2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
bende hiç jilet vurmadım ... ağda yapmaya devam ediyorum ama daha dikkatliyim tabi.. doktorumda bu konuyla ilgili birşey demedi benimde aklıma sormak gelmedi açıkcası.
anladım canım bakayım olmadı bu seferlik jilet yapayım korktum :26:
loly cim ben kimseyi etkilemek istemem tabikide herkesin tercihi bende hiç kullanmamıştım jilet ama napalım riske atmaya değmez bence
tabiki canım bebişlerimizden hiç bişi önemli diil suan
anladım canım belkide bazn duşuk tehlıkesı olanlarda da tetikliyoda olabilir mantıklı
neyse kızlar ben kaçar yarın günüm var bugünden biraz işlere bakıyım okişşş öptüm epiniziiiii yarın hepinizi günüme bekelerimmmmm
gorusmek uzere canım

canım ağda meselesinin neye zararı olabiliyomuş okuyamadım da ben ilk aylar yatmam gerektiği için jilet vurmuştum çok kötü oldu kaşıntım falan arttı yayıldı 2 hafta önce ağdaya gitttim utana sıkıla canım çok yandı ama (oda jilet vurduğum için) sonucu güzeldi fazla ara vermeden ayda bir gidicem artık heran doğum olabilir hazırlıksız yakalanmak istemem

bi arkadas agda yaptırmanın o bolgeye kasılmalara sebep oldugunu soledi de ondan canım dedim acaba bişi olurmu

bi arkadas agda yaptırmanın o bolgeye kasılmalara sebep oldugunu soledi de ondan canım dedim acaba bişi olurmu

bilmiyorum ki canım ama ağda yapanları çok iyi biliyorum öyle bi sorunları olmadı belkide çok acı hissederse kendini kastığı için olabilir sen alışkınsan bi sorun olmaz diye düşünüyorum ama sen bilirsin

bende hamileliğimden bu yana gidiyorum ağdaya. jilet çok kötü kaşındırıyor hem de ertesi gün çıkıyor. ağda çok mantıklı ama bilmiyorum yan etkisi olurmu? doktorumuza soralım kızlar. bende de bi tedirginlik oldu şimdi.

ya ama bende istiyodum yaaaaaa çok güzel bu isim bence
bende deddim ilk issmini zeynep koyayım diye
millet aa olurmuymuş benim izmim zeynepmiş ya ne gerek varmış didiler durdular hep ..

biz de denize karar verdik

alışkınımm cnm yaa yaptıracam agdaa yaa temız temız

hepinizeee coookkk teşekkurler kızlarr..
bi tek bunlar pembe gerisi yeşil mavii sarıı oğlumuz olcak sanıyoduk hepsini değiştirmedim
cok erkeksi kıyafetler degil sadece mavi cunkuu..

bu arada aynen benimkidee akşamları turkule okuyo kızına
''zeyneppp bu guzelliiikkkkkk var mı soyundaaaaa''

kızlarrr ben cıkıyorum cici bakın kendinize ve miniciklerinizee..
tuniyee. nefrazene ve beni soran herkese benden selam söleyinn
mucixxxx..

aldıklarını iyi günlerde giysin inşallah minik zeynep..
biz hala isim bulamadık.babamız özellikle hiç bir ismi beğenmiyor. bu gidişle isimsiz kalacak yavrum.

bende ağdadan vazgeçemem sanırım..zaten kendim yapıyorum..göbeğimden görebildiğim kadarıyla yavaş yavaş yaparım.

ben de yaptırıyorum peki gitmişken göbegimde uzayan 1 -2 tane kıl var yaglardan onları aldırmamda bi sakınca olurmu tek zaten

ben de yaptırıyorum peki gitmişken göbegimde uzayan 1 -2 tane kıl var yaglardan onları aldırmamda bi sakınca olurmu tek zaten
benim göbeğimde de çıkıyo tek tük ben alıyorum ağdanın ucuyla..yapıştırıp çekmiyorum ama..

:) maşallah yine iyi görüyosun ben gölgesini ble göremiyom:)

:):) görebilmek gittikçe zorlaşıyor...aynayla falan idare etmeye çalışıyorum.

kızlar biz geldik..
bugün şeker yüklemesini yaptırdım.. sonuçlarımı yarın alacağım..
hastanemi ve doktorumu değiştirdim.. her muanede baktıkları şu 4 boyutlu ultrason arızalanmış ve ne zaman yapılacağı da belli
değillmiş.. kafam bozuldu benim de.. sizin doğuma yetişemeyebilir dediler... yuhhh dedim bende.. o zaman o dandik makinalarla bakacaksanız ona göre para alın dedim.. hem dünyanın parasını alacak hem de standardı düşürecek..
ben de evimin dibinde olan bi özel hastaneye gittim.. önüme gelen doktora girdim.. çok şükür ki hem ucuz hem doktoru hemşiresi ilgili hem de hastanenin fiziki şartları ötekinden daha iyi.. evet yine renkli göremiyorum hatta hiç bişey göremiyorum.. alışmışım 4 boyutlu görmeye ayırt edemedim bebeğimi ama herşey yolundaymış.. 800 gram olmuş yavrum benim..
şeker yüklemesini de devlette yaptırdım daha doğrusu askeri hastanede.. gözünü seveyim insan gibi davranıyorlar walla.. şeker yüklemesi için eczaneden glikoz istediler bi küçük şişe su bi de limon.. anlamadım tabi neden limon istediklerini..
glikozu hazırladıkları suyun içine limonu da sıkmışlar.. içimi baymasın aç karnına diye.. şaşırdım tabi dedim ki ben böyle olduğunu bilmiyordum işine gelmiyor çünkü kimsenin uğraşmak dediler limon sıkmayla uğraşmamak için direk glikozu veriyorlarmış.. nasıl sevindim nasıl anlatamam.. kızım da tadını sevdi sanırım karışımı içince karnımdan fırlayacakmış gibiydi.. benim kafam geç bastı bütün testlere parayı bayıldım bayıldım sonradan dank etti kafama.. böyle bi fırsat var elimde kullanmıyorum..
kocişim gitti ankaraya.. 2 gecedir yalnızım..
çok ağlıyorum kızlar çoook..
bi de çoook özledim.. ne yeemek yiyebiliyorum ne uyuyabiliyorum hiç tadı kalmadı bişeylerin..
2 ay nasıl geçecek böyle çıldırmazsam iyi.. eşlerinden ayrı olanları daha iyi anlıyorum artık.. ki ben çok alışığım ayrı kalmaya.. evlendiğimizden beri ilk defa bu kadar uzun süredir bir aradayız ama bu sefer ayrı bi koydu bana.. bi de 1,5 sene sonra doğuya tayini çıkacak ben çakılı kadroyum tayinim yok ne yapacağımı bilmiyorum.. şimdiden onun tasası düştü ama galiba bi daha sınava girip memurluk için uğraşabilirim.. hatta hatta işi bile bırakabilirim.. çok özledim ben kocamı
uzun zamandır yazamamıştım.. bende durumlar parçalı bulutlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…