2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kaburganın altında sola yakın hissediyosan midedir cnmmm gaviscon iyi gelir yoksa ılık şekerli su yarım bardak fln sonra ayakları kaldırıp yat geçer

göbek deliğimin 3 parmak üzerinde boydan boya bi ağrı vardı.. şuan kesildi ara ara gelip gidiyorr. acaba yukarlarımı baskı ediyo bebişim göğüslerimin alt tarafının olduğu yerleree..ilk defa oluyo böyle bir ağrı

bende de bazen arkalarda bir yerlere darbeler oluyor,sanki gerilerde zıplıyor gibi güm güm oluyo,karnımızın arka tarafına vuruyolar sanırsam geçen akşam da önce sağ boşluğumda tekmeledi sonra göbek deliğime geldi en son da sol boşluğumu tekmeledi,resmen fink atıyobir de benim sıpa dün geceden beri kıpır kıpır,dün hiç sesi çıkmamıştı akşam 23:30 gibi yatıcam,bi başladı tekmelemeye 1 saat uyutmadı,sabah uyandım yine tekmeliyo,tatlı da yemedim ama nedense enerji patlaması yaşıyo dün geceden beri

canım dün bendede oldu bastırınca acıyodu
tam dediğin gibi göbeğimin üstü
göğsümün altında doktorumu aradım
yorulduysan olur dedi dinlen
dinlenince geçer geçmezse önemli dedi
bende 1 saat uyudum geçti

evet canım aynen orası ağrıyor
aslında yorulmadım ama çok oturdum hareketsizlikten olabilirmiki belki
bende bi takip edeyim bakalım geçecekmii
..geçmezse neden önemliki acaba ne olabilirmişki

evet canım aynen orası ağrıyor
aslında yorulmadım ama çok oturdum hareketsizlikten olabilirmiki belki
bende bi takip edeyim bakalım geçecekmii
..geçmezse neden önemliki acaba ne olabilirmişki

bana artık büyüyorlar 7ayımıza girdik dedi
o yüzden olabilirmiş bi nevi rahim kasılması sanırım
ve büyüdükleri için canımız acıyo böyle kasılmalar
normalmiş ama dinlenince geçmesi gerekiyor
banada dün ilk oldu korktum biraz sanki morarmışta
bastırınca acıyo gibi baktım morarma yok ama resmen
karnımın içi acıyodu bende hep oturmuştum dün hemen
yattım ve geçti çok şükür

anladım canımm biraz hareket edeyim barii dolanayım azcık
. buradada uzanamam ama en azından ayaklarımıda uzatarak dinlenmeye çalışayım..inşallah geçer

Arkadaşlar bende avatar resmi koymak istiyorum. Ama bir türlü beceremiyorum yaa nasıl yapacaktık yardımcı olurmusunuz

geçmiş olsun canım ben tam 1 aydır yatıyorum dr.şimdilik 28 haftayı sonra 32 hafta hedefmiz dedi seni çok iyi anlıyorum annem memleketten geldi

canım bende aynı şeyi hissediyorum. pek önemsemedim ama herkeste oluyordur diye.

geçmiş olsun canım ben tam 1 aydır yatıyorum dr.şimdilik 28 haftayı sonra 32 hafta hedefmiz dedi seni çok iyi anlıyorum annem memleketten geldi

cnm sen dün bana magnezyumu hergünmü içiosun die sormuşsun..evet magnezyum elevit osteocare kan hap her gün birer tane içiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…