ben hamile kalınca doktorum iç demişti.ama havalar soğukya canım maden suyu içmek istemiyor..
hamilelik demek eşit ağrı demekmiş. doktorum demişti.
dua edin kızlar yarın doktora gidiyorum ve çok korkuyorum bir sorun yoktur inşallah. bebişimide çok hissedemiorum ya ondan da endişeleniyorum bazen. alaha emanet yavrularımız. sağlıcakla kucağımıza alalım inşalah.
selam hanımlarrr nasılsınız bakalımmmm
bakıyorumda şu kilo konusu gündemden hiç düşmüyo heee bende 6 kilo aldım
inşallah hayırlı haberler gelirsin canım endişelenme bol bol su için bebeğin suyu bol olunca hareketi daha iyi hissedilirmiş öyle duymuştum
at bakalım havanı. maşallah
bende 2 hafta önce tartılmıştım. 70 kilo çıktım. ayy dedim 10 kilo almışım. 1 hafta sonra farkettim ki ben 63,5 kilo ile hamile kalmıştım
çarşambada sağlık ocağına gittim. 69,6 çıktım. çok mutluyum çokk
ya canım yok benimki tembel tembel..
en az iki litre su içiyorum benn. ağır abi oo
bnmki ondan mı hareketli 3 lt içiyom günsde mecbur
valla benm içtiğim su 1 lt falan malesef( ama kızım hiç durmuyo çok hareketli..
mandalina falan çok yiyorum ama oradan karşılıyor mu ki?
ben de bugün 67 kg'yi gördüm.
4.5 kg aldım yani..
normalde suyu bende çok içmiyordum ama şimdi içmeye çalışıyorum 2lt yi buluyor sanırım su içebilmek için tatlı şeyler yiyorum gün içinde özellikle bisküvi tarzı şeyler susatıyor insanı
kızlar bence bu bebğin su olayı bünyeyle alakalı afrikada ki insanları düşünüyorum maşallah çocuları sağlıklı doğuyor ne ara su bulup da içiyorlar ki...ben de günde 2 lt den fazla içiyorum ama içmek için değil sanki içim yanıyor sürekli susuyorum gece bile baş ucumda ağzım kuruyor sanki...(yoksa şekerim mi yüksek diye düşündüm bir an)
he he he:)) bisküvi yemek için bahane bulmuyorsun değil mi?? :)) kuzum kilo alırız öyle de ya :)
eveeeet bak bunu tuttum az su içiyorsun diyenlere cevabım artık bu :)
afrikada insanlar ne yapıyo :)
hemen kötü şeyler düşünme canım. bu aralar yanma bende de var gece falan fenalık basıyo
menapoza giren kadınlar gibi oldum
kızlar bişey sorucam size günde iki bardak süt içiyorum ama inanılmaz şişkinlik yapıyor bende.eskiden şu mısır gevrekleriyle falan tüketirdim sütü hiç sıkıntım olmazdı.onlarda yüksek ısıda falan fırınlanmış ama çok mu zararlı acaba?aranızda mısır gevreği yiyen var mı yada bilgisi olan?
kızlar bişey sorucam size günde iki bardak süt içiyorum ama inanılmaz şişkinlik yapıyor bende.eskiden şu mısır gevrekleriyle falan tüketirdim sütü hiç sıkıntım olmazdı.onlarda yüksek ısıda falan fırınlanmış ama çok mu zararlı acaba?aranızda mısır gevreği yiyen var mı yada bilgisi olan?
hamileyimmm kızımmm tabiki alcam kilohem bisküvi yemeyede bayılırım olabilerrrr yeni dediğin
hamileyimmm kızımmm tabiki alcam kilohem bisküvi yemeyede bayılırım olabilerrrr yeni dediğin
valla şimdi olsa yerdim...işlenmiş gıdalardan kaçının diyorlar...şu an elimde çikolatalı bir bisküvi yiyuorum iki bardak sür çok bence yoğurt ve ayranla da kalsiyum ihtiyacını destekleyebilirsin. ben süt içmediğim gün mutlaka bir kase bazen daha da çok yoğurt yiyorum e sabahları da peynir yiyoruz yetiyordur inşallah...
ya yine afrikada ki kadınları getircem konuyu...onlar ne yiyor ki sanki ama çocukları sağlıklı doğuyordoğduktan sonra sağlıksızlaşıyor...
ben de böyle afrikada ki kadınlar napıyor ki sanki diye diye hiçbir şey yapmaz mışım...
idrar yolu enfeksiyonu mu afrika da ki kadınlar nasıl temizleniyor ki sankigibi
Afrikadaki kadınlar kilo da almıyor ama
ama olaya bu açıdan bakmıyoruz tebi ki
canım gebelik org'da hamilelik döneminde en sağlıklı kahvaltılardan biri mısır gevreği ve süt diyordu.
ben diyet yaparken yerdm hep severim de.
artk yemiyorum ama zararlı da değil yani..
ye canım ye afiyet olsun. bu aralar bn de saldım zaten gelene hayır yok hooop mideye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?