kız anası olcan birakkkkkkkkkkkkk artık ağza tükürmeyi felan..az kibar ol kibarrrrrrrbana da geldi agzına tukureyim onların..
ben alışveriş mrkeszinden gdip alamam die kapıya kargo istedm 5 tl karsılıgında
kutunun içinden 4 tane prima premium bez, bi şampuan bi sac kremi esantiyon
ariel tek kullanımlık detrjn bide tupperware emzik kutusu cıktı
yani içinde 5 tl'lik malzeme yok bana göre
kociş bi bana bi kutuya bi bana bi kutuya baktı eskiden daha mı akıllıydın ne dedi
gercekten kuculuyo beynin %3ü galiba
bu arada hepinize selam ederisss
dün benm konu varmısss ama kaçırmısım
gerci yasagı bende bi yedim tam yedim herifin yanından gecemiyom
dayanamiyoreeeeeeeeeeeeee
nasıl oldum biliyon mu resmen paronayak oldum kıslar :)
her gece dogurmaktan yada bebişimi kaybetmekten bıktım kabusss kabusss kabuuussss
bu sabah uyandım ve bi gun daha bitti cok sukur dedim
her gecen gun bizim için kar demek kzıımın guclenmesi buyumesi için..
kasıklarımda tarifi mumkun olmayan bi agırlık ve acı var hareketlerimi kısıtlıyo coraplarımı bacagımı cekip giyemiyorum
surekli yatıyrum işte annecimde bana bakıyo
ama kzımda cok hareketlii konusmalarıma oksamalarıma sarkılarıma yanıt veriyo mutluuyumm sadece tedirginn..
cuma gunu dra gtmiştikkk haftasına göre 729 gramdı
sizce dusuk kilolu mu?
bir an evvvel 1500 olsun istiyorum o zman hiç korkum kalmayacak..
ben daha hiç oraya jilet vurmadım canım yaa o yuzden istemiyordum ama tabiki ole bişi varsa bebegimden hiçbişi onemli degil bende sire gidicektim gitmeyimmi ozaman o bölge için
ben daha hiç oraya jilet vurmadım canım yaa o yuzden istemiyordum ama tabiki ole bişi varsa bebegimden hiçbişi onemli degil bende sire gidicektim gitmeyimmi ozaman o bölge için
yok artık yaa bole kıllı kıllı mı gidicez :S:S gercekten tetikliyormu yoksa denk mi geldi ole acaba :26:
nasıl oldum biliyon mu resmen paronayak oldum kıslar :)
her gece dogurmaktan yada bebişimi kaybetmekten bıktım kabusss kabusss kabuuussss
bu sabah uyandım ve bi gun daha bitti cok sukur dedim
her gecen gun bizim için kar demek kzıımın guclenmesi buyumesi için..
kasıklarımda tarifi mumkun olmayan bi agırlık ve acı var hareketlerimi kısıtlıyo coraplarımı bacagımı cekip giyemiyorum
surekli yatıyrum işte annecimde bana bakıyo
ama kzımda cok hareketlii konusmalarıma oksamalarıma sarkılarıma yanıt veriyo mutluuyumm sadece tedirginn..
cuma gunu dra gtmiştikkk haftasına göre 729 gramdı
sizce dusuk kilolu mu?
bir an evvvel 1500 olsun istiyorum o zman hiç korkum kalmayacak..
neyse kızlar ben kaçar yarın günüm var bugünden biraz işlere bakıyım okişşş öptüm epiniziiiii yarın hepinizi günüme bekelerimmmmm
çok saolun kızlar...
kız anası olcan birakkkkkkkkkkkkk artık ağza tükürmeyi felan..az kibar ol kibarrrrrrr
olur canım benim inş..1500 e az kalmış..bak ben 27+2 de gittim 1170 gr dı kızçem...30 . hafta gibi 1500 olurla inş..
sık dişini verme canını az kaldı...
çorap falan giyme sen zaten ben bile herifime giydirtiyom...
sen yorma kendini
kız annesi oluncaa agza degil carka yada bacaga falan tukurulurr dimii pardonn
en kibar halimm petuşş aşk olsunn..
