2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

hemde benim doğum günü kısmı çok huşuma gitti ya deliiii:)))
babamız 28 martı çok istio bakalım dr ok derse 28 ini istiom..ama olmazsada 23 ü cuma ya cuma alırlar..cuma akşamı cmt akşamı kalırım hastanede arkadaşlarım vs. rahat rahat gelirler ziyaretime...ince hesaplar peşindeyim yani:))

günaydın kızlar,
sizler böyle doğum tarihini falan konuştukça beni heyecan basıyor valla.. bizim doktorumuz doğumla ilgili henüz birşey demedi.bu hafta sonu şeker yüklemesi için gidicem.bakalım doğum hakkında konuşacakmı? çok özledim zaten bebeğimide büyümüştür bir aydır görüşemiyoruz

ayyyy heyecanlanıyorummm amaa yaaa o günleri görürüz inşallah bebişler yanımızda dostlar etrafımızda ayyy ayyy ayyy

günaydın kızlar. bende nisan annesiyim zaman bulup bir türlü giremedim foruma. nisan başı görünüyor bizim doğumda. hayırlısıyla kucaklarımıza almak naip olur inşallah.

benimde büyük ihtimal 30 martta alınacak canım aslında doktor 31 mart dedide 31 mart cumartesiye geliyo heralde 30unda alırlar günler yaklaştıkça korku sarıyo:18:

Ben başladım canım o kitaba. Siz bebeğinizi beklerken adlı kitabı bitirdim şimdi ona başladım faydalı bence.

Hımm ama bu hesabı yaparken babayı da düşünmek lazım. 3 gün iş yerinden doğum izni veriyorlar babaya. Haftasonuna yapılan doğumlarda izin boşa gidebilir :) Tabi kendi işi değilse...

benide bi ateş basıo martın son haftasını düşündükçe kızlar
ne zmn bu aşamaya geldik bilmom..
kalp atışını duyabilirmiyiz acaba gittiğimizde die konuştuğumuz günleri hatırlıorum yani:))
düşünsenize örneğin 23 martta 2 kişi çıkcaz evden dönerken 3 kişi olcaz..
eve kıpır kıpır eden yeni bişi gelicek, sürekli bakcaz incelicez...
emekli refik efendi gibi yaşadığımız sessiz sakin hayatımız birden değişecek...
inanıyorumki herşey çok güzel olacak..beni hiç bi korku basmıo..hep güzel taraflarını düşüğnmeye çalışyorum..
allah hepimize yardım etsin inş.

Hımm ama bu hesabı yaparken babayı da düşünmek lazım. 3 gün iş yerinden doğum izni veriyorlar babaya. Haftasonuna yapılan doğumlarda izin boşa gidebilir :) Tabi kendi işi değilse...

evet evet ben yaptım o hesabı ne yalan söylim yani:)
cumayı yöneticisi zaten kafadan izin verir...cmt izinden düşmüo onlarda..sonraki hafta 3 gün evde olur:))

evet canım bebişimize kavuşucaz o bakımdan çok güzel iple çekiyorum o günleri Allahın bize verdiği birer mucize onlar
ben doğumdan korkuyorum biraz:18:

canım ben sezeryanla doğum yaparsam çarşamba yaparım çünkü babaya izin 3 gün bide hafta sonu 5 gün olur babaları da düşünmek lazım ama di mi :)))))

hakkaten yaaa... daha dün mercimek kadardı... yok göbüşümüz ne zaman çıkacaki, yok bulantılar ne zaman bitecek derken derken şimdide doğum tarihleri konuyooo....
ayyy inanamıyorum yaaa biri daha olacak hayatımızda minnak sevimli etrafa gülücük saçan bişiiiiiiiii..... içimde kelebekler uçuştu sanki şuan....

hımm hiç aklıma gelmemişti bak bu:26:

benimde düşününca midemde kelebekler uçuşuyor

yarın kontrolüm var ve ben öğle arası yine ağdacıya gitcem, ayyyy içim sıkılıyo valla................

anammmm doğum muhabbetleri aldı başını gidiyo heeeeeeeeee daha var daha canınızı sıkmayın kız

günaydın kızlar. bende nisan annesiyim zaman bulup bir türlü giremedim foruma. nisan başı görünüyor bizim doğumda. hayırlısıyla kucaklarımıza almak naip olur inşallah.

selam canım inş sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip eder allahım

benimde büyük ihtimal 30 martta alınacak canım aslında doktor 31 mart dedide 31 mart cumartesiye geliyo heralde 30unda alırlar günler yaklaştıkça korku sarıyo:18:

ohh ohh bişi kalmadı şunun surasında boşver ne güzel sen bebegini kucagına aldıgında biz hala bekliyoo olcaz oyy hayırlısı herşeyin canım saglıkla gelsinler elleri ayakları duzgun olsun insanda korku neyim kalmıyoo onları dusununce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…