Sevgili çalışan baaaaaaaayanlar evinizde internet var demi??
izne çıkınca özlemeyelim birbirimizi
Canım diğer sütlerde zaralı değil mi. Kafam karıştı içimiz rahat bir şekilde nasıl yiyip içicez biz yaa :18::18:
inşallah herkes kavuşsuz sağlıkla vaktinde bebeğine.beklemek zor ama sabır acıdır ama meyvesi tatlıdır ya allahım yardım etsin maşallah abinin bebeğine ömrü uzun olsun allah analı babalı büyütsün inşallah şansı bol bahtı güzel olsunİnşallah bebeklerimiz sağlıkla zamanında gelirler canım. Benim abimin eşi 31. hafta erken doğum yaptı geçen ay ama ona müdahele edemediler önceden anlaşılmamıştı çünkü hastaneye gittiğinde de 7 cm açılmıştı rahim ve doğumu durduramayacakları için aldılar. Kuzucuğumuz 1750 gr doğdu 3 hafta küvezde kaldı şimdi evde ve maşallah çok sağlıklı.
Erkenden durum teşhis edildiğinde bebeği içerde tutmak daha kolay doğumu iğnelerle ileri tarihe atabiliyorlar. İçiniz rahat olsun artık bebeklerimiz erken de doğsa sağlıkla hayata sarılabilirler. Allah en hayırlı zamanda bebeklerimizi bize kavuştursun inşallah.
canım benimki doğumda verecekmiş normalde ama malum güneydoğuda olduğu için bi aksilik çıkar gelemezse vermek istemişgüle güle kullan canımm
benim kocişte geçen tel aldı bana doğum hediyesi olsun dedi ama
ben bunu saymıyom dedim başka bişide isterim dedim
çokmu açgözlüyüm yaf
ama canım ya Allah göstermesin kemer bir durumda sıkıştırmaz mı?
hamilelerin önde bile oturması sakıncalı iken
araba kullanması helede bacak kaslarımızın bu kadar zayıfken bana mantıklı gelmiyorda...
cnm 99 a düştüğüm günü hatırlıorumda ne zmn 85 oldum bilmom..zmn çok çabuk geçio sanki bana..ne demek canım rica ederim :))
yaaaa ben sizi çok kıskanıyom 85 gün falan olmuş yaa.
ben daha 100den bile düşmedim..
keşke son adet tarihini öne çekmenin yolu olsaydı
geçmiyooo günler..
kızlar kocişim doğum hediyemi şimdiden almışcep telefonu almış bekleyemedim vereyim dedim dedi sevindirik olduk
kızlar kocişim doğum hediyemi şimdiden almışcep telefonu almış bekleyemedim vereyim dedim dedi sevindirik olduk
dimii ne alsalar az gelirrr:78:hakediyoruz herşeyiYok canım neden açgözlü olacaksın.Benim kocişten birşey gelecek mi bakalım.
valla aynen benimde karıştı,1,5 ay öncede eşimle haberleri izlerken hamileler pirinç yemesin diye bi haber çıkmıştı, pirinçte yemiyorum, ne yiycemizi şaşırdık artık.....................
slm kızlaaar biz geldik..
geçmişi okuduk ve ipek hanımın yine kızımda karar kıldığını gördük
valla şu saatten sonra çok zor yeni taliplere bakıyoz biz
bu arada beni hiiiiiç hafiffe alma canm tam bi yengeç burcuyum ben.
okulda 10 yııllık evli kadınlar bile gelir benden yemek tarifi isteeer yaaaaaa
aramız pek bi iyidir mutfakla...
canım benm aynen yukarda anlattığın gibi ben de geçen müdüre sordum.
kesinlikle o izin yanar dedi. doğum yaptığınız tarhten başlayacak sonraki 13 hafta dedi.
benm doktor veriyor doğum iznini sordum bu gidişimde.
dünüşümmm avatarım nassıll
valla aynen benimde karıştı,1,5 ay öncede eşimle haberleri izlerken hamileler pirinç yemesin diye bi haber çıkmıştı, pirinçte yemiyorum, ne yiycemizi şaşırdık artık.....................
Dünyanın en tatlı en değerli hediyesini veriyoruz paha biçilemezdimii ne alsalar az gelirrrhakediyoruz herşeyi
Aynen ya mesela ketçap hamileliğim öncesi hiç aramazdım ama şimdi çekiyor resmen..o haberi bende izlemiştim
ama o günden sonra insan pilava aşerermi. hiç evde doğru düzgün pilav pişirmeyen ben (pirinçte şeker oranı fazla olduğu için pek yapmam). resmen pilav diye sayıkladım..dayanamadım bile bile 2-3 sefer yaptım yedim..nerse yasak nerde zararlı bişi varsa çekiyo resmen
ha ha ha:))))
birileri bizim avatarımızın "boy" veersiyonunu bulmuş
napıyon bakalım kar tatili yapıyon demek çok kıskandm ne yalan diyim :))
dünüşümmm avatarım nassıll
hay allam...
bende önceki msjını okuorum 99 a düştüm die...ama dilşah sanıyorum, diyorum dilşah daha 100 ün altına düşmez bide alla alla dilşahın kız değilmiydi nie avatarı boy muş diorum bugüne kadar hep girl gibi okudum o yazıyı...
aklımın %3 ünün değil 10 unun 15 inin gittiğini düşündüm bi anda:))
hay allam...
bende önceki msjını okuorum 99 a düştüm die...ama dilşah sanıyorum, diyorum dilşah daha 100 ün altına düşmez bide alla alla dilşahın kız değilmiydi nie avatarı boy muş diorum bugüne kadar hep girl gibi okudum o yazıyı...
hay allam...
sağol cnmcnm 99 a düştüğüm günü hatırlıorumda ne zmn 85 oldum bilmom..zmn çok çabuk geçio sanki bana..
güle güle kullan cnm
ohh ne güsell benim koca da tık yuuuk
gıyamam yawrum sanaaa, sen acık dinlen ben 2 gün tatilim senin yerine bakem,borsayı alt üst edemdünüşümle avatar kardeşliği yaptımmm nasssı ama
ama canım ya Allah göstermesin kemer bir durumda sıkıştırmaz mı?
hamilelerin önde bile oturması sakıncalı iken
araba kullanması helede bacak kaslarımızın bu kadar zayıfken bana mantıklı gelmiyorda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?