anladım canım bakayım olmadı bu seferlik jilet yapayım korktum :26:bende hiç jilet vurmadım ... ağda yapmaya devam ediyorum ama daha dikkatliyim tabi.. doktorumda bu konuyla ilgili birşey demedi benimde aklıma sormak gelmedi açıkcası.
tabiki canım bebişlerimizden hiç bişi önemli diil suanloly cim ben kimseyi etkilemek istemem tabikide herkesin tercihi bende hiç kullanmamıştım jilet ama napalım riske atmaya değmez bence
anladım canım belkide bazn duşuk tehlıkesı olanlarda da tetikliyoda olabilir mantıklıMerhaba herkese geçmişi okuyamadım sadece bu gözüme çarptı haftasonu ben de gideceğim için :) inşallah her şey yolundadır kızlar bi problem yoktur kimsede :))
Canım ben ilk başından beri ağda yaptırıyorum kuaför de yakın bi arkadaşım çok fazla hamile geliyor hatta doğuma giren birine bile yapmıştı ağda hastahanede ben devam ediyorum ağdaya bi sorun da yaşamadım şükür.pzt randevum var pazar gitcem ben de.Doktoruma sormadım ama bi sorun da yaşamadım çok şükür
neyse kızlar ben kaçar yarın günüm var bugünden biraz işlere bakıyım okişşş öptüm epiniziiiii yarın hepinizi günüme bekelerimmmmm
anladım canım bakayım olmadı bu seferlik jilet yapayım korktum :26:
tabiki canım bebişlerimizden hiç bişi önemli diil suan
anladım canım belkide bazn duşuk tehlıkesı olanlarda da tetikliyoda olabilir mantıklı
gorusmek uzere canım
canım ağda meselesinin neye zararı olabiliyomuş okuyamadım da ben ilk aylar yatmam gerektiği için jilet vurmuştum çok kötü oldu kaşıntım falan arttı yayıldı 2 hafta önce ağdaya gitttim utana sıkıla canım çok yandı ama (oda jilet vurduğum için) sonucu güzeldi fazla ara vermeden ayda bir gidicem artık heran doğum olabilir hazırlıksız yakalanmak istemem
bi arkadas agda yaptırmanın o bolgeye kasılmalara sebep oldugunu soledi de ondan canım dedim acaba bişi olurmu
Sen benim bu dunyadaki idolumsunn tek idolumm..
Kızımada o yuzden senin adını vermek istedimm.
Yürü git nannnnn!!!!
hemen kendine pay cıkarmaa
zeynep babasının gözbebegi demek
sevgilii babannecimin adı aynı zamanda
aynı zamanda da Resulu ekrem hz.lerinin gözbebeğinin ismii
içi hoş oluyomuuşşş hıhh
bilmiyorum ki canım ama ağda yapanları çok iyi biliyorum öyle bi sorunları olmadı belkide çok acı hissederse kendini kastığı için olabilir sen alışkınsan bi sorun olmaz diye düşünüyorum ama sen bilirsin
minnak prensesinn güle güle iyi günlerinde giysin inşallah canım... çok güzel hepsi....
bizim minnak prensesimizde zeynep olucak allahımın izniyleeee... babası akşamları zeynebiiiiiiiiiiiiiimmm zeynebiiiiiiiimm diee seviyoooo
alışkınımm cnm yaa yaptıracam agdaa yaa temız temız
hepinizeee coookkk teşekkurler kızlarr..
bi tek bunlar pembe gerisi yeşil mavii sarıı oğlumuz olcak sanıyoduk hepsini değiştirmedim
cok erkeksi kıyafetler degil sadece mavi cunkuu..
bu arada aynen benimkidee akşamları turkule okuyo kızına
''zeyneppp bu guzelliiikkkkkk var mı soyundaaaaa''
bende ağdadan vazgeçemem sanırım..zaten kendim yapıyorum..göbeğimden görebildiğim kadarıyla yavaş yavaş yaparım.
bende ağdadan vazgeçemem sanırım..zaten kendim yapıyorum..göbeğimden görebildiğim kadarıyla yavaş yavaş yaparım.
ben de yaptırıyorum peki gitmişken göbegimde uzayan 1 -2 tane kıl var yaglardan onları aldırmamda bi sakınca olurmu tek zaten
benim göbeğimde de çıkıyo tek tük ben alıyorum ağdanın ucuyla..yapıştırıp çekmiyorum ama..ben de yaptırıyorum peki gitmişken göbegimde uzayan 1 -2 tane kıl var yaglardan onları aldırmamda bi sakınca olurmu tek zaten
:) maşallah yine iyi görüyosun ben gölgesini ble göremiyom:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?