2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
çok saolun kızlar...

kız anası olcan birakkkkkkkkkkkkk artık ağza tükürmeyi felan..az kibar ol kibarrrrrrr

olur canım benim inş..1500 e az kalmış..bak ben 27+2 de gittim 1170 gr dı kızçem...30 . hafta gibi 1500 olurla inş..
sık dişini verme canını az kaldı...
çorap falan giyme sen zaten ben bile herifime giydirtiyom...
sen yorma kendini

Son düzenleme:
ben daha hiç oraya jilet vurmadım canım yaa o yuzden istemiyordum ama tabiki ole bişi varsa bebegimden hiçbişi onemli degil bende sire gidicektim gitmeyimmi ozaman o bölge için

bende hiç jilet vurmadım ... ağda yapmaya devam ediyorum ama daha dikkatliyim tabi.. doktorumda bu konuyla ilgili birşey demedi benimde aklıma sormak gelmedi açıkcası.

ben daha hiç oraya jilet vurmadım canım yaa o yuzden istemiyordum ama tabiki ole bişi varsa bebegimden hiçbişi onemli degil bende sire gidicektim gitmeyimmi ozaman o bölge için

loly cim ben kimseyi etkilemek istemem tabikide herkesin tercihi bende hiç kullanmamıştım jilet ama napalım riske atmaya değmez bence

yok artık yaa bole kıllı kıllı mı gidicez :S:S gercekten tetikliyormu yoksa denk mi geldi ole acaba :26:

Merhaba herkese geçmişi okuyamadım sadece bu gözüme çarptı haftasonu ben de gideceğim için :) inşallah her şey yolundadır kızlar bi problem yoktur kimsede :))
Canım ben ilk başından beri ağda yaptırıyorum kuaför de yakın bi arkadaşım çok fazla hamile geliyor hatta doğuma giren birine bile yapmıştı ağda hastahanede ben devam ediyorum ağdaya bi sorun da yaşamadım şükür.pzt randevum var pazar gitcem ben de.Doktoruma sormadım ama bi sorun da yaşamadım çok şükür

Son düzenleme:
neyse kızlar ben kaçar yarın günüm var bugünden biraz işlere bakıyım okişşş öptüm epiniziiiii yarın hepinizi günüme bekelerimmmmm

Hamileliğimden beri bugün ilk defa kuru fasulye pilav yedim inş.çok gaz yapmaz

canım benim Allah kucağına almayı nasip ettiyse hiçbirşey buna engel olamaz benim başlarda kanamam vardı doktorun biri bebeği almaya kalktı gelişmez bu bebek diye ama bak bugünlere geldim seninde öyle olacak inşallah bol bol dinlen fındık ceviz ye bebeğin kilosunu çok etkiliyo bence yoğurt,et tüket inşallah biran önce gelişecek bebeğin tatlım.

tünaydın şirin anneler:) nasılsınız iyisiniz inşallahh! yazılanlara bakındım biraz Allah tüm çalışanlara hele de istanbul trafiğine maruz kalanlara yardım etsin bende 8 ay öncesine kadar işe gitmem 1 saat 45 dk. sürüyodu lanet ediyodum ama çok özleidm istanbulumu ve çalışmayı... her neyse gece rüyamda hastanedeydim doğum günüm gelmişti sıramı bekliyodum her geleni seeryane alıyolardı beni de bekletiyolardı sancımın gelmesini bekliyolarmış normal doğum yapıcakmışım ağlıyodum beni de bayıltın bende sezeryan oliim diyodum uyandım kan ter içindeyim karnımda bi sancı erken doğum başladı sandım:) iyi takmışım bu konuyu kafama kızlar Allah hepimize hayırlısını nasip etsin öncelikle bebeklerimizi sağlıkla sıhhatle eksiksiz bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin...

kız annesi oluncaa agza degil carka yada bacaga falan tukurulurr dimii pardonn
en kibar halimm petuşş aşk olsunn..
şaka bi yana oglum olcagını sandıgımda daha bi cengaverdim
şimdi kendimi daha cıt kırıldımm daha narinn falan hissediyorumm
ayrıca daha da bi kokoşş gibiyim

kızzllaaarrr!!!!!!
hani bana yatak dedi yaa dr oturmakta etkiler mi ayakta durmak gibi?
yatmaktan yanlarım agrıyoo sırtım agrıyo
su an oturuyorumm pc kullanmak için ama acaba etkiler mi diyorum?

:)))
canım ya kendimden biliomda ondan diom..
sen çarka türküryon ban ana avrak güzel döşüodum önceden..
annem hep derdi benim kızın bi karış şeyisi var maşallah sürekli koyar sokar die:)))
sırf bundan erkek istiodum ya..kız olursa verecek hiç bişiyim yok yani:))
kız olduğunu öğredim aman allahım bi kibarlık bir süslülük.
eşim dio seni hiç taç takarken görmemiştim..dedim napim şimdiden alıştıryom kendimi:)
haldur huldurdum şimdi geceleri uyyamıom o minnak narin şeyin üstüne yatcaz kocam kütlemle die:))
öğrencez inş. kibar birer anne olmayı...

menzil çok çok geçmiş olsun. inşallah herşey yolunda gider. canını sıkma kilo için. her bebeğin kilosu kendine göre değişebiliyor.
protein ağırlıklı beslen canım. ve gerçekten uzan ve soluna yat. oturmamaya çalış. balıkta yiyebilirsin. dualarımız sizle.. rabbim sağsalim bebeğini kucağına almayı nasip etsin. kız bebekler dirençli olur. inşallah senin kızında sımsıkı hayata tutunur.

benim ablamın 2 çocuğuda kisti nedeniyle. erken doğum riskli olarak doğdular. iğne vuruldular. ama çok şükür çok iyiler. kilolu bebekte değillerdi. bir tanesi kız bir tanesi de erkek. üzülme tatlım. bebeğin endişelerini hisseder.
hem geçen bir yazı okumuştum. bebekler doğduklarında ellerini sımsıkı kapatırlarmış. hayata tuttunduklarını göstermek için. inşallah senin bebişte öyle olcak. annesi onu üzmüyor o da hiç üzmücek.

maşallah ya
şükürler olsun ne güzel bir olay....
Allahım mucizelerimizi bize sağlıklı sıhatli kavuştursun inşallah ...

ay Zeynep'im yazısını okuyunca içim hoş oldu yaaa

ççoookkkk tatlısııınnnn..
çoookk teşekküürr ederimm...
o kadar moral oluyo ki su sözleriniz, desteginizz..
Allah hepimize o mutlu gunleri tattırsınn, onların ve kocişlerin acısını yaşatmasın..

valla ne diyim canım zaten içimizdekiler bi mucize allahın işi işte

ay Zeynep'im yazısını okuyunca içim hoş oldu yaaa

Sen benim bu dunyadaki idolumsunn tek idolumm..
Kızımada o yuzden senin adını vermek istedimm.

Yürü git nannnnn!!!!
hemen kendine pay cıkarmaa
zeynep babasının gözbebegi demek
sevgilii babannecimin adı aynı zamanda
aynı zamanda da Resulu ekrem hz.lerinin gözbebeğinin ismii

içi hoş oluyomuuşşş hıhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…