2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
merhaba kızlar
ağdada konusuyorsunuzda ben dokturma sormustum
hiçbir zararı yok yaptırabilirsin demişti
ben yaptırıyorum hala

cumartesi günüde kontrole gittim
28 cm 600 gr mıs kuzum
ultrasona ilk girdiğimde tam esniyordu
su yutmus doktorum öyle dedi
şeker yüklemesi verdi yarın sabah ta o yapılca
daha test yokmus oh beee

doğurduk doğurcaz hala dr a hastaneye karar veremedik ya ona yanıom
cnm gözüm üstünde aşağıda ismini görüom yazamıo ama takip edio gelmiş burda diom hep:))
durumlar bayağı bi parçalı bulutluymuş, allah sabır versin ama herkesin sağlığı yerinde çok şükür..
evde yalnız olmak çok zor..ben özellikle eşim yoksa banyo yapmıom..banyoda haraetten vs. bişi olur die..
artık az zmn kalsın annen vs. gelebilsede gelse keşke..için biraz olsun ferahlar...
sonrasını düşünüp düşünüp stres yapma şimdilik bi doğum çıksın aradan kısmet inş..
öptm cnm..ara ara kendinden hbr ver bebem..
maşallah canım

bende ağdadan vazgeçemem sanırım..zaten kendim yapıyorum..göbeğimden görebildiğim kadarıyla yavaş yavaş yaparım.

kendin nasıl yapıyosun yaaa ben hiç göremiyorum, bu arada öyle arası gittim yaptırdım ağdamı acılıda olsa ohhhh temiz temiz, ben hiç zannetmiyorum bi zararı olduğunu çevremde çok yaptıran oldu.....

PETUŞUM
annem cumartesi gelecek.. kocaşimde gelecek hafta sonu için.. kızımın oda takımı da gelecek cumartesi..
mühim gün yani cumartesi..
babam emekliye ayrıldı emekli ikramiyesiyle de didim altınkumdan yazlık aldılar.. onun tapu işlemleri için bekliyorlar mecburen..
babam annemin bunca yıllık emeklerinden dolayı yazlık evin tapusunu annemin üstüne yapmak istiyormuş.. yani işte ne fark eder de manevi olarak kendini daha iyi hissedecekmiş.. o nedenle mecburen bu hafta cumartesiye kadar yalnızım.. önce annem gelecek sonra da babam.. en son eşim en en son da kızım (inşallah) geniş aile olacağız
öpüyorum seni çoookk..

bende hala ağdaya devam ediyorum..
dediğin gibi temiz temiz içi açılıyo insanın
bide ağdaya alışınca geçte çıkıyoo
bende sanırım doğumdan önce bi kere daha yaptırırım. en son 1 ay önce yaptırdım tek tük var. doğuma yakın giderim

canım yaa üzme kendini sayılı gün çabuk geçer, tabi bunu söylemek kolay ama olsun sen yinede üzülme, hem yalnız değilsin bebeşin var, Allah çok çabuk kavuşturur inşallah...........

tmm cnm sevindim şimdi..
babanada alkış düşünmesi yeter.
tam msj yazıdoum ayın 20 sinde eşim yok bi kaç gün yalnızım gel bize kalırız birlikte yalnız kalma die:))
annenler gelsede teklifim geçerli taammı..
cumartesiye az kaldı...çok heycanlı gerçekten..inş. içine siner herşey..
gelsin bi an önce mart sonu ve nisan:)))

slm arkdslar dr dan geldık şimdi normal de 27 haftalık hamıleyım bebişimz 1 hafta
önde gidiyo hatta 10 gün ultrason da 28+3 cıktı 1.185 kılosu da masaallah tosuncuguma :)
şeker yuklemesı yaptırdm 50 mg yuksek cıktı cuma gunu de 100 luk yaptırcaz rısk war dedı dr
bakalım inş bi problem cıkmaz

ben şimdiye kadar ayda 1 gidiyordum, bu ay da 1 ay sonra giderim sonra 15 günde bir gel dediler, doğuma hazırlıklı olmak için, çok çıkmasada çıkan alınmış olur dediler bende öyle yapmayı düşünüyorum...

gerçi doğru son aylara geldik heran herşey olabilir.....
.. hazırlıklı olmak lazımm..

inş. canım..tosuncuğumuzada maşallah..allah sağlık versin.

gerçi doğru son aylara geldik heran herşey olabilir.....
.. hazırlıklı olmak lazımm..

yiter ama yiterrrrr

kapanmayecekmi bu konu bugün.
jilletle alıom siz böyle ağda dedikçe kendimi pis gibi hissediom
cmt bi banyo yaptım 1 saat geçti hala banyoya başlayamadım ya.
eşim sürekli kapıyı çalıo iimisin die..
dedim değilimmmmmmm, göremiom oramı buramı kescem, aynaya bak, duşakabine sığama
resmen tansiyon hastası oldum yeaa
çok pişmanım ilk hamile olduğumda keşke ağdaya gitseydim şimdiya kadar alışırdı..
şimdi zoruma gidio...jiletlede göremeiom artık..napcam ben yaa
pofffffffffffffffff

canım benim sıkma canını
bak ilk hamileliği öğrendiğimizden bu yana ne kadar çok zaman geçti
şimdi ne günlerdi diyoruz
2 ay da senin için şıp diye geçiversin inşallah...

heheheh o duş varya bana da dar geliyo şimdiden anacım ....

geç kalmış değilsin canım, normal doğumdanda yırttın, bi ağda yaptırıver nolcek sanki....................

şimdi git ağdaya canım ama çokmu acır.:26:
kimisi eşine aldırıyo ama. :26:
ablan falan doğumdan önce gelirse onlardan yardım iste . girme sıkıntıya bunun içinnde. takma kafana. nolacak. zaten sezeryan değilmi bebeim senin. orası çokta gözükmez sanırım:26:

geç kalmış değilsin canım, normal doğumdanda yırttın, bi ağda yaptırıver nolcek sanki....................
yaa şimdi çok acır ya...bence zaten hani riski diolar ya alışkın olanda bi riski yoktur ya alışkın değilsen o kaslar kasılır yani..
çünkü ablam da dio son ana kadar ağda yaptım ben dio..

bant yapıştırcam..siyah koli bandı:)))

hem gösenay hanım gösenay hanım.....ben normal doğumdan yırtmadım taammı
bütün topic bilio ben kaaaa çok istiodum da işte kısmet değilmiş dr öyle uygun gördü benle ilgisi yok

bütün topic bilio ben kaaaa çok istiodum da işte kısmet değilmiş dr öyle uygun gördü benle ilgisi yok

bende şaşırmıştım tepkisiz kalmana,petuş hanım petuş hanımmmm bütün topik biliyo senin kendini bile kandırmaya çalıştığını normal doğum istiyom diye ,ama içten içe hep dua ettin :)))))))

cnm ben atlamışım demek ki..doktorun neden sana sezeryan dedi ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…