2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Kızlar dün bir beşik gördüm hem tekerlekleri var hem de sallanıyor her yere taşınabilir ama çok derin değil, bebekler kaç aylıkken vücutlarını kaldırabilirler, yani kalkıp beşikten düşer mi acaba kafama takıldı

canım çok geçmiş olsun ya şanssızlık işte ama olsun size bişi olmamış.o kaza çekme durumu bendede var arabamı aldım 1 ay oldu polisin teki geri çıkarken arkasına bakmayınca çatt diye benim sağ kapımı götürdü.1 hafta yattı araba serviste normalde olsa neysede benim eşim yok arabamsız biyere gidemiyorumkineyse geçen sabah kahvaltı ediyorum arabam kapının önünde bir tır arabamın yanında durup mal indirmeye kalkmış kapakları açınca mallar hooooop benim arabamın üstüneabla yaptırırız kaskomuz var diyo dedim benimde kaskom var yapılması neysede ben arabasız napçam gözünüz nere bakıoama olan oldu artık arabamı aldılar bugün servise cumartesiye kadar yok 500 liralık hasar tespit etmiş eksperalıştım artık gelip gelip vurmalarına napalım bize bişey olmasınayrıca bundan bir yıl öncede bir arabanın bizi sıkıştırıp yolun kenarına atmasıyla 3 takla attık bi tane arabamızda öyle pert oldutrafikte allaha emanetiz canım:18:

NEFRAZEN canım çok geçmiş olsun............

bu arada bende bugünki kontrol ve şeker yüklememi bitirip karnımı doyurup işe geldim,,, Allah'a şükür şeker sonucumuz iyi çıktı ,bunuda sağ salim atlattık, darısı yaptırcakların başına...................

gözün aydın canım

slm kızlaaar biz geldik..
geçmişi okuduk ve ipek hanımın yine kızımda karar kıldığını gördük
valla şu saatten sonra çok zor yeni taliplere bakıyoz biz
bu arada beni hiiiiiç hafiffe alma canm tam bi yengeç burcuyum ben.
okulda 10 yııllık evli kadınlar bile gelir benden yemek tarifi isteeer yaaaaaa
aramız pek bi iyidir mutfakla...

canım benm aynen yukarda anlattığın gibi ben de geçen müdüre sordum.
kesinlikle o izin yanar dedi. doğum yaptığınız tarhten başlayacak sonraki 13 hafta dedi.
benm doktor veriyor doğum iznini sordum bu gidişimde.

saol canım...çalışan bir bayan olarak konuyla ilgilenip aydınlattığın için

saol canım...çalışan bir bayan olarak konuyla ilgilenip aydınlattığın için

ne demek canım rica ederim :))

yaaaa ben sizi çok kıskanıyom 85 gün falan olmuş yaa.
ben daha 100den bile düşmedim..
keşke son adet tarihini öne çekmenin yolu olsaydı
geçmiyooo günler..

tam hepsini okuyamadım ama
hemen yazayım dedim
sen araba mı kullanıyosun?
hamilelerde refleks oranı yarı yarıya düşüyor...

aman kuzummm sakın haa...

kızlar yaa paket sütün yani pastörize sütün yarardan çok zararlı olduğu söyleniyor, bu konuda bi fikri olan bi araştırma yapan varmı, benim abimin eşi gıda müh. 10 gün önce beni arayıp pastörize süt içme dedi, bende int. den araştırdım ve zararlı old. yazıyo,bende üni. de çalıştoığım için burdaki ziraat fak. süt alıp yoğurt yaptım hergün yoğurt yiyorum,o sütü içtim bu arada bilmiyorum bi ilgisi varmı ama ben sürekli idrar tahlili yaptırıyodum hep bakteri çıkıyo, 2 gün önce yaptırdığım tahlilde yoktu, sizde bi araştırıp öle için isterseniz sütü....................

tam hepsini okuyamadım ama
hemen yazayım dedim
sen araba mı kullanıyosun?
hamilelerde refleks oranı yarı yarıya düşüyor...

aman kuzummm sakın haa...

canım bende araba kullanıyorum başka şansım yok eşim yok minübüslerle evimin arası bayağa mesafe doktorum kullanabilirsin ama kemerin takılı olsun diyo allaha emanet:26:

kızlar kocişim doğum hediyemi şimdiden almışcep telefonu almış bekleyemedim vereyim dedim dedi sevindirik olduk

ben 32 de çıkıcam zaten
arkanı dön ve çık istenmiyorsun artık yapıcam

kızlar kocişim doğum hediyemi şimdiden almışcep telefonu almış bekleyemedim vereyim dedim dedi sevindirik olduk

güle güle kullan canımm
benim kocişte geçen tel aldı bana doğum hediyesi olsun dedi ama
ben bunu saymıyom dedim başka bişide isterim dedim
çokmu açgözlüyüm yaf

canım bende araba kullanıyorum başka şansım yok eşim yok minübüslerle evimin arası bayağa mesafe doktorum kullanabilirsin ama kemerin takılı olsun diyo allaha emanet:26:

ama canım ya Allah göstermesin kemer bir durumda sıkıştırmaz mı?
hamilelerin önde bile oturması sakıncalı iken
araba kullanması helede bacak kaslarımızın bu kadar zayıfken bana mantıklı gelmiyorda...

Canım diğer sütlerde zaralı değil mi. Kafam karıştı içimiz rahat bir şekilde nasıl yiyip içicez biz yaa :18::18:

güle güle kullan canımm
benim kocişte geçen tel aldı bana doğum hediyesi olsun dedi ama
ben bunu saymıyom dedim başka bişide isterim dedim
çokmu açgözlüyüm yaf

Yok canım neden açgözlü olacaksın.Benim kocişten birşey gelecek mi bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…