canım aldırma onları bence doktorum bana dokunma demişti
doğurduk doğurcaz hala dr a hastaneye karar veremedik ya ona yanıomkızlar biz geldik..
bugün şeker yüklemesini yaptırdım.. sonuçlarımı yarın alacağım..
hastanemi ve doktorumu değiştirdim.. her muanede baktıkları şu 4 boyutlu ultrason arızalanmış ve ne zaman yapılacağı da belli
değillmiş.. kafam bozuldu benim de.. sizin doğuma yetişemeyebilir dediler... yuhhh dedim bende.. o zaman o dandik makinalarla bakacaksanız ona göre para alın dedim.. hem dünyanın parasını alacak hem de standardı düşürecek..
ben de evimin dibinde olan bi özel hastaneye gittim.. önüme gelen doktora girdim.. çok şükür ki hem ucuz hem doktoru hemşiresi ilgili hem de hastanenin fiziki şartları ötekinden daha iyi.. evet yine renkli göremiyorum hatta hiç bişey göremiyorum.. alışmışım 4 boyutlu görmeye ayırt edemedim bebeğimi ama herşey yolundaymış.. 800 gram olmuş yavrum benim..
şeker yüklemesini de devlette yaptırdım daha doğrusu askeri hastanede.. gözünü seveyim insan gibi davranıyorlar walla.. şeker yüklemesi için eczaneden glikoz istediler bi küçük şişe su bi de limon..anlamadım tabi neden limon istediklerini..
glikozu hazırladıkları suyun içine limonu da sıkmışlar.. içimi baymasın aç karnına diye.. şaşırdım tabi dedim ki ben böyle olduğunu bilmiyordum işine gelmiyor çünkü kimsenin uğraşmak dediler limon sıkmayla uğraşmamak için direk glikozu veriyorlarmış.. nasıl sevindim nasıl anlatamam.. kızım da tadını sevdi sanırım karışımı içince karnımdan fırlayacakmış gibiydi..benim kafam geç bastı bütün testlere parayı bayıldım bayıldım sonradan dank etti kafama.. böyle bi fırsat var elimde kullanmıyorum..
kocişim gitti ankaraya.. 2 gecedir yalnızım..
çok ağlıyorum kızlar çoook..
bi de çoook özledim.. ne yeemek yiyebiliyorum ne uyuyabiliyorum hiç tadı kalmadı bişeylerin..
2 ay nasıl geçecek böyle çıldırmazsam iyi.. eşlerinden ayrı olanları daha iyi anlıyorum artık.. ki ben çok alışığım ayrı kalmaya.. evlendiğimizden beri ilk defa bu kadar uzun süredir bir aradayız ama bu sefer ayrı bi koydu bana.. bi de 1,5 sene sonra doğuya tayini çıkacak ben çakılı kadroyum tayinim yok ne yapacağımı bilmiyorum.. şimdiden onun tasası düştü ama galiba bi daha sınava girip memurluk için uğraşabilirim.. hatta hatta işi bile bırakabilirim.. çok özledim ben kocamı
uzun zamandır yazamamıştım.. bende durumlar parçalı bulutlu
maşallah canımmerhaba kızlar
ağdada konusuyorsunuzda ben dokturma sormustum
hiçbir zararı yok yaptırabilirsin demişti
ben yaptırıyorum hala
cumartesi günüde kontrole gittim
28 cm 600 gr mıs kuzum
ultrasona ilk girdiğimde tam esniyordu
su yutmus doktorum öyle dedi
şeker yüklemesi verdi yarın sabah ta o yapılca
daha test yokmus oh beee
bende ağdadan vazgeçemem sanırım..zaten kendim yapıyorum..göbeğimden görebildiğim kadarıyla yavaş yavaş yaparım.
kendin nasıl yapıyosun yaaa ben hiç göremiyorum, bu arada öyle arası gittim yaptırdım ağdamı acılıda olsa ohhhh temiz temiz, ben hiç zannetmiyorum bi zararı olduğunu çevremde çok yaptıran oldu.....
kızlar biz geldik..
hastanemi ve doktorumu değiştirdim.. her muanede baktıkları şu 4 boyutlu ultrason arızalanmış ve ne zaman yapılacağı da belli
değillmiş.. kafam bozuldu benim de.. sizin doğuma yetişemeyebilir dediler... yuhhh dedim bende.. o zaman o dandik makinalarla bakacaksanız ona göre para alın dedim.. hem dünyanın parasını alacak hem de standardı düşürecek..
ben de evimin dibinde olan bi özel hastaneye gittim.. önüme gelen doktora girdim.. çok şükür ki hem ucuz hem doktoru hemşiresi ilgili hem de hastanenin fiziki şartları ötekinden daha iyi.. evet yine renkli göremiyorum hatta hiç bişey göremiyorum.. alışmışım 4 boyutlu görmeye ayırt edemedim bebeğimi ama herşey yolundaymış.. 800 gram olmuş yavrum benim..
