Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkese selamlar...
Bende aranıza yeni katıldım allah nasip ederse 5 Nisanda bir oğluşum olacak. İlk hamileliğim...
size bir sorum olacak eşimle aramda kan uyuşmazlığı var ve doktorum indirect combs testi yaptırmamı istedi.
daha önce aranızda bu testi yaptıran var mı? nerde yaptırdınız. paylaşımlarınız bekliyroum şimdiden herkese teşekkürler...
off ya bana en karışık kısmı bu gelio...
ayaklı don alıom ayaksızını almak gerek gibi gelio..ayaksızını alıom eşofman almak gerek gibi gelio
kolsun body alıom..yarım kolu yok, uzun kollusu yok..
tulum alıom, zıbın eksik kalıo
zobın alıom tulum eksik kalıo...
evde dolu giysi oldu hala hep eksik gibi gelio...hep gereksiz şeyler almışım gibi gelioo![]()
Günaydın anneler.....
Yoğun bir gün bizi bekler.........
Babamızda hasta ühüFaranjit olmuş evde yatıyor...
![]()
Günaydın anneler.....
Yoğun bir gün bizi bekler.........
Babamızda hasta ühüFaranjit olmuş evde yatıyor...
![]()
kızlar birde ben bişey soracağım size
ben bebeğimde ilk 3 ay falan ıslak mendil kullanmayacağım.pamuğu ıslatıp öyle sileceğim.
3 ay sonrasına kullanmak için johnson babynin ıslak mendilini aldım. sebamed alacaktım aslında ama orada yoktu bende başka yere bakmadan johnson aldım. sizce oda iyidir dimi. genelde sebamedi önerdiler ya aklıma takıldı.ben böle bişi alırım sona pişman olurum acaba diğerinimi alsaydım diye :26:
valla canım bi arkadaşın dediği yer vardı izmir caddesinde bi oraya bakacağım; bebeğim ve özelcan bebe var söğütözünde (ve sanırım ulusta) toptan almak için ama çok ucuz da değiller sanki ama her şey topluca gözünün önünde; süs şeker falan için, ulusta biyer varmış yanlış olmasın suluhan olabilir orayabakayım diyorum
umarım yardımcı olabilmişimdir sen nerelerden düşünüyorsun canım biz de ankaralılar güçlerimizi birleştirelim :)
ben bebeğimde ilk 3 ay falan ıslak mendil kullanmayacağım.pamuğu ıslatıp öyle sileceğim.
3 ay sonrasına kullanmak için johnson babynin ıslak mendilini aldım. sebamed alacaktım aslında ama orada yoktu bende başka yere bakmadan johnson aldım. sizce oda iyidir dimi. genelde sebamedi önerdiler ya aklıma takıldı.ben böle bişi alırım sona pişman olurum acaba diğerinimi alsaydım diye :26: