2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

çok geçmiş olsun, umarım kısa zamanda herşey yoluna girer, dualarımız sizinle......

evet canım ya...ben hiç kokrmuom walla ağrıdan sızıdan..ben uyuşturulmadan karaciğer biopsisi oldum kızlar...
hmde bi acemi asistanın elinde...6 kez girdi alamadı parça...7 e hocasını çağırdı...
ertesi gün hiç bişi olmamış gibiydim..
mantık hep şu yani annelerimiz nasıl yapmışsa bizde yaparız..benim tek derdim zaman..onuda düşünmüom şimdilik..37. haftayı görelim bi bakalım..o zmn bakcaz o kısmına..

he he korkmuyon bi ağda bile yaptıramıyon :)))))

he he korkmuyon bi ağda bile yaptıramıyon :)))))

ya o ayrı bişi..onu yaptırdım ben daha önce bi kaç kere..yine yaptırrım..
ondada mantık şu yarım saat sıkcan dişini, sonra herşeyi unutmuş olcan:))
ama utanıom şu anda bu halde gitmeye....durumlar çok karışık :))

Aynen dediğin gibi zorunlu bir durum olmadıkça neden normali olmasın. Annelerimiz yapmış elbette biz de yaparız allahın izniyle... Hayırlısıyla o haftalara da geleceğiz. Hakkımızda ne en hayırlı olacak ise o olsun inşallah...

Bugün şöyle güzel bir konu belirleyelim hem bilgilenebileceğimiz hem de tüm arkadaşların katılım ve paylaşımlarının olabileceği... Bu konuda üstatlardansın petuş hadi he beraber bir konu bulup konuşalım üstünde kaldıysa tabi konuşmadığımız :)

erkek annelerı ogluslarınıza ne isim koycaksınız?
erkek olsaydı çağan efe koyacaktık biz:))

benim çenem düştü resmen çalışmayı unuttum bugün..
dün iki çalışınca bugün hak göryom kendimde çalışmamayı:))
canım değinmediğimiz konu kalmadı nerdeyse ya...ben öyle yararlı bişi yapamamda güzel katılırım sağlarım ama:)

çağan güzel isim ama benım kocam boyle ısımler sewmıyo daha tarıhı ısımler bulmaya calısıyo ben de onları istemıyorum uzlasamadık bu konu da daha :)

babamız alpaslan ya da alperen dıyodu alpaslan daha agır basıyodu ben de onu ıstemıyorum sımdılık alperen gıbı gorunuyo bakalım değişmezsek :)

Biz daha isim bulamadık. Geçenlerde Arda ismi hoşumuza gitmişti ama anlamı pek hoşumuza gitmedi. Daha arayıştayız bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…