şeker yüklemesini de devlette yaptırdım daha doğrusu askeri hastanede.. gözünü seveyim insan gibi davranıyorlar walla.. şeker yüklemesi için eczaneden glikoz istediler bi küçük şişe su bi de limon..anlamadım tabi neden limon istediklerini..
glikozu hazırladıkları suyun içine limonu da sıkmışlar.. içimi baymasın aç karnına diye.. şaşırdım tabi dedim ki ben böyle olduğunu bilmiyordum işine gelmiyor çünkü kimsenin uğraşmak dediler limon sıkmayla uğraşmamak için direk glikozu veriyorlarmış.. nasıl sevindim nasıl anlatamam.. kızım da tadını sevdi sanırım karışımı içince karnımdan fırlayacakmış gibiydi..benim kafam geç bastı bütün testlere parayı bayıldım bayıldım sonradan dank etti kafama.. böyle bi fırsat var elimde kullanmıyorum..
bi de çoook özledim.. ne yeemek yiyebiliyorum ne uyuyabiliyorum hiç tadı kalmadı bişeylerin..
2 ay nasıl geçecek böyle çıldırmazsam iyi.. eşlerinden ayrı olanları daha iyi anlıyorum artık.. ki ben çok alışığım ayrı kalmaya.. evlendiğimizden beri ilk defa bu kadar uzun süredir bir aradayız ama bu sefer ayrı bi koydu bana.. bi de 1,5 sene sonra doğuya tayini çıkacak ben çakılı kadroyum tayinim yok ne yapacağımı bilmiyorum.. şimdiden onun tasası düştü ama galiba bi daha sınava girip memurluk için uğraşabilirim.. hatta hatta işi bile bırakabilirim.. çok özledim ben kocamı
PETUŞUM
annem cumartesi gelecek.. kocaşimde gelecek hafta sonu için.. kızımın oda takımı da gelecek cumartesi..
mühim gün yani cumartesi..
babam emekliye ayrıldı emekli ikramiyesiyle de didim altınkumdan yazlık aldılar.. onun tapu işlemleri için bekliyorlar mecburen..
babam annemin bunca yıllık emeklerinden dolayı yazlık evin tapusunu annemin üstüne yapmak istiyormuş.. yani işte ne fark eder de manevi olarak kendini daha iyi hissedecekmiş.. o nedenle mecburen bu hafta cumartesiye kadar yalnızım.. önce annem gelecek sonra da babam.. en son eşim en en son da kızım (inşallah) geniş aile olacağız
öpüyorum seni çoookk..
bende hala ağdaya devam ediyorum..
dediğin gibi temiz temiz içi açılıyo insanın
bide ağdaya alışınca geçte çıkıyoo
bende sanırım doğumdan önce bi kere daha yaptırırım. en son 1 ay önce yaptırdım tek tük var. doğuma yakın giderim
ben şimdiye kadar ayda 1 gidiyordum, bu ay da 1 ay sonra giderim sonra 15 günde bir gel dediler, doğuma hazırlıklı olmak için, çok çıkmasada çıkan alınmış olur dediler bende öyle yapmayı düşünüyorum...
inş. canım..tosuncuğumuzada maşallah..allah sağlık versin.slm arkdslar dr dan geldık şimdi normal de 27 haftalık hamıleyım bebişimz 1 hafta
önde gidiyo hatta 10 gün ultrason da 28+3 cıktı 1.185 kılosu da masaallah tosuncuguma :)
şeker yuklemesı yaptırdm 50 mg yuksek cıktı cuma gunu de 100 luk yaptırcaz rısk war dedı dr
bakalım inş bi problem cıkmaz
gerçi doğru son aylara geldik heran herşey olabilir.....
.. hazırlıklı olmak lazımm..
kızlar biz geldik..
inş. canım..tosuncuğumuzada maşallah..allah sağlık versin.
yiter ama yiterrrrr
kapanmayecekmi bu konu bugün.
jilletle alıom siz böyle ağda dedikçe kendimi pis gibi hissediom
cmt bi banyo yaptım 1 saat geçti hala banyoya başlayamadım ya.
eşim sürekli kapıyı çalıo iimisin die..
dedim değilimmmmmmm, göremiom oramı buramı kescem, aynaya bak, duşakabine sığama
resmen tansiyon hastası oldum yeaa
çok pişmanım ilk hamile olduğumda keşke ağdaya gitseydim şimdiya kadar alışırdı..
şimdi zoruma gidio...jiletlede göremeiom artık..napcam ben yaa
pofffffffffffffffff
yiter ama yiterrrrr
dedim değilimmmmmmm, göremiom oramı buramı kescem, aynaya bak, duşakabine sığama
çok pişmanım ilk hamile olduğumda keşke ağdaya gitseydim şimdiya kadar alışırdı..
pofffffffffffffffff
yiter ama yiterrrrr
pofffffffffffffffff
yaa şimdi çok acır ya...bence zaten hani riski diolar ya alışkın olanda bi riski yoktur ya alışkın değilsen o kaslar kasılır yani..geç kalmış değilsin canım, normal doğumdanda yırttın, bi ağda yaptırıver nolcek sanki....................
şimdi git ağdaya canım ama çokmu acır.:26:
kimisi eşine aldırıyo ama. :26:
ablan falan doğumdan önce gelirse onlardan yardım iste . girme sıkıntıya bunun içinnde. takma kafana. nolacak. zaten sezeryan değilmi bebeim senin. orası çokta gözükmez sanırım:26:
hem gösenay hanım gösenay hanım.....ben normal doğumdan yırtmadım taammı
bütün topic bilio ben kaaaa çok istiodum da işte kısmet değilmişdr öyle uygun gördü benle ilgisi yok
hem gösenay hanım gösenay hanım.....ben normal doğumdan yırtmadım taammı
bütün topic bilio ben kaaaa çok istiodum da işte kısmet değilmişdr öyle uygun gördü benle ilgisi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?