eğer doktorun bir anormallik göremiyorsa sakın sıkma canını..daha bugün okudum..gebelik.org/25. haftaya bak diyo ki +-10 gün geğişebilirmiş sat a göre artık bu haftalarda yapılan ölçümler bebegin genetik özelliklerine göre değişen bir ortalamaymış..
aaa öle mi senin kaç haftalıksın
valla 50gr da yüksek çıkınca 100 gr yaptılar o da yüksek çıktı. benim kilo artışım fazla oldu ama sanırım o da bir etken. kilonuza dikkat edin. şimdi dahiliyeciyle görüşüyorum ayrıyeten, o verdi diyeti. perşembe günü düzgün çıkarsa diyetle götürcez bundan sonraki ayları.
tarçını hiç duymamıştım, acaba bir zararı var mıdır gebelikte?
valla cancağzım hiçbir belirtisi yoktu bende. şekerli şeyler istiyordu canım onu da erkek bebeğe yoruyordum meğer şeker hastalığının habercisiymişumarım sende çıkmaz. kontrol altına alındığında bebeğe bir zararı olmuyormuş ama benden fetal eko istedi doktorum. kalbine baktılar, 33-34. haftada tekrar gel dedi. şeker yüzünden kalp kasında kalınlaşma olabiliyormuş. inşallah bir sorun olmaz da sağ salim alırız bebeklerimizi kucağımıza
teşekkür ederim şekerim, uzun yıllardır bu nicki kullanıyorum nnette, nerden aklıma geldiğini bile unutmuşum :)
en son 20 haftalıkken gitmiştim doktor tam 1 hafta önde demişti.yani şimdi 24'üm ama ultrasona göre 25.şimdi salı günü tekrar gidicem bakalım durumlar ne?senin kilosuna kaç dedi doktor
merhaba kızlar ben nisan anneleri topiğini yeni keşfettim.. artık bende burdayım.
sizlere bir sorum var bebeğinin böbreği normalden birazcık büyük olanlar var mı acaba.konu ile ilgisi olanlar lütfen beni bilgilendirsin..
yaa kızlar bişey sorcam hani bebeğin gelişimi 1 hafta önde oluyo işte 2 hafta önde oluyo falan ya bu doğum zamanını değiştiriyomu, merak ettim.............
değiştiryo cnm..ama bu haftalarda buna takılma...çünkü benimde bebeğim 1 hafta önden gidiodu..en son gittiğimde 1 gün öndeydi..yaa kızlar bişey sorcam hani bebeğin gelişimi 1 hafta önde oluyo işte 2 hafta önde oluyo falan ya bu doğum zamanını değiştiriyomu, merak ettim.............
merhaba kızlar ben nisan anneleri topiğini yeni keşfettim.. artık bende burdayım.
sizlere bir sorum var bebeğinin böbreği normalden birazcık büyük olanlar var mı acaba.konu ile ilgisi olanlar lütfen beni bilgilendirsin..
yaa kızlar bişey sorcam hani bebeğin gelişimi 1 hafta önde oluyo işte 2 hafta önde oluyo falan ya bu doğum zamanını değiştiriyomu, merak ettim.............
kıyamam yaaa
yanlış hatırlamıyorsam bir arkadaşımızda böyle bişey vardı..
O sana destek olur.
değiştiryo cnm..ama bu haftalarda buna takılma...çünkü benimde bebeğim 1 hafta önden gidiodu..en son gittiğimde 1 gün öndeydi..
dr ilk başta demişti bu son haftalara kadar belli olmaz...öne arkaya gidebilir bu tarih bu zmznlarda..kesin tarih son haftalarda belli olurmuş..takılma dimişti..
cnm hoşgeldin.
ya bi ikişi vardı...ama nickini hatırlayamadım...
bebeğin erkekmi?
geçenlerde konuşulmuştu sanki özellikle erkeke bebeklerde daha sık görülyomuş ama geçiomuş sonra die..
yanlış bilgi vermim ama olan arkadaş döner sana..içini ferah tut cnm sen..
çok memnun olurum gerçekten. doktor kafanıza takmayın dedi ama. yine de böyle bir durum yaşayanlardan bilgi almak isterim.. inş. geçer kızımın böbrekleri normale döner
hiç üzülme cnm..benimde kızımın kalbinde problemcik vardı..17. haftada tespit edildi..dr geçer dedei..24 de gittiğimde geçmiş demişti...inş. en kısa sürede geçer seninkide..çok memnun olurum gerçekten. doktor kafanıza takmayın dedi ama. yine de böyle bir durum yaşayanlardan bilgi almak isterim.. inş. geçer kızımın böbrekleri normale döner
vajinada zonklama olanlardan biri de benm. hele bebek hareket ettiğinde nasıl bir basınç oluyor anlatamam..
neden oluyor acep??
Petuuuş göbeğe bayıldım.. yalnız bir şey dikkatimi çekti hep aynı yerde foto çekiyon :))))
anamm ne tezat cevaplar verdik gızzz petuşşş
valla geçen akşam izledim hatta Kaanın videosunu
durunn bulabilirsem atayım size...
bende senın dediğin gibi bılıyorum:) benım kızım son aylarda hep onden gıdıyodu ama bana dr erken doğucak demedi4 kılo ve 42. haftada doğdu
he arkadaşıma öle demiş bebek ırı çok erken gelır bu dıye bebeği 40+5 te oldu normal 3.300 gr
alakası yok yani
heh buldummm gosenaycımm ve petuşummm
hamilelik (gebelik) 25. hafta - Jinekolog (jinekolok) Dr. Kaan (Kaan) Kocatepe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?