2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
İns. Guzel haberler alirim, valla ya buyuyolar iyice sipalar ) aman ya aciktim cok daha 11:15 te alcaklar son kani alsalarda bi doyursam karnimi.....

evt ben de açlıktan ölecektim az daha o zaman kocişi yoldan aramıştım kahvaltıyı hazırla açlıktan ölüyom die

magnormu kullanıyorum yarım su bardağına 1 tane atıyorum
her gün olmasa da 2 günde bir içiyorum

sorma ya
bu sabah bnimde aklıma geldi
yarın toplantım var başka şehirde çantam hazır olsa da götürsemiydim dedim yani
hazırlamayı düşünüyorum artık
ama vaktim yok
şubat başında kesin hazırlarım ama

eşleri yemek yapanlar ne şanslılarrrrrr

ben 1 yaşına kadar dalin sıvı kullnadım
sonra biizmkilerle yıkamaya başladım

ooooo menüye bak ya
canım çekti
bende kek yaptım pazar günü bir hala evde duruyo
ilk gün 1 dilim yedim o kadar
sigara böreği sarıp dolaba atayım dedim bugün ama kızartıp da yiyemem
misafir için onlar
kekide poşetledim attım buzluğa dün

Arkadaşlar kilolar ne alemde???

Geçen bahsetmiştim ya size fark oluyor diye sabah baktım cidden oluyor o yüzden akşam fazla çıkarsanız endişe etmeyin en iyisi sabah ve hafif kıyafetler giyinerek tartılmak

sen miydin bakayım geçen hafta liste dağıtan ondan bende istiyoooom benim arşiv pek geniş değil pek bilmiyom

hatlar karışmamış bi kerem tayid aldım tamam mııı nie sen evde misfir ağırlamıyon akşama yemek yapmıyon heral hiç düşünmüyon mu akşama ne yapsam misafire ne yapsam die

ayy bizde yemekleri eşim yapıyo
o uğraşıyo bana yemek beğedirmek için...
misafirlerde sağolsun yapıp getiriyo ben yorulmayayım diye..

Kimseye böyle olmuyor mu yaaa :44:

ayy bizde yemekleri eşim yapıyo
o uğraşıyo bana yemek beğedirmek için...
misafirlerde sağolsun yapıp getiriyo ben yorulmayayım diye..

iyiymiş ama ben kocişi beklersem ölürüm heral açlıktan aslında elinden geliyo ama kıyamam ya o bna göre çok yoruluyo geç geliyo bazen gelmiyo bile misafirler de iyimiş ya bana da getiriyolar ufak tefek ama tek başına yeterli olmuyo tabii

canım senin o hissettiğin şey hemoroid olmasın bende var arada ağrıyla beraber atıyor orasıda:44:

Yok canım ya bildiğin tekme hissediyorum ama karnıma doğru değil arkaya doğru atıyor ve ayakları baya aşağıda oluyorki heralde genelde arka delikten bazen ön delikten tekmeyi hissediyorum. Hemoroid farklı birşey bende daha önceden vardı biliyorum.
Benim böbreğim pelvik acaba onunla alakalı olabilirmi. Böbreğim karın boşluğumda rahmin hemen arkasında belki rahmin arka yüzüne attığı tekmeler böbrek kanalıyla diğer organlarımıda titreştiriyordur. Yani hiçbiriniz böyle birşey hissetmiyorsanız benimkini ona bağlayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…