maşallah maşallah
günaydın bayanlar
hayırlı cumalar
son iş güü ne güzel
hafta sonu ben çok yorulacağım çok heycanlandım ya
neler alacağım neler
ama bebeğime değil evime
uzun süredir beklettiğim bir alışveriş olacak :)
bir de dişçiye gideceğim
ama kararsızım dolgum ağrımıyor bir haftadır
aman iyi bişi olmasında :))
zaten dün baktım göbek deliğim baya küçülmüş karın genişledikçe oda minilmişş :)))
küçükme değilde benimki dümdüz yeaaa..hiç delik yok sanki..çiçek gibi açıldı iice:))
gunaydın canım gobek deligi etrafı ve o bolgenın agrıması bendede oluyor zaman zaman doktoruma sordugumda normal genişliyor dediD:
küçükme değilde benimki dümdüz yeaaa..hiç delik yok sanki..çiçek gibi açıldı iice:))
oh maşallah kuzucuğuna.. herşey yolundaymış ne güzel..darısı başıma..
midemde 2 gündür benim de yanma var sanki asit dökülmüş gibi fokur fokur kaynıyo.. çok rahatsız edici bi şey yaa..
bu arada günaydın herkese
öpüyos her bi yerinizden kızımla
god mornikossssss....
gözün aydın cnm..sende atlattın hadi şeker testini o vakıt...
aman iyi bişi olmasında :))
zaten dün baktım göbek deliğim baya küçülmüş karın genişledikçe oda minilmişş :)))
günaydın herkese.......
canım ya sende şeker çıkmıştı değilmi yanlış hatırlamıyosam,eğer sendeyse ağız kuruluğu oluyomuydu diye sorcaktım, benim sürekli ağzım kuruyo, niyeyse şeker çıkcakmış gibi hissediyorum, şeker yüklememde 11 ocakta yapılcak, merak ettim...
gunaydinlar herkeze cici anne adaylari.kizimla bugn gezmelere gidicz.kac gundur evdeyiz.
cikmadan bi bakeyim dedim napiyonuz
heralde az daha büyüsün dışarı çıkacak..gördüğüm koca göbüklü hamilelerinki genelde öyle
benimde oyle ya bi acayip oldu minicik kaldıD :
günaydın cnm bnm evet benim ilk şeker yuklemesinde yani 50 grlıkta olması gereken deger en fazla 140 iken benim sınırıda gecip 170 cıkmıstı ve bu sonuca gore şeker cıkmıstı bende doktorum ikinci testi istedi 100 grlık olan onda gene 1 . saat yukse cıktı ama 2. saatte sekerim dusuk cıktıgı icin cok hafıf diyet verdi endişelenme evet agız kurulugu , bol su icme istegi , terleme el içleri ayak altı, ateş basma ara sıa , carpıntı bunlar bende oluyordu ama ara sıra demek sekerım yukselınce ole oluyordum diye duusnuyorum suan sekerlı seyler yemıyoom ıyım sımdılık sukur
Rahiminiz büyüdükçe göbek deliğinizin dışarı doğru kabardığını gözlemleyebilirsiniz. Bu durum göbek deliğiniz etrafında bulunan kas kılıfının nispeten zayıf olmasından kaynaklanan ve çoğu durumda gebelikten sonra ortadan kalkan geçici bir durumdur. Sizin göbek deliğinizle bebeğinizin göbek bağı arasında hiçbir ilişki olmadığından bu durum bebeğinize zarar vermez.
Eskiden serçe parmağım rahat sığıyordu içine, şimdi dümdüz oldu.Zavallı göbüşüm hayatında görmediği kiloları görüyor, nedir benden çektiği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?