çıkarırsa bile bunun büyük yükümlülükleri vardır. hemen işe iade davası açarsın 20 gün içinde davan olumlu sonuçlanır ve işine geri dönersin. olmadı maddi manevi tazminat davası açarsın çatır çatır da tazminatını alırsın. bu hiçbir işverenin işine gelmez sanırım senin patronunun işçi haklarından haberi yok. seni işinle tehdit edemez asla, üstelik hamilesin. sakın canını sıkma tatlım benim başımada benzer bi olay geldi hamile olduğumu öğrendiğinde beni istifaya zorladı bende inat ettim istifa etmedim tabii mobingle karşı karşıya geldim ama yine de istifa etmedim hatta tehdit ettim dava ederim sizi diye sustular 5 aydır ses yok hatta eskisinden çok da iyi davranıyorlar :)
işsizlik maaşı almak istiyorsan eğer istifa etmemen gerekiyor. işverenin seni işten çıkarması gerekiyor. aslına bakarsan 6 aylık ücretsiz izin sürende de seni işten çıkaramaz ama devlet işverenlere bu konuda maalesef esneklik veriyor
evet o yüzden çıtartın beni işten diycem....
hıhh sosyal güvenlik müşavirimiz de varmış..
oh oh sırtımız yere gelmez garii..
kızlar vajinasında sızlama hisseden var mı aranızda benim arada öyle bir zonkluyorki irkiliyorum:44:
bilgilerin için sağol.bişey sorcam
bi arkadaş şeker yükleme,idrar testi s.ocağında yaptırdım demiş.bizim aile hekimliğinde bunlar yok.her sağlık ocağı böyle farklı olabiliyomu ya
Eki Görüntüle 311807 Eki Görüntüle 311808
buraya bakın kızlar bu fotolar benim doğum fotoğrafcımın fotoları
çok uygun fiyata çekiyoo kendisi istanbul beylikdüzünde 20 foto birde büyük kapı afişi.. o ne diyecek olursanınz doğumda çekilen ilk fotoğraf hemen bilgisayarla afişe gidiyoo ve siz doğumhaneden çıkana kadar süslenip odanızın kapısına asılıyoo.onu sonra evinizede götürebiliyosunuz.çekilen fotoğraflar bir bebek albümüyle evinize geliyoo ben bayıldımfotoların büyüklüklüklerini siz ayarlıyorsunuz.profesyonel makinasıyla falan geliyoo...albümü teslim ettikten sonra parayı ödüyorsunuz.istanbul avrupa yakasına doğumlara gidiyormuş normal+sezeryan.anadolu yakasındakine sadece sezeryana gidiyoo haberiniz olsun.isteyen olursa iletişime geçebilirsiniz.bayan bugün çocuğunu doktora götürdü diyee kapı afişinin fotosunu göremedim bana gelince örneğini size atarım.
evet canım saçmacanım ben yazdım, İzmir urla'dayım ben, bu pazartesi kayıtlı olduğum sağlık ocağında yaptırdım hepsini. Benim özeldeki doktorum söyledi sağlık ocaklarında yapıyorlar diye ben de bilmiyordum, çok da rahat oldu. Sizinkilerde yapmadıklarına göre, hepsi yapmıyor demek ki, ne saçma :44:
evet canım saçma
bizimki sadece kanda,şeker,kolestrol,tiroid,gebelik testi yapıyolar
detaylı kan tahlilleri,idrar.. yapılmıyo
slm kızlar. tam 2 gündür internetim yoktu(
Modem bozuldu. ah nasıl sıkıldım anlatamam. nasıl alışkanlık yapmış sizlerle konuşmak.
ben ve azra'm özledik sizleri:))
geçmş çok uzun geldi teyzoşlar. var mı önemli bir şey? herkes sağlıklı değilmi??
ya kızlar siz de gece yatarken arada sık sık uyanıyo musunuz?Ben bi uyanıyorum mesela,sol tarafıma yatmışım bi kaç saat,kaslarım ağrıyo,hadiii hop sağa dönüyorum,tekrar dalıyorum,sonra gene uyanıyorum,bu sefer de sağa yatmaktan ağrımış her yerimuyumak eziyete dönüşmeye başlıyo ufaktan galiba.Arkadaşım son ay hiç yatamıyordum,oturur pozisyonda uyumaya çalışıyodum diyo,onun bebek bir de dönmemiş,kafa yukarda ayaklar aşağıda falan,resmen midemde kafasını hissediyodum,mümkün değil yatamıyordum diyo doğumuna 3 hafta kalan arkadaşım var,iyice zorlamaya başladı bebek artık,yatrarken bir rahat pozisyon bulana kadar 50 kere dönüyorum yatakta,ne tarafa yatsam başka bi taraı batıyo bebeğin diyo,tırstım valla
kızlar bir ben mi yaşıyorum böyle garip şeyleri yaw
ya kızlar siz de gece yatarken arada sık sık uyanıyo musunuz?Ben bi uyanıyorum mesela,sol tarafıma yatmışım bi kaç saat,kaslarım ağrıyo,hadiii hop sağa dönüyorum,tekrar dalıyorum,sonra gene uyanıyorum,bu sefer de sağa yatmaktan ağrımış her yerimuyumak eziyete dönüşmeye başlıyo ufaktan galiba.Arkadaşım son ay hiç yatamıyordum,oturur pozisyonda uyumaya çalışıyodum diyo,onun bebek bir de dönmemiş,kafa yukarda ayaklar aşağıda falan,resmen midemde kafasını hissediyodum,mümkün değil yatamıyordum diyo doğumuna 3 hafta kalan arkadaşım var,iyice zorlamaya başladı bebek artık,yatrarken bir rahat pozisyon bulana kadar 50 kere dönüyorum yatakta,ne tarafa yatsam başka bi taraı batıyo bebeğin diyo,tırstım valla
şeker yüklemeleri başladı aynı hızla devam,enfeksiyon oranında artış var,kaburga ağrıları ve sırt ağrıları şikayetleri devam,25. haftadan sonra bebek hareketlerini saycaz,tetanozların 2. dozu yaklaşıyo... haberlerrrr haberlerrrr haberlerrrr
nasıl özet ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?