2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
yarın kontrolüm var ve ben öğle arası yine ağdacıya gitcem, ayyyy içim sıkılıyo valla................

ağda yaptırıyomusun canım kukunada ay yaptırma yaaa rahim kaslarını harekete geçöiriyomuş o benim yengem doğumda temiz olayım dedi bir ay varken ağda yaptırdı akşama doğurdu allah korusun yaaa birazcık pis duruverelim bence

sağol canım inşallah sağsalim alırız hepimiz bebeklerimizi kucağımıza.şu geçmeyen enfeksiyon yüzünden erken doğum yapmaktan korkuyorum valla:18:

yok artık yaa bole kıllı kıllı mı gidicez :S:S gercekten tetikliyormu yoksa denk mi geldi ole acaba :26:

sağol canım inşallah sağsalim alırız hepimiz bebeklerimizi kucağımıza.şu geçmeyen enfeksiyon yüzünden erken doğum yapmaktan korkuyorum valla:18:

o benimde en büyük sorunum pancem canım hamile kaldıgım gunden bu yana hiç azalmadan cogalan akıntı tek korkum erken dogum icin benim birde gercekten cok geliyoor ve kokulu ama artık herseyı kendı halıne bıraktım allah korusun demekten baska bişi gelmez elimizden allaha emanetler

ay evet canım ya...yazını okuyunca gözlerim doldu valla.allahım sağlıklı sıhhatli evimize dönmemizi nasip eder inşallah.gerçekten çok heyecanlı....

yok artık yaa bole kıllı kıllı mı gidicez :S:S gercekten tetikliyormu yoksa denk mi geldi ole acaba :26:

niye kıllı gidelim canım permatik yapıyorum ben napam doğumdan sonra tekrar toparlanır zaten sürekli ağda olduğu için okadar çok çıkmıyo dr u söylemişti ona tetikliyo ağda diye

Çok ilginç benim doktorum da yaptırabilirsin dedi hafta sonu sordum.
Ve bir çok yaptıranı biliyorum.
Tüy dökücü krem bile kullanabilirsin dedi.
Lapi le başlayan var ya bi tane onu dedi.

çok ilginç..
kim yazmıştı ya bebik kök hücresi anneyi hastalıklara karşı vs. koruyo die..inanacam şimdi ona..
ben 6-7 yıldır k. ciğer hastasıyım..enzimlerim normal bi insanın 7-8 misli fazla çalışıo...
uzun süre iğne kullandım normale dönsünler die...
dönmesi ama k. ciğeri inflak etmekten kurtardık...
neyse bi kaç yıldırda rutin kontrollere gidiorum sadece takip edilyo..
bu yeni başladığım k. doğum dr u öğrenince bunu dedi hamilelikte hiç test enzimelere yaptırdınmı, didim yok.
neyse hafta sonu test yaptırmıştık isteği üstüne.
şimdi aradı..şöyle diim normalde 20-40 arası olması gereken bi değer bende 270 lerde falandı..iğneylede 70 lere falan düşmüştü...
şimdi aradı 41 e düşmüş:))) bi tuhaf oldum walla..

geçmiş olsun canım gerçekten Allahın birer mucizesi bebeklerimiz

Ne kadar mükkemel bir olay, her defasında iman etmemek mümkün değil.
Maşallah canım, gelmiş geçmiş olsun inşallah.

bana da geldi agzına tukureyim onların..
ben alışveriş mrkeszinden gdip alamam die kapıya kargo istedm 5 tl karsılıgında
kutunun içinden 4 tane prima premium bez, bi şampuan bi sac kremi esantiyon
ariel tek kullanımlık detrjn bide tupperware emzik kutusu cıktı
yani içinde 5 tl'lik malzeme yok bana göre
kociş bi bana bi kutuya bi bana bi kutuya baktı eskiden daha mı akıllıydın ne dedi
gercekten kuculuyo beynin %3ü galiba

bu arada hepinize selam ederisss
dün benm konu varmısss ama kaçırmısım
gerci yasagı bende bi yedim tam yedim herifin yanından gecemiyom
dayanamiyoreeeeeeeeeeeeee

ayyy canımmm geçmiş olsun tatlım inşallahh doğumdan sonrada normal seyrinde devam eder

MENZİLnasıl oldun canım var mı bir değişiklik

nasıl oldum biliyon mu resmen paronayak oldum kıslar :)
her gece dogurmaktan yada bebişimi kaybetmekten bıktım kabusss kabusss kabuuussss
bu sabah uyandım ve bi gun daha bitti cok sukur dedim
her gecen gun bizim için kar demek kzıımın guclenmesi buyumesi için..
kasıklarımda tarifi mumkun olmayan bi agırlık ve acı var hareketlerimi kısıtlıyo coraplarımı bacagımı cekip giyemiyorum
surekli yatıyrum işte annecimde bana bakıyo
ama kzımda cok hareketlii konusmalarıma oksamalarıma sarkılarıma yanıt veriyo mutluuyumm sadece tedirginn..
cuma gunu dra gtmiştikkk haftasına göre 729 gramdı
sizce dusuk kilolu mu?
bir an evvvel 1500 olsun istiyorum o zman hiç korkum kalmayacak..

niye kıllı gidelim canım permatik yapıyorum ben napam doğumdan sonra tekrar toparlanır zaten sürekli ağda olduğu için okadar çok çıkmıyo dr u söylemişti ona tetikliyo ağda diye

ben daha hiç oraya jilet vurmadım canım yaa o yuzden istemiyordum ama tabiki ole bişi varsa bebegimden hiçbişi onemli degil bende sire gidicektim gitmeyimmi ozaman o bölge için

Ne güzel bir haber inşallah birdaha da hiç yükselmaz canım. Bebeğin seni koruyor işte ona iyi bak diye :)

bir damla yağmurr nelere kadir görün işte :))
hadi gecmiş olsun canım yağmurdan sonrada tekrarlamasın inşallahh..

canım evet cok sıkıntılı bir donem o korkular bende de var her an kaybetme korkusu allahım korusun herkesin bebeklerini allah istemedikten sonra hiç bişi olmaz ben buna inanıorum yaşayacakları varsa erken dogsalarda yaşatır yarabbim .... bebegine maşallah canım gayet iyi kilosu haftana gore normalde 26. haftada olması gereken kilo 780 gr seninki 729

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…