şaka bi yana oglum olcagını sandıgımda daha bi cengaverdim
şimdi kendimi daha cıt kırıldımm daha narinn falan hissediyorumm
ayrıca daha da bi kokoşş gibiyim
çok ilginç..
kim yazmıştı ya bebik kök hücresi anneyi hastalıklara karşı vs. koruyo die..inanacam şimdi ona..
ben 6-7 yıldır k. ciğer hastasıyım..enzimlerim normal bi insanın 7-8 misli fazla çalışıo...
uzun süre iğne kullandım normale dönsünler die...
dönmesi ama k. ciğeri inflak etmekten kurtardık...
neyse bi kaç yıldırda rutin kontrollere gidiorum sadece takip edilyo..
bu yeni başladığım k. doğum dr u öğrenince bunu dedi hamilelikte hiç test enzimelere yaptırdınmı, didim yok.
neyse hafta sonu test yaptırmıştık isteği üstüne.
şimdi aradı..şöyle diim normalde 20-40 arası olması gereken bi değer bende 270 lerde falandı..iğneylede 70 lere falan düşmüştü...
şimdi aradı 41 e düşmüş:))) bi tuhaf oldum walla..
bana da geldi agzına tukureyim onların..
ben alışveriş mrkeszinden gdip alamam die kapıya kargo istedm 5 tl karsılıgında
kutunun içinden 4 tane prima premium bez, bi şampuan bi sac kremi esantiyon
ariel tek kullanımlık detrjn bide tupperware emzik kutusu cıktı
yani içinde 5 tl'lik malzeme yok bana göre
kociş bi bana bi kutuya bi bana bi kutuya baktı eskiden daha mı akıllıydın ne dedi
gercekten kuculuyo beynin %3ü galiba
bu arada hepinize selam ederisss
dün benm konu varmısss ama kaçırmısım
gerci yasagı bende bi yedim tam yedim herifin yanından gecemiyom
dayanamiyoreeeeeeeeeeeeee
menzil çok çok geçmiş olsun. inşallah herşey yolunda gider. canını sıkma kilo için. her bebeğin kilosu kendine göre değişebiliyor.
protein ağırlıklı beslen canım. ve gerçekten uzan ve soluna yat. oturmamaya çalış. balıkta yiyebilirsin. dualarımız sizle.. rabbim sağsalim bebeğini kucağına almayı nasip etsin. kız bebekler dirençli olur. inşallah senin kızında sımsıkı hayata tutunur.
benim ablamın 2 çocuğuda kisti nedeniyle. erken doğum riskli olarak doğdular. iğne vuruldular. ama çok şükür çok iyiler. kilolu bebekte değillerdi. bir tanesi kız bir tanesi de erkek. üzülme tatlım. bebeğin endişelerini hisseder.
hem geçen bir yazı okumuştum. bebekler doğduklarında ellerini sımsıkı kapatırlarmış. hayata tuttunduklarını göstermek için. inşallah senin bebişte öyle olcak. annesi onu üzmüyor o da hiç üzmücek.
çok ilginç..
kim yazmıştı ya bebik kök hücresi anneyi hastalıklara karşı vs. koruyo die..inanacam şimdi ona..
ben 6-7 yıldır k. ciğer hastasıyım..enzimlerim normal bi insanın 7-8 misli fazla çalışıo...
uzun süre iğne kullandım normale dönsünler die...
dönmesi ama k. ciğeri inflak etmekten kurtardık...
neyse bi kaç yıldırda rutin kontrollere gidiorum sadece takip edilyo..
bu yeni başladığım k. doğum dr u öğrenince bunu dedi hamilelikte hiç test enzimelere yaptırdınmı, didim yok.
neyse hafta sonu test yaptırmıştık isteği üstüne.
şimdi aradı..şöyle diim normalde 20-40 arası olması gereken bi değer bende 270 lerde falandı..iğneylede 70 lere falan düşmüştü...
şimdi aradı 41 e düşmüş:))) bi tuhaf oldum walla..
ay Zeynep'im yazısını okuyunca içim hoş oldu yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?