2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

doktorum bişey demedi herşey normal dedi dur hemen okuyayım bende

tarcını cok asırı tuketmek ıyı degıl diyorlar kasılmalara sebep oluyormus ama koca bir fincan sıcak suya bi tane cubuk atıp o suyu icmenın zararı yok diye biliyorum kı ben yapıorum bi zararını gormedım diyetısyen arkadasımda onerdi

en son 20 haftalıkken gitmiştim doktor tam 1 hafta önde demişti.yani şimdi 24'üm ama ultrasona göre 25.şimdi salı günü tekrar gidicem bakalım durumlar ne?senin kilosuna kaç dedi doktor

ben 24 olarak görcem banane banane 850 gr dedi

yaa kızlar bişey sorcam hani bebeğin gelişimi 1 hafta önde oluyo işte 2 hafta önde oluyo falan ya bu doğum zamanını değiştiriyomu, merak ettim.............

merhaba kızlar ben nisan anneleri topiğini yeni keşfettim.. artık bende burdayım.
sizlere bir sorum var bebeğinin böbreği normalden birazcık büyük olanlar var mı acaba.konu ile ilgisi olanlar lütfen beni bilgilendirsin..

kıyamam yaaa

yanlış hatırlamıyorsam bir arkadaşımızda böyle bişey vardı..
O sana destek olur.

yaa kızlar bişey sorcam hani bebeğin gelişimi 1 hafta önde oluyo işte 2 hafta önde oluyo falan ya bu doğum zamanını değiştiriyomu, merak ettim.............
değiştiryo cnm..ama bu haftalarda buna takılma...çünkü benimde bebeğim 1 hafta önden gidiodu..en son gittiğimde 1 gün öndeydi..
dr ilk başta demişti bu son haftalara kadar belli olmaz...öne arkaya gidebilir bu tarih bu zmznlarda..kesin tarih son haftalarda belli olurmuş..takılma dimişti..

cnm hoşgeldin.
ya bi ikişi vardı...ama nickini hatırlayamadım...
bebeğin erkekmi?
geçenlerde konuşulmuştu sanki özellikle erkeke bebeklerde daha sık görülyomuş ama geçiomuş sonra die..
yanlış bilgi vermim ama olan arkadaş döner sana..içini ferah tut cnm sen..

hayır canım böyle bişey olmazmış
hatta bu konuda Kaan Kocatepenin videosun var.
Bebeğin gelişimi sattan önde gitse bile bu erken doğum yapacağınız anlamına gelmiyor diyordu...

anamm ne tezat cevaplar verdik gızzz petuşşş
valla geçen akşam izledim hatta Kaanın videosunu
durunn bulabilirsem atayım size...

vajinada zonklama olanlardan biri de benm. hele bebek hareket ettiğinde nasıl bir basınç oluyor anlatamam..
neden oluyor acep??

Petuuuş göbeğe bayıldım.. yalnız bir şey dikkatimi çekti hep aynı yerde foto çekiyon :))))

çok memnun olurum gerçekten. doktor kafanıza takmayın dedi ama. yine de böyle bir durum yaşayanlardan bilgi almak isterim.. inş. geçer kızımın böbrekleri normale döner
hiç üzülme cnm..benimde kızımın kalbinde problemcik vardı..17. haftada tespit edildi..dr geçer dedei..24 de gittiğimde geçmiş demişti...inş. en kısa sürede geçer seninkide..

:))) evde bi tane boy aynası var yefrum, boy aynasına bakarak çekiom....malum 58 metrekare ev:))

anamm ne tezat cevaplar verdik gızzz petuşşş
valla geçen akşam izledim hatta Kaanın videosunu
durunn bulabilirsem atayım size...

bende senın dediğin gibi bılıyorum:) benım kızım son aylarda hep onden gıdıyodu ama bana dr erken doğucak demedi4 kılo ve 42. haftada doğdu
he arkadaşıma öle demiş bebek ırı çok erken gelır bu dıye bebeği 40+5 te oldu normal 3.300 gr
alakası yok yani

öyle olmuş walla zeynebim..gelişimi haftasına göre önde olabilir ama..
demek istediğim şu..şu anda dr lar bize gelişimine göre hafta söylüyor..
yani 800 gr 26 cm bi bebek kaç haftalık olmalı örneğin 25 hafta..dioki sen satına göre 24 haftalıksın ama ultrason makinası gelişime göre hesapladığı için 25 çıkıo..
7. ayda falan sanırım bebeğin genetik özellikleri ekleniyo ultrason aleti artık bunu tikkate almaya başlıo..
o zmn daha net tarih hesaplıo..
senin bebeğin 2 kilo çıktı dielimki..aslında o haftada bi bebek 1,5 kilo olmalı ama dr sana dioki hımm bu iri bi bebek..
anlatabildimmi bilmom:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…