İns. Guzel haberler alirim, valla ya buyuyolar iyice sipalar) aman ya aciktim cok daha 11:15 te alcaklar son kani alsalarda bi doyursam karnimi.....
hatlar karıştı sende :)))
gece gündüz bu yemek muhabbetiyle normaldir
az başka bişey düşün beaa ...
günaydın kızzlar
dün doktora gittik.kızım 26+1 de 1020 gr ve 32 cm olmuş.kanım 9 lara düşmüş..ama şükür kızım çok iyiymiş.kan şurubuna başladık inş iyi gelir.
Sormak istedğm bişey var.ben osteocare kullanıyorum günde 2 tane.ama yeterli gelmediği için yanına magnorm yazdı doktorum.ama nassıl kullanıcamı hatırlayamadım.magnorm kullananlar nasıl kullanıyor yazabilirlermi?
sorma yagünaydın kızlar
ben bugun bebeğin kıyafetlerini yıkayıp valizlemek istıyorum erken dıyodum ama hem ağırlaşıyorum hemde kızımla uğraşıyorum fazlaca yoruyo benı yapsam hazır durur 2 buçuk ayım kaldı hemen hemen??
siz ne dıyosunuz????
dün akşam bende eve gittim eşim makarna yapcak die beklerden yanına mercimek yemeğide yapmış..karaşimşeği yiyince fişek gibiydim gece boyunca bende...
benim önceki dr um magvital vermişti..
hafta sonunda yeni dr a başladım..o dediki magvital ağır bi ilaç ben magnezyum ihtiyacı için bi magnezyum pastili veriorum dedi..
adınıda söyledide hatırlayamadım.
dedi evdeki magvital az ise onu bitir sonra buna başla yada kes onu direk bunu al..
ben reçeteyi hastanede unutmuşum:))) o nedenle magvitale devam ediorum ama kafam karışmadıda değil...
parsi almış denemiş granüllüyü erimiş problem çıkmamış..
bende öyle düşünyorum aslında..ne kadar bizim çamaşırlardan ayrı yıkanabilirki..
3 yaş..4 yaş..onra bizim detarjana illaki geçecek bi noktada.
o zmn tenini iice hassas yaptıysak ya dimi???
ooooo menüye bak yabugün öğleden sonra misafrim var akşamdan havuçlu muffin ve kuskus salatası yaptım mercimekli sonra aşkım dedi ki ya şakım geçen de demiştim neden kakaolu ve elmalı kek yapmadın hem ben muffin kalıplarında keki sevmiyodum akşam tekrar üşendim yapmadım bugün de nöbetçi yarın için ona süpriz olsun misafirlere de ek olsun diye aşkımın kekini de yaptım iki kek pek alakasız oldu ama napalım yanına da hazır kurabiye ve hazır puf böreğini kızartcam çok mu kötü bi menü sizce alakasız mı olmuş hepsi
bugün öğleden sonra misafrim var akşamdan havuçlu muffin ve kuskus salatası yaptım mercimekli sonra aşkım dedi ki ya şakım geçen de demiştim neden kakaolu ve elmalı kek yapmadın hem ben muffin kalıplarında keki sevmiyodum akşam tekrar üşendim yapmadım bugün de nöbetçi yarın için ona süpriz olsun misafirlere de ek olsun diye aşkımın kekini de yaptım iki kek pek alakasız oldu ama napalım yanına da hazır kurabiye ve hazır puf böreğini kızartcam çok mu kötü bi menü sizce alakasız mı olmuş hepsi
sen miydin bakayım geçen hafta liste dağıtan ondan bende istiyoooom benim arşiv pek geniş değil pek bilmiyom
hatlar karışmamış bi kerem tayid aldım tamam mııı nie sen evde misfir ağırlamıyon akşama yemek yapmıyon heral hiç düşünmüyon mu akşama ne yapsam misafire ne yapsam die
Günaydınlaaaar...
Siz de bebeğinizin hareketlerini kıçınızda hissediyor musunuzYani sanırım benimki bağısaklarıma doğru tekmeliyor bazen ve o sarsıntıyı ben tam arka delikte hissediyorum oraya tekme atıyormuş gibi :) Bu normal mi diye merak ettim.
olur gönder mailini özelden atayım sana da
Kimseye böyle olmuyor mu yaaa :44:
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan-anneleri/473226-2012-nisan-anneleri-gobisleri-44.html
teyzeler göbişimi ekledim.
bu arada sabah tartıda 67 gördüm.dünkü çorbanın etkisi hala devam ediyo galiba
bende msj yolladım
ayy bizde yemekleri eşim yapıyo
o uğraşıyo bana yemek beğedirmek için...
misafirlerde sağolsun yapıp getiriyo ben yorulmayayım diye..
canım senin o hissettiğin şey hemoroid olmasın bende var arada ağrıyla beraber atıyor orasıda:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?