teşekkürler kumsal cım
emeğine sağlıkk
süpper süpper şişko kadınlar bizi
karnımda çok değişik bi ağrı varr.... mide ağrısımı oluyoki anlayamadımmm..
yeni avatarım nasıltartıdan hiç inmicem zira haftaya kontrolüm tırsarak çıkıyom o ayrı :18:
yaa bu avatarları hangi siteden buluonuz bende istiyorummmmmm
kaburganın altında sola yakın hissediyosan midedir cnmmm gaviscon iyi gelir yoksa ılık şekerli su yarım bardak fln sonra ayakları kaldırıp yat geçer
Günaydınlaaaar...
Siz de bebeğinizin hareketlerini kıçınızda hissediyor musunuzYani sanırım benimki bağısaklarıma doğru tekmeliyor bazen ve o sarsıntıyı ben tam arka delikte hissediyorum oraya tekme atıyormuş gibi :) Bu normal mi diye merak ettim.
yaa bu avatarları hangi siteden buluonuz bende istiyorummmmmm
göbek deliğimin 3 parmak üzerinde boydan boya bi ağrı vardı.. şuan kesildi ara ara gelip gidiyorr. acaba yukarlarımı baskı ediyo bebişim göğüslerimin alt tarafının olduğu yerleree..ilk defa oluyo böyle bir ağrı
valla bi arkadaş yazmıştı google a hamile gifleri yazıp buluyonuz diye
canım dün bendede oldu bastırınca acıyodu
tam dediğin gibi göbeğimin üstü
göğsümün altında doktorumu aradım
yorulduysan olur dedi dinlen
dinlenince geçer geçmezse önemli dedi
bende 1 saat uyudum geçti
evet canım aynen orası ağrıyor
aslında yorulmadım ama çok oturdum hareketsizlikten olabilirmiki belki
bende bi takip edeyim bakalım geçecekmii
..geçmezse neden önemliki acaba ne olabilirmişki
bana artık büyüyorlar 7ayımıza girdik dedi
o yüzden olabilirmiş bi nevi rahim kasılması sanırım
ve büyüdükleri için canımız acıyo böyle kasılmalar
normalmiş ama dinlenince geçmesi gerekiyor
banada dün ilk oldu korktum biraz sanki morarmışta
bastırınca acıyo gibi baktım morarma yok ama resmen
karnımın içi acıyodu bende hep oturmuştum dün hemen
yattım ve geçti çok şükür
anladım canımm biraz hareket edeyim barii dolanayım azcık
. buradada uzanamam ama en azından ayaklarımıda uzatarak dinlenmeye çalışayım..inşallah geçer
geçmiş olsun canım ben tam 1 aydır yatıyorum dr.şimdilik 28 haftayı sonra 32 hafta hedefmiz dedi seni çok iyi anlıyorum annem memleketten geldiev işi umrumda değilkii zaten bu cok baska bi psikolojii
su an benle aynı sorunu yasayanların yazılarını okuyorumda içim daraldı resmen cıglık atmak geldi içimden
cok farklı bi psikoloji Rabbim kimseye yasatmasın
Allah razı olsun annem hiçbişi yaptırmıyo o böle koşturunca yoruluncada cok üzülüyorum
anne olmak zor zanaatmış arkadaslar
ben yavrum için cırpınıyorum annemde kendi yavrusu için..
çok sagol canım eksik olmayın..
ben cıkıyorum şimdii hoşçakalınn
Yok canım ya bildiğin tekme hissediyorum ama karnıma doğru değil arkaya doğru atıyor ve ayakları baya aşağıda oluyorki heralde genelde arka delikten bazen ön delikten tekmeyi hissediyorum. Hemoroid farklı birşey bende daha önceden vardı biliyorum.
Benim böbreğim pelvik acaba onunla alakalı olabilirmi. Böbreğim karın boşluğumda rahmin hemen arkasında belki rahmin arka yüzüne attığı tekmeler böbrek kanalıyla diğer organlarımıda titreştiriyordur. Yani hiçbiriniz böyle birşey hissetmiyorsanız benimkini ona bağlayacağım.
geçmiş olsun canım ben tam 1 aydır yatıyorum dr.şimdilik 28 haftayı sonra 32 hafta hedefmiz dedi seni çok iyi anlıyorum annem memleketten geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?