tünaydın herkese..
bebişler ve anneleri iyidir inşallah.
dün akşam çok yoruldum. evde tadilata başladık. kalebodur ve klozet beğenip aldık. 2 saat içinde. kasıklarımın ağrısından yürüyemez oldum ya. ve iki yere baktık düşünün ya. oğluşum da tekmeledi durdu. hemde ne tekmeler. korktum ya. bende mi erken doğum riski oluşçak diye. eve 10 da geldik. direkt kanepede uzanma durumuna geçtim.
bugünde işyerinde tartıştım. ya insanlar ne fesat. allah yardımcımız olsun. bu insanları da bizden çok çok uzakta tutsun.
ben nasıl alışveriş yapıcam ya. bebek eşyalarını almasına alırım eminönündende. lohusa geceliği bakmak istiyodum. mevlit şekeri bakcaktım. bi de şimdi 3 model duvar kağıdı bakmam lazım. ben bunların hepsini bir günde yapamamki. çok çok yoruluyorum. kaplan gücü falanda yok bende yaaaa:26:
sona da bırakmamak lazımmış ama işte hep endişeler korkular olunca böyle oldu. zaten yıllık izin paramla alcam eşyalarını bebişimin. o da işyeri verirse :18::18::18:
aman kötü bir gün biraz yani. kasıklarımda ağrılar da devam ediyor. neyse bugünümüzede şükür. kafanızı şişirdim biraz ama moralim çok bozuldu. Allah hepimizin yardımcısı olsun endişelendiğimiz ve kaygılandığmız her konuda.
bu arada geçen cumartesi şu kıl olayını çözdüm. aldım kurtuldum. korkunun ecele faydası yokmuş. 15 dk. bitti işim.her zamanki gibi kendim aldım. eldivenle (şu hastane eldivenleriyle)
lasere başlayınca kökten alınmıyo ama bikaç defadan bişey olmaz bee al jiletle olsun bitsin lasere verdiğin para boşa gitmesin
kıl tüy olayında
ben uzun süredir önce lazer sonrada iğneli yaptırıyordum.
bacağımda çokçokçok az kaldı, bikini bölgemdede yine öyle.çook azlar ama hepsi uzadılar(örülecek kıvamdalar)
doğum sonrası bunlara iğneli yaptırmak istiyorum ama o zamana kadar ne yapsam diya kaaraa kaaraa düşünüyorum
kökten almamak gerekiyor diyom şöyle şubat gibi 1 kez ağdamı yapsam.
jilet yapsam kalınlaşcaklar,iğneli epilasyondada kalın olunca insanın canı yanıyor
bi fikir verin
canım ben yapıyorum öyle bişey
bildiğin kek hamuruna kuru incir tarçın ve ceviz ekleyip atıyorum fırına.. güzel de oluyor..
ama bence ne varsa karıştır güzel olur yanee.. ne bilimm
KUMSAL teşekkürler çok güzel tutmuşsun tarifleri tebrikler :)
Emeğine sağlık :)
saol cnm benim kociş seçici olunca bi de bizim burda misafire onların bildiği tarifleri yapmamakk gerekiyo onun için 4 yıldır biriktiriyorum bi de günler fln fıstık derken bu arşiv çok ihtiyacımı görüyo bak mesela orda ekonomik limonlu cheesecake tarifi var gerçekten enfes ve çoğu tarifteki gibi 15 tllik malzeme fln yok
ama ağda da lazerin etkisini bozuyo jilet yapın diyolar ya..gerçi 1 seferden bişey olmaz heralde
sanki normal kek onları koyunca kabarmaz gibi gelmişti de..öyle deneyeyim madem..saol canım
gene akşam abuk sabuk bi ruya gordum :26:
bebegim olmuş ama guya erkek gibi gordum pipiyi gormedimde olemiş guya neyse eve gelmişiz bi bakıyorum aradan 6 ay gecmiş anneme diyorumki anne niye beni bunca zzman uyarmadın ee bu 6 aylık oldu ben hic emzirmedim cocugu annemde ne bilim diyip gecistirdi sonra mememi cıkardım zorla emzirdim sit fıskırdıgını gordum bi gogsumden sonra bi bakıyorum o 6 aylık bebek kocaman up uzun bi delikanlı olmus ama ben hala gogusumu cıkarıp emzirmeye calısıyordum .. AMA AMA benim kızıım olacak ne alaka bu ruyalar anlamadım
saol cnm benim kociş seçici olunca bi de bizim burda misafire onların bildiği tarifleri yapmamakk gerekiyo onun için 4 yıldır biriktiriyorum bi de günler fln fıstık derken bu arşiv çok ihtiyacımı görüyo bak mesela orda ekonomik limonlu cheesecake tarifi var gerçekten enfes ve çoğu tarifteki gibi 15 tllik malzeme fln yok
sağol şekerim.
bu son part demişsin 1 mail geldi doğru değilmi?
emeğine sağlık
tahmin etmediğin çok hoş bir süprizle karşılaşacaksın kaçırdığın fırsatları tekrar yakalayıp mutlu sona ulaşacaksın die yorumluyorum ben
canım ya bende istesem çokmu olurum
tabi zahmet olmazsaa merak ettim listeni
bende severim yemek yapmayı
liste bekleyen 4 kişi varmış 3 kişiye gönderdim sonradan prenses de yazmış başka isteyen varsa beraber gönderiyim
ben de istiyodum ama özelden mesaj atamıyomuşum..
canım senin arşivde denediğin güzel kuruyemişli kuru meyveli kek tarifi var mı..birinde yemiştim çok canım istiyo tarifini bulamıyorum..varsa burdan yazar mısın?
ben de mesaj attım cnm
oki isteyen sayısı giderek artıyo az daha bekliyim de toplu atıyım bari
yeni avatarım nasıltartıdan hiç inmicem zira haftaya kontrolüm tırsarak çıkıyom o ayrı :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?