zeki mürende bizi görecekmi:)))
alakasız oldu ama aklıma geldi işte:))) saçmalamak istedim
okumadım burayı, okumuyorumdaaa
balık
gözün aydın canım...ii bak kendine...ben magvital kullanıyorum o nedenle bi fikrim yok malesef..kızçeye maşallahgünaydın kızzlar
dün doktora gittik.kızım 26+1 de 1020 gr ve 32 cm olmuş.kanım 9 lara düşmüş..ama şükür kızım çok iyiymiş.kan şurubuna başladık inş iyi gelir.
Sormak istedğm bişey var.ben osteocare kullanıyorum günde 2 tane.ama yeterli gelmediği için yanına magnorm yazdı doktorum.ama nassıl kullanıcamı hatırlayamadım.magnorm kullananlar nasıl kullanıyor yazabilirlermi?
hadi güzel haberler alırsın inş. cnm...maşallah ya artık bayağı 1 kilo oldular, çok komikler, çok tatlılar ..maşallahhGunaydinnnnnn... Ben hastanedeyim canim kontrolum vardi, benim kuzu 10 gun onde gidiyoooo. 1118 gr olmus boyuda 36 cm. Masallah kuzuma,kan alindi o tiksinc seyi ictim 2. Kan alindi simdi 1 saat sonra 3. Kani vercem bekliyorum...
menü okunmayacak kadar mı kötü petuuuş
balık burcu demek şaşırdım bak şimdi ben de oğlak aslan fln gibi lider bi burç bekliyodum hırslı fln belki de yükselen farklıdır ya da sen burcunun özelliklerini taşımıyosun
zeki mürende bizi görecekmi:)))
alakasız oldu ama aklıma geldi işte:))) saçmalamak istedim
okumadım burayı, okumuyorumdaaa
balık
ben bu KUMSAL ile dünür olusam benim oğlan kesin obezzz olurrrben en iyisi dilşahın peşini bırakmıyımmm
günaydın zapzayıf ve sexsi kadınlarrrkahvaltımı yapıp geliyorummmm
günaydın kızzlar
dün doktora gittik.kızım 26+1 de 1020 gr ve 32 cm olmuş.kanım 9 lara düşmüş..ama şükür kızım çok iyiymiş.kan şurubuna başladık inş iyi gelir.
Sormak istedğm bişey var.ben osteocare kullanıyorum günde 2 tane.ama yeterli gelmediği için yanına magnorm yazdı doktorum.ama nassıl kullanıcamı hatırlayamadım.magnorm kullananlar nasıl kullanıyor yazabilirlermi?
Gunaydinnnnnn... Ben hastanedeyim canim kontrolum vardi, benim kuzu 10 gun onde gidiyoooo. 1118 gr olmus boyuda 36 cm. Masallah kuzuma,kan alindi o tiksinc seyi ictim 2. Kan alindi simdi 1 saat sonra 3. Kani vercem bekliyorum...
günaydın kızzlar
iltifat mı bu yoksam hakaret miii
ben bu KUMSAL ile dünür olusam benim oğlan kesin obezzz olurrrben en iyisi dilşahın peşini bırakmıyımmm
heheheee 15 kilo alan sen değilmiydin yoksam hatları mı karıştırdım tekrar
oleeeyyyy zeynebim gördü beniiGünaydın cnm ben de kalkayım da kahvaltı yapiim bari
Cnm doktorum bana verdi de pek düzenli kullanamıyorum günde 1 tane, Bi bardak suya at iç bu kadarfantanın asitsiz hali gibi ama midemi bulandıryo içerkene
geçmiş olsun kuzu ne güsel maşallah kuzuya
düzenli kullan kzuu yoksam dişlerin dökülür osteoporoz başlar haa olan sana olur bana da pek hoş gelmiyo ama sağlık işte
hatlar karıştı sende :)))
gece gündüz bu yemek muhabbetiyle normaldir
az başka bişey düşün beaa ...
gözün aydın canım...ii bak kendine...ben magvital kullanıyorum o nedenle bi fikrim yok malesef..kızçeye maşallah
hadi güzel haberler alırsın inş. cnm...maşallah ya artık bayağı 1 kilo oldular, çok komikler, çok tatlılar ..maşallahh
o suyun tadını bi ben beğendim heralde:))
yok okumak istemedim..delimiyim okuycam:)))
balık burcu hisli ve empatisi yüksek bi burçtur cnm...bende öyleyim...ama dediğin gibi başka başka şeylerim daha çok bi koç bi oğlak purcu gibidir..
günaydın kızzlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?