kızlar ya nolur benim soruma cevap verin yaaaaa zonkluyo resmen boyu uzuycak çocuklar gibi
ada senin kaç olrak yapıldı ölçüm bide bebğin erkekmi
Canım biz de çok üzüldük, artık ben de akasya gibi düşünmemeye çalışıyorum çünkü sıkıntı yapmanın bi yararı yok. Polikistik böbrek olabilir dedi doktor.. sizin böbreklerin işlevi normal değil mi?
senin bebeğin cinsiyeti nedr canım.
benim ki kız. bu hafta ölçüldü 4 küsür birisi 5 küsü birisi ama geçer dedi p inş. geçer herkesin ki canım....benim ilk bebeğim olacak allah izin verirse. bu durumu öğrendiğimde resmen yıkıldık ama doktor korkmayın diyince biraz rahtladık
evet yavrucum benim
canım bi kaç zamandır benimki zonk zonk vuruyo hatta akşam çok şiddetlendi bide kaşıntı başladı kullandığım antibiyotik sebebeiyle doktor fitil vermişti antibiyotik mantar yapabilir die akşam kullandım bugün zonklamam çok azaldı akşam hep fitille beraber sarı akıntım aktı
geçmiş olsun canım size de bebeğim erkek, daha çok erkek çocuklarında görülüyormuş dedi doktor ama normali şudur seninki şu kadar demedi bana ultrason olçümleri falan var aslında ayrıntılıda da en çok böbrek resimleri var, şimdi sen sorunca o ölçümlere baktım ama kaç cm bulamadım. bakayım biraz daha merak ettim şimdi. sizinkilerin görüntüsü için ne dedi, rengini çok açık buldu doktor bizimkilerin o yüzden daha çok onun üstünde durdu
Canım biz de çok üzüldük, artık ben de akasya gibi düşünmemeye çalışıyorum çünkü sıkıntı yapmanın bi yararı yok. Polikistik böbrek olabilir dedi doktor.. sizin böbreklerin işlevi normal değil mi?
canım benm de antibiyotik sonrası mantar oldu. zaten kaşıntıyı da mantar yapıyor.
fitil kullannca rahatlıyor insan. ben alıştm artk mantarla yaşamaya :))
bu arada son aylarda kaşıntı tehlikeliymş hastanede bir bayanla konuşmuştum.
2 gündür hastanede yatıyorum demiişti kaşıntı çok artmş erken doğuma yol açacakmş neredeyse.
canım bi kaç zamandır benimki zonk zonk vuruyo hatta akşam çok şiddetlendi bide kaşıntı başladı kullandığım antibiyotik sebebeiyle doktor fitil vermişti antibiyotik mantar yapabilir die akşam kullandım bugün zonklamam çok azaldı akşam hep fitille beraber sarı akıntım aktı
iyi akşamlar kızlar....çalışan annelere bir sorum var. şimdi biz doğumdan sonra ücretsiz izne ayrılcaz ya o zaman eşimiz eş yardımı alabiliyor mu bilgisi olan var mı...bizim mutemede sordum o bilmiyorum dedi. zaten bilse de söylemez...
alıyoruz diebiliyorum
aaa iltihaptan mı oluyor yani bu zonklama.fitil iltihap içindi demi?dur bakalım kontrole gidince ben de sorayım ne diyecek doktorum.
kızıma internetten aldığım donlar geldi...yumuşacıklar
yağmuyumun dötünü bi an önce onların içinde görmek istiom artıkkkkkkkkkk
ay görünce nasıl panikledim, benim bebeğimin böbrekleri de normalden büyük ve renkleri de normalden açıkne dedi doktorunuz kızlar size ?
evet canım ya heralde ondan akşam nasıl zonklıyordu anlatamam fitil alınca bugün çok az bişi kaldı doktoruna sor sende diye söyliim dedim.sarı akıntın varmıydı senin
ay görünce nasıl panikledim, benim bebeğimin böbrekleri de normalden büyük ve renkleri de normalden açıkne dedi doktorunuz kızlar size ?
kızıma internetten aldığım donlar geldi...yumuşacıklar
yağmuyumun dötünü bi an önce onların içinde görmek istiom artıkkkkkkkkkk
aa ama int de mantar erken doğuma sebep olmaz diyodu hatta kağan kocatepenin videosuda vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?