2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

canım endişe etme soz konusu bebek icin alısveris olunca aslan kaplan kesilirsin allah verir onun kolaylıgını ... moralinide bozma abuk subuk ınsanlar icin degmez taşaaaa al eldiven iyi fikir ozellikle seyrek bolgelerde :)

lasere başlayınca kökten alınmıyo ama bikaç defadan bişey olmaz bee al jiletle olsun bitsin lasere verdiğin para boşa gitmesin

ben koltuk altıma yaptırdım bayada yogundu ama bi donem gidemedim jilet yerine sir ile aldım sonra gene lazere devam ettim hiç bişi olmadı ne eksik ne fazla ama bu ara verdigimde jilet vursaydım tedavi edilmedigi icin hemen daha kotu olacaktı

ama ağda da lazerin etkisini bozuyo jilet yapın diyolar ya..gerçi 1 seferden bişey olmaz heralde

canım ben yapıyorum öyle bişey
bildiğin kek hamuruna kuru incir tarçın ve ceviz ekleyip atıyorum fırına.. güzel de oluyor..
ama bence ne varsa karıştır güzel olur yanee.. ne bilimm

sanki normal kek onları koyunca kabarmaz gibi gelmişti de..öyle deneyeyim madem..saol canım

KUMSAL teşekkürler çok güzel tutmuşsun tarifleri tebrikler :)
Emeğine sağlık :)

saol cnm benim kociş seçici olunca bi de bizim burda misafire onların bildiği tarifleri yapmamakk gerekiyo onun için 4 yıldır biriktiriyorum bi de günler fln fıstık derken bu arşiv çok ihtiyacımı görüyo bak mesela orda ekonomik limonlu cheesecake tarifi var gerçekten enfes ve çoğu tarifteki gibi 15 tllik malzeme fln yok

kumsalım hani bana daha gelmedi çoğunluk mu bekleyon

ama ağda da lazerin etkisini bozuyo jilet yapın diyolar ya..gerçi 1 seferden bişey olmaz heralde

sanki normal kek onları koyunca kabarmaz gibi gelmişti de..öyle deneyeyim madem..saol canım

tedavi suresince evet agda yapılmamalı ama arkadas ara vermiş oldugu icin dedim.. hemen dogum sonrası baslıcaksa lazere bilemem bi kereden bişi olmaz elbet jilet vurabilir.Zaten jilet yapın demelerinin sebebi ayva gibi cıkan cansız kılları guclendirip hem lazerin gormesini saglamak ve sonlandırmak...

tahmin etmediğin çok hoş bir süprizle karşılaşacaksın kaçırdığın fırsatları tekrar yakalayıp mutlu sona ulaşacaksın die yorumluyorum ben

canım ya bende istesem çokmu olurum
tabi zahmet olmazsaa merak ettim listeni
bende severim yemek yapmayı

dur bakem bi bakıyım özel bi tarif varsa gönderirim ama yoksa diğer ark. dediği gibi de olur kabarır onları en sona katacaksın hamura hiç bişey olmaz yumuşak olsun istiyosan muz koyabilirsin küp küp doğrayıp

Çok acıktım yafff yimeğim gelsede yisem gari benim oğlan dayanamıyo tekmeler hızla arttı

yeni avatarım nasıl tartıdan hiç inmicem zira haftaya kontrolüm tırsarak çıkıyom o ayrı :18:

evt kızlar herkese gönderdim hatta failure maseaj gelmiş eski gönderdiklerime de tekrar gönderdim içinde herşey var yemek salata aperatif hamur işi herşey yani baya işe yarıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…