2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
liste bekleyen 4 kişi varmış 3 kişiye gönderdim sonradan prenses de yazmış başka isteyen varsa beraber gönderiyim

kumsalım ben de attım sana mesaj..
hade bakem sayende marifetli ev hanımı olaciğuk.. doğum iznine ayrılınca yaparız bir bir inşallah..

gene akşam abuk sabuk bi ruya gordum :26:

bebegim olmuş ama guya erkek gibi gordum pipiyi gormedimde olemiş guya neyse eve gelmişiz bi bakıyorum aradan 6 ay gecmiş anneme diyorumki anne niye beni bunca zzman uyarmadın ee bu 6 aylık oldu ben hic emzirmedim cocugu annemde ne bilim diyip gecistirdi sonra mememi cıkardım zorla emzirdim sit fıskırdıgını gordum bi gogsumden sonra bi bakıyorum o 6 aylık bebek kocaman up uzun bi delikanlı olmus ama ben hala gogusumu cıkarıp emzirmeye calısıyordum .. AMA AMA benim kızıım olacak ne alaka bu ruyalar anlamadım

tünaydın herkese..
bebişler ve anneleri iyidir inşallah.
dün akşam çok yoruldum. evde tadilata başladık. kalebodur ve klozet beğenip aldık. 2 saat içinde. kasıklarımın ağrısından yürüyemez oldum ya. ve iki yere baktık düşünün ya. oğluşum da tekmeledi durdu. hemde ne tekmeler. korktum ya. bende mi erken doğum riski oluşçak diye. eve 10 da geldik. direkt kanepede uzanma durumuna geçtim.
bugünde işyerinde tartıştım. ya insanlar ne fesat. allah yardımcımız olsun. bu insanları da bizden çok çok uzakta tutsun.
ben nasıl alışveriş yapıcam ya. bebek eşyalarını almasına alırım eminönündende. lohusa geceliği bakmak istiyodum. mevlit şekeri bakcaktım. bi de şimdi 3 model duvar kağıdı bakmam lazım. ben bunların hepsini bir günde yapamamki. çok çok yoruluyorum. kaplan gücü falanda yok bende yaaaa:26:
sona da bırakmamak lazımmış ama işte hep endişeler korkular olunca böyle oldu. zaten yıllık izin paramla alcam eşyalarını bebişimin. o da işyeri verirse :18::18::18:
aman kötü bir gün biraz yani. kasıklarımda ağrılar da devam ediyor. neyse bugünümüzede şükür. kafanızı şişirdim biraz ama moralim çok bozuldu. Allah hepimizin yardımcısı olsun endişelendiğimiz ve kaygılandığmız her konuda.
bu arada geçen cumartesi şu kıl olayını çözdüm. aldım kurtuldum. korkunun ecele faydası yokmuş. 15 dk. bitti işim. her zamanki gibi kendim aldım. eldivenle (şu hastane eldivenleriyle)

canım ben anlattıklarından şu olabilir diye dusundum bebek eger senin sırtına dogru bakıyorsa tekme falan attıgında bence ol hissetmen dogal olabilir yani sırtı karnına donuk ise mantıklı olabilir ole hissetmen
sağol canım şu 3 ay bitsede yemeye başlasak

yaa valla bi dogsa hamsi balıgı gibi yicem onii

kıl tüy olayında
ben uzun süredir önce lazer sonrada iğneli yaptırıyordum.
bacağımda çokçokçok az kaldı, bikini bölgemdede yine öyle.çook azlar ama hepsi uzadılar(örülecek kıvamdalar)
doğum sonrası bunlara iğneli yaptırmak istiyorum ama o zamana kadar ne yapsam diya kaaraa kaaraa düşünüyorum
kökten almamak gerekiyor diyom şöyle şubat gibi 1 kez ağdamı yapsam.
jilet yapsam kalınlaşcaklar,iğneli epilasyondada kalın olunca insanın canı yanıyor
bi fikir verin

liste bekleyen 4 kişi varmış 3 kişiye gönderdim sonradan prenses de yazmış başka isteyen varsa beraber gönderiyim

ben de istiyodum ama özelden mesaj atamıyomuşum..
canım senin arşivde denediğin güzel kuruyemişli kuru meyveli kek tarifi var mı..birinde yemiştim çok canım istiyo tarifini bulamıyorum..varsa burdan yazar mısın?

kızlar bide dun doktorumun sekterini aradım randevu almak bu c.tesi için doktorum acil şehir dısına cıkmıs pazar izmirde olacakmıs benim randevumda pazartesiye kaldı cok ozledim bebegimi yaaa en son 14 aralıkta gormustum

canım ben yapıyorum öyle bişey
bildiğin kek hamuruna kuru incir tarçın ve ceviz ekleyip atıyorum fırına.. güzel de oluyor..
ama bence ne varsa karıştır güzel olur yanee.. ne bilimm

sir ile aldır hiç bir şey olmaz jilet vurma

canım bende aynı durumda sayılırım
bende lazere gidiyordum korunmayı bırakınca lazeride bıraktım
zaten baya azalmıştı şimdi hormonlardan biraz çoğaldılar gibime
geliyor bebekten sonra iğneli yaptırmayı düşünüyorum ama hiç
denemedim iz bırakıyormu acaba sen yaptırdın galiba iz kaldımı

strese gerek yok kuzu eminönünde pijama da var şeker de bi gidişte hepsini alır çıkarsın duvar kağıdını da internetten sipariş verirsin olur biter tamam mı kuzu al işte bitti yarım gündeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…