Kızlar banada 3 hafta sonra şeker yüklemesi yapılacak.Doktora aç karnına mı gelmeliyim diye sorduğumda aç tok farketmez demişti.
Sizler hep aç karnınamı yaptırdınız ?
Aç karnına olmanızı doktor mu tavsiye etti ?
kıslarrr hadi haftalarımızı yazalım bakalım önce kim doğuracak :))
kıslarrr hadi haftalarımızı yazalım bakalım önce kim doğuracak :))
Oyyy maşallah o zaman
Cidden bir de beraber doğururmuşuz falan
ben bu turuncuyu görünce hep gülmek istiom ya..
aramıza karışmış bişi, sinsi diesim gelio..
ama bi çok kişiden daha ii tanıom gibi gelio:)
çok alıştım ara ara aramıza karışmasına, görünce hep yüzümde bi tebessüm oluo walla...
ben aç karnına gittim cnm.dr um öyle istedi.
oyyy ilk ben doğurucam galiba 27+1 :))
27+1 mi.....
sen her türlü mart annesi olcan yani... 28. hafta ne kalmış..38 desek 10 hafta kalmış walla çok heycanlı..
ben hiç farkında olmadan gece karnımın üstüne yatıyorum:26::26:..çok vicdan azabı çekiyorum.korkuyorum kızıma bi zarar verecem diye ama ne yaptıysam engel olamadım.sırf karnımın üstüne yatmayayım diye 1 haftadır uyku uyumuyorum nerdeyse varmı bu sorunu yaşayan yada önerisi olan
Merhaba bis geldik oğluşumla yeni hastaneden geldik bizimde 50 gr.şeker yüklememiz yapıldı çok şükür sonuç iyi çıktı kan ilacı yazdı yine bide magnezyum yazdı suya atılıp içilendenmiş ya ben her gittiğimde benim hafta değişiyor benim sat 9 temmuz bugün ultrasona göre 25+4 olmuş doktor otomatik 26 haftalık diyor bebeğim 850 gr.olmuş boyu 32 cmolmuş bide ağzını açıp dil çıkarttı bana bi ara totosunu döndü küçük sıpam benim doktor herşey normal dedi
Merhaba bis geldik oğluşumla yeni hastaneden geldik bizimde 50 gr.şeker yüklememiz yapıldı çok şükür sonuç iyi çıktı kan ilacı yazdı yine bide magnezyum yazdı suya atılıp içilendenmiş ya ben her gittiğimde benim hafta değişiyor benim sat 9 temmuz bugün ultrasona göre 25+4 olmuş doktor otomatik 26 haftalık diyor bebeğim 850 gr.olmuş boyu 32 cmolmuş bide ağzını açıp dil çıkarttı bana bi ara totosunu döndü küçük sıpam benim doktor herşey normal dedi
canım yastık koy yanına bence. arada boşluk olur karnında. bir problem çıkmaz diye düşünüyorum. ve doktora gidince muhakkak sor.
bende karnımın üstüne yatıyorum diye düşünüyordum. şimdi iyiyim şükür. ama karnım ağrıyordu o zaman seninde ağrıyormu?
oyy canım maşallah bebeğine 2 hafta önden gidiyo demeknassı besleniyon ne yiyon anlat bakalım
Kızlar banada 3 hafta sonra şeker yüklemesi yapılacak.Doktora aç karnına mı gelmeliyim diye sorduğumda aç tok farketmez demişti.
Sizler hep aç karnınamı yaptırdınız ?
Aç karnına olmanızı doktor mu tavsiye etti ?
Cnm özellikle dikkat etmiyorum hatta doktorum fazla kilo alma dedi ama şunu söyleyebilirim ki tam bi meyve hastasıyım mandalina portakal günde kaç tane yediğimi unutyorum bazenbide tere kıvırcık falan çok yerim onun haricinde normal yemeklerimi yiyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?