2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
gözün aydın canım...ii bak kendine...ben magvital kullanıyorum o nedenle bi fikrim yok malesef..kızçeye maşallah
Gunaydinnnnnn... Ben hastanedeyim canim kontrolum vardi, benim kuzu 10 gun onde gidiyoooo. 1118 gr olmus boyuda 36 cm. Masallah kuzuma,kan alindi o tiksinc seyi ictim 2. Kan alindi simdi 1 saat sonra 3. Kani vercem bekliyorum...
hadi güzel haberler alırsın inş. cnm...maşallah ya artık bayağı 1 kilo oldular, çok komikler, çok tatlılar ..maşallahh
o suyun tadını bi ben beğendim heralde:))

yok okumak istemedim..delimiyim okuycam:)))
balık burcu hisli ve empatisi yüksek bi burçtur cnm...bende öyleyim...ama dediğin gibi başka başka şeylerim daha çok bi koç bi oğlak purcu gibidir..

günaydın zapzayıf ve sexsi kadınlarrr kahvaltımı yapıp geliyorummmm

Gunaydinnnnnn... Ben hastanedeyim canim kontrolum vardi, benim kuzu 10 gun onde gidiyoooo. 1118 gr olmus boyuda 36 cm. Masallah kuzuma,kan alindi o tiksinc seyi ictim 2. Kan alindi simdi 1 saat sonra 3. Kani vercem bekliyorum...

Günaydın Hanımlarrrr!

Evet ben de oyum zapzayıfım efetttt

Arkadaşlar maşallah allah nazarlardan korusun

Benim kontrolüm haftaya nerdeyse 1 ay olacak merak ediyorum kuzucuğumu gün boyu varlığını hissettiriyor çok şükür ama insan özlüyor cidden

Cnm doktorum bana verdi de pek düzenli kullanamıyorum günde 1 tane, Bi bardak suya at iç bu kadar fantanın asitsiz hali gibi ama midemi bulandıryo içerkene

ben bu KUMSAL ile dünür olusam benim oğlan kesin obezzz olurrr ben en iyisi dilşahın peşini bırakmıyımmm

şimdi biz obz mi oluyos yani benim kocişim tığ gibi bi kerem ben de hamilelk öncesi ideal kiloda görünüyodum cnm tamam mı amaa iş misafire gelince ben çok öenm veririm normalde daha çok yaparım ama şimdi ayaklarım çok ağrıyo biraz hazıra kaçıyom

Cnm doktorum bana verdi de pek düzenli kullanamıyorum günde 1 tane, Bi bardak suya at iç bu kadar fantanın asitsiz hali gibi ama midemi bulandıryo içerkene

düzenli kullan kzuu yoksam dişlerin dökülür osteoporoz başlar haa olan sana olur bana da pek hoş gelmiyo ama sağlık işte

düzenli kullan kzuu yoksam dişlerin dökülür osteoporoz başlar haa olan sana olur bana da pek hoş gelmiyo ama sağlık işte

haklısın cnm bide ağrım olduğunda da iyi geldiğini farkettim ama hala içemiyorum bu haftayı bi atlatayım da haftaya cumartesi minik kuşumu görmeye gideyim inş.çok özledim

hatlar karıştı sende :)))

gece gündüz bu yemek muhabbetiyle normaldir
az başka bişey düşün beaa ...

bu aralar okula çok az gidiyom cnm napıyım ben de yapacak başka şey yok ya misafir ağırlıyom ya da akşam yemeğine normalde de çok öenm veririm aşkımla tek ortak öğünümüz hem kendisi kolay kolay yemek beğenmez çok da yoruluyo kıyamıyom napıyım ben normalde de yemek bloglarında çok dolaşırım açmadığım gün yoktur nerdeyse sürekli takip ettiğim bir sürü blog var seviyrm yapmayı yemeyi de tabii kalabalık olsak ne olcek hemen yencek ama kociş de çok iştahlı olmayınca ben kilo alıyom die yapıp dağıtıyom ya da misafir gelince yapılacaklar listesine ekliyom

İns. Guzel haberler alirim, valla ya buyuyolar iyice sipalar ) aman ya aciktim cok daha 11:15 te alcaklar son kani alsalarda bi doyursam karnimi.....

hatlar karıştı sende :)))

gece gündüz bu yemek muhabbetiyle normaldir
az başka bişey düşün beaa ...

hatlar karışmamış bi kerem tayid aldım tamam mııı nie sen evde misfir ağırlamıyon akşama yemek yapmıyon heral hiç düşünmüyon mu akşama ne yapsam misafire ne yapsam die

canım ben kullanıyorum magnorm günde 1 tane 1 bardak suda eritip içiliyo ama tadı midemi bulandırıyo

Günaydınlaaaar...

Siz de bebeğinizin hareketlerini kıçınızda hissediyor musunuz Yani sanırım benimki bağısaklarıma doğru tekmeliyor bazen ve o sarsıntıyı ben tam arka delikte hissediyorum oraya tekme atıyormuş gibi :) Bu normal mi diye merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…