ben inanılmaz dakiğimdir cnm..vede çok planlı programlı..öyle son dakikalrın gadını değilim yani:))
bide karlı yerlerde olan kimse yok topikte yanlışmıyım..paris, gosenay, sbilyana nerdelereki???
burdayı canımm
dün işten erken çıktık kara takılırız diye ama yollar falan çok açıktıı zorlanmadan gittik evimize. hatta gezdim bile dışarda.. hem kayıp düşmekten korkuyom hemde geziyom ayrı bi çelişki buda
neyseee bugünde kar falan yok ankarada yerler erimiş. sabahta rahat geldim şükürr
sağsalim işyerimizdeyiz petuş teyzesii
kahvaltımızı yaptık
çay içiyoruz içimiz ısınsınn:126:
afiyet olsun canım...haberlerde ankarayı gösterdikçe hep aklıma sen geldin, yüklü gadın evine gidebildimi aceba die:))
yağmış bitmiş şükür...bu akşamda ist. da yüksek yerlerde başlıyacak yrn da tüm ist. a yağacak diolar..:18::18::18:
hayırlısı bakalım
günaydın zapzayıf ve sexsi kadınlarrrkahvaltımı yapıp geliyorummmm
günaydın zapzayıf ve sexsi kadınlarrrkahvaltımı yapıp geliyorummmm
günaydın canım :))
söylediklerini direkt üstüme alıyorum
ve şımarıyorm taammm mıı?
heheheee 15 kilo alan sen değilmiydin yoksam hatları mı karıştırdım tekrar
ben ben ben görünmez miyim yoksaaaaaaaaaaa
oleeeyyyy zeynebim gördü beniigünaydın canımmmm
zeki mürende bizi görecekmi:)))ben ben ben görünmez miyim yoksaaaaaaaaaaa
okumadım burayı, okumuyorumdaaabugün öğleden sonra misafrim var akşamdan havuçlu muffin ve kuskus salatası yaptım mercimekli sonra aşkım dedi ki ya şakım geçen de demiştim neden kakaolu ve elmalı kek yapmadın hem ben muffin kalıplarında keki sevmiyodum akşam tekrar üşendim yapmadım bugün de nöbetçi yarın için ona süpriz olsun misafirlere de ek olsun diye aşkımın kekini de yaptım iki kek pek alakasız oldu ama napalım yanına da hazır kurabiye ve hazır puf böreğini kızartcam çok mu kötü bi menü sizce alakasız mı olmuş hepsi
petuş kuzu senin burç neydi böyle dakik fln ben de çok önem veririm bu dakikliğe bekletilmeyi ve bekletmeyi asla sevmem söz verdi mi tamam işte
ben inanılmaz dakiğimdir cnm..vede çok planlı programlı..öyle son dakikalrın gadını değilim yani:))
bide karlı yerlerde olan kimse yok topikte yanlışmıyım..paris, gosenay, sbilyana nerdelereki???
zeki mürende bizi görecekmi:)))
alakasız oldu ama aklıma geldi işte:))) saçmalamak istedim
okumadım burayı, okumuyorumdaaa
balık
Gunaydinnnnnn... Ben hastanedeyim canim kontrolum vardi, benim kuzu 10 gun onde gidiyoooo. 1118 gr olmus boyuda 36 cm. Masallah kuzuma,kan alindi o tiksinc seyi ictim 2. Kan alindi simdi 1 saat sonra 3. Kani vercem bekliyorum...
günaydın canım :))
söylediklerini direkt üstüme alıyorum
ve şımarıyorm taammm mıı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?