2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

ben bu turuncuyu görünce hep gülmek istiom ya..
aramıza karışmış bişi, sinsi diesim gelio..
ama bi çok kişiden daha ii tanıom gibi gelio:)
çok alıştım ara ara aramıza karışmasına, görünce hep yüzümde bi tebessüm oluo walla...

ben aç karnına gittim cnm.dr um öyle istedi.

Ben aslında mayıs annesiyim ama nedense nisanda doğum yapacakmışım gibi geliyor.
O yüzden sık sık sizin topikide takip edip tecrübelerinizden faydalanıyorum
Hepinizde çok sıcak kanlısınız gerçekten

Bu şeker işi kafamı karıştırdı açıkcası.Ben hep aç karnına yapıldığını duydum ama benim doktor farketmez diyince şaşırdım.:44:

Merhaba bis geldik oğluşumla yeni hastaneden geldik bizimde 50 gr.şeker yüklememiz yapıldı çok şükür sonuç iyi çıktı kan ilacı yazdı yine bide magnezyum yazdı suya atılıp içilendenmiş ya ben her gittiğimde benim hafta değişiyor benim sat 9 temmuz bugün ultrasona göre 25+4 olmuş doktor otomatik 26 haftalık diyor bebeğim 850 gr.olmuş boyu 32 cm olmuş bide ağzını açıp dil çıkarttı bana bi ara totosunu döndü küçük sıpam benim doktor herşey normal dedi

merhaba arkadaşlar bende bugün ayrıntılı ultrasyonu göstermeye gideceğim kendi dr uma. şeker konusunda bende korkuyorum. şimdi okudum bir sitede gebelik şekeri belirtileri

bebeğin beklenenden büyük olması
içinde buludnuğu sıvının fazla olması
gebelikte vajinal mantar olma

bunların hepsi belirtileri bendede hepsi var. . babkalım benim şeker yüklemem ne zaman olacak. inşallah çıkmazz

canım yastık koy yanına bence. arada boşluk olur karnında. bir problem çıkmaz diye düşünüyorum. ve doktora gidince muhakkak sor.
bende karnımın üstüne yatıyorum diye düşünüyordum. şimdi iyiyim şükür. ama karnım ağrıyordu o zaman seninde ağrıyormu?

oyy canım maşallah bebeğine 2 hafta önden gidiyo demeknassı besleniyon ne yiyon anlat bakalım

maşallah canım.

yok canım ağrı falan karnımda.tek bacağımı yukarı attığım için hafif yukarda kalıyo zaten karnımın bi tarafı ..zaten arada o pozisyondayken tekmelyo kuzum hemen uyanıp dönüyorum.ama yatmamk lazım bunun farkındayım

oyy canım maşallah bebeğine 2 hafta önden gidiyo demeknassı besleniyon ne yiyon anlat bakalım

Cnm özellikle dikkat etmiyorum hatta doktorum fazla kilo alma dedi ama şunu söyleyebilirim ki tam bi meyve hastasıyım mandalina portakal günde kaç tane yediğimi unutyorum bazen bide tere kıvırcık falan çok yerim onun haricinde normal yemeklerimi yiyorum valla

evet canım benim dr da aç olara gel dedi sanırım genelde aç olarak gidiliyor ...

canım kaç kilo aldın şimdiye kadar kaçla hamile kalmıştın. seninle durmumuz aynı gibi şekeri yaptırmadım ama çıkacak gibi benim oğlumda 9 gün önden gidiyor. ve dr beni dyetisyene yolladı 58 le başladım 66 kiloyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…