2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Canım diğer sütlerde zaralı değil mi. Kafam karıştı içimiz rahat bir şekilde nasıl yiyip içicez biz yaa :18::18:

valla aynen benimde karıştı,1,5 ay öncede eşimle haberleri izlerken hamileler pirinç yemesin diye bi haber çıkmıştı, pirinçte yemiyorum, ne yiycemizi şaşırdık artık.....................

inşallah herkes kavuşsuz sağlıkla vaktinde bebeğine.beklemek zor ama sabır acıdır ama meyvesi tatlıdır ya allahım yardım etsin maşallah abinin bebeğine ömrü uzun olsun allah analı babalı büyütsün inşallah şansı bol bahtı güzel olsun

güle güle kullan canımm
benim kocişte geçen tel aldı bana doğum hediyesi olsun dedi ama
ben bunu saymıyom dedim başka bişide isterim dedim
çokmu açgözlüyüm yaf
canım benimki doğumda verecekmiş normalde ama malum güneydoğuda olduğu için bi aksilik çıkar gelemezse vermek istemişbence artık başka bişi isteme canım bebişinize harcayın paranızı

canım beni gideceğim yere götürecek kimsem yok mecburum

ne demek canım rica ederim :))

yaaaa ben sizi çok kıskanıyom 85 gün falan olmuş yaa.
ben daha 100den bile düşmedim..
keşke son adet tarihini öne çekmenin yolu olsaydı
geçmiyooo günler..
cnm 99 a düştüğüm günü hatırlıorumda ne zmn 85 oldum bilmom..zmn çok çabuk geçio sanki bana..
kızlar kocişim doğum hediyemi şimdiden almışcep telefonu almış bekleyemedim vereyim dedim dedi sevindirik olduk

güle güle kullan cnm

Yok canım neden açgözlü olacaksın.Benim kocişten birşey gelecek mi bakalım.
dimii ne alsalar az gelirrr:78:hakediyoruz herşeyi

valla aynen benimde karıştı,1,5 ay öncede eşimle haberleri izlerken hamileler pirinç yemesin diye bi haber çıkmıştı, pirinçte yemiyorum, ne yiycemizi şaşırdık artık.....................

o haberi bende izlemiştim
ama o günden sonra insan pilava aşerermi. hiç evde doğru düzgün pilav pişirmeyen ben (pirinçte şeker oranı fazla olduğu için pek yapmam). resmen pilav diye sayıkladım..dayanamadım bile bile 2-3 sefer yaptım yedim..nerse yasak nerde zararlı bişi varsa çekiyo resmen

dünüşümmm avatarım nassıll

Canım kaliteli pirinç yiyebilirsin ben de duymuştum o haberi.Arsenik olabilirmiş.Ben mi yanlış anladım acaba. Burdada söylentiler var su arsenikli diye ama yapılacak bişi yok banyo yapıyoruz çamaşır bulaşık yıkıyoruz.İçim hiç rahat değil komşu yemek bile yapma dedi. İçilmiyor ama yemek yapıyor herkes..
dimii ne alsalar az gelirrrhakediyoruz herşeyi
Dünyanın en tatlı en değerli hediyesini veriyoruz paha biçilemez Allahım veriyor bize bu hediyeyi biz aracıyız ama..:)

Aynen ya mesela ketçap hamileliğim öncesi hiç aramazdım ama şimdi çekiyor resmen..

ha ha ha:))))
birileri bizim avatarımızın "boy" veersiyonunu bulmuş
napıyon bakalım kar tatili yapıyon demek çok kıskandm ne yalan diyim :))

evet ya bugün tatil yarında tatil ama böyle yağmaya devam ederse cumada tatil olur.hala kar yağıyoo. uyumaktan sıkıldıımmmmmm.ikinci dönem yapcaz biz bilmiyommm sıkılcaz çok emin ol

dünüşümmm avatarım nassıll

hay allam...
bende önceki msjını okuorum 99 a düştüm die...ama dilşah sanıyorum, diyorum dilşah daha 100 ün altına düşmez bide alla alla dilşahın kız değilmiydi nie avatarı boy muş diorum bugüne kadar hep girl gibi okudum o yazıyı...

aklımın %3 ünün değil 10 unun 15 inin gittiğini düşündüm bi anda:))

gıyamam yawrum sanaaa, sen acık dinlen ben 2 gün tatilim senin yerine bakem,borsayı alt üst edem dünüşümle avatar kardeşliği yaptımmm nasssı ama

petuş kzu sormuşsun 38 den sonraki haftalar yanıyo mu die torba yasaya göre yanmıyo cnm erken doğum durumundaki izinler sonraya atılıyor ama mesela 35. haftadasın çalışabilir raporu aldın ve o arada doğum yaptın o zaman 37 haftaya kadar olan ksım yanıyo ok mi cnm

ha ha ha
ayyy petuşş evde tek başıma kahkaha attım resmen:))
taklit kokan hareketler bunlar değil mi??

ben de eşimden kibar bir kolye istedim doğum hediyesi.
ama zevklerimiz farklı korkuyom o yüzden
kuyumcuya beraber gtcez ben 3 4 tane beğencen en son o karar verecek
kesin en ucuzunu seçer ama neyse

gıyamam yawrum sanaaa, sen acık dinlen ben 2 gün tatilim senin yerine bakem,borsayı alt üst edem dünüşümle avatar kardeşliği yaptımmm nasssı ama

cuk...eskisini isterim ben...kafam karışyo...iepk gelmiş diemiom..dilşahmışsın gibi gelio.
neyse çrş yıda bitirdik az kaldı çok şükür bin şükür hafta sonuna..
hafta sonu sadece yatcam dinlencem...bi tek ütü var onu yapcam..başka hiççç bişi yapmıcam..
eşimede didim kimse gelmesin, kimseyede gitmeyelim...bir sen bir ben birde bebek:))

aman be bişiycik olmaz ben geçen taa edirneden istanbula götürdüm arabayı nolcakmış ya arkada oturan çok güvende de öndekine mi bişey oluyo hem ön koltukta hava yastığı die bişiy var nihayetinde böyle şeyleri hiç ama hiç düşünmeden çıkcaksın yola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…