2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
yani demem şuki bu haftalar erken haftalar...bebek öndemi gidio, ne zmn doğacak, irimi, uzunmu..bunlar daha tespit edilemio...

yani demem şuki bu haftalar erken haftalar...bebek öndemi gidio, ne zmn doğacak, irimi, uzunmu..bunlar daha tespit edilemio...

evet , son haftalarda çıkıcak artık o şuanda önde veya geride olması önem teşkil etmıyo düşünsene 6 ayında daha 800 grmlarda bı bebek, 7.aydan sona atağa kalkıyo yanı okasdar ayda az alan bebek son aylarda kocaman bişe olup doğuyo son aylarda annenın kılo alımıda buna bağlı galıba:))

yaaa ben 40+ları görmek istemiyorum.. çok kötü olmaz mıyız o kadar beklersek?
erken de doğmasın tabi ama 40ı da geçmeyelim

kızlar iki bilgisayarımın da bozulmasınedeniyle nete giremiyorum inşbiaksilik yokturkimsede kızlar benim bacaklarım zonkluyoya üstkısımları fln acayip ağrıyo sizde de var mı böyleağrı fln kuzular

doğru diyon kuzum
bu açıdan bakıldığında da doğru bir tespit oldu :44::44:

son aylarda fazla kilo almak bizim uydurduğumuz bişimiş sevda..dr um öyle dedi:)))
geçen bi yazıdada okudum ordada dioki...son aylarda max. bebeğin aldığı kilonun 2 katı kadar anne kilo almalı..
yani bebek 4 kilo doğacaksa dielimki, 1 i ok şu anda..ne kaldı 3 kilo..
bebek o 3 kiloyu alana kadar bizim max. 6 kilo alma şansımız var:))oda tabükü çokk zorrrr

yaaa ben 40+ları görmek istemiyorum.. çok kötü olmaz mıyız o kadar beklersek?
erken de doğmasın tabi ama 40ı da geçmeyelim
aynen cnm....38 mümkünse..39 da olur:)))
doğru diyon kuzum
bu açıdan bakıldığında da doğru bir tespit oldu :44::44:
yeaaa göryon işte kağan kocatepede kim yani:)))

Ya kızlar şuan başım dönüyor ya halsizleştim gözüm karardı birden bu ne ki şimdi ya işteyim bide öğle yemeğimide yedim anlamadım ki fikri olan var mı?

canım bi kaç zamandır benimki zonk zonk vuruyo hatta akşam çok şiddetlendi bi kaşıntı başladı kullandığım antibiyotik sebebeiyle doktor fitil vermişti akşam kullandım bugün zonklamam çok azaldı

İyi akşamlar, mutlu cumalaaar..
Bu zonklama bende de oluyor ya donup kalıyorum olduğum yerde, tuvalette de çok oluyor :) Bu ara da dilsah, dün yazamadım Seferihisarlı'yım demişsin benim de okulum orda, urla'dan gidip geliyorum hergün canım :) Burda değilsin ama sen sanırım ?

aaa ne güzel :) hangi okulda çalışıyorsun peki canım?
benm ailem de eşimin ailesi de shisarda aslen de oralıyım ben.
ama zonguldakta yaşıyoruz malesef.
ben de öğretmenm buraya atandık 3 yıl önce kaldık...

ben varım canım fakat bu konuyu hiç kafama takmamak düşünmemek istiyorum.kaç mm ölçüldü senin?

ben varım canım fakat bu konuyu hiç kafama takmamak düşünmemek istiyorum.kaç mm ölçüldü senin?

senin bebeğin cinsiyeti nedr canım.
benim ki kız. bu hafta ölçüldü 4 küsür birisi 5 küsü birisi ama geçer dedi p inş. geçer herkesin ki canım....benim ilk bebeğim olacak allah izin verirse. bu durumu öğrendiğimde resmen yıkıldık ama doktor korkmayın diyince biraz rahtladık

uff bende çok korktum ya...ama geçecek gör bak.erkek benim bebeğim ilk çocuğum olacak inşallah.3.4 mm ölçüldü benimki 5 mm üst sınırdır dedi doktor.28 haftada detaylı ultrason tekrar edilecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…