2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
iyi gweceler arkadaşlar:))kuzularınızın ağırlığı ve kilosu nasıl ne kadar?benim sata göre 20 +2 ama ultrasona göre 21+3 de 436 gr boy:25 cm di.sizin nasıl haftaya kontrol var merak ettim şimdide:)))))yazarsanız çok sevinirimmm.byyyy

Herkese selamlar...
Bende aranıza yeni katıldım allah nasip ederse 5 Nisanda bir oğluşum olacak. İlk hamileliğim...
size bir sorum olacak eşimle aramda kan uyuşmazlığı var ve doktorum indirect combs testi yaptırmamı istedi.
daha önce aranızda bu testi yaptıran var mı? nerde yaptırdınız. paylaşımlarınız bekliyroum şimdiden herkese teşekkürler...

canım bende 2 ayda 1 tekrarlıyorum indirekt testini.her 2 ayda bir sakarya eğitim ve araştırmadaki doktorum tekrarlatıyo

gunaydin biumut :3:
İkimiz erkenciyiz:29: nasilsiniz kizinla? oglumla biz cok iyiyiz cok sukur haftaya kontrolum var haftaya 3. Trimestere baslayacagiz allah kismet ederse :nazar::16:

Günaydın anneler.....
Yoğun bir gün bizi bekler.........
Babamızda hasta ühü :( Faranjit olmuş evde yatıyor...:nazar::emir_bebek:

günaydın bayanlar
güzel bir gün olsun bugün ve yıl sonu gelsina rtık hesaplar kapansınnnn

off ya bana en karışık kısmı bu gelio...
ayaklı don alıom ayaksızını almak gerek gibi gelio..ayaksızını alıom eşofman almak gerek gibi gelio
kolsun body alıom..yarım kolu yok, uzun kollusu yok..
tulum alıom, zıbın eksik kalıo
zobın alıom tulum eksik kalıo...
evde dolu giysi oldu hala hep eksik gibi gelio...hep gereksiz şeyler almışım gibi gelioo:36::36:

hepsi gerek ama ya
iç zıbın bir aylıkken giyiliyor
zaten çıtçıtlı badyler sürekli lazım kısasıda uzunuda hep lazım
ilk 3 ay ayaklı bady en iyisi çünkü zaten küçükler çorap pek tutmuyo ayakları
ben ayakıszlara pek bakmıyorum takımlar bile ayaklı olması en güzeli
birde gelen misafirlerde kıyafet getirir büyük ihtimal zaten ilk ay sürekli üst değişir günlük 2 posta olsa hesaplayın hafta bir makineye atsan 10-14 tane takım şart

Günaydın anneler.....
Yoğun bir gün bizi bekler.........
Babamızda hasta ühü :( Faranjit olmuş evde yatıyor...:nazar::emir_bebek:

geçmiş olsun canım
dün primadan aradılar adana e bebek magazasından 10 ocaktan sonra alabilirisn paketi dediler
sırf meraktan gidip alacağım
ilk çocuğumda da hala prima kullanıyorum
çok memnunum bunda da devam etmeyi düşünüyorum
tek sorun ilk aya dikkat etmek çok fena pişmişti oğlum
ilk günler ılık su ve pamuk yada bir bezle silmek lazım kaç tane ıslak mendil denedim ama yinede pişmişti

günaydın güzel anneler ve tatlı bebişler.
umarım güzel ve rahat bir gün geçiririz..
ağrısız sızısız. arada hafif tekmeli.

günaydın bayanlar..
benim nette sorun var sanırım. 2 gündür gidip geliyor. doğru düzgün giremiyorum..umarım herşey yolundadır okuyamadım geçmişi

dünde rüyamda bi oğlum olacağını gördüm:53:
mavi mavi battaniyeler falan alıyodum:53:

ben kızımın herşeyini almışken pembiş pembiş bu rüya ne şimdi yahuuu :53:

günaydınlarrrr

3 haftadır diyetteyim kızlar. şuan 66 kiloyum. 9 kilo almış bulunmaktayım. birde dikkat etmesem ne olacaktım acaba. bende dün gece hep kız bebekli rüya gördüm ama oğlum olacak. sanırım tersini görüyoruzzz

kızlar birde ben bişey soracağım size
ben bebeğimde ilk 3 ay falan ıslak mendil kullanmayacağım.pamuğu ıslatıp öyle sileceğim.
3 ay sonrasına kullanmak için johnson babynin ıslak mendilini aldım. sebamed alacaktım aslında ama orada yoktu bende başka yere bakmadan johnson aldım. sizce oda iyidir dimi. genelde sebamedi önerdiler ya aklıma takıldı.ben böle bişi alırım sona pişman olurum acaba diğerinimi alsaydım diye :26:

günaydın.............

ben bebeğimde ilk 3 ay falan ıslak mendil kullanmayacağım.pamuğu ıslatıp öyle sileceğim.
3 ay sonrasına kullanmak için johnson babynin ıslak mendilini aldım. sebamed alacaktım aslında ama orada yoktu bende başka yere bakmadan johnson aldım. sizce oda iyidir dimi. genelde sebamedi önerdiler ya aklıma takıldı.ben böle bişi alırım sona pişman olurum acaba diğerinimi alsaydım diye :26:

ilk 3 ay için unibaby nin sadece pamuk ve su olan ıslak mendili var onuda kullanabilirsin, çok tavsiye ediyolar onu...

valla canım bi arkadaşın dediği yer vardı izmir caddesinde bi oraya bakacağım; bebeğim ve özelcan bebe var söğütözünde (ve sanırım ulusta) toptan almak için ama çok ucuz da değiller sanki ama her şey topluca gözünün önünde; süs şeker falan için, ulusta biyer varmış yanlış olmasın suluhan olabilir orayabakayım diyorum
umarım yardımcı olabilmişimdir sen nerelerden düşünüyorsun canım biz de ankaralılar güçlerimizi birleştirelim :)

canım biz hiç gezmedik ya bi arkadaşın dediği yer vardı toptancıydı oraya gidecektik ama fırsatımız yoktu soğuklarda geldi diye gözümüz yemedi.
anteras alışveriş merkezinde bi kaç mağaza var oradan aldık herşeyimizi. eminmi dışardaki yerler daha ucuzdur hiç piyasaya bakmadan gittik aldık.bende sadece şekerleri duvar süsü falan onlar için suluhana bakacağım..

sebamed daha iyi diyorlar ama johnsonda kötü bir marka değil canım . onu bitir birde sebamedi denersin

günaydınlarrr
yine uykusuz bir gece geçirdik...
tam uykuya dalıom, saat çalıo:((
çalışmıo olmayı istiom tam o anda...gece tv izlerdim sbh uyurdum işte:((

alla alla sebamed in ıslak mendilimi var..ilk duyyom bak...şiddetle kınadım kendimi
onu almakta bulmakta sıkıntı olabilirmi hıı? hiç marketlerde vs. görmedim? yada tikkatimimi çekmedi aceba..
ilk aylarda uni baby yeni doğan ı çok öneriolar sankim..

Back
X