Biz daha isim bulamadık. Geçenlerde Arda ismi hoşumuza gitmişti ama anlamı pek hoşumuza gitmedi. Daha arayıştayız bakalım.
biz bir hafta öncesine kadar oğluma berk dedik. ama sonra berk hakkında pek hooş şeyler duymayınca vazgeçtim. şuan emri ve ömer isimleri arasındayım. ömer ağır basıyor ama
Biz daha isim bulamadık. Geçenlerde Arda ismi hoşumuza gitmişti ama anlamı pek hoşumuza gitmedi. Daha arayıştayız bakalım.
bizimde kızımız olacak ama erkek olsaydı ben can,alp,efe gibi kısa ama sevimli bir ismi olsun isterdim.kız ismide kısa olsun istiyorum yine ama eşimi ikna edemiyorum..eşim ya tarihi ya dini olsun istiyor ama ben daha modern ve değişik istiyorum.
canım bende erkek annesiyim ama hala oğlumuza isim bulamadık, bende çağan istiyorum ama babamız pek istemiyor, o özer istiyor bende onu istemiyorum bakem nolcak...............
ewet yeni isimlerden pek hoslanmıyo
erkek olsaydı biz de ömer koyacaktık
ama benim özgür
serkan
hoşuma gidiyor
doğuma kadar waktımız war artık buluruz ıns guzel bi isim
zeynepmeynep
senin su içerken şişen göbeğini yirimmmmm
kızlar vicdan azabı çekiyorumm
yılbaşını evde geçireceğimiz için
dün alışveriş yaptık ve ben kendimi tutamayıp
bir paket cipsi bitirdim çok kızıyorum şuan kendime
sabah sabah yenir mi ya hakkımı yılbaşı gecesine saklıyordum
o zman biraz rahat yiyebilirim çnükü bu zamana kadar hiç
yemedim kola falan da içecektim belki bi kadeh bişeler
öff deldim ben kurallarımı ne olcak şimdi
sizler ne yapacaksınız yılbaşında dışarı çıkacak olan varmı
saat 10dan sonra sigara yasağını deliyorlarmış
biz o yüzden giddemiyoruz
bide bugün bizim eşimle ilk buluşma tarihimz
4 sene bitti 5 girdik:)
metehan...egehan...onlarda şansını dene o zmn cnm...herhangi bi ismin sonuna han gelince tarihi oluo:))çağan güzel isim ama benım kocam boyle ısımler sewmıyo daha tarıhı ısımler bulmaya calısıyo ben de onları istemıyorum uzlasamadık bu konu da daha :)
anam 2 dk şu raporu bitirim dedim nolmuş burda böyle...:))))) menzil yok ya şu an yoklunu aratmayım dedim......
çok ağır isimler bence canım ya...yani ilerde düşüncesi ne olacak çocuğun bilinmez..şahsen babam bana asena koymuş olsaydı walla bi ömür affetmezdim onu...babamız alpaslan ya da alperen dıyodu alpaslan daha agır basıyodu ben de onu ıstemıyorum sımdılık alperen gıbı gorunuyo bakalım değişmezsek :)
cipse bende dayanamıyorum..tek sorunum benimde cips..bazen kaçamak yapıyorum bende...ama napıyım cnm çekiyor...
bir tanecikten bişey olmaz yılbaşında yemezsin artık. ama bir kadeh bişeylere takıldım canım. yavruna bunu yapma bence. çok çok sakıncalı
isim bulmakta zormuş hele de esler arasında anlasmazlık olursa :)
Canım arada insan tutamıyor kendisini ben de arada çikolata yiyorum ya da bir dilim pasta biz istemesek bile bünye istiyor 1 paket yerine arada sırada tadımlık olarak tercih edersek daha iyi olur gibime geliyor...
Yılbaşında dışarda insanların sapıtmayacağı bir yer bulmak lazım o da çok zor zannımca. Bir de sigara yasağı da kalktı mı eyvahh en çok zarar gören olacağızbiz evde geçireceğiz sevdiklerimizle... Klasik oyunlar, kuruyemişler ( abartmadan tabi ) belki annemleri şaşırtmak için rahmetli babamın süprizini yaparım çocukluğumda yılbaşı olacak diye hindi almış getirmişti buraya kadar normal dimi babamın getirdiği canlı hindiydi hayvancağız balkondan atlayıp kaçmıştı tüm mahalleli diğer mahallelerde hindinin peşine düşmüştük çoluk çocuk sonra yakalamıştık bu seferde kesememişti babam mahallenin imamı kesmişti çok komikti yaa hey gidi günler heyyyy insan bazen ne kadar özlüyor geçen yıllarını, geçen yıllarda kaybettiklerini ya da yitirdiklerini... Her yeni yıla edindiğimiz tecrübelerle, güzellikleri taşıyarak girelim yeni yıl bize en güzel hediyeyi verecek inşallah bunun heyecanını ve mutluluğunu tüm iliklerimizde taşıyarak karşılayalım...
Maşallah nice güzel yıllar geçirmenizi dilerim arkadaşım...
erkek annelerı ogluslarınıza ne isim koycaksınız?
he he bizde de ööle.. birimizin beğendiğini öbürü beğenmiyo..hatta dalga geçiyorum kızın adı "bence o olmasın" olacak bu gidişle üzerinde tek uzlaşabildiğimiz bu :111:
bizde hep bebek diye seviyoruz..bende diyorum adı bebek kalsın.nüfus dairesi izin verirse tabi...
yime benim kızımı nihan teyzesi..çok saol canım benim, hoşgeldin...
ollyyy....27 ile birlikte 7. aya başlıoz canım..
Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay
çıkıorum canım ama her sabah mutlaka..işin sırrı her akşam yediğim 2-3 tane acı biber turşusu:)) bağırsaklarımı çalıştırıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?