Günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Benim doğumgünüm 21 Mart eşiminki 1 Nisan eşimin babasının 31 Mart. Bizim normal doğum tarihimiz 13-20 Nisan arasında görünüyor bu durumda sezaryen olacaksa Nisanın ilk haftası olması lazım eşim de tutturdu 1 Nisan olsun sezaryen olacaksa aynı gün olsun doğumgünlerimiz diyor. Amaaa 1 Nisan da Pazar gününe denk geliyor :) Ve bence bebek anne karnında ne kadar fazla kalırsa o kadar iyi o yüzden ben en erken 6 Nisan diyorum. Bakalım şartlar ne gösterecek. Buarada 21 Martı da düşünebilirsiniz hem Koç burcunun ilk günü, hem gece gündüz eşit, hem de benim doğumgünüm
hemde benim doğum günü kısmı çok huşuma gitti ya deliiii:)))
babamız 28 martı çok istio bakalım dr ok derse 28 ini istiom..ama olmazsada 23 ü cuma ya cuma alırlar..cuma akşamı cmt akşamı kalırım hastanede arkadaşlarım vs. rahat rahat gelirler ziyaretime...ince hesaplar peşindeyim yani:))
babamız 28 martı çok istio bakalım dr ok derse 28 ini istiom..ama olmazsada 23 ü cuma ya cuma alırlar..cuma akşamı cmt akşamı kalırım hastanede arkadaşlarım vs. rahat rahat gelirler ziyaretime...ince hesaplar peşindeyim yani:))
günaydın kızlaar,
bizde de gündem aynı ya bacak ağrısı ve mide yanması..inat ettim içmiyodum bugun sonunda rennie içtim..mideden yana azcık rahatladım..ama bacak ağrısı tam gaz devam..
dün de bi kriz yaşadık normalde bebişin hareketleri düzenli gibi..akşam yemeğindes sonra cosuyo sabah da benimle kalkıyo..neyse dün öğlen çok yedim diye akşam az bi pırasa yedim ..bizim kız küstü kıpırdamaz bütün gece uyumadım, kalktım çukulata yedim az bi pıt edince dalmışım..sabah kalktım gene yok..allahım kafayı oynatıcam taa işe gelince oynadı..
bana da ders oldu valla şuncacık haliyle bile düzeni bozmaya gelmiyo sen onunkini bozarsan o da seninkini bozuyo..
bi tane kitap varmış bebek bakımlarına mucize çözümler diye bunlarla ilgili onu okuycam ben
Hımm ama bu hesabı yaparken babayı da düşünmek lazım. 3 gün iş yerinden doğum izni veriyorlar babaya. Haftasonuna yapılan doğumlarda izin boşa gidebilir :) Tabi kendi işi değilse...
benide bi ateş basıo martın son haftasını düşündükçe kızlar
ne zmn bu aşamaya geldik bilmom..
kalp atışını duyabilirmiyiz acaba gittiğimizde die konuştuğumuz günleri hatırlıorum yani:))
düşünsenize örneğin 23 martta 2 kişi çıkcaz evden dönerken 3 kişi olcaz..
eve kıpır kıpır eden yeni bişi gelicek, sürekli bakcaz incelicez...
emekli refik efendi gibi yaşadığımız sessiz sakin hayatımız birden değişecek...
inanıyorumki herşey çok güzel olacak..beni hiç bi korku basmıo..hep güzel taraflarını düşüğnmeye çalışyorum..
allah hepimize yardım etsin inş.
kalp atışını duyabilirmiyiz acaba gittiğimizde die konuştuğumuz günleri hatırlıorum yani:))
inanıyorumki herşey çok güzel olacak..beni hiç bi korku basmıo..hep güzel taraflarını düşüğnmeye çalışyorum..
hakkaten yaaa... daha dün mercimek kadardı... yok göbüşümüz ne zaman çıkacaki, yok bulantılar ne zaman bitecek derken derken şimdide doğum tarihleri konuyooo....benide bi ateş basıo martın son haftasını düşündükçe kızlar
Hımm ama bu hesabı yaparken babayı da düşünmek lazım. 3 gün iş yerinden doğum izni veriyorlar babaya. Haftasonuna yapılan doğumlarda izin boşa gidebilir :) Tabi kendi işi değilse...
günaydın kızlar. bende nisan annesiyim zaman bulup bir türlü giremedim foruma. nisan başı görünüyor bizim doğumda. hayırlısıyla kucaklarımıza almak naip olur inşallah.
benimde büyük ihtimal 30 martta alınacak canım aslında doktor 31 mart dedide 31 mart cumartesiye geliyo heralde 30unda alırlar günler yaklaştıkça korku sarıyo:